NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
245
26
23:00, MATCH4
Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
Ez nem 11-es.. meg kéne nézni VAR-al, mi a fasznak van?
7 hónapja
Dombi Tibi díjas esés volt, de az előző meg vita nélküli
7 hónapja
ezt nem lehet megadniDe ez a rohadt dolog hogy a másikat meg meg se nèztèk.....
Kenny
7 hónapja
Mondjuk ez nem biztos hogy az volt 😏
7 hónapja
Ezt nem lehetett nem megadni.....
7 hónapja
Innentől kezdve kuss a margitnak......
7 hónapja
11-es
7 hónapja
Nice jynxTek nem rossz ma sem…konkretan meccsben tartja a csapatot, mert fullra belealudtak.
Sinisa
Ferran Torres annyira sulytalan, hogy en is jatszhatnek helyette.
Hihetetlen mennyire fontos a 90 eves Lewa ott elol.
Kenny
Poloska vagyok.
7 hónapja
Courtois öregszik
7 hónapja
Köszi 😀
7 hónapja
📈 Kylian Mbappé has now scored more goals than his idol Cristiano Ronaldo on debut season at Real Madrid.
7 hónapja
Úgy is van fejben rohadt gyengèk vagyunk......
7 hónapja
Az angol ketto mar elegge mas vilag. Az elmult harom evben fillerekert hozogattak a jatekosokat, ugy kukaztak ossze mindent, de ez a keret amugy a Fradi szintjen sincs igazabol. Marpedig en erosen ketlem, hogy Reynoldsek elkezdenek 4-5-7-10 milliokert igazolgatni, plusz itt mar a berekre is kolteni kell rendesen. A keretuk er 13 milliot, az angol kettoben mar egy kozepcsapatnak is siman 50 millas kerete van. Eg es fold. Mar az is csoda, hogy a League One-bol feljutnak, de azt nehezen latom, hogy tenyleg beletegyenek a nyaron annyit, hogy utokepesek legyenek. Es akkor arrol nem is beszelek, hogy nagyjabol egy teljes minosegi kezdot kene igazolniuk, azokat meg ossze is kellene majd tudni rakni es csapatot csinalni beloluk.WREXHAM feljutott a Csempoba!Kíváncsi vagyok, mikor kopik el az érdeklődés irántuk
Kenny
slowmotion
Engem mar az is meglepne, ha nem esnenek ki egybol.
7 hónapja
Annyira tudtam a rohadt èldetbe a fsznak kell a közèppályán szarakodni meg is èrdemeljük
7 hónapja
Tek nem rossz ma sem…konkretan meccsben tartja a csapatot, mert fullra belealudtak.
Sinisa
Ferran Torres annyira sulytalan, hogy en is jatszhatnek helyette.
Hihetetlen mennyire fontos a 90 eves Lewa ott elol.
7 hónapja
Tek nem rossz ma sem…
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
7 hónapja
Baj lesz így 😏
7 hónapja
hogy nyomjak a lelki terrort a madrid jatekosok a bironak.A VAR szobában meg áramszünet van 😎
Kenny
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
7 hónapja
hogy nyomjak a lelki terrort a madrid jatekosok a bironak.
7 hónapja
Kis gól is gól
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern