NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
245
26
23:00, MATCH4
Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
Majdnem rábeszéltem a feleségemet, hogy menjünk ki (csak néhány megálló tőlünk kisföldalattival), de közbejött valami. Szerencsére. Elnézve ezt a produkciót... Hú, mit kaptam volna...
8 hónapja
Látszik hogy nem néztek elég Vasas meccset, ezek a beordítások mindennaposak.
Poloska vagyok.
8 hónapja
Mekkora buzik ezek a túloldalon..“Soha ne kelj fel!”
Remélem itt rohadtok meg a mennyei 2-ben
8 hónapja
Löfli adja elő a Santa Mariativószünet, két hete még hosszúujjúban játszottak 😀😀Lesz halftime show is?
Löfli
Kampman
Poloska vagyok.
8 hónapja
ivószünet, két hete még hosszúujjúban játszottak 😀😀Lesz halftime show is?
Löfli
8 hónapja
“Földet rá!”Mindig is utáltam ezeket a csicskákat. Hangotok meg nincs, “ultrák”..
8 hónapja
Szeretnék már látni legalább egy gólhelyzetet. Ahhoz képest, hogy ez megint "fontos meccs" (és már mindegyik az lesz), siralmas a támadójáték. Egyedül Tóth Milán mutat életjeleket.
8 hónapja
ivószünet, két hete még hosszúujjúban játszottak 😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 hónapja
Imádom a retardált vendég beordításokat amiket hallani a TVben.
Poloska vagyok.
8 hónapja
simán nézőcsúcs van ma 😀

Don't blink!
8 hónapja
Volt Szövetségi Kapitányok Csatája!!!na ki jön ma az év rangadójára? előtte egy jóMegyek. Csak a BVSC! Pinyőt szét fogom osztani 😆ustawkafórumtali?
Löfli
JC6 (Mr. Miele)
8 hónapja
YoungZeeZee
9 407
"They had a red card, so he was making up the numbers. Context is everything"iszonyat rizikos ahol egy gol is szamit . keziben total golok kb 60 . fociban van 0-0. ez VESZELYES 😊
egyébként simán lehet ez később taktikai elem is
ahogy a 7-6 a kézilabdában, csak nem látom hogy annyira hatékony legyen hosszútávon mert nincs javítási lehetőség lényegében
Negritis, a vajda
8 hónapja
Nincsenek előttem mennyei statisztikák, de nem lennék meglepve, ha volnának még olyan NB1-es mezőnyjátékosok akik képesek kevesebb kilométerből elalibizni egy meccset.
8 hónapja
"They had a red card, so he was making up the numbers. Context is everything"egyébként simán lehet ez később taktikai elem is
ahogy a 7-6 a kézilabdában, csak nem látom hogy annyira hatékony legyen hosszútávon mert nincs javítási lehetőség lényegében
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
He covered 7,8km over the match (Bundesliga record). 54 passes with 83% of success. pic.twitter.com/zGH5SjHD82
— Tomasz Król (@tomekkrol88) April 18, 2025
8 hónapja
Stez M4 sport face oldal
21 órája megosztva
“Nehéz megmagyarázni…”
0:24-nél állítsd meg a videót. Szarrá van taposva Németh bokája..
8 hónapja
na ki jön ma az év rangadójára? előtte egy jóMegyek. Csak a BVSC! Pinyőt szét fogom osztani 😆ustawkafórumtali?
Löfli
8 hónapja
Vasárnapra jó is lett volna, mentem volna a Dögös Robi és C.nzúra szett előttna ki jön ma az év rangadójára? előtte egy jóEgyértelműen húsvétra illő derbi.ustawkafórumtali?
Löfli
Kampman
Poloska vagyok.
8 hónapja
na ki jön ma az év rangadójára? előtte egy jóEgyértelműen húsvétra illő derbi.ustawkafórumtali?
Löfli
8 hónapja
Mondjuk a BVSC nem is igazi idegen.Igen... Főleg hogy amúgy is siralmas az idegenbeli mérlegünk.Úgyis múló állapot, holnap elmúlik.na még egy Atalanta győzés kéne a tökéletes naphoztessék, így kell ellenjinxelni 😊
Löfli
Löfli
És ezeket meccseket szokta Pinyő csapat kíméletlenül elkúrni.
zacknorb
warr_b
Poloska vagyok.
8 hónapja
El is maradnak ma az olasz meccsekszerintem már az összes csapat elutazott a helyszínre...jól rácsesztek
ozibozi
8 hónapja
El is maradnak ma az olasz meccsek
8 hónapja
na ki jön ma az év rangadójára? előtte egy jó 
Don't blink!