NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
74
17
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 563
46
01:35 CFB Playoff - James Madison @ Oregon (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
Ez az év már mindegy. Év végén kell egy normális belső védő, Miki legyen balbekk, a kozeppalyara vagy két játékos, jelenleg csak Bergvall használható, előre pedig két szélső. 4-5 játékos meg mehet a francba, gondolom máshol jó jatékosok is lesznek. Ricsit mindegy mennyiért csak vigyék, legalább a fizetése ne minket terheljen. Kulu, Son szinten, total 0 egész évben. Benta, Sarr, ezek az emberek teljesen szétestek…Ja és ezt a Telt meg zavarjuk vissza Münchenbe
Szerkesztette: Klaci79
8 hónapja
Nekem szlovák élményeim vannak. Hasonlóak. De azok 15 éves emlékek, fociban és akaratban már bőven előttünk jartak akkor is.. ráadásul 0 forintból jutottak ki VB-re.. nem több ezer milliárdból (se).sztem a 12 csapat meg mindig jotAz összes magyar bajnoki ennyire színvonaltalan?Tíz évvel ezelőtt lett 12 csapatos az Nb1, a létszámcsökkentéstől az MLSZ a színvonal emelkedését várta. Nem jött be. Évente csak három-négy értékelhető csapat van, mikor melyik (az FTC konstans), egyébként egy trágyadomb az egész.
KeyG
Öntötték a pénzt az akadémiákba. Az se jött be. A magyar foci (is) bizonyítja, hogy milyen káros, ha a pártállam rátelepszik valamire. A válogatott volt a szabályt erősítő kivétel, de már az is kifulladni látszik. A politikában és a gazdaságban lehet folyamatosan hazudozni, a sportban - ahol az eredmények általában magukért beszélnek - nem annyira egyszerű.
nagylaza, főpohárnok
a 16-18, ott tobb lenne a langyika
itt meg szopsz ketszer maris bajban vagy.
de a beleontott penz nem egyenlo a szinvonallal eredmenyyel
lasd szlovenia:
csak csekkoljatok a stadionakat.
mura szombat, lendva...sirnal, regi fay utca, bvsc alatti szinvonal, de vhogy egy celje csak eljutott a konferenciaban a legjobb 8-ig es a valogatott is 16-ment tavaly
ja es a ljubljana is csoportkoros volt a konfiban es a foci kb a 3. 4. sport az orszagban 😊
YoungZeeZee
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
8 hónapja
Nah fasza, még1 kapus hiba. 16 perc alatt 3szor talált be a Forrest, szerencse, hogy az egyik 10 centis les volt.
8 hónapja
A stadionokat már szóba se hoztam, mert annyira magas labda.sztem a 12 csapat meg mindig jotAz összes magyar bajnoki ennyire színvonaltalan?Tíz évvel ezelőtt lett 12 csapatos az Nb1, a létszámcsökkentéstől az MLSZ a színvonal emelkedését várta. Nem jött be. Évente csak három-négy értékelhető csapat van, mikor melyik (az FTC konstans), egyébként egy trágyadomb az egész.
KeyG
Öntötték a pénzt az akadémiákba. Az se jött be. A magyar foci (is) bizonyítja, hogy milyen káros, ha a pártállam rátelepszik valamire. A válogatott volt a szabályt erősítő kivétel, de már az is kifulladni látszik. A politikában és a gazdaságban lehet folyamatosan hazudozni, a sportban - ahol az eredmények általában magukért beszélnek - nem annyira egyszerű.
nagylaza, főpohárnok
lasd szlovenia:
mura szombat, lendva...sirnal, regi fay utca, bvsc alatti szinvonal, de vhogy egy celje csak eljutott a konferenciaban a legjobb 8-ig es a valogatott is 16-ment tavaly
ja es a ljubljana is csoportkoros volt a konfiban es a foci kb a 3. 4. sport az orszagban 😊
YoungZeeZee
8 hónapja
Épp most akartam megdicsérni Vicario amiért kivédte MGW lövését, erre bekap egy potyát ...
8 hónapja
YoungZeeZee
9 406
sztem a 12 csapat meg mindig jotAz összes magyar bajnoki ennyire színvonaltalan?Tíz évvel ezelőtt lett 12 csapatos az Nb1, a létszámcsökkentéstől az MLSZ a színvonal emelkedését várta. Nem jött be. Évente csak három-négy értékelhető csapat van, mikor melyik (az FTC konstans), egyébként egy trágyadomb az egész.
KeyG
nagylaza, főpohárnok
lasd szlovenia:
8 hónapja
Az összes magyar bajnoki ennyire színvonaltalan?Tíz évvel ezelőtt lett 12 csapatos az Nb1, a létszámcsökkentéstől az MLSZ a színvonal emelkedését várta. Nem jött be. Évente csak három-négy értékelhető csapat van, mikor melyik (az FTC konstans), egyébként egy trágyadomb az egész.
KeyG
8 hónapja
Hivatalosan is visszajutott a PL-be a Leeds United. ☺️Sajnos a Burnley is.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
8 hónapja
Az összes magyar bajnoki ennyire színvonaltalan?A 95%-uk nézhetetlen.
KeyG
Az NB2 pedig már az a szint, ahol igazából pofátlanság jegyet szedni, mert lehúzás.
8 hónapja
A BVSC ultrák pokoli hangulatot teremthettek.Gera kb. szó szerint ezt mondta a kirúgása előtt:Nem érdemes mellébeszélni, ilyen teljesítménnyel nem érdemeltünk győzelmet. Nagyon gyengén játszottunk, ha nem ezt mondanánk, saját magunkat és a szurkolóinkat is becsapnánk. Mindennek ellenére megszereztük a vezetést, érthetetlen a számomra, hogy ezután mégis pont nélkül maradtunk. Harmadszor adott az élet olyan lehetőséget, hogy feljutó helyre kerüljünk, egyszer sem tudtunk élni vele. Ezt ki kell értékelni, vagy velem, vagy nélkülem, mert ha úgy ítélik meg, hogy én vagyok az oka, nagyon szívesen átadom másnak a helyem. Mindenkinek megvan a felelőssége, az enyém is, de úgy érzem, Nagy Miklós mindent megtesz a klubért és a játékosokért, ha valaki, akkor ő megérdemelné, hogy a Vasas NB I-es legyen, ahogyan azt is, hogy ne így futballozzon a csapat. De nem akarom bántani a játékosokat sem, lehet, hogy a nagy nyomás görcsössé teszi őket, ezért kell kielemezni a történteket. Nagyon sajnálom a drukkereket, akik ismét remek hangulatot teremtettek és rengetegen eljöttek buzdítani minket, elnézést kérek tőlük, a BVSC-nek pedig gratulálok a győzelemhez.
Pintér Attila: Ha úgy látja a vezetőség, hogy én vagyok az akadály, akkor megteszem, amit meg kell tenni
www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-ii/2025/04/pinter-attila-ha-ugy-latja-a-vezetoseg-hogy-en-vagyok-az-akadaly-akkor-megteszem-amit-meg-kell-tenni
nagylaza, főpohárnok
warr_b
8 hónapja
aki lemaradt volna az év góljáról 😊 www.facebook.com/watch?v=4061993350713434Ez is csak alátámasztja azt a százéves alapvetést a soccerben, hogy LŐNI KELL. Ha tilitolizol, passzolgatsz, cselezgetsz, nem lősz, abból biztos nem lesz gól. Ha lősz, akkor vagy lesz, vagy nem lesz. Ilyen egyszerű.
Löfli
8 hónapja
3 milliót keres egy Vasas játékos havonta, minimum. Mi a szarnak szakadjon meg?
8 hónapja
YoungZeeZee
9 406
ez az bvsc gol az utolso percben 😀 a kapus miert forditotta ki a tenyeret h fole paskolja. nem volt eros labda, kez ujj kinyujt es kitenyereli vagy csak leuti
8 hónapja
Gera kb. szó szerint ezt mondta a kirúgása előtt:Nem érdemes mellébeszélni, ilyen teljesítménnyel nem érdemeltünk győzelmet. Nagyon gyengén játszottunk, ha nem ezt mondanánk, saját magunkat és a szurkolóinkat is becsapnánk. Mindennek ellenére megszereztük a vezetést, érthetetlen a számomra, hogy ezután mégis pont nélkül maradtunk. Harmadszor adott az élet olyan lehetőséget, hogy feljutó helyre kerüljünk, egyszer sem tudtunk élni vele. Ezt ki kell értékelni, vagy velem, vagy nélkülem, mert ha úgy ítélik meg, hogy én vagyok az oka, nagyon szívesen átadom másnak a helyem. Mindenkinek megvan a felelőssége, az enyém is, de úgy érzem, Nagy Miklós mindent megtesz a klubért és a játékosokért, ha valaki, akkor ő megérdemelné, hogy a Vasas NB I-es legyen, ahogyan azt is, hogy ne így futballozzon a csapat. De nem akarom bántani a játékosokat sem, lehet, hogy a nagy nyomás görcsössé teszi őket, ezért kell kielemezni a történteket. Nagyon sajnálom a drukkereket, akik ismét remek hangulatot teremtettek és rengetegen eljöttek buzdítani minket, elnézést kérek tőlük, a BVSC-nek pedig gratulálok a győzelemhez.
Pintér Attila: Ha úgy látja a vezetőség, hogy én vagyok az akadály, akkor megteszem, amit meg kell tenni
www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-ii/2025/04/pinter-attila-ha-ugy-latja-a-vezetoseg-hogy-en-vagyok-az-akadaly-akkor-megteszem-amit-meg-kell-tenni
nagylaza, főpohárnok

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
8 hónapja
Az összes magyar bajnoki ennyire színvonaltalan?3-4 meccsbe néztem bele
KeyG
igen
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Az összes magyar bajnoki ennyire színvonaltalan?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
8 hónapja
aki lemaradt volna az év góljáról 😊 www.facebook.com/watch?v=4061993350713434Az év potyája, de ettől még szép volt. Grat! Ennyit jelent ha kint vagy. 😀
Löfli
8 hónapja
Ha valamit leszarok, akkor nem adom hozzá az arcomat. Gyanúm szerint Csányinak ezer + 1 jobb dolga lenne annál, hogy a Vasas szenvedését nézze.Mert elmenni 1-2 meccsre nem tart semeddig, semmi erőfeszítésébe nem kerül.Az oké, hogy nem szól bele. Ha ennyire leszarja, akkor miért teszi időnként tiszteletét a Fáy utcában?Miért, miért... mert nyilván szóltak neki anno, mint a Hernádinak meg a többinek is.Ne reménykedj, Csányi magasról leszarja az egészet.Lehet, hogy így van, ebben az esetben viszont az érdekelne: miért?
warr_b
nagylaza, főpohárnok
70+-os már, soha nem volt Vasas-drukker, miért érdekelné mi történik a csapattal?
Láttuk az elmúlt x évben, hogy semmibe a világon nem szól bele, az egyetlen kikötés a csak magyar játékosok és magyar edző.
warr_b
nagylaza, főpohárnok
Kampman
8 hónapja
Mert elmenni 1-2 meccsre nem tart semeddig, semmi erőfeszítésébe nem kerül.Az oké, hogy nem szól bele. Ha ennyire leszarja, akkor miért teszi időnként tiszteletét a Fáy utcában?Miért, miért... mert nyilván szóltak neki anno, mint a Hernádinak meg a többinek is.Ne reménykedj, Csányi magasról leszarja az egészet.Lehet, hogy így van, ebben az esetben viszont az érdekelne: miért?
warr_b
nagylaza, főpohárnok
70+-os már, soha nem volt Vasas-drukker, miért érdekelné mi történik a csapattal?
Láttuk az elmúlt x évben, hogy semmibe a világon nem szól bele, az egyetlen kikötés a csak magyar játékosok és magyar edző.
warr_b
nagylaza, főpohárnok
8 hónapja
Gera kb. szó szerint ezt mondta a kirúgása előtt:Pintér Attila: Ha úgy látja a vezetőség, hogy én vagyok az akadály, akkor megteszem, amit meg kell tenni
8 hónapja
Az oké, hogy nem szól bele. Ha ennyire leszarja, akkor miért teszi időnként tiszteletét a Fáy utcában?Miért, miért... mert nyilván szóltak neki anno, mint a Hernádinak meg a többinek is.Ne reménykedj, Csányi magasról leszarja az egészet.Lehet, hogy így van, ebben az esetben viszont az érdekelne: miért?
warr_b
nagylaza, főpohárnok
warr_b
8 hónapja
Miért, miért... mert nyilván szóltak neki anno, mint a Hernádinak meg a többinek is.Ne reménykedj, Csányi magasról leszarja az egészet.Lehet, hogy így van, ebben az esetben viszont az érdekelne: miért?
warr_b
nagylaza, főpohárnok

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
8 hónapja
ha ott x, vagy nyer a loki akkor sem esik ki az ÚjpestKöszönhetően a múlt heti Lokinak.Ezt a nezhetetlen fost. Mehetne mindkettő az nb2-be…pedig csak az egyik fog
JC6 (Mr. Miele)
Stoki
De egyre inkább alakul az a Fehérvár 11. hely.
zacknorb
8 hónapja
aki lemaradt volna az év góljáról 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!