Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Azért Détáritól szép volt magára vállalni, hogy nem gyakorolták a 11-est, ezért hagyhatta ki Hakola 😊fetomyNem csak azt mondta, h nem volt kijelölve senki?
több mint 14 éve
két kedvenc csapatom meccsén Vasas - Paks 1-0, erre a tévé ezt a szennyet közvetíti, nem is értem.HöriVasas Paks két kedvenc csapatod nem is értem 😉
több mint 14 éve
két kedvenc csapatom meccsén Vasas - Paks 1-0, erre a tévé ezt a szennyet közvetíti, nem is értem.
több mint 14 éve
Kb 6-8 éve nem láttam végig Fradi Újpest meccset (nagyon más magyar meccset se, de fiam most kivételesen hagyta hogy bukkolja (drukkoljak magyarul 😊 ) s nem hittem volna, hogy győzni fogunk méghozzá egész tűrhető játékkal (az első félidőt nézve), de jó lenne ebből fejlődni. S Détári az edző ez über LOL 😛 Talán kiesni így nem fogunk.
több mint 14 éve
Azért Détáritól szép volt magára vállalni, hogy nem gyakorolták a 11-est, ezért hagyhatta ki Hakola 😊
több mint 14 éve
😐 😐 😐
több mint 14 éve
Ennél a Kabát-Rajczi párosnál kevés nagyobb alibiduó van a világon.Bazzanikis túlzással többet szabálytalankodtak, mint rajtuk kívül az egész csapat
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
Ennél a Kabát-Rajczi párosnál kevés nagyobb alibiduó van a világon.
több mint 14 éve
MTK-Tatabánya 1-0. Helló NB1 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Tizenéve nem vagyunk jók.bezzeg tavaly az újpest jó volt 😉SzeszeRemélem a wisconsini zöldek is ilyen dominánsak lesznek holnap.Dehogy jók.
Jó látni, hogy végre jó a Fradi.Gergőbácsi
Ellenfél nélkül bárki jó.Bazzani
Ez a mostani védelem pedig a leggyengébb mióta a csapatot követem,pedig voltunk osztályozósak is.
több mint 14 éve
Azt hiszem,hogy a mentális felkészítést egyértelműen Détári nyerte.Hát eddig teljes csőd sajnos igen. A védelem borzaszó, főleg a belső védőpáros (hol vagy már Vermes, Takács 1 éve lassan? 😕 ) két ilyen ötösre belőtt labdából volt a gól, amit simán, határozottan el kellett volna takarítani. A szűrőpáros is gyenge, Markovics egy vicc azt eddig is tudtuk ezt a Tajthyt meg ki nyomja nem értem, Egerszegi jobb lenne ott. Fradi sem olyan nagy szám, "csak" mennek küzdenek, ahogy kell, nyomás alatt tarják a kapunkat, megérdemelt vezetés eddig.
Pályán sem vagyunk.
Csúnya kiütés lesz a vége.
Szpisljak takarodj.Bazzani
több mint 14 éve
bezzeg tavaly az újpest jó volt 😉Remélem a wisconsini zöldek is ilyen dominánsak lesznek holnap.Dehogy jók.
több mint 14 éve
Pedig most , az idei önmagukhoz képest kimondottan jók. Van tűz, néhol kombinatív játék, valamint önmagában az, hogy eddig a Dózsa pályán sincs - azért ez is érdem. Ja és gólok.Remélem a wisconsini zöldek is ilyen dominánsak lesznek holnap.Dehogy jók.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 14 éve
Remélem a wisconsini zöldek is ilyen dominánsak lesznek holnap.Dehogy jók.
Ellenfél nélkül bárki jó.
több mint 14 éve
Remélem a wisconsini zöldek is ilyen dominánsak lesznek holnap.Jó látni, hogy végre jó a Fradi.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 14 éve
Azt hiszem,hogy a mentális felkészítést egyértelműen Détári nyerte.Pályán sem vagyunk.
Csúnya kiütés lesz a vége.
Szpisljak takarodj.
több mint 14 éve
Köszönöm, ha jól hallom pont 11-es után kapcsoltam idestream valaki?zolika26http://www.seeon.tv/view/16477/Dub

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Ilyen büntetőket öcsémék lőnek u8ban 😂
több mint 14 éve
stream valaki?

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
csak nekem tűnik úgy, mintha a közönség hangja a szokásosnál lejjebb lenne keverve? Nem igaz már, nem lehet rendesen hallani a cigányozást meg a fasszopózást, így nincs olyan hangulata... 😀
több mint 14 éve
Hát gyerünk ma gyerekek, Hajrá lilák!!!
több mint 14 éve
van cset?