NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

8 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 668
Ez az év már mindegy. Év végén kell egy normális belső védő, Miki legyen balbekk, a kozeppalyara vagy két játékos, jelenleg csak Bergvall használható, előre pedig két szélső. 4-5 játékos meg mehet a francba, gondolom máshol jó jatékosok is lesznek. Ricsit mindegy mennyiért csak vigyék, legalább a fizetése ne minket terheljen. Kulu, Son szinten, total 0 egész évben. Benta, Sarr, ezek az emberek teljesen szétestek…Ja és ezt a Telt meg zavarjuk vissza Münchenbe

Szerkesztette: Klaci79
8 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 537
Az összes magyar bajnoki ennyire színvonaltalan?
KeyG
Tíz évvel ezelőtt lett 12 csapatos az Nb1, a létszámcsökkentéstől az MLSZ a színvonal emelkedését várta. Nem jött be. Évente csak három-négy értékelhető csapat van, mikor melyik (az FTC konstans), egyébként egy trágyadomb az egész.
Öntötték a pénzt az akadémiákba. Az se jött be. A magyar foci (is) bizonyítja, hogy milyen káros, ha a pártállam rátelepszik valamire. A válogatott volt a szabályt erősítő kivétel, de már az is kifulladni látszik. A politikában és a gazdaságban lehet folyamatosan hazudozni, a sportban - ahol az eredmények általában magukért beszélnek - nem annyira egyszerű.
nagylaza, főpohárnok
sztem a 12 csapat meg mindig jot
a 16-18, ott tobb lenne a langyika
itt meg szopsz ketszer maris bajban vagy.

de a beleontott penz nem egyenlo a szinvonallal eredmenyyel

lasd szlovenia:
csak csekkoljatok a stadionakat.
mura szombat, lendva...sirnal, regi fay utca, bvsc alatti szinvonal, de vhogy egy celje csak eljutott a konferenciaban a legjobb 8-ig es a valogatott is 16-ment tavaly
ja es a ljubljana is csoportkoros volt a konfiban es a foci kb a 3. 4. sport az orszagban 😊
YoungZeeZee
Nekem szlovák élményeim vannak. Hasonlóak. De azok 15 éves emlékek, fociban és akaratban már bőven előttünk jartak akkor is.. ráadásul 0 forintból jutottak ki VB-re.. nem több ezer milliárdból (se).

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
8 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 423 — LIGHTS OUT!
Nah fasza, még1 kapus hiba. 16 perc alatt 3szor talált be a Forrest, szerencse, hogy az egyik 10 centis les volt.

8 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 656 — beers & Packers
KeyG
Tíz évvel ezelőtt lett 12 csapatos az Nb1, a létszámcsökkentéstől az MLSZ a színvonal emelkedését várta. Nem jött be. Évente csak három-négy értékelhető csapat van, mikor melyik (az FTC konstans), egyébként egy trágyadomb az egész.
Öntötték a pénzt az akadémiákba. Az se jött be. A magyar foci (is) bizonyítja, hogy milyen káros, ha a pártállam rátelepszik valamire. A válogatott volt a szabályt erősítő kivétel, de már az is kifulladni látszik. A politikában és a gazdaságban lehet folyamatosan hazudozni, a sportban - ahol az eredmények általában magukért beszélnek - nem annyira egyszerű.
nagylaza, főpohárnok

lasd szlovenia:
mura szombat, lendva...sirnal, regi fay utca, bvsc alatti szinvonal, de vhogy egy celje csak eljutott a konferenciaban a legjobb 8-ig es a valogatott is 16-ment tavaly
ja es a ljubljana is csoportkoros volt a konfiban es a foci kb a 3. 4. sport az orszagban 😊
YoungZeeZee
A stadionokat már szóba se hoztam, mert annyira magas labda.
8 hónapja
Nuno revans meccs.

8 hónapja
Épp most akartam megdicsérni Vicario amiért kivédte MGW lövését, erre bekap egy potyát ...

8 hónapja
YoungZeeZee 9 406
KeyG
nagylaza, főpohárnok

lasd szlovenia:
8 hónapja
KeyG
8 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Hivatalosan is visszajutott a PL-be a Leeds United. ☺️

Sajnos a Burnley is.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
8 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 995
KeyG
A 95%-uk nézhetetlen.
Az NB2 pedig már az a szint, ahol igazából pofátlanság jegyet szedni, mert lehúzás.

8 hónapja
Gera kb. szó szerint ezt mondta a kirúgása előtt:
Pintér Attila: Ha úgy látja a vezetőség, hogy én vagyok az akadály, akkor megteszem, amit meg kell tenni
 www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-ii/2025/04/pinter-attila-ha-ugy-latja-a-vezetoseg-hogy-en-vagyok-az-akadaly-akkor-megteszem-amit-meg-kell-tenni
nagylaza, főpohárnok
Nem érdemes mellébeszélni, ilyen teljesítménnyel nem érdemeltünk győzelmet. Nagyon gyengén játszottunk, ha nem ezt mondanánk, saját magunkat és a szurkolóinkat is becsapnánk. Mindennek ellenére megszereztük a vezetést, érthetetlen a számomra, hogy ezután mégis pont nélkül maradtunk. Harmadszor adott az élet olyan lehetőséget, hogy feljutó helyre kerüljünk, egyszer sem tudtunk élni vele. Ezt ki kell értékelni, vagy velem, vagy nélkülem, mert ha úgy ítélik meg, hogy én vagyok az oka, nagyon szívesen átadom másnak a helyem. Mindenkinek megvan a felelőssége, az enyém is, de úgy érzem, Nagy Miklós mindent megtesz a klubért és a játékosokért, ha valaki, akkor ő megérdemelné, hogy a Vasas NB I-es legyen, ahogyan azt is, hogy ne így futballozzon a csapat. De nem akarom bántani a játékosokat sem, lehet, hogy a nagy nyomás görcsössé teszi őket, ezért kell kielemezni a történteket. Nagyon sajnálom a drukkereket, akik ismét remek hangulatot teremtettek és rengetegen eljöttek buzdítani minket, elnézést kérek tőlük, a BVSC-nek pedig gratulálok a győzelemhez.
warr_b
A BVSC ultrák pokoli hangulatot teremthettek.

8 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 168 — #NoStress
aki lemaradt volna az év góljáról 😊  www.facebook.com/watch?v=4061993350713434
Löfli
Ez is csak alátámasztja azt a százéves alapvetést a soccerben, hogy LŐNI KELL. Ha tilitolizol, passzolgatsz, cselezgetsz, nem lősz, abból biztos nem lesz gól. Ha lősz, akkor vagy lesz, vagy nem lesz. Ilyen egyszerű.

8 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 537
3 milliót keres egy Vasas játékos havonta, minimum.
Mi a szarnak szakadjon meg?
8 hónapja
YoungZeeZee 9 406
ez az bvsc gol az utolso percben 😀
a kapus miert forditotta ki a tenyeret h fole paskolja. nem volt eros labda, kez ujj kinyujt es kitenyereli vagy csak leuti
8 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 920 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Pintér Attila: Ha úgy látja a vezetőség, hogy én vagyok az akadály, akkor megteszem, amit meg kell tenni
 www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-ii/2025/04/pinter-attila-ha-ugy-latja-a-vezetoseg-hogy-en-vagyok-az-akadaly-akkor-megteszem-amit-meg-kell-tenni
nagylaza, főpohárnok
Nem érdemes mellébeszélni, ilyen teljesítménnyel nem érdemeltünk győzelmet. Nagyon gyengén játszottunk, ha nem ezt mondanánk, saját magunkat és a szurkolóinkat is becsapnánk. Mindennek ellenére megszereztük a vezetést, érthetetlen a számomra, hogy ezután mégis pont nélkül maradtunk. Harmadszor adott az élet olyan lehetőséget, hogy feljutó helyre kerüljünk, egyszer sem tudtunk élni vele. Ezt ki kell értékelni, vagy velem, vagy nélkülem, mert ha úgy ítélik meg, hogy én vagyok az oka, nagyon szívesen átadom másnak a helyem. Mindenkinek megvan a felelőssége, az enyém is, de úgy érzem, Nagy Miklós mindent megtesz a klubért és a játékosokért, ha valaki, akkor ő megérdemelné, hogy a Vasas NB I-es legyen, ahogyan azt is, hogy ne így futballozzon a csapat. De nem akarom bántani a játékosokat sem, lehet, hogy a nagy nyomás görcsössé teszi őket, ezért kell kielemezni a történteket. Nagyon sajnálom a drukkereket, akik ismét remek hangulatot teremtettek és rengetegen eljöttek buzdítani minket, elnézést kérek tőlük, a BVSC-nek pedig gratulálok a győzelemhez.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
8 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 991 — The Mathematician
KeyG
3-4 meccsbe néztem bele
igen

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 12 929

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
8 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
aki lemaradt volna az év góljáról 😊  www.facebook.com/watch?v=4061993350713434
Löfli
Az év potyája, de ettől még szép volt. Grat! Ennyit jelent ha kint vagy. 😀
8 hónapja
Ne reménykedj, Csányi magasról leszarja az egészet.
warr_b
Lehet, hogy így van, ebben az esetben viszont az érdekelne: miért?
nagylaza, főpohárnok
Miért, miért... mert nyilván szóltak neki anno, mint a Hernádinak meg a többinek is.
70+-os már, soha nem volt Vasas-drukker, miért érdekelné mi történik a csapattal?

Láttuk az elmúlt x évben, hogy semmibe a világon nem szól bele, az egyetlen kikötés a csak magyar játékosok és magyar edző.
warr_b
Az oké, hogy nem szól bele. Ha ennyire leszarja, akkor miért teszi időnként tiszteletét a Fáy utcában?
nagylaza, főpohárnok
Mert elmenni 1-2 meccsre nem tart semeddig, semmi erőfeszítésébe nem kerül.
Kampman
Ha valamit leszarok, akkor nem adom hozzá az arcomat. Gyanúm szerint Csányinak ezer + 1 jobb dolga lenne annál, hogy a Vasas szenvedését nézze.
8 hónapja
warr_b
nagylaza, főpohárnok
Miért, miért... mert nyilván szóltak neki anno, mint a Hernádinak meg a többinek is.
70+-os már, soha nem volt Vasas-drukker, miért érdekelné mi történik a csapattal?

Láttuk az elmúlt x évben, hogy semmibe a világon nem szól bele, az egyetlen kikötés a csak magyar játékosok és magyar edző.
warr_b
Az oké, hogy nem szól bele. Ha ennyire leszarja, akkor miért teszi időnként tiszteletét a Fáy utcában?
nagylaza, főpohárnok
Mert elmenni 1-2 meccsre nem tart semeddig, semmi erőfeszítésébe nem kerül.

8 hónapja
8 hónapja
warr_b
nagylaza, főpohárnok

warr_b
8 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 920 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
warr_b
nagylaza, főpohárnok

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
8 hónapja
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Ezt a nezhetetlen fost. Mehetne mindkettő az nb2-be…
JC6 (Mr. Miele)
pedig csak az egyik fog
Stoki
Köszönhetően a múlt heti Lokinak.
De egyre inkább alakul az a Fehérvár 11. hely.
zacknorb
ha ott x, vagy nyer a loki akkor sem esik ki az Újpest
8 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 730 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
aki lemaradt volna az év góljáról 😊
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/490758761_4062010150711754_3086975362443984832_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=596eb7&_nc_ohc=7dwAgd23JCMQ7kNvwFJzsbV&_nc_oc=Adnm0KWavu9GEWHVXtxSxd_imqf7g-4YjBy1nhFG4YvbEhf0RmPJMznIeYCbj5mJKGg&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=6I5vV0_2IVJ3bPc8bvSNig&oh=00_Afl0WFJWJI9wYFIBf7_WJNVgoo3zgMs_CRXscFg5WxXd4w&oe=6944F851
1 Mio. Aufrufe · 13.354 Reaktionen | FÉLPÁLYÁS GYŐZTES GÓL AZ UTOLSÓ PERCBEN! 🤯⏱️ Hihetetlen végjáték: a zuglói Kelemen Patrik nagyjából 40 méterről talált be a Vasas kapujába a 9️⃣6️⃣. percben, így a BVSC otthon tartotta a három pontot! 😱 | M4 Sport
FÉLPÁLYÁS GYŐZTES GÓL AZ UTOLSÓ PERCBEN! 🤯⏱️ Hihetetlen végjáték: a zuglói Kelemen Patrik nagyjából 40 méterről talált be a Vasas kapujába a 9️⃣6️⃣. percben, így a BVSC otthon tartotta a három pontot! 😱

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!