Soccer

41 feliratkozó

7 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
nyert a Lautern, valamint kikapott a Köln és a Hamburg is, 3 forduló van még a bundás 2-ből, az osztályozó helyért nagy harc lesz
Löfli
nemáááááááááááááár, otthon nem voltak képesek nyerni????

amúgy ezt mégis hogy hozták össze, hogy egy időben bajnok lehet a Pool és van FA kupa elődöntő???
NB2
Így van lehetősége az Arsenal játékosoknak valami mást nézni a Pool ünneplése helyett
7 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 991 — The Mathematician
Evanilson se sokat kapott az észből

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Hát a Fradi duplázás a papírforma úgy néz ki
zacknorb
itthon belefer, hogy 4-5 magyar legyen a kezdoben, BL/EL-ben ez nem biztos.
Kenny
Ez ellen az MTK ellen bármi belefér. Enervált csapat, de mondjuk ezt már Beriashvili sérülése után lehetett tudni. Bent maradtak, több nem is kell nekik.
Klaci79
Kicsit nekem a szokásos MTK forma.
Ősszel összegyűteni a bentmaradáshoz szükséges pontokat, tavasszal meg ilyen meccsek.
Nem lehet könnyű MTK szurkolónak lenni!
Sinisa
vannak mtk szurkolók?

7 hónapja
Sinisa New England Patriots 3 144 — Gràcies Pep!
zacknorb
Kenny
Ez ellen az MTK ellen bármi belefér. Enervált csapat, de mondjuk ezt már Beriashvili sérülése után lehetett tudni. Bent maradtak, több nem is kell nekik.
Klaci79
Kicsit nekem a szokásos MTK forma.
Ősszel összegyűteni a bentmaradáshoz szükséges pontokat, tavasszal meg ilyen meccsek.
Nem lehet könnyű MTK szurkolónak lenni!

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
7 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 668
zacknorb
Kenny
7 hónapja
Sinisa New England Patriots 3 144 — Gràcies Pep!
zacknorb
Kenny
Keane nyúlja a paksi taktikát 😂😂😂

Szerkesztette: Sinisa

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
7 hónapja
ozibozi New York Giants 20 233
🏟️🇦🇷 Historical Superclásico today with River vs Boca to break attendance record.

River Plate and Boca will face off in the Superclásico at the Mâs Monumental stadium with 85,018 spectators… and ticketd sold out in just 2 hours.

This match will mark over 85 consecutive sell-outs at River’s home ground.
7 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!
zacknorb

7 hónapja
Inter elbukhatja most pár nap alatt akár az egész idényét
-sokak örömére/bánatára
7 hónapja
NB2 New England Patriots 27 457 — nabege2@yahoo.com
nyert a Lautern, valamint kikapott a Köln és a Hamburg is, 3 forduló van még a bundás 2-ből, az osztályozó helyért nagy harc lesz
Löfli
nemáááááááááááááár, otthon nem voltak képesek nyerni????

amúgy ezt mégis hogy hozták össze, hogy egy időben bajnok lehet a Pool és van FA kupa elődöntő???
7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
7 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Löfli
Pedig a Hamburg igazán visszajuthatna már.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
7 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 920 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
ja és kezdődik az albán bajnokság utolsó forduló, Laci a kiesés ellen menekül
Löfli
Picsába, a Skenderbeu hamar hátrányba került 😭

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Jó a hangulat Liverpoolban, az Anfield mellett már most is nehéz lenne leejteni egy gombostűt.
Mikey
Remélem nem hátráltajuk az ünneplèst ès nem most akarjuk megmutatni 😏
dande2
legyen egy fasza 4-4 😊

7 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 747 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
ja és kezdődik az albán bajnokság utolsó forduló, Laci a kiesés ellen menekül

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 hónapja
Löfli
Megszámolni se lehet már ahányszor a Hamburg elcseszi a Májust az utolsó fordulókkal.

Szerkesztette: ozibozi
7 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 747 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 hónapja
Klopp /57/fiatalabb mint Flick/60+/
Az edzőknél nagyon gyakran előfordul, hogy besokallnak, “visszavonulnak”
de a legtöbbnél ez majdnem olyan mint a drog, jönnek az elvonási tünetek egy idő után. Ha nincs egészségügyi probléma, vagy erős családi zsarolás akkor azért sok visszatérést láttunk már.
Ráadásul ő még nem az a kategória, mint a Mourinho, hogy megy fokozatosan lejjebb-lejjebb, neki ez egy minőségi ugrás lehetne még egy szinttel feljebb, ami lehet hogy feltenné a szűk legfelső polcra is.
Ez a német válogatott vagy a Real lehet az ő szintjén. A válogatott most egy darabig jól néz ki, van pár éve, nem olyan öreg ő még. 1 éve “pihen”, lehet több kell neki.
7 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 157 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jó a hangulat Liverpoolban, az Anfield mellett már most is nehéz lenne leejteni egy gombostűt.
Mikey
Remélem nem hátráltajuk az ünneplèst ès nem most akarjuk megmutatni 😏
7 hónapja

7 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 3 018
Azt nem mondtam. Hogy van pletyka, azt elhiszem, mert már a visszavonulása bejelentésének másnapján is volt. 😊
Mikey
Felcsutra is hivtak tavaly.
Hendrix
Autogramot adni?
Kampman
Ejjeli ornek. Azt mondjak miota Meszaros elment nem talalnak jo szakembert.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
7 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 018
barmi aron hozni kell Kloppot
Stez
Az megvan, hogy visszavonult az edzősködéstől?
Mikey
Az megvan, hogy hetek ota arrol zeng a media, hogy visszaterne? 😊
Ha csak feligazsag a pletyka, mar az azt jelenti, hogy meggyozheto.
Stez
Nagyon zenghet, mert velem nem jött szembe a pletyka.
Mikey
Ok, akkor csak en talaltam ki, unatkoztam.
Stez
Azt nem mondtam. Hogy van pletyka, azt elhiszem, mert már a visszavonulása bejelentésének másnapján is volt. 😊
Mikey
Hendrix
Autogramot adni?

7 hónapja
Stez
Mikey
Stez
Mikey
Stez
Mikey
A valosagot nem tudom en sem, de gondolom a korulmenyektol fugg, a brazil valogatotthoz allitolag elegge csabitjak a fonit, meg azert a Real is vonzo lehet, ha netalantan tenyleg gondolkozna a visszateresen. Utobbi foleg erdekes lehet, azert az nem kis lehetoseg, foleg nem ilyen kerettel. Tudja Klopp is, ha most esetleg nemet mond, akkor megy Xabi Alonso, akkor meg minden bizonnyal evekig nem lesz szabad az a kispad, ha szar is lenne a csapat, ket evet biztosan kapni fog. Meg hat Perez csekkfuzete minden bizonnyal magasan fog majd.
Stez
Madridban szerintem Alonsót akarják nagyon, legalábbis pár napja láttam egy sokatmondó interjút Xabival, amiben arról beszélt hogy megérti a Leverkusen vezetését, hogy hamar választ szeretnének kapni.

Kloppot előbb el tudom képzelni egy német csapatnál, ha esetleg tényleg visszatérne. A Real Madrid nem az ő világa. A Red Bull miatt adott is lenne pl. a Leipzig, ahol ha jól tudom, Lőw csak szezon végéig kapott szerződést.
Mikey
En meg mar nem tudom masodvonalas klubnal elkepzelni Kloppot. A Leipzig kimaxolta magat az elmult evekben, boven eron felul teljesitett, az egy olyan klub, ahol BL-indulasra mennek, de kinevelik a jatekosokat es eladjak jo dragan, ala Dortmund. Klopp a Liverpoollal szintet lepett, bajnoki cim es BL-gyozelem az elvaras, engem meglepne, ha olyan klubhoz terne vissza, ami nem erre hajt. Mivel Angliaba nem fog munkat vallalni, a BVB utan meg szerintem nem megy el a Bayernhez, maradna Spanyolorszag, Flick helye nyilvan azert biztosnak tunik, a Realnal meg igazabol pont fit is lenne, raadasul a keret tele van olyan jatekosokkal, akiket anno o is nagyon akart. Ez nalam egy nagyon win-win deal lenne.

De meglatjuk persze.
Stez
Én az ellenkező oldalról közelítem meg. Ugye fáradtság miatt vonult vissza. Na most ugye Lipcsében sokkal nyugisabb lenne dolgozni, mint a Realnál, ahol kb. a második döntetlen után a vesztét akarnák. Ezzel szemben Lipcsében fiatalokkal dolgozhatna együtt, ami neki fontos, és ugye már most is RB alkalmazott.

De változatlanul tartom, hogy nem fog visszatérni. Aztán majd kiderül.

7 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 3 018
Stez
Mikey
Stez
Mikey
Stez
Mikey

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
7 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 837 — Whoops, looks like something went wrong.
En meg mar nem tudom masodvonalas klubnal elkepzelni Kloppot.
Stez
Klopp a balhékba fáradt bele leginkább angliában, ezek után kétlem hogy elmenne a La Liga fertőjébe
Negritis, a vajda
Én Alonsot támogatom de ő se fog úgy eljönni, hogy pár játékos azt csinál amit akar.
Klopp se fog így eljönni, mert itt rendet kell tenni pár játékos fejében.
KeyG
oh, Klopp esetében én nem a realt értem a fertő alatt hanem az egész ligát
tebasékhoz képest az FA baráti kör
Negritis, a vajda
Tebasek a Realt pont kevesbe szopatjak, mondjuk ez azert is van, mert a Barca allandoan trukkozik es mar Raphinha szaros alsogatyajat is adja el egybol a meccs utan Laporta, csak hogy penzhes jusson, ezert van allandoan cirkusz a regisztralasokkal is. A Real oldalan ezek a dolgok tisztabbak, ezaltal kevesbe jar Tebas Perez seggeben. Es nem, nem azert, mert Tebas Real-drukker, hanem azert, mert a Barca uzletei tenyleg ketesek tobb esetben is.