NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
163
22
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 567
46
01:35 CFB Playoff - James Madison @ Oregon (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
Münchenben is ez van.Imádom ezt a paksi gólzenét.Megye 1ből maradt vissza.
Kampman
szaba
„History is a set of lies agreed upon.”
8 hónapja
Úriember volt, az a szerethető nagypapa típus.RIP Garami Józsi bácsi!Nyugodjon békében. Kb. szerintem az egyetlen edző, akit soha nem szidtunk Diósgyőrben. Nagyon sajnálom.
Kenny
Gergőke
8 hónapja
HJK-val mi van? Tudom, csak 3 meccs, de asszem még soha nem kezdtek 3 vereséggel szezont... Tökutolsók jelenleg.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
8 hónapja
www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-ii/2025/04/pinter-attila-marad-a-vasas-vezetoedzoje-ns-informacio

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
8 hónapja
A legjobb és legszerethetőbb magyar edző, nyugodjék!
8 hónapja
RIP Garami Józsi bácsi!Nyugodjon békében. Kb. szerintem az egyetlen edző, akit soha nem szidtunk Diósgyőrben. Nagyon sajnálom.
Kenny
8 hónapja
RIP Garami Józsi bácsi!Nyugodjon békében. Vele szerettem meg a PMSC-t. Bronz, ezüst, MK. Szerettem a stílusát és az akkori csapatot. Idegenbeli meccseiken csak néhányszor voltam. Hazaira meg esélytelen volt nógrádiként.
Kenny
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
8 hónapja
RIP Garami Józsi bácsi!ó, nyugodjék békében 😕
Kenny

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 hónapja
RIP Garami Józsi bácsi!RIP
Kenny
Poloska vagyok.
8 hónapja
Bocs igen kicsit eltèvedtem az idő/tèr tengelyben 🤦😛😎Bodo lesz az, Frankfurt már megvoltHát ilyen már tényleg nincsNyugi a Frankfurt ellen kell ezeknek bemennie, a bajnokságban már tök mindegy.
Sixo
dande2
NB2
8 hónapja
Ricsit a pálya közelében nem akarom látni a Bodö Glimt elleni párharcban, neki semmilyen helyzete ne menjen be. Ez a meccs tökéletes lett volna egy kis morál szerzésre.Hát ilyen már tényleg nincsNyugi a Frankfurt ellen kell ezeknek bemennie, a bajnokságban már tök mindegy.
Sixo
dande2
8 hónapja
Bodo lesz az, Frankfurt már megvoltHát ilyen már tényleg nincsNyugi a Frankfurt ellen kell ezeknek bemennie, a bajnokságban már tök mindegy.
Sixo
dande2
8 hónapja
Hát ilyen már tényleg nincsNyugi a Frankfurt ellen kell ezeknek bemennie, a bajnokságban már tök mindegy.
Sixo
8 hónapja
Ebből Szivacsky 2 gólt rúgott volna, Ricsi meg bordán rúgja vele a kapust.
8 hónapja
Milenkovic szolidan letépte Sarr mezét. Mondjuk azért az ilyenért én sem szeretnék 11est látni .
8 hónapja
Talán mondtam már, hogy a holland-magyar 8-1 előtt pár nappal és jó érzékkel megvett magyar-andorrai meccs 5000 forintos jegye volt életem legrosszabbul elköltött pénze.Szombaton voltam a megye 2-es Csömör-Kistarcsa derbin.Az összes magyar bajnoki ennyire színvonaltalan?A 95%-uk nézhetetlen.
KeyG
Az NB2 pedig már az a szint, ahol igazából pofátlanság jegyet szedni, mert lehúzás.
Kampman
Megállít egy csávó a bejáratnál, azt mondja nekem: 800 Ft.
Hogy mi?😆😆😆😆
A jegy.
De mondom ez megye 2…
Ez van😆
Lányos zavaromban kifizettem, azóta is bánom és alig alszok..
😆😆😆
JC6 (Mr. Miele)