Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
A tavalyi kiesés óta először elmentem megint PMFC meccsre, hogy kapjak egy emlékeztető dózist, hogy miért döntöttem tavaly úgy, hogy nem megyek oda többet.Ez az igazi eltökéltség, képes voltál Rihadból hazautazni egy meccsért.
Kampman
7 hónapja
miért is?megnéztem volna Slot Poolját a prime City ellen.Hagyjuk már ezt a baromságot.
Kellett ehhez a bajnoki címhez azért egy totális City blowout.
Kenny
Mikey
7 hónapja
A tavalyi kiesés óta először elmentem megint PMFC meccsre, hogy kapjak egy emlékeztető dózist, hogy miért döntöttem tavaly úgy, hogy nem megyek oda többet.szóval akkor te miattad kaptunk ki!
Kampman
7 hónapja
megnéztem volna Slot Poolját a prime City ellen.Hagyjuk már ezt a baromságot.
Kenny
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
7 hónapja
Mondjuk pont azert nyerhettek mar most bajnoksagot, mert a City teljesen kipukkadt, az Arsenalt meg kiynirtak a serulesek. A Poolt iden nem uldoztek a serulesek, mint a rivalisokat. De az elmult evekben meg a City nyert sokkal hamarabb jobbara, pont amiatt, mert peldaul nem egyszer Klopp Pooljat oltek meg a serulesek.ja persze, semmit nem von el ebből, aki PL-t tud nyerni ráadásul ennyivel a vége előtt az valamit kurva jól csinál.megnéztem volna Slot Poolját a prime City ellen.Még szerencse, hogy a Liverpoolt nem érdekli, hogy épp ki gyengélkedik. Nehogy már rosszul érezzük magunkat, hogy elfogyott a Guardiola-magic.
Kenny
shagi0206
Kenny
7 hónapja
Jür-gen Klopp, na na nananaJür-gen Klopp, na na nanana
Slot is mekkora ember. ❤️
7 hónapja
A tavalyi kiesés óta először elmentem megint PMFC meccsre, hogy kapjak egy emlékeztető dózist, hogy miért döntöttem tavaly úgy, hogy nem megyek oda többet.
7 hónapja
ja persze, semmit nem von el ebből, aki PL-t tud nyerni ráadásul ennyivel a vége előtt az valamit kurva jól csinál.megnéztem volna Slot Poolját a prime City ellen.Még szerencse, hogy a Liverpoolt nem érdekli, hogy épp ki gyengélkedik. Nehogy már rosszul érezzük magunkat, hogy elfogyott a Guardiola-magic.
Kenny
shagi0206
7 hónapja
megnéztem volna Slot Poolját a prime City ellen.Még szerencse, hogy a Liverpoolt nem érdekli, hogy épp ki gyengélkedik. Nehogy már rosszul érezzük magunkat, hogy elfogyott a Guardiola-magic.
Kenny
7 hónapja
Most geci leszek, de bárki bármit csinál megvan az év férfi sportolója....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 hónapja
Richarilson még mindig egy patkány.mikor becserélték, mondta a kommentátor, hogy nem nagyon szeretik a Liverpoolnál. Írtam is discordra, hogy ezt én nem nem szeretem, hanem addig taposnám, amíg mozog.
Matthew99
7 hónapja
megnéztem volna Slot Poolját a prime City ellen.Kellett ehhez a bajnoki címhez azért egy totális City blowout.
7 hónapja
Richarilson még mindig egy patkány.Mikor nem az?
Matthew99
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
7 hónapja
nyilván elliott se okos hogy visszalök, de mi a fasz szükség volt az egészre?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Richarilson még mindig egy patkány.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
7 hónapja
Na Richarlison nem bírja ki ma sem.
7 hónapja
Nunezt szeretem de kivételesen buta a kontráknál
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Basszus, kezd visszajönni a sziti szerencséje, ma már 3 kapufát kaptak, a múltkor 94’ gól.
7 hónapja
Mohamed Salah has now been directly involved in more Premier League goals (272) than Ryan Giggs (271).He’s played 335 fewer games. 👀
Csakhát na, jóval inkább volt kulcs a támadások befejezésében, sokkal több jött ki rá.
Poloska vagyok.
7 hónapja
Gratulálok a Liverpoolnak! Hell of a job.
7 hónapja
Az első öngól a javunkra a szezonban, ha minden igaz.
7 hónapja
Na még egy Jota gólt a végére, lécci.