NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Semleges drukkerként örülök ennek az eredménynek. Arsenal drukkerek hetekig lettek baszogatva amikor lealázta őket a MU. végre visszanyalt a fagylalt.eaglesmcnabbNem, mert arra fogják fogni, hogy ők 10 emberrel fejezték be a meccset...( most nem az oldalon lévő MU szurkolókra gondolok, ők normálisak, de a legtöbb vörös drukker így fog hozzáállni...)
több mint 14 éve
Hát nem tudom valaha is kaptunk 6-ot.... ráadásul otthon .. 😕 Azért 11-11 ellen mást lett volna...SAF kezd értelmetlül csapatot összeállítani....Evans a kezdőben mikor Jones hétről hétre pazar..Vidicet meg felülteti a lelátóra...ennyi
5 pont nem a világ..azért én mégnem beszélnél őrségváltásról...tény hogy nem rossz csapat a city, de ők is fognak botlani jó párszor...mi viszont erre a fél évre letudtuk az összes rangadót...
Fosok voltunk...

több mint 14 éve
Miután jövőre vagy talán 2 év múlva fair play szabály, így nem sűrűn lehet követni a City példáját.Engem csak az utánpótlás nevelés teljes hiánya zavar. Európában ugye már nem trend, hogy saját országukból neveljenek ki tehetségeket (néhány csapatot kivéve), hanem inkább külföldről hoznak el 15-16 év körüli fiatalokat. A Citytől azt az érdemet nem lehet elvenni, hogy az átlaghoz képest rendkívűl jól igazoltak, viszont saját játékost nem nagyon tudnék megnevezni a csapatukban. A MU-ban és pl. az Arsenalban legalább van 1-2 ilyen.
És nekem abszolut nincs bajom velük, mert aki vak és MÚ fan, az az összevásárlást látja, aki kicsit jobban megfigyeli, az 1-2 sztáron kívül, akikre nyilván pénzt kell kiadni, azért tudatos csapatépítés és többségben jó, okosnak mondható igazolásokat tolnak. Az már megint egy más tészta, hogy úgy vásárolnak, hogy a pad is baromira erős legyen, de a Barca is 30 millákat dob ki egy Sanchezre például... Manapság aki 2-3 versenysorozatban helyt akar állni, oda kell a hosszú, vastag cserepad.
Stez
1-6 közben, ilyen alázásra szerintem nem sok mindenki számított.
több mint 14 éve
Semleges drukkerként örülök ennek az eredménynek. Arsenal drukkerek hetekig lettek baszogatva amikor lealázta őket a MU. végre visszanyalt a fagylalt.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Erre mondják hogy még a bab is hús....Érdekes meccs volt, de megérte megnézni.
Sztem Ibra nem fog kelleni a Realnak, ahogy elnézem ide a Citybe sem hiányzik.
több mint 14 éve
Miután jövőre vagy talán 2 év múlva fair play szabály, így nem sűrűn lehet követni a City példáját.És nekem abszolut nincs bajom velük, mert aki vak és MÚ fan, az az összevásárlást látja, aki kicsit jobban megfigyeli, az 1-2 sztáron kívül, akikre nyilván pénzt kell kiadni, azért tudatos csapatépítés és többségben jó, okosnak mondható igazolásokat tolnak. Az már megint egy más tészta, hogy úgy vásárolnak, hogy a pad is baromira erős legyen, de a Barca is 30 millákat dob ki egy Sanchezre például... Manapság aki 2-3 versenysorozatban helyt akar állni, oda kell a hosszú, vastag cserepad.
Boateng meg király. 😊
Tavaly mikor leigazoltuk őt, akkor örömtáncot jártam és megmondtam, hogy sokra fogja még vinni nálunk. És egyelőre ő viszi a hátán a csapatot, nem Ibra például, aki lószart se csinál. El fogjuk őt adni legkésőbb a nyáron, de egy téli transzferen sem lepődnék meg. És sokan is pletykálják, hogy a Cityre akarjuk rásózni, és elhozni Tévezt helyette.
Nem sansztalan, mivel a City évek óta nagyon le akarja igazolni Ibrát, de Mourinho is eléggé brutális árat akar beajánlani érte, ha a Realnak adjuk.
több mint 14 éve
Tényleg őrségváltás lesz a Premier League-ben és Manchesterben is idén már!? Ambvivalens nekem a City mert régebben is szerettem őket, ez az arab vonal viszont nagyon nem jó írány a mai fociban, ugyanakkor annyi szerethető 😊 jó, szimpatikus játékost vettek, hogy élmény nézni őket, és mégis örülök. (Silva, Kun, Dzeko Nasri)zavi27Nasri és Kun aztán rohadt szimpatikus, főleg előbbi. 😛
Ez a 3-0 viszont kegyetlen, egyik csapatot sem kedvelem, de akkor már inkább a MU, mint ez az összevásárolt City. Attól félek, hogy ezt több csapat is követheti, ha idén jelentősebb trófeákat nyernek a világoskékek.
több mint 14 éve
Tényleg őrségváltás lesz a Premier League-ben és Manchesterben is idén már!? Ambvivalens nekem a City mert régebben is szerettem őket, ez az arab vonal viszont nagyon nem jó írány a mai fociban, ugyanakkor annyi szerethető 😊 jó, szimpatikus játékost vettek, hogy élmény nézni őket, és mégis örülök. (Silva, Kun, Dzeko Nasri)
több mint 14 éve
a Győr-Vidi meccsre valaki cset?Hurkamehet
több mint 14 éve
a Győr-Vidi meccsre valaki cset?
több mint 14 éve
Piros ezért sztem durva, bár magának köszönheti.BleviUtolso ember volt, sajnos jogos a piros.
több mint 14 éve
Piros ezért sztem durva, bár magának köszönheti.
több mint 14 éve
Kösz mindkettőtöknek.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Hol tudom neten nézni a manchesteri rangadót?Matthew99Ha van sopcastod, ez kurvajo minőség: sop://broker.sopcast.com:3912/106723
több mint 14 éve
Hol tudom neten nézni a manchesteri rangadót?Matthew99http://www.firstrowsports.tv/watch/87768/1/watch-manchester-united-vs-manchester-city.html

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Hol tudom neten nézni a manchesteri rangadót?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Jó dolog a sok döntetlen, pontszerzés a Halitól is, csak semmit nem ér, mert már kiesők vagyunk...Sisának kéne inni abból a palóc pálinkából és úgy dönteni, hátha akkor a győzelmek jönnének.
A Vasas-t otthon verni kell!!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 14 éve
Why always me? 😂Faszkalapok közül a legszerethetőbb. 😀
Nagy arc. 😀Schleck
És ezért a gólörömért jár egy sárga ... :/
több mint 14 éve
Legalább ő nem volt egyedül kb. beszarva, meg Szabi. A többi hitehagyott pocsék játékot nyújtott. Azért volt 1-2 Otten tarolás is. De nagy csalódás volt az egész játékunk, mentalitásunk tegnap.hagyja csak nyugodtan a pajszerját a valagadba...úgyis oda való... 😀Divathajrálilák!!! melegjoci megvigasztaltad őrbódéspetike haverod? hány bódét csaptatok szét?őrbódéspetike azt mondta hogy így hogy kikaptak inkább bele helyezi a pajszerját a hajléktalan divat szájába 😀Joci
zavi azért rajczigány már tanítja a fiataloknak is a könyöklést...v Dragi mixet néztek csak? 😀Divat
több mint 14 éve
Szép munka akk használom is 😊Pont most akartam berakni ezt a sigem 😊Matthew99Asszem megyek a siges topikba és megkérek vkit h csináljon egy KPB siget 😀empty taxishawnka

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Na ha minden jól megy csak behúzzuk 😊

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Pont most akartam berakni ezt a sigem 😊Asszem megyek a siges topikba és megkérek vkit h csináljon egy KPB siget 😀empty taxishawnka

több mint 14 éve
Asszem megyek a siges topikba és megkérek vkit h csináljon egy KPB siget 😀empty taxi