NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

8 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 682 — beers & Packers
Gera kb. szó szerint ezt mondta a kirúgása előtt:
Pintér Attila: Ha úgy látja a vezetőség, hogy én vagyok az akadály, akkor megteszem, amit meg kell tenni
 www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-ii/2025/04/pinter-attila-ha-ugy-latja-a-vezetoseg-hogy-en-vagyok-az-akadaly-akkor-megteszem-amit-meg-kell-tenni
8 hónapja
Ne reménykedj, Csányi magasról leszarja az egészet.
warr_b
Lehet, hogy így van, ebben az esetben viszont az érdekelne: miért?
nagylaza, főpohárnok
Miért, miért... mert nyilván szóltak neki anno, mint a Hernádinak meg a többinek is.
70+-os már, soha nem volt Vasas-drukker, miért érdekelné mi történik a csapattal?

Láttuk az elmúlt x évben, hogy semmibe a világon nem szól bele, az egyetlen kikötés a csak magyar játékosok és magyar edző.
warr_b
Az oké, hogy nem szól bele. Ha ennyire leszarja, akkor miért teszi időnként tiszteletét a Fáy utcában?
8 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 920 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
warr_b
nagylaza, főpohárnok
Miért, miért... mert nyilván szóltak neki anno, mint a Hernádinak meg a többinek is.
70+-os már, soha nem volt Vasas-drukker, miért érdekelné mi történik a csapattal?

Láttuk az elmúlt x évben, hogy semmibe a világon nem szól bele, az egyetlen kikötés a csak magyar játékosok és magyar edző.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
8 hónapja
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Ezt a nezhetetlen fost. Mehetne mindkettő az nb2-be…
JC6 (Mr. Miele)
pedig csak az egyik fog
Stoki
Köszönhetően a múlt heti Lokinak.
De egyre inkább alakul az a Fehérvár 11. hely.
zacknorb
ha ott x, vagy nyer a loki akkor sem esik ki az Újpest
8 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 747 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
aki lemaradt volna az év góljáról 😊
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/490758761_4062010150711754_3086975362443984832_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=596eb7&_nc_ohc=7dwAgd23JCMQ7kNvwFJzsbV&_nc_oc=Adnm0KWavu9GEWHVXtxSxd_imqf7g-4YjBy1nhFG4YvbEhf0RmPJMznIeYCbj5mJKGg&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=6I5vV0_2IVJ3bPc8bvSNig&oh=00_Afl0WFJWJI9wYFIBf7_WJNVgoo3zgMs_CRXscFg5WxXd4w&oe=6944F851
1 Mio. Aufrufe · 13.354 Reaktionen | FÉLPÁLYÁS GYŐZTES GÓL AZ UTOLSÓ PERCBEN! 🤯⏱️ Hihetetlen végjáték: a zuglói Kelemen Patrik nagyjából 40 méterről talált be a Vasas kapujába a 9️⃣6️⃣. percben, így a BVSC otthon tartotta a három pontot! 😱 | M4 Sport
FÉLPÁLYÁS GYŐZTES GÓL AZ UTOLSÓ PERCBEN! 🤯⏱️ Hihetetlen végjáték: a zuglói Kelemen Patrik nagyjából 40 méterről talált be a Vasas kapujába a 9️⃣6️⃣. percben, így a BVSC otthon tartotta a három pontot! 😱

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya
JC6 (Mr. Miele)
pedig csak az egyik fog
Stoki
Köszönhetően a múlt heti Lokinak.
De egyre inkább alakul az a Fehérvár 11. hely.

Poloska vagyok.
8 hónapja
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
JC6 (Mr. Miele)
pedig csak az egyik fog
8 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 537
8 hónapja
warr_b
8 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
“Hallod nézem a meccset, Norbi kirúgta szögletre a labdát, hozzá sem ért Otigbához, ez a hülye Kovács meg befújt egy kamu tizit.
És nincs Var, beszarás.”
JC6 (Mr. Miele)
Tegnap ezt kezezésnek látta a bíró (a partjelző megadta volna, a Szentlőrinc játékosai nem reklamáltak kezezést, csak a bíró szerint volt szabálytalan...) a Szentlőrinc - Honvédon és nem adták meg Kántor Kevin szabályos gólját, ami 3 pontot ért volna. ... Ne csodálkozz ilyeneken!
 csak.taccs.hu/static/csak/video/20250420_25_szentlorinc-honved_0-0_KANTOR-NEM-GOLJA.mp4

2 perccel ezelőtt be akartam írni hogy ez a Kelemen egy megye 1-es játékos max
Nesze jinx
JC6 (Mr. Miele)
Pedig mentél volna a padawan watchlistre, ha beírod. 😀

Ki a faszom a Vasas kapusa
ThundersNFL a Paraszt
MókaMiki szerzemény Kiss Ágoston. "Bravúrkapus", ahogy mondták 🤣🤣🤣
Jah, bravúrosan szar.
warr_b
Lehet, hogy Szivacski már nincs itt, de a szelleme továbbra is kísért a klubnál. 😀

Szerkesztette: iktriad
8 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!
Vasas helyeben en se mennek fel megegni.

8 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 920 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
ThundersNFL a Paraszt
MókaMiki szerzemény Kiss Ágoston. "Bravúrkapus", ahogy mondták 🤣🤣🤣
Jah, bravúrosan szar.

8 hónapja
Nem térek magamhoz. Ez a mélypont. B+, helyzet nélkül lehozni egy meccset. Úgy rémlik, kaput eltaláló lövésünk se volt. Mi folyik itt? És egyáltalán: mi a faszt képzelnek?
nagylaza, főpohárnok
Az NB1-es tempót és konkurenciát már nem, de az NB1-eshez közeli fizetést még igenis kívánó sztárocskák és ügyeskék kifizetőhelye a Vasas, beszéltük ezt már sokszor.

Klubmodell ez. A szurkolói csalódottságot leszámítva nem is annyira kellemetlen. Mert klub- és játékosszempontból egy ilyen potyagóllal kiszopni Zuglóban még mindig kevésbé kínos, mint keresztülmenni azon, amin a Nyíregyháza tegnap.
Kampman
Nekem továbbra sincs magyarázatom arra, hogy Csányi ezt miért tűri el. Tipp: nem sokáig fogja.
nagylaza, főpohárnok

8 hónapja
Nem térek magamhoz. Ez a mélypont. B+, helyzet nélkül lehozni egy meccset. Úgy rémlik, kaput eltaláló lövésünk se volt. Mi folyik itt? És egyáltalán: mi a faszt képzelnek?
nagylaza, főpohárnok
Az NB1-es tempót és konkurenciát már nem, de az NB1-eshez közeli fizetést még igenis kívánó sztárocskák és ügyeskék kifizetőhelye a Vasas, beszéltük ezt már sokszor.

Klubmodell ez. A szurkolói csalódottságot leszámítva nem is annyira kellemetlen. Mert klub- és játékosszempontból egy ilyen potyagóllal kiszopni Zuglóban még mindig kevésbé kínos, mint keresztülmenni azon, amin a Nyíregyháza tegnap.
Kampman
Nekem továbbra sincs magyarázatom arra, hogy Csányi ezt miért tűri el. Tipp: nem sokáig fogja.
8 hónapja
Na, ha a tíz perc múlva kezdődő meccsen a Burnley legyőzi a Bladest, akkor ők is és mi is feljutottunk 😀

8 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
8 hónapja
nagylaza, főpohárnok
Megmondtam, hogy feltámasztjuk a BVSC-t is, nem? Szívesdn, Löfli cimbora.

És természetesen váratlanul MEGINT kikaptunk, amikor feljutó helyre ugorhattunk volna.
Remélem mindenki megrakta a hazai W-t.

8 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 998
nagylaza, főpohárnok

8 hónapja
8 hónapja
Nesze jinx
JC6 (Mr. Miele)
Ehhez képest most övé lesz a Zuglói Ronaldinho vándortrófea jövő ilyenkorig.

8 hónapja
NB2 New England Patriots 27 457 — nabege2@yahoo.com
milyen gól, gecc 😊))
8 hónapja
Nem sikerült kihúzni döntetlennel a rettegett BVSC oroszlánbarlangjában.
8 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!
BARCIKA!!

8 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 537
Nesze jinx
8 hónapja
Epic vég

Mondtam én, hogy ez a Vasas a másodosztályra van optimalizálva