NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
74
17
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 563
46
01:35 CFB Playoff - James Madison @ Oregon (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
Ez az Eppel egy kabaré
7 hónapja
Viszont ebben a Szabó Istvánban van egy 1983-as Slamovits István vibe, még ha ez elég furcsa képzavar is így a Nyíregyháza edzőjeként.
7 hónapja
Nagyon remelem bent marad mind a két csapat mert évente 3 ilyen rangadó egy élmény ebben a posvanyban😀
7 hónapja
Azta kutya, el is törhette volna a bokáját
7 hónapja
Flag foci itt is. Előbb vitte a labdát aztán a babát. Biztos arra fog figyelni hol a lába mikor a labdára megy. Egy nulla ez a bíró.
7 hónapja
mi a fasz, ne már erre tizi? szégyen ez a VAR hogy ezért kihívják Bognárt
7 hónapja
Az kemény hogy ebből ezt sikerült leszűrni, vagy valami más bánt?szarházi tróger banda az egész real ahogy vanwww.facebook.com/share/p/16LDC5cDos/?mibextid=wwXIfrPerez beivott, vagy mivan??
Kenny
Toto21
total all a bal kint.
Kenny
www.nytimes.com/athletic/6309127/2025/04/25/real-madrid-barcelona-de-burgos-referee/
Negritis, a vajda

7 hónapja
szarházi tróger banda az egész real ahogy vanwww.facebook.com/share/p/16LDC5cDos/?mibextid=wwXIfrPerez beivott, vagy mivan??
Kenny
Toto21
total all a bal kint.
Kenny
www.nytimes.com/athletic/6309127/2025/04/25/real-madrid-barcelona-de-burgos-referee/
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
www.facebook.com/share/p/16LDC5cDos/?mibextid=wwXIfrPerez beivott, vagy mivan??
Kenny
Toto21
total all a bal kint.
7 hónapja
Ja. A stabil NB2-t hozzuk így is, no para.Az ellenkező végletre gondoltam...Hoppá, Csányi lepasszolta az OTP-t a fiának... Kíváncsi leszek, mi lesz így a Vasassal...Mi lenne?
warr_b
Szerinted beleveti magát az NB2-es magyar futballba, megveszi Kerkezt és Szoboszlait, és mikromenedzseli Nagy Mikit és Pinyőt?
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
7 hónapja
Az ellenkező végletre gondoltam...Hoppá, Csányi lepasszolta az OTP-t a fiának... Kíváncsi leszek, mi lesz így a Vasassal...Mi lenne?
warr_b
Szerinted beleveti magát az NB2-es magyar futballba, megveszi Kerkezt és Szoboszlait, és mikromenedzseli Nagy Mikit és Pinyőt?
Őszentsége Sobri Jóska

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Hoppá, Csányi lepasszolta az OTP-t a fiának... Kíváncsi leszek, mi lesz így a Vasassal...Mi lenne?
warr_b
7 hónapja
Jó látni, hogy vannak még teltházas meccsek az NB1-ben.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
7 hónapja
Hoppá, Csányi lepasszolta az OTP-t a fiának... Kíváncsi leszek, mi lesz így a Vasassal...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Majd összedobjuk, ez a kicsi már nem számít.Ha így folytatja az eredmények habzsolását, lassan a fradi is ajánlatot tehetne neki, igaz ahhoz az MVM-nek meg kellene többszörözni aJosé Mourinho: A török liga talán a legabszurdabb liga, amiben valaha is dolgoztam edzői pályafutásom során. A játékosoktól az edzőkig, a szurkolóktól a menedzserekig van egy olyan közösség, amelyik nem tudja, hogy semmit sem tud, és a legnehezebb az egészben, hogy teljesen lehetetlen elmagyarázni ezt.csak jönnie kéne egy évre mondjuk a vasasba 😀
ozibozi
Negritis, a vajda
szponzori’ támogatását.
ozibozi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
7 hónapja
Ha így folytatja az eredmények habzsolását, lassan a fradi is ajánlatot tehetne neki, igaz ahhoz az MVM-nek meg kellene többszörözni aJosé Mourinho: A török liga talán a legabszurdabb liga, amiben valaha is dolgoztam edzői pályafutásom során. A játékosoktól az edzőkig, a szurkolóktól a menedzserekig van egy olyan közösség, amelyik nem tudja, hogy semmit sem tud, és a legnehezebb az egészben, hogy teljesen lehetetlen elmagyarázni ezt.csak jönnie kéne egy évre mondjuk a vasasba 😀
ozibozi
Negritis, a vajda
szponzori’ támogatását.
7 hónapja
José Mourinho: A török liga talán a legabszurdabb liga, amiben valaha is dolgoztam edzői pályafutásom során. A játékosoktól az edzőkig, a szurkolóktól a menedzserekig van egy olyan közösség, amelyik nem tudja, hogy semmit sem tud, és a legnehezebb az egészben, hogy teljesen lehetetlen elmagyarázni ezt.Ergo Jose tökéletesen odaillik.
ozibozi
Poloska vagyok.