NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

7 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 991 — The Mathematician
En meg mar nem tudom masodvonalas klubnal elkepzelni Kloppot.
Stez
Klopp a balhékba fáradt bele leginkább angliában, ezek után kétlem hogy elmenne a La Liga fertőjébe
Negritis, a vajda
Én Alonsot támogatom de ő se fog úgy eljönni, hogy pár játékos azt csinál amit akar.
Klopp se fog így eljönni, mert itt rendet kell tenni pár játékos fejében.
KeyG
oh, Klopp esetében én nem a realt értem a fertő alatt hanem az egész ligát
tebasékhoz képest az FA baráti kör

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 12 955
Stez
Klopp a balhékba fáradt bele leginkább angliában, ezek után kétlem hogy elmenne a La Liga fertőjébe
Negritis, a vajda
Én Alonsot támogatom de ő se fog úgy eljönni, hogy pár játékos azt csinál amit akar.
Klopp se fog így eljönni, mert itt rendet kell tenni pár játékos fejében.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
7 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Kedvenc zöldségesemmel is azt szorgalmaznánk,hogy Vini-t jó messzire mert ahogy írtátok nagyon mérgező egy faszkalap

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 991 — The Mathematician
Stez

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
ozibozi New York Giants 20 233
Lehet akármilyen hiszti éppen valamelyik spanyol óriás klub körül, az még mindig egy másik szintet jelent egy edzőnek, ha oda mehet. Ez még egy darabig így lesz, lehet ha kihal pár generáció ez megváltozik de ez még nem a közeli időszakra várható. Ez már nem a pénzről szól egy edzőnél azon a szinten.
7 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 837 — Whoops, looks like something went wrong.
barmi aron hozni kell Kloppot
Stez
Az megvan, hogy visszavonult az edzősködéstől?
Mikey
Az megvan, hogy hetek ota arrol zeng a media, hogy visszaterne? 😊
Ha csak feligazsag a pletyka, mar az azt jelenti, hogy meggyozheto.
Stez
Nagyon zenghet, mert velem nem jött szembe a pletyka.
Mikey
Ok, akkor csak en talaltam ki, unatkoztam.
Stez
Azt nem mondtam. Hogy van pletyka, azt elhiszem, mert már a visszavonulása bejelentésének másnapján is volt. 😊
Mikey
A valosagot nem tudom en sem, de gondolom a korulmenyektol fugg, a brazil valogatotthoz allitolag elegge csabitjak a fonit, meg azert a Real is vonzo lehet, ha netalantan tenyleg gondolkozna a visszateresen. Utobbi foleg erdekes lehet, azert az nem kis lehetoseg, foleg nem ilyen kerettel. Tudja Klopp is, ha most esetleg nemet mond, akkor megy Xabi Alonso, akkor meg minden bizonnyal evekig nem lesz szabad az a kispad, ha szar is lenne a csapat, ket evet biztosan kapni fog. Meg hat Perez csekkfuzete minden bizonnyal magasan fog majd.
Stez
Madridban szerintem Alonsót akarják nagyon, legalábbis pár napja láttam egy sokatmondó interjút Xabival, amiben arról beszélt hogy megérti a Leverkusen vezetését, hogy hamar választ szeretnének kapni.

Kloppot előbb el tudom képzelni egy német csapatnál, ha esetleg tényleg visszatérne. A Real Madrid nem az ő világa. A Red Bull miatt adott is lenne pl. a Leipzig, ahol ha jól tudom, Lőw csak szezon végéig kapott szerződést.
Mikey
En meg mar nem tudom masodvonalas klubnal elkepzelni Kloppot. A Leipzig kimaxolta magat az elmult evekben, boven eron felul teljesitett, az egy olyan klub, ahol BL-indulasra mennek, de kinevelik a jatekosokat es eladjak jo dragan, ala Dortmund. Klopp a Liverpoollal szintet lepett, bajnoki cim es BL-gyozelem az elvaras, engem meglepne, ha olyan klubhoz terne vissza, ami nem erre hajt. Mivel Angliaba nem fog munkat vallalni, a BVB utan meg szerintem nem megy el a Bayernhez, maradna Spanyolorszag, Flick helye nyilvan azert biztosnak tunik, a Realnal meg igazabol pont fit is lenne, raadasul a keret tele van olyan jatekosokkal, akiket anno o is nagyon akart. Ez nalam egy nagyon win-win deal lenne.

De meglatjuk persze.

7 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Stez
Mikey
Stez
Mikey
Stez
Azt nem mondtam. Hogy van pletyka, azt elhiszem, mert már a visszavonulása bejelentésének másnapján is volt. 😊
Mikey
A valosagot nem tudom en sem, de gondolom a korulmenyektol fugg, a brazil valogatotthoz allitolag elegge csabitjak a fonit, meg azert a Real is vonzo lehet, ha netalantan tenyleg gondolkozna a visszateresen. Utobbi foleg erdekes lehet, azert az nem kis lehetoseg, foleg nem ilyen kerettel. Tudja Klopp is, ha most esetleg nemet mond, akkor megy Xabi Alonso, akkor meg minden bizonnyal evekig nem lesz szabad az a kispad, ha szar is lenne a csapat, ket evet biztosan kapni fog. Meg hat Perez csekkfuzete minden bizonnyal magasan fog majd.
Stez
Madridban szerintem Alonsót akarják nagyon, legalábbis pár napja láttam egy sokatmondó interjút Xabival, amiben arról beszélt hogy megérti a Leverkusen vezetését, hogy hamar választ szeretnének kapni.

Kloppot előbb el tudom képzelni egy német csapatnál, ha esetleg tényleg visszatérne. A Real Madrid nem az ő világa. A Red Bull miatt adott is lenne pl. a Leipzig, ahol ha jól tudom, Lőw csak szezon végéig kapott szerződést.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
7 hónapja
Stez
Mikey
Stez
Mikey
Stez
Mikey

7 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
Vagy visszajön, vagy nem.
Én egy Valencia élén pl sokkal jobban el tudnám képzelni, egyik csapata sem volt a liga leggazdagabbja.

Viszont el tudom képzelni, hogy a hülye bírók nála escape clause-t jelentenek, márpedig az angol bírókkal a spanyolok mindenképpen versenyezni tudnak.

Szerkesztette: slowmotion
7 hónapja
Stez
Mikey
Stez
Mikey
Stez

7 hónapja
Stez
Mikey
Stez
Mikey

7 hónapja
Stez
Mikey
Stez

7 hónapja
Stez
Mikey

7 hónapja
Stez

7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya
Közben Blackburnben az utolsó 5 meccsből 4en Tóth Balázs védett, mind a 4 W, és van még esély a playoffra.

Poloska vagyok.
7 hónapja
Ancelottinak kb. csapata sincs, ahol elveszitette volna az oltozot, ez baromsag. Es a Realnal sem veszitette el. Egyszeruen a Realnal most osszecsodult nehany paraszt, de az egesz fesztivalnak Vinicius a a foszereploje, nehany eve elkezdte az ultra ciganykodasat, a fiatalok meg latjak, hogy ezt lehet es szep sorjaban kezdik atvenni tole. Rudiger mindig is egy csocselek troger volt, egy finomitott Pepe, akinel barmikor ott van, hogy mikor epp zsenialis, de eleg egy rossz pillanat es elpattan az agya, aztan szevasz. Ez a hulyegyerek egy idozitett bomba lett az allando sirasaval es geciskedesevel, meggyozodesem, hogy egy ev mulva mar tobbet fog artani a Realnak, mint hasznalni (most meg kb. a hataran van ennek). Lassan Perez is be fogja latni, hogy CR mintara el kell adni kibaszott dragan, aztan csinalja a cirkuszt mashol. Ha elmegy Angliaba, ott kinyirjak ket honap alatt, Olaszorszagban egy klub sem tudja megfizetni, de ha tudna is, ha Spanyolban rinyal a rasszistak miatt, Olaszban vajon mit kapna? Ennek sokszorosat. Nemet klub meg szinten nincs, ami ki tudna fizetni. Ugyhogy Vinicius helyeben gyorsan eszbe kapnek, mert amig ket eve meg o volt a total erinthetetlen kedvenc, most mar egyre tobb spanyol oldal pedzegeti, hogy Perez is kezdi egyre inkabb unni a musort.

Amugy meg szerintem egyaltalan nincs oriasi problema a Realnal, amit ne lehetne villamgyorsan helyre hozni, csak nyilvan nem szezon kozben. Egyszeruen elfaradt Ancelotti, ami tokre ertheto, o egy regi vilagban nott fel, nem abban, ahol ilyen Vincius ilyesfajta fesztivalokat csinal on es off field, o ezekbe nem szol bele, mert ezek jobbara megoldodnak maguktol ugyis. Jobbara, csak Vinicius akkora egy toxic szemelyiseg, amit mar nem lehet kezelni. Valtani kell a nyaron, ez nem is kerdes, de en fixen nem Xabit hoznam, hanem Kloppot, mert Xabi nem csap oda az asztalra, ha valami nem tetszik, nala Ancelotti is egy kemenyebb jellem. Klopp amellett, hogy pedagogialag az egyik legjobb edzo, tudja, mikor kell hangszint valtani es helyre rakni valakit, akar Viniciust is. Tudja, kit mivel motivaljon es kepes a sztarok tomkeleget osszeilleszteni taktikailag is.

Kroos utodjat meg nem kell kinevelni, a Realnak nem szabad hagynia, hogy Wirtz barhova mashova menjen, barmi aron meg kell ot szerezni. Ez a csapat most is a vilag kb. legerosebb keretet adja magaban, raadasul ingyen jonni fog TAA is, kell barmi aron Wirtz mar a nyaron, kicsit a vedelmet es a kpt rendbe kell szedni, barmi aron hozni kell Kloppot, aztan ez a banda kepes lesz megint barkit elverni es focizni, nem pedig birozni meg hisztizni. Ez szezon mar ugyis arrol szol, hogy cirkusz lesz, a nyarig nem lesz nyugi, de azert nem tortenik katasztrofa.

7 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 12 955
Amit a Real tegnap művelt arra nincsenek szavak. Értem a frusztrációt a bírózás miatt, de ez az egész Vinivel kezdődött és a rasszista dologgal Valenciában. Vini azelőtt se volt százas és azóta ez a beteg, toxikus dolog ráragadt mindenkire és folyamatosan gyűlik. Ancelotti semmit nem képes uralni, ő ebben nem jó, se a játékos nevelésben, abban jó hogy egy nagyon jó keretből a legjobbat ki tudja hozni, de itt sok mindent ki kellene nevelni lásd Kroos utódja. Ez most lényegtelen.
Amit tegnap műveltek az Ancelotti sara is, Vinit a kezdetektől a helyére kellett volna rakni és nem védeni folyamatosan a nagy világ előtt, mert így az lett aki. Végtelenül bosszantó, irritáló az az egész akit megenged magának a pályán.
Ha nem változik, nincs itt a helye és ez egy nagy pont.
Bírózás, tegnapi meccsen legalább háromszor többször tévedtek a Barca kárára, mint a Realéra, pont nem ezen a meccsen kellene bírózni és ezt a csapat felé mondom, mert azt teszik és láttuk mit tettek.
Ancelotti csak állt ott és végignézte ezt. Lehet mondogatni, hogy nem az ö felelőséggé de benne van a keze.
Perez is elkezdhet gondolkozni, mert amit művel ő is se méltó jelenleg a fehér mezre, amit annyira tisztel.
Ez szégyen, SZÉGYEN így a pontos.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
7 hónapja
Ancelottit januárban el kellett volna zavarni a gecibe, vinivel együtt...

Érdekes, hátrányban általában tudunk focizni, viszont mihelyst meccsben vagyunk szétfociznak.
Eddig annyit lehetett mondani hogy man managementben jó, hát kijött a végére hogy abban is gatya. Elment a foci melletted, menj el önként, mert ez kurvagáz. A szurkolók persze elbírózgathatnak bármikor, részben az a dolguk... De profiként, ennyi év tapasztalattal meggondolhatnák hogy teljesen fölösleges, speciel a világtörténelemben nem emlékszem még olyanra hogy reklamálással bármit is változtattak volna a dolgokon.

Persze nyilván perez a főludas, de az én szememben ancelotti egy fokkal sem különb. Ráadásul taktikailag is le lett cidáztatva, vajon hányszor kell még szétszopatnia Flicknek, hogy valaki (vagy éppen ő) rájöjjön hogy kurvára nem elég ide amit ő tud hozzátenni a csapathoz.
Amúgy ez az Ancelotti takarodj is nagyon alja nekem. Elment felette az idő? Igen. Benne van ebben az otvar szezonban? Naná. De olyat adott ennek a csapatnak, amit kb semelyik másik edző nem tudott vna.
rob3r7o
Zidane ugyanezt adta kb, aztán róla is tudtuk hogy a focija ugyanaz a nézhetetlen fos mint Ancelottinak.

3 meccs nem volt elég neki hogy rájöjjön mit kell csinálni a lescsapda ellen, egy faszom celta vigo meg gurít rá hármat teljesen értékelhető meccstervvel. Vén kókler. Aztán persze már az első perctől kezdve ugyanúgy bírózik, meg mutogat a pálya szélén minden Madrid elleni döntésnél, ennél még Mourinho is szimpatikusabban csinálta a dolgát, ő legalább autentikusan hozta a suttyó faszparaszt szerepet, azzal legalább én mezei szurkoló tudtam azonosulni, de ettől nekem felfordul a gyomrom. Legalább a foci nézhető lenne.
eaglesmcnabb
Ez így nyilván valid, de azt a netto csalást amit a spanyol bírói kar véghezvisz sokszor nem lehet örökké csendben tűrni. Tebas féle bűnözők meg leválthatatlanok.

És ebből jön az, hogy a komplett spanyol bajnokság egy hulladék, sokszor nézhetetlen fetrengéssel és hentes csapatokkal meg rasszista parasztokkal a lelátón.
FLZOLI
Regen szerettem a La Ligat es a spanyol focit, de igazsag szerint evek ota nalam atment a nezhetetlen kategoriaba. Egyreszt amit a jatekosok muvelnek, az mar egyenesen bicskanyitogato, eljutottunk oda, hogy arrol szolnak a meccsek, hogy lassan a jatekosok tobbet foglalkoznak a birok atbaszasaval es megtevesztesevel, mint magaval a jatekkal. Mint ahogy a birokkal is tobbet foglalkoznak, de mar reg nem a palyan, hanem mindenki elore hisztizik mar, mutogat a masikra, csalozza a masikat es probalja hulyiteni a kulvilagot. Emellett a birok meg mintha valami fogyatekos brigad lenne, akik regen is cso vakok voltak, de amikor mar VAR is van, tehat tenyleg ha valamit elszurnak, van lehetoseg az azonnali javitasra... de itt meg igy is tonnaszamra hozzak a szarvashibakat. Ezt nekem nem fogja megmagyarani senki sem, hogy ezek tenyleg ennyire hulyek, es nem korrupcio megy a hatterben.

Anno hasonlo szinten volt a Serie A, ott aztan robbant is a bomba, aztan jatekosoktol, edzoktol, biroktol es egyeb magasrangu szemelyektol kezdve szepen sorjaban elkezdtek elmeszelni az embereket. Ez nem normalis, ami spanyolban meg. De a Barcelona, Real kettostol sem, amit lemuvelnek off field, az allando fenyegetozes es tarsai.

7 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 934 — Lucas Scott
Sajnos egy telefonon kellett néznem a meccset, de azért igyekezetem figyelni mindenre, pl a 11-es tényleg kamu lett volna, de előtte meg talán ha jól emlékszem Ferran lábát kihúzták, azt meg nem adta meg a bíró. De gondoltam mindegy, az égiek majd úgyis igazságosak lesznek.
Óriási győzelem volt, én nem is értem a meccset előre temető Real szurkolókat. Azért egy Mbappe, Vini, Bellingham csak hogy a legdrágábbakat említsem, bőven elvárás lehetne egy győzelem. De idén ezek a meccsek tényleg jól sikerülnek.
Amit viszont nem értettem, mi volt ez a nagy bírózás? Nyilván a jégkocka elfogadhatatlan már, azzal nem is foglalkoznék, de állandóan kezezést mutogatott Ancelotti, meg tényleg egyfolytában reklamáltak a bírónál, elég érdekes stílusban. Csak nekem nem tűnt fel es tényleg nagyon a Barcának fújt, vagy ez csak a lassan már szokásos frusztráció volt?
Klaci79
Flick 7/7 döntőben. Az lett volna meglepő ha nem nyer.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 668
Sajnos egy telefonon kellett néznem a meccset, de azért igyekezetem figyelni mindenre, pl a 11-es tényleg kamu lett volna, de előtte meg talán ha jól emlékszem Ferran lábát kihúzták, azt meg nem adta meg a bíró. De gondoltam mindegy, az égiek majd úgyis igazságosak lesznek.
Óriási győzelem volt, én nem is értem a meccset előre temető Real szurkolókat. Azért egy Mbappe, Vini, Bellingham csak hogy a legdrágábbakat említsem, bőven elvárás lehetne egy győzelem. De idén ezek a meccsek tényleg jól sikerülnek.
Amit viszont nem értettem, mi volt ez a nagy bírózás? Nyilván a jégkocka elfogadhatatlan már, azzal nem is foglalkoznék, de állandóan kezezést mutogatott Ancelotti, meg tényleg egyfolytában reklamáltak a bírónál, elég érdekes stílusban. Csak nekem nem tűnt fel es tényleg nagyon a Barcának fújt, vagy ez csak a lassan már szokásos frusztráció volt?
7 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 934 — Lucas Scott
Nem tudom h volt-e és nem olvasok vissza 5 lapot de nyilván Kane úgy nyerheti meg jövő héten az első trófeáját hogy az adott meccsen eltiltott lesz így nem léphet pályára.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 331 — no es importante
Ez a Rüdigeres eset is most komolyan mi? Kettő agysejtnél többel hogyan tolerálhatja bárki is, hogy egy milliárdokat kereső játékos jégkockákkal dobálja meg a játékvezetőt? Ha beazonosított szurkoló lenne a lelátón, vélhetően örökre kitiltanák a stadionból (nagyon helyesen), ez meg annyival el van intézve, hogy "de hát ellenünk mindig csalnak a bírók", csak a brühühű hiányzik ezeknek a mondatoknak a végéről.

Végtelenül undorító és toxikus ez a futballközeg.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
7 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Ancelottit januárban el kellett volna zavarni a gecibe, vinivel együtt...

Érdekes, hátrányban általában tudunk focizni, viszont mihelyst meccsben vagyunk szétfociznak.
Eddig annyit lehetett mondani hogy man managementben jó, hát kijött a végére hogy abban is gatya. Elment a foci melletted, menj el önként, mert ez kurvagáz. A szurkolók persze elbírózgathatnak bármikor, részben az a dolguk... De profiként, ennyi év tapasztalattal meggondolhatnák hogy teljesen fölösleges, speciel a világtörténelemben nem emlékszem még olyanra hogy reklamálással bármit is változtattak volna a dolgokon.

Persze nyilván perez a főludas, de az én szememben ancelotti egy fokkal sem különb. Ráadásul taktikailag is le lett cidáztatva, vajon hányszor kell még szétszopatnia Flicknek, hogy valaki (vagy éppen ő) rájöjjön hogy kurvára nem elég ide amit ő tud hozzátenni a csapathoz.
Amúgy ez az Ancelotti takarodj is nagyon alja nekem. Elment felette az idő? Igen. Benne van ebben az otvar szezonban? Naná. De olyat adott ennek a csapatnak, amit kb semelyik másik edző nem tudott vna.
rob3r7o
Zidane ugyanezt adta kb, aztán róla is tudtuk hogy a focija ugyanaz a nézhetetlen fos mint Ancelottinak.

3 meccs nem volt elég neki hogy rájöjjön mit kell csinálni a lescsapda ellen, egy faszom celta vigo meg gurít rá hármat teljesen értékelhető meccstervvel. Vén kókler. Aztán persze már az első perctől kezdve ugyanúgy bírózik, meg mutogat a pálya szélén minden Madrid elleni döntésnél, ennél még Mourinho is szimpatikusabban csinálta a dolgát, ő legalább autentikusan hozta a suttyó faszparaszt szerepet, azzal legalább én mezei szurkoló tudtam azonosulni, de ettől nekem felfordul a gyomrom. Legalább a foci nézhető lenne.
eaglesmcnabb
Ez így nyilván valid, de azt a netto csalást amit a spanyol bírói kar véghezvisz sokszor nem lehet örökké csendben tűrni. Tebas féle bűnözők meg leválthatatlanok.

És ebből jön az, hogy a komplett spanyol bajnokság egy hulladék, sokszor nézhetetlen fetrengéssel és hentes csapatokkal meg rasszista parasztokkal a lelátón.

Szerkesztette: FLZOLI

7 hónapja
Blevi 8 867 — Lions & Cowboys fan
Ancelottit lehet sokmindenert hibaztatni, de azert a keret kialakitasa az igazolasok sem annyira ulnek, ez nem az O hibaja feltetlenul. Azert ez nem az a keret mint 3 vagy 5 eve.

Kroos elment, az 1000 eves Modric ha beall meg mindig zongorazni lehet a kulonseget a ket francia fiatal gyerekhez kepest. Bellingham ugyes benne meg van potencial. Vini es Mbappe eleg redundansak egyutt, nincs igazi kozepcsatar. Cserepadon sem. Raadasul Vini karaktere nagyon antipatikus, meg a Real drukkerek is megosztottak vele. Rodrigot kedvelem szimpatikus gyerek, de inkabb a padra valo. Hatvedsorba is kene frissites boven.

Mbappe viszont kikurt jo sajnos, es akik attol feltek h bomlasztani fog megnyugodhatnak. Osszesegeben kellene ide egy jo draft, jo mondjuk special nekem jo igy 😀 de Perez papa biztos kesziti a bukszat
7 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
A bajnokságban idegenben kapunk egy laza 5-öst és jó lesz az ezüst....ha megtanulnak viselkedni akkor lehet szó bármiről

Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018