NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
382
28
23:00, MATCH4
Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
Úgy látom jót tett a BL meccs a csapat önbizalmának.😎
8 hónapja
nah hajrá ipswitchhát ez a gól azért olyan volt hogy "aki ilyet kap essen is ki"
sebaj majd jövő héten
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Vissza se néztékEnnyire fetrengő MTK-t nem láttam még. Spori sem egy erőskezű ember.Mondjuk orulj hogy nem jatszotok 10 emberrel. Némó bokájában szakadt a szalag
petey
JC6 (Mr. Miele)
8 hónapja
Ennyire fetrengő MTK-t nem láttam még. Spori sem egy erőskezű ember.Mondjuk orulj hogy nem jatszotok 10 emberrel. Némó bokájában szakadt a szalag
petey
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
8 hónapja
Ennyire fetrengő MTK-t nem láttam még. Spori sem egy erőskezű ember.
8 hónapja
1 méteres les, nincs Vidi-gólEz minden meccsen így van 😀
Szurkolok: buzi MLSZ, buzi MLSZ… 😆
JC6 (Mr. Miele)
8 hónapja
Fradi - Nyíregy (nyiregy kiesés elől menekül)Évi 10+ milliárdos költségvetés és megy a matek, hogy a mi a fasz lesz pakson 🤣🤣🤣
MTK - Fradi (mindig jó az orokrangado)
Fradi - Puskás (meleg lesz)
Paks - Fradi (Paksra cumizni járunk)
Fradi - Vidi (ez a legsimább W)
ETO - Fradi (meleg lesz a pite)
Szerintem nagyon nincs lefutva.
JC6 (Mr. Miele)
Örkény is csak csettintene erre.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
8 hónapja
Utolsó emberként szarrá rúgták Nemethet, és semmi visszanézés? Ezt hogy? Persze már elrúgta a labdát de attól még ilyet nem lehet!
8 hónapja
Azta q… mit csinált Nagy Geri😆😆😆😆
8 hónapja
Azert a Hajnal-magic megint mukodni latszik. A telen bealdozott egy 2+ millas jatekost a hentes Romaoert, aki harom hete palyat sem lat, ugy tunik, hogy eleg hamar kukazta az edzo. 😀😀
8 hónapja
Nem véletlen, hogy a klub vb-re egyetlen egy spanyol bíró sem kapott meghívást, maradjunk annyiban.Persze hogy nem, teljesen logikátlanul ostobák.
KeyG
Busquets Ferrert akarják felépíteni, ő eddig jó is, de a legutóbbi ilyen projekt, De Burgos Bengoetxea is elbukott (bár ő legalább jó VAR bíró szerintem).
Poloska vagyok.
8 hónapja
Ez ha jól látom egy már rég lefújt szituáció volt, ahol a kék kicsit húzni akarta az időt és elkezdett cselezgetni, mintha nem hallotta volna a sípszót, ugye? Sajnos csak fel szemmel láttam a meccset…x.com/barcaspaces/status/1913664084660138406?s=46Raphinha miért nem lett leküldve az ütés után?Nincs erről valami videó?
Vini erre pirosat és két meccset kapott, Raphinha győztes gólt.
Két egyértelmű pirosat úszott meg a Barca ezen a meccsen.
Nem véletlen, hogy a klub vb-re egyetlen egy spanyol bíró sem kapott meghívást, maradjunk annyiban.
KeyG
Bár alapvetően sokkal jobb neked ha azt gondolod egy nagy összejátszás van a háttérben a margit ellen, mint belátni, hogy ez a Reál most tényleg nincs jól összerakva, pedig pénz, paripa és fegyver van bőven. Persze ez bármikor megváltozhat, ilyen zseniket látva a pályán.
De KM 1 meccses eltiltása után az ember egy 2-3 hét csöndet remélne a másik oldalon, mondanám ha elfogult lennék. 😂
Klaci79
KeyG
A játékvezető de a zászlós is jól látta, hogy nem ütötte meg, a kék eldobta magát, a szándékért természetesen jár a sárga a kéknek meg az Oscar.
Azért amikor Vini hátulról két kézzel megüti a kapust a nyakánál, azt ne keverjük már össze ezzel! Így is állandóan fetrengenek a spanyol jatékosok. Valószínű egyébként itt is visszanézték, de a bíró pont szaladt feléjük, jól látta mi történt.
8 hónapja
x.com/barcaspaces/status/1913664084660138406?s=46Raphinha miért nem lett leküldve az ütés után?Nincs erről valami videó?
Nem véletlen, hogy a klub vb-re egyetlen egy spanyol bíró sem kapott meghívást, maradjunk annyiban.
KeyG
Bár alapvetően sokkal jobb neked ha azt gondolod egy nagy összejátszás van a háttérben a margit ellen, mint belátni, hogy ez a Reál most tényleg nincs jól összerakva, pedig pénz, paripa és fegyver van bőven. Persze ez bármikor megváltozhat, ilyen zseniket látva a pályán.
De KM 1 meccses eltiltása után az ember egy 2-3 hét csöndet remélne a másik oldalon, mondanám ha elfogult lennék. 😂
Klaci79
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
8 hónapja
Raphinha miért nem lett leküldve az ütés után?Nincs erről valami videó?
KeyG
8 hónapja
Raphinha miért nem lett leküldve az ütés után? Vini erre pirosat és két meccset kapott, Raphinha győztes gólt.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
8 hónapja
De vajon a segberúgott védő és a csapattársai kinek és miért mutogatnak a gól után?The Pusk-ass 2025 award winner pic.twitter.com/bKNjvFuzT8
— Tom (@sussexstokie) April 18, 2025
Tony Adams
8 hónapja
buttfumbleThe Pusk-ass 2025 award winner pic.twitter.com/bKNjvFuzT8
Tony Adams
8 hónapja
The Pusk-ass 2025 award winner pic.twitter.com/bKNjvFuzT8
8 hónapja
Mondjuk az egyetlen ami pozitívum, ha egy ilyen komplexumot húznak fel belőle és nem, mint sok helyen a személyi kiadásokra költik. Ettől még persze ez sem jó.Mondjuk az MTK annyi TAO-t kapott az elmúlt 2 évben, hogy már nem tudták hova tenni azt a rengeteg lóvét, így épült fel az új komplexum a Kerepesin.. 😃Amit írsz 100%-ig igaz, de szörnyű lesz egyszer visszatérni a valósághoz. Márpedig egyszer vissza kell térni és minél később annál fájdalmasabb.A "mai formájábant" úgy értettem, hogy mint létező, az első osztályban szereplő klub.Ez így is igaz lenne: A Fradi nyilván addig létezik a mai formájában, amíg ez a kormány van, egy szezonnal se tovább.A Felcsút nyilván addig létezik a mai formájában, amíg ez a kormány van, egy szezonnal se tovább.én mondjuk kiegyeznék egy Felcsúttal, ha utána bukik a Lufidémon és aztán beszántják az egész PFLA-t, besózzák és utána atomot dobnak rá.mondjuk vicces lenne ha a dagiék bukása után az állami pénzcsapot is elzárnák osztán befigyelne a valóság
petey
Negritis, a vajda
Szerintem ezzel azért még náluk is tisztában van az értelmesebbje.
Kampman
És ez az összes NB1-es, NB2-es csapatra is detto.
Őszentsége Sobri Jóska
A Fradi, az MTK, az Újpest és a többi csapat olyan értelemben rendszerfüggetlenek, hogy túlélték Ferenc Józsefet, Horthyt, Kádárt, meg a NER-t is túl fogják, mert van mögöttük tradíció, valamiféle kultúra és politikamentes közönség és közösség, de a Felcsútot kizárólag politikai akarat reptette oda ahol most van. Ha egyszer kimegy mögüle a politikai hátszél, nyom nélkül fognak eltűnni.
Kampman
Azt konkrétan tudom, hogy az MTK-nál is olyan tulaj van, aki bele se kezdett volna az egészbe, ha a kormány nem kényszeríti bele, akkor gondolom ez több csapatnál, hasonló lehet és tradíció ide vagy oda, jelenleg ner független komoly gazdasági potenciállal rendelkező ember kevés van, akiktől azt várhatod, hogy majd beszállnak a focivállalkozásokba, hogy évi milliárdokat (lényegében) kidobjanak az ablakon. Ez az ostoba “a professzionális foci támogatása mindenek felett” politika komoly sebet okozott a társadalmon. Ha elveszik a tao pénzeket, nem csak a felcsut fog bukni, hanem mások is sokan, maximum ez lesz a leglátványosabb.
De az egészet újra kell építeni, az iskolai foglalkozásoktól kezdve és az talán fenntartható is lenne…csak hosszú idő.
Klaci79
JC6 (Mr. Miele)
Én csak az iskolákba építenék belőle műfüves pályákat, vagy megfelelő borítású kosár/kézi stb pályát, hogy ne a betonon sportoljanak...
8 hónapja
Csehországban ez hogy működik vajon (jól azt látom egyébként)?Ha a NER egyszer bukik, nyilván a foci lesz az egyik kárvallottja, mert az új hatalom jó eséllyel fontosnak fogja tartani, hogy néhány szimbolikus dologban látványosan 180 fokos váltás legyen. Az élsport állami dotációja biztosan visszaszorul.Amit írsz 100%-ig igaz, de szörnyű lesz egyszer visszatérni a valósághoz. Márpedig egyszer vissza kell térni és minél később annál fájdalmasabb.A "mai formájábant" úgy értettem, hogy mint létező, az első osztályban szereplő klub.Ez így is igaz lenne: A Fradi nyilván addig létezik a mai formájában, amíg ez a kormány van, egy szezonnal se tovább.A Felcsút nyilván addig létezik a mai formájában, amíg ez a kormány van, egy szezonnal se tovább.én mondjuk kiegyeznék egy Felcsúttal, ha utána bukik a Lufidémon és aztán beszántják az egész PFLA-t, besózzák és utána atomot dobnak rá.mondjuk vicces lenne ha a dagiék bukása után az állami pénzcsapot is elzárnák osztán befigyelne a valóság
petey
Negritis, a vajda
Kampman
Őszentsége Sobri Jóska
A Fradi, az MTK, az Újpest és a többi csapat olyan értelemben rendszerfüggetlenek, hogy túlélték Ferenc Józsefet, Horthyt, Kádárt, meg a NER-t is túl fogják, mert van mögöttük tradíció, valamiféle kultúra és politikamentes közönség és közösség, de a Felcsútot kizárólag politikai akarat reptette oda ahol most van. Ha egyszer kimegy mögüle a politikai hátszél, nyom nélkül fognak eltűnni.
Kampman
Azt konkrétan tudom, hogy az MTK-nál is olyan tulaj van, aki bele se kezdett volna az egészbe, ha a kormány nem kényszeríti bele, akkor gondolom ez több csapatnál, hasonló lehet és tradíció ide vagy oda, jelenleg ner független komoly gazdasági potenciállal rendelkező ember kevés van, akiktől azt várhatod, hogy majd beszállnak a focivállalkozásokba, hogy évi milliárdokat (lényegében) kidobjanak az ablakon. Ez az ostoba “a professzionális foci támogatása mindenek felett” politika komoly sebet okozott a társadalmon. Ha elveszik a tao pénzeket, nem csak a felcsut fog bukni, hanem mások is sokan, maximum ez lesz a leglátványosabb.
De az egészet újra kell építeni, az iskolai foglalkozásoktól kezdve és az talán fenntartható is lenne…csak hosszú idő.
Klaci79
A valóság pedig kb. az lesz, amit a kilencvenes-kétezres években már láttunk. Stadler, Gázszer, Lombard, szélhámos szerencslovagok, maffiózók meg 1-2 nyomokban piaci logikát is alkalmazó tulajdonos (Várszegi, Hemingway) fogja dominálni a hazai futballt egy rothadó infrastruktúrájú környezetben.
Államfüggetlen piaci szereplő sosem fog beszállni és szponzorálni a hazai soccert, hosszan lehetne elemezni, hogy ilyen miért nem volt soha Kelet-Európában.
Kampman
8 hónapja
Mondjuk az MTK annyi TAO-t kapott az elmúlt 2 évben, hogy már nem tudták hova tenni azt a rengeteg lóvét, így épült fel az új komplexum a Kerepesin.. 😃Amit írsz 100%-ig igaz, de szörnyű lesz egyszer visszatérni a valósághoz. Márpedig egyszer vissza kell térni és minél később annál fájdalmasabb.A "mai formájábant" úgy értettem, hogy mint létező, az első osztályban szereplő klub.Ez így is igaz lenne: A Fradi nyilván addig létezik a mai formájában, amíg ez a kormány van, egy szezonnal se tovább.A Felcsút nyilván addig létezik a mai formájában, amíg ez a kormány van, egy szezonnal se tovább.én mondjuk kiegyeznék egy Felcsúttal, ha utána bukik a Lufidémon és aztán beszántják az egész PFLA-t, besózzák és utána atomot dobnak rá.mondjuk vicces lenne ha a dagiék bukása után az állami pénzcsapot is elzárnák osztán befigyelne a valóság
petey
Negritis, a vajda
Kampman
Őszentsége Sobri Jóska
Kampman
Klaci79
8 hónapja
Tiktokon fent van egy video hogy az Inter szögletnél kikanyarodott a labda.linkeljed
Ide is beírtam azonnal, a gól után, pedig szar volt a kamera állás.
De jó vagyok basszus.
😆
JC6 (Mr. Miele)
8 hónapja
Ha a NER egyszer bukik, nyilván a foci lesz az egyik kárvallottja, mert az új hatalom jó eséllyel fontosnak fogja tartani, hogy néhány szimbolikus dologban látványosan 180 fokos váltás legyen. Az élsport állami dotációja biztosan visszaszorul.Amit írsz 100%-ig igaz, de szörnyű lesz egyszer visszatérni a valósághoz. Márpedig egyszer vissza kell térni és minél később annál fájdalmasabb.A "mai formájábant" úgy értettem, hogy mint létező, az első osztályban szereplő klub.Ez így is igaz lenne: A Fradi nyilván addig létezik a mai formájában, amíg ez a kormány van, egy szezonnal se tovább.A Felcsút nyilván addig létezik a mai formájában, amíg ez a kormány van, egy szezonnal se tovább.én mondjuk kiegyeznék egy Felcsúttal, ha utána bukik a Lufidémon és aztán beszántják az egész PFLA-t, besózzák és utána atomot dobnak rá.mondjuk vicces lenne ha a dagiék bukása után az állami pénzcsapot is elzárnák osztán befigyelne a valóság
petey
Negritis, a vajda
Kampman
Őszentsége Sobri Jóska
Kampman
Klaci79
A valóság pedig kb. az lesz, amit a kilencvenes-kétezres években már láttunk. Stadler, Gázszer, Lombard, szélhámos szerencslovagok, maffiózók meg 1-2 nyomokban piaci logikát is alkalmazó tulajdonos (Várszegi, Hemingway) fogja dominálni a hazai futballt egy rothadó infrastruktúrájú környezetben.
Államfüggetlen piaci szereplő sosem fog beszállni és szponzorálni a hazai soccert, hosszan lehetne elemezni, hogy ilyen miért nem volt soha Kelet-Európában.
8 hónapja
Amit írsz 100%-ig igaz, de szörnyű lesz egyszer visszatérni a valósághoz. Márpedig egyszer vissza kell térni és minél később annál fájdalmasabb.A "mai formájábant" úgy értettem, hogy mint létező, az első osztályban szereplő klub.Ez így is igaz lenne: A Fradi nyilván addig létezik a mai formájában, amíg ez a kormány van, egy szezonnal se tovább.A Felcsút nyilván addig létezik a mai formájában, amíg ez a kormány van, egy szezonnal se tovább.én mondjuk kiegyeznék egy Felcsúttal, ha utána bukik a Lufidémon és aztán beszántják az egész PFLA-t, besózzák és utána atomot dobnak rá.mondjuk vicces lenne ha a dagiék bukása után az állami pénzcsapot is elzárnák osztán befigyelne a valóság
petey
Negritis, a vajda
Kampman
Őszentsége Sobri Jóska
Kampman