NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
74
17
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 563
46
01:35 CFB Playoff - James Madison @ Oregon (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
Na vajon ma bajnok lesz a Liverpool?
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
8 hónapja
Ez a román gyerek de utálja Balogh Botit. 3 kezdő belső hátvéd van a Parmában, ráadásul az egyik a 9. percben lesérült, és akkor sem őt hozta be. Még Circati is ott van a cserepadon vele, 6. számú lett, úgy hogy a szezon első felét végigkezdte.
8 hónapja
A Barcika megkapta az NB1-es licenszetLöfliék viszont nem
zacknorb
8 hónapja
A Barcika megkapta az NB1-es licenszet
Poloska vagyok.
8 hónapja
Luton ilyen olaszosan ha már kiesett az első osztályból, esik gyorsan még1et.
8 hónapja
Champoban is, Norwichnál Jack Wilshere lett a megbízott edző, Cardiffban pedig Aaron Ramsey. Ráadásul játszanak is még egymással, egyértelműen nézős minden Arsenal szurkolónak.NBA Ben 2 csapat is ilyet tolt ráadásul mind2 playoff 😊Márton lapátVicc az egész 😀 utolsó 4-5 meccsen váltani minek? Melyik haver jön most vajon? 😀
NB2
JC6 (Mr. Miele)
Negritis, a vajda
8 hónapja
Mihalecz leszMárton lapátVicc az egész 😀 utolsó 4-5 meccsen váltani minek? Melyik haver jön most vajon? 😀
NB2
JC6 (Mr. Miele)
8 hónapja
Oliver Burke a Bremabol a festői Berlinbe teszi at nyártól a székhelyét, ingyen érkezik. Elvileg a Werder meg akarta tartani, de Burke az Union mellett döntött. Így nem fog rosszul kinézni jövőre a tamadoegyseg. Persze sok múlik azon, h Ilic-nel ervesenyiti-e a Berlin a vételi opciót (remelem igen), illetve h Hollerbach távozik-e (remelem nem).
„History is a set of lies agreed upon.”
8 hónapja
NBA Ben 2 csapat is ilyet tolt ráadásul mind2 playoff 😊Márton lapátVicc az egész 😀 utolsó 4-5 meccsen váltani minek? Melyik haver jön most vajon? 😀
NB2
JC6 (Mr. Miele)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Márton lapátVicc az egész 😀 utolsó 4-5 meccsen váltani minek? Melyik haver jön most vajon? 😀
NB2
8 hónapja
Márton lapát
8 hónapja
aki lemaradt volna az év góljáról 😊 www.facebook.com/watch?v=4061993350713434Imádom, de ha a hétvégén ellenünk is megcsinálja, agyf@szt kapok.
Löfli
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
8 hónapja
Isten azt mondta "gyere Garami, felmész a József helyett"RIP
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
8 hónapja
Imádom ezt a paksi gólzenét.hátbazmeg én Gabozsváron dobtam egy hátast, amikor véletlenül betalált a Rákóczi a cukorgyári gödörben, a hangszórókból meg a kánkán kezdett ömleni.
Kampman
kánkán bazmeg, a huszonegyedik század közepén.
de tulajdonképpen így megértettem, mi a faszért nem jut feljebb soha a harmadosztályból a Rákóczi. nem akarnak otthon sok gólt szerezni, mert elfogja őket a szekunder szégyenérzet, valahányszor betalálnak.
8 hónapja
nyilván a wc-n olvasom eztaki lemaradt volna az év góljáról 😊 www.facebook.com/watch?v=4061993350713434A Puskás-díjra jelölöm: "pottyantsd be, mint Löfli" címmel.
Löfli
Willie Parker

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 hónapja
aki lemaradt volna az év góljáról 😊 www.facebook.com/watch?v=4061993350713434A Puskás-díjra jelölöm: "pottyantsd be, mint Löfli" címmel.
Löfli
8 hónapja
Hát, akkor jöhet a Paks-MTK döntő.Jó lenne de erre semmi esélyt nem látok 😢
nagylaza, főpohárnok
8 hónapja
Én még ilyen visszataszító fejet mint a Márton nagyon rég láttam. A pali egy gyilkos
8 hónapja
Kis Gundi jól zárt. Kapusként gól és gólpassz.
Poloska vagyok.
8 hónapja
Hát, akkor jöhet a Paks-MTK döntő.
8 hónapja
Tizi!!!
8 hónapja
Lesz-e 4 éven belül 3. Paks-Fradi kupa döntő?2n voltam már kinn, a 3. is tervben van.
Poloska vagyok.
8 hónapja
Münchenben is ez van.Imádom ezt a paksi gólzenét.Megye 1ből maradt vissza.
Kampman
szaba
„History is a set of lies agreed upon.”