NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Semleges drukkerként örülök ennek az eredménynek. Arsenal drukkerek hetekig lettek baszogatva amikor lealázta őket a MU. végre visszanyalt a fagylalt.eaglesmcnabb
Nem, mert arra fogják fogni, hogy ők 10 emberrel fejezték be a meccset...( most nem az oldalon lévő MU szurkolókra gondolok, ők normálisak, de a legtöbb vörös drukker így fog hozzáállni...)
több mint 14 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
Hát nem tudom valaha is kaptunk 6-ot.... ráadásul otthon .. 😕

Azért 11-11 ellen mást lett volna...SAF kezd értelmetlül csapatot összeállítani....Evans a kezdőben mikor Jones hétről hétre pazar..Vidicet meg felülteti a lelátóra...ennyi

5 pont nem a világ..azért én mégnem beszélnél őrségváltásról...tény hogy nem rossz csapat a city, de ők is fognak botlani jó párszor...mi viszont erre a fél évre letudtuk az összes rangadót...

Fosok voltunk...

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Miután jövőre vagy talán 2 év múlva fair play szabály, így nem sűrűn lehet követni a City példáját.
És nekem abszolut nincs bajom velük, mert aki vak és MÚ fan, az az összevásárlást látja, aki kicsit jobban megfigyeli, az 1-2 sztáron kívül, akikre nyilván pénzt kell kiadni, azért tudatos csapatépítés és többségben jó, okosnak mondható igazolásokat tolnak. Az már megint egy más tészta, hogy úgy vásárolnak, hogy a pad is baromira erős legyen, de a Barca is 30 millákat dob ki egy Sanchezre például... Manapság aki 2-3 versenysorozatban helyt akar állni, oda kell a hosszú, vastag cserepad.
Stez
Engem csak az utánpótlás nevelés teljes hiánya zavar. Európában ugye már nem trend, hogy saját országukból neveljenek ki tehetségeket (néhány csapatot kivéve), hanem inkább külföldről hoznak el 15-16 év körüli fiatalokat. A Citytől azt az érdemet nem lehet elvenni, hogy az átlaghoz képest rendkívűl jól igazoltak, viszont saját játékost nem nagyon tudnék megnevezni a csapatukban. A MU-ban és pl. az Arsenalban legalább van 1-2 ilyen.
1-6 közben, ilyen alázásra szerintem nem sok mindenki számított.

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
Semleges drukkerként örülök ennek az eredménynek. Arsenal drukkerek hetekig lettek baszogatva amikor lealázta őket a MU. végre visszanyalt a fagylalt.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Blevi 8 863 — Lions & Cowboys fan
Erre mondják hogy még a bab is hús....
Érdekes meccs volt, de megérte megnézni.
Sztem Ibra nem fog kelleni a Realnak, ahogy elnézem ide a Citybe sem hiányzik.
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 829 — Whoops, looks like something went wrong.
Miután jövőre vagy talán 2 év múlva fair play szabály, így nem sűrűn lehet követni a City példáját.
És nekem abszolut nincs bajom velük, mert aki vak és MÚ fan, az az összevásárlást látja, aki kicsit jobban megfigyeli, az 1-2 sztáron kívül, akikre nyilván pénzt kell kiadni, azért tudatos csapatépítés és többségben jó, okosnak mondható igazolásokat tolnak. Az már megint egy más tészta, hogy úgy vásárolnak, hogy a pad is baromira erős legyen, de a Barca is 30 millákat dob ki egy Sanchezre például... Manapság aki 2-3 versenysorozatban helyt akar állni, oda kell a hosszú, vastag cserepad.

Boateng meg király. 😊
Tavaly mikor leigazoltuk őt, akkor örömtáncot jártam és megmondtam, hogy sokra fogja még vinni nálunk. És egyelőre ő viszi a hátán a csapatot, nem Ibra például, aki lószart se csinál. El fogjuk őt adni legkésőbb a nyáron, de egy téli transzferen sem lepődnék meg. És sokan is pletykálják, hogy a Cityre akarjuk rásózni, és elhozni Tévezt helyette.
Nem sansztalan, mivel a City évek óta nagyon le akarja igazolni Ibrát, de Mourinho is eléggé brutális árat akar beajánlani érte, ha a Realnak adjuk.

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Tényleg őrségváltás lesz a Premier League-ben és Manchesterben is idén már!? Ambvivalens nekem a City mert régebben is szerettem őket, ez az arab vonal viszont nagyon nem jó írány a mai fociban, ugyanakkor annyi szerethető 😊 jó, szimpatikus játékost vettek, hogy élmény nézni őket, és mégis örülök. (Silva, Kun, Dzeko Nasri)zavi27
Nasri és Kun aztán rohadt szimpatikus, főleg előbbi. 😛
Ez a 3-0 viszont kegyetlen, egyik csapatot sem kedvelem, de akkor már inkább a MU, mint ez az összevásárolt City. Attól félek, hogy ezt több csapat is követheti, ha idén jelentősebb trófeákat nyernek a világoskékek.

több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 454 — Amerikai sportok rajongója
Tényleg őrségváltás lesz a Premier League-ben és Manchesterben is idén már!? Ambvivalens nekem a City mert régebben is szerettem őket, ez az arab vonal viszont nagyon nem jó írány a mai fociban, ugyanakkor annyi szerethető 😊 jó, szimpatikus játékost vettek, hogy élmény nézni őket, és mégis örülök. (Silva, Kun, Dzeko Nasri)
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
http://cbe002.chat.mibbit.com/
szerver: IRC2.HU
channel: #bowlhu
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
a Győr-Vidi meccsre valaki cset?Hurka
mehet

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
a Győr-Vidi meccsre valaki cset?
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369
Piros ezért sztem durva, bár magának köszönheti.Blevi
Utolso ember volt, sajnos jogos a piros.
több mint 14 éve
Blevi 8 863 — Lions & Cowboys fan
Piros ezért sztem durva, bár magának köszönheti.
több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 094 — Invisible man
Kösz mindkettőtöknek.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369
Hol tudom neten nézni a manchesteri rangadót?Matthew99
Ha van sopcastod, ez kurvajo minőség: sop://broker.sopcast.com:3912/106723
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Hol tudom neten nézni a manchesteri rangadót?Matthew99
http://www.firstrowsports.tv/watch/87768/1/watch-manchester-united-vs-manchester-city.html

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Hol tudom neten nézni a manchesteri rangadót?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 812 — Patriots és Kaposvári KK fan
Jó dolog a sok döntetlen, pontszerzés a Halitól is, csak semmit nem ér, mert már kiesők vagyunk...
Sisának kéne inni abból a palóc pálinkából és úgy dönteni, hátha akkor a győzelmek jönnének.
A Vasas-t otthon verni kell!!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 14 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
Why always me? 😂
Nagy arc. 😀Schleck
Faszkalapok közül a legszerethetőbb. 😀

És ezért a gólörömért jár egy sárga ... :/
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Why always me? 😂
Nagy arc. 😀

több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 454 — Amerikai sportok rajongója
hajrálilák!!! melegjoci megvigasztaltad őrbódéspetike haverod? hány bódét csaptatok szét?

zavi azért rajczigány már tanítja a fiataloknak is a könyöklést...v Dragi mixet néztek csak? 😀Divat
őrbódéspetike azt mondta hogy így hogy kikaptak inkább bele helyezi a pajszerját a hajléktalan divat szájába 😀Joci
hagyja csak nyugodtan a pajszerját a valagadba...úgyis oda való... 😀Divat
Legalább ő nem volt egyedül kb. beszarva, meg Szabi. A többi hitehagyott pocsék játékot nyújtott. Azért volt 1-2 Otten tarolás is. De nagy csalódás volt az egész játékunk, mentalitásunk tegnap.
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Asszem megyek a siges topikba és megkérek vkit h csináljon egy KPB siget 😀empty taxi
shawnka
Pont most akartam berakni ezt a sigem 😊Matthew99
Szép munka akk használom is 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
Na ha minden jól megy csak behúzzuk 😊

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Asszem megyek a siges topikba és megkérek vkit h csináljon egy KPB siget 😀empty taxi
shawnka
Pont most akartam berakni ezt a sigem 😊

több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek