Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
rögbi meccs? 😊
9 hónapja
a sintér ilyen mezben nem nyerhet bl-t

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
Az megvan, csak ezek szerint BL döntőt láttam rég. Vagy kapcsolódtam be csak a középkezdésre.Koca soccer nézőként kérdem, mióta van BL döntőn pregame show?EB/VB döntőben is rendszeres már évek óta
Drip
NB2
9 hónapja
Koca soccer nézőként kérdem, mióta van BL döntőn pregame show?EB/VB döntőben is rendszeres már évek óta
Drip
9 hónapja
Nekem az új dalok is tetszenek alapvetően, meg nem rossz ez az új irány sem, csak mondjuk az ezredfordulós dolgaikhoz képest ez egy majdnem 180 fokos fordulat.Az utolsó dal nem is volt rossz, de az LOL-os dal és gondolom azt már a csajra írták alapból.Számomra ez nem Linkin Park, sajnos.
KeyGaz is menjen el a budos picsaba aki meggyalazza Chester emleket ezzel a novel.Egy névváltoztatással újraindulni talán tényleg korrektebb lett volna.
Kenny
Kampman
KeyG
De igazából már az utolsó 1-2 Chesters album is nagyon más volt a Meteorához képest pl.
9 hónapja
A rossz Vityevszk nyert 😥Lesz valaki? A PSG és az Inter szurkolókon kívül.én még a fehérorosz vitebsk-i rangadón izgulok
Kampman
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
9 hónapja
Koca soccer nézőként kérdem, mióta van BL döntőn pregame show?Rendes koncerttel?
Drip
Szerintem már elég régóta.
9 hónapja
Az utolsó dal nem is volt rossz, de az LOL-os dal és gondolom azt már a csajra írták alapból.Számomra ez nem Linkin Park, sajnos.
KeyGaz is menjen el a budos picsaba aki meggyalazza Chester emleket ezzel a novel.Egy névváltoztatással újraindulni talán tényleg korrektebb lett volna.
Kenny
Kampman
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
9 hónapja
szerintem Zolival nincs gondBevallom nem vagyok naprakész a gangsta kékfény rovatbanAzt hittem már Jay-Z is megjelenik, ez részben az ő száma isDiddy mellett jelenne már meg a börtönbe egy cellában
Kampman
KeyG
Kampman
9 hónapja
Koca soccer nézőként kérdem, mióta van BL döntőn pregame show?
9 hónapja
Bevallom nem vagyok naprakész a gangsta kékfény rovatbanAzt hittem már Jay-Z is megjelenik, ez részben az ő száma isDiddy mellett jelenne már meg a börtönbe egy cellában
Kampman
KeyG
9 hónapja
Azt hittem már Jay-Z is megjelenik, ez részben az ő száma isDiddy mellett jelenne már meg a börtönbe egy cellában
Kampman
We are just the Ravens!
9 hónapja
Számomra ez nem Linkin Park, sajnos.
KeyG
az is menjen el a budos picsaba aki meggyalazza Chester emleket ezzel a novel.Egy névváltoztatással újraindulni talán tényleg korrektebb lett volna.
Kenny
9 hónapja
az is menjen el a budos picsaba aki meggyalazza Chester emleket ezzel a novel.
9 hónapja
Számomra ez nem Linkin Park, sajnos.
We are just the Ravens!
9 hónapja
Viszont ez láthatóan / hallhatóan nem playback, ezért már önmagában respect
9 hónapja
Szegény Linkin Park, jó 20 évvel azután jutottak el ide, mint kellett volna.A lol-os vb-re írt daluk retek jó volt amikor eltolták élőben. Nem annyira, mint a régi, de közel volt hozzá.
Kampman
9 hónapja
Szegény Linkin Park, jó 20 évvel azután jutottak el ide, mint kellett volna.A Halftime Showban is van ezzel néha pár ember. 😀
Kampman
9 hónapja
Szegény Linkin Park, jó 20 évvel azután jutottak el ide, mint kellett volna.
9 hónapja
Lesz valaki? A PSG és az Inter szurkolókon kívül.én még a fehérorosz vitebsk-i rangadón izgulok
Kampman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
van itt bármelyik? 😊Lesz valaki? A PSG és az Inter szurkolókon kívül.Szerintem zárják ki mindkettőt 😂🤪
Kampman
dande2
meg hol lesz-e?
mer ittenre én tervezek, addigra behozom a lemaradásom a your formával
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Lesz valaki? A PSG és az Inter szurkolókon kívül.Szerintem zárják ki mindkettőt 😂🤪
Kampman
9 hónapja
Azt mondja Ten Hag a múltkori után még van pár név a listáján a Leverkusenbe, kell neki Garnacho meg Antony xD
9 hónapja
Hrutka nem való képernyőre. 😀 Mik ezek a mimikák?Parkinzon korai jelei.
Toto21