Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
nem valami izgalmas meccs, igaz a tavalyi sem volt az a semleges szurkolóknak.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
Hallgatom, ki ez a tag, aki ilyen erős akcentussal beszéli az angol. Hát a félidei beszélgetésnél látom, hogy Gerrard a szakértő a TNT-nél.Gerrard volt az, akit én sem értettem igazán sosem.
Sixo
9 hónapja
Hallgatom, ki ez a tag, aki ilyen erős akcentussal beszéli az angol. Hát a félidei beszélgetésnél látom, hogy Gerrard a szakértő a TNT-nél.Emlékszem, mikor Klopp lebaszta az egyik riportert, hogy miért nem olyat küldtek ide, aki érti is a liverpooli akcentust.
Sixo
9 hónapja
Rúgott gólt is a Kisvárdának az utolsó előtti fordulóban.A fia a Honvéd felnőttben játszik manapság. Csak hogy mindenki öregnek érezze magát.Teheccség
iktriad
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
9 hónapja
TeheccségA fia a Honvéd felnőttben játszik manapság. Csak hogy mindenki öregnek érezze magát.És tényleg, rémlett, hogy valami újpesti arc, de sose jöttem volna rá.Szélesi. Közepes játékos, bukott edző - kiváló szagértő-alapanyagValami Zoli, most mondta a műsorvezető.Ki a stúdióban a középen ülő tag?Cavinton a neve
Tudom, hogy emlékeznem kéne a nevére, de most teljesen kiment a fejemből.
Kampman
shagi0206
Na mindegy.
Kampman
slowmotion
Kampman
iktriad
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
Hallgatom, ki ez a tag, aki ilyen erős akcentussal beszéli az angol. Hát a félidei beszélgetésnél látom, hogy Gerrard a szakértő a TNT-nél.
9 hónapja
A fia a Honvéd felnőttben játszik manapság. Csak hogy mindenki öregnek érezze magát.És tényleg, rémlett, hogy valami újpesti arc, de sose jöttem volna rá.Szélesi. Közepes játékos, bukott edző - kiváló szagértő-alapanyagValami Zoli, most mondta a műsorvezető.Ki a stúdióban a középen ülő tag?Cavinton a neve
Kampman
shagi0206
Na mindegy.
Kampman
slowmotion
Kampman
9 hónapja
Na a rendőrök ellen indult bosszúhadjárat azért itt van.mondjuk itt legalább tekinhető clickbaitnek hogy felvezetik a műsort
KeyG
és nem tényként adják elő instant
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
És tényleg, rémlett, hogy valami újpesti arc, de sose jöttem volna rá.Szélesi. Közepes játékos, bukott edző - kiváló szagértő-alapanyagValami Zoli, most mondta a műsorvezető.Ki a stúdióban a középen ülő tag?Cavinton a neve
Kampman
shagi0206
Na mindegy.
Kampman
slowmotion
9 hónapja
Ki a stúdióban a középen ülő tag?Őt mondjuk én sem ismertem fel, de Koppányi Geri meg Lisztes Krisztián egyből.
Kampman
9 hónapja
Na a rendőrök ellen indult bosszúhadjárat azért itt van.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
9 hónapja
Szélesi. Közepes játékos, bukott edző - kiváló szagértő-alapanyagValami Zoli, most mondta a műsorvezető.Ki a stúdióban a középen ülő tag?Cavinton a neve
Kampman
shagi0206
Na mindegy.
Kampman
9 hónapja
migráns terroristák francia mezben bántsák a kerestyényeketA szünetben jön a legnagyobb előnye annak, hogy az RTL-n megy a meccs. Nem lesz 1 perces (rém)híradó/agitprop. 😀Az Internacionalisták megkapták a Soros-jussukat.
iktriad
Guruló dollárok jelentek meg az LMBTQ fővárosában.
Egy muszlim okozta digó testvéreink vesztét. De mit szól ehhez Matteo Salvini???
A franciák román támogatással fektetik két vállra olasz barátainkat.
Willie Parker
9 hónapja
Valami Zoli, most mondta a műsorvezető.Ki a stúdióban a középen ülő tag?Cavinton a neve
Kampman
shagi0206
Na mindegy.
9 hónapja
A szünetben jön a legnagyobb előnye annak, hogy az RTL-n megy a meccs. Nem lesz 1 perces (rém)híradó/agitprop. 😀Az Internacionalisták megkapták a Soros-jussukat.
iktriad
Guruló dollárok jelentek meg az LMBTQ fővárosában.
Egy muszlim okozta digó testvéreink vesztét. De mit szól ehhez Matteo Salvini???
A franciák román támogatással fektetik két vállra olasz barátainkat.
9 hónapja
Szivacski védő? mondjuk nem tudom milyen poszton játszikOszt Szivacski hol marad?TAA és esetleg Frimpong még akik kiemelkedőek jobb szélen.Nálam mondjuk jelenleg top1 😊 De az is top3 végülisjah Hakimi top 3 jobb védő a világon jelenlegPedig ő pont nem a névtelenek sorát erősíti 😊a gólszerzőétMa is tanultam egy nevet, talán meg is jegyzem egy darabigMelyiket?
Kampman
Sixo
elég felületesen nézem már a soccert, ezért az ő neve eddig teljesen kimaradt nekem
Kampman
shagi0206
Toto21
shagi0206
Toto21
warr_b
9 hónapja
A szünetben jön a legnagyobb előnye annak, hogy az RTL-n megy a meccs. Nem lesz 1 perces (rém)híradó/agitprop. 😀tegnap el is felejtettem hogy ott nézem a kézit
iktriad
fájt
9 hónapja
Ki a stúdióban a középen ülő tag?Cavinton a neve
Kampman
9 hónapja
Oszt Szivacski hol marad?TAA és esetleg Frimpong még akik kiemelkedőek jobb szélen.Nálam mondjuk jelenleg top1 😊 De az is top3 végülisjah Hakimi top 3 jobb védő a világon jelenlegPedig ő pont nem a névtelenek sorát erősíti 😊a gólszerzőétMa is tanultam egy nevet, talán meg is jegyzem egy darabigMelyiket?
Kampman
Sixo
elég felületesen nézem már a soccert, ezért az ő neve eddig teljesen kimaradt nekem
Kampman
shagi0206
Toto21
shagi0206
Toto21

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
9 hónapja
Ki a stúdióban a középen ülő tag?Tudom, hogy emlékeznem kéne a nevére, de most teljesen kiment a fejemből.
9 hónapja
nem gond félidőben jönnek a csöcsök, az majd ébren tart 😀Addig bealszok ha ezt kell néznem még 20 percigVan valahol értékelhető sportesemény?majd hajnalban NBA
KeyG
Toto21
KeyG
9 hónapja
A szünetben jön a legnagyobb előnye annak, hogy az RTL-n megy a meccs. Nem lesz 1 perces (rém)híradó/agitprop. 😀
9 hónapja
Már meghalt szegény. Pedig most milyen nagy szüksége lenne rá a Fidesznek.Te vezetted?Emlékszem anno 2008(?)ban a tankra a Ferenciek terén.Szerintem nem lesz akkora balhé.jövőre megyünk mi is? biztos olcsó a jegy egy ilyen eseményreBiztos nálunk lesz a BL döntő egy választás utáni nagyon is lehetséges zűrzavaros időszakban? Félve kérdem.
Löfli
iktriad
Kampman
Sixo
Willie Parker
Kampman
9 hónapja
Kevesebbet kéne Löflivel haverkodnod.nézzél felnőtt filmet. Ha animal, akkor mégjobb, azon nehezebb. Egy haverom mesélte.Addig bealszok ha ezt kell néznem még 20 percigVan valahol értékelhető sportesemény?majd hajnalban NBA
KeyG
Toto21
KeyG
shagi0206
9 hónapja
nézzél felnőtt filmet. Ha animal, akkor mégjobb, azon nehezebb. Egy haverom mesélte.Addig bealszok ha ezt kell néznem még 20 percigVan valahol értékelhető sportesemény?majd hajnalban NBA
KeyG
Toto21
KeyG