Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
Több nyert meccs a bajnokságban.Márkvárt ezen a meccsen többet mutat, mint a teljes Vasas-pályafutása során.45-45 pont, Vasasnak +10, Kazincbarcikának +19 a gólaránya.
Nem mintha megérdemelnénk, de feljutó helyen a Vasas.
nagylaza, főpohárnok
Mi számít inkább, hogy előrébb a Vasas?
Egymás ellenik összesített eredménye?
Őszentsége Sobri Jóska
Poloska vagyok.
7 hónapja
Múlt héten lemaradt: az üzbégek megnyerték az U17es Ázsia bajnokságot. Szaud Arábiában rendezték a tornát, az üzbégek a döntőben a hazaikat verték 9 emberrel. Harmadik helyen, Észak és Dél Korea végzett. Gyanúsan bunda volt az egyik elődöntő, amikor is a hazaiak 102. percben egyenlítettek 11essel, hogy aztán a 11es párbajban döntőbe jussanak. Kedvenc játékosom a tornáról: Omid Gharahchomaghloo
7 hónapja
Márkvárt ezen a meccsen többet mutat, mint a teljes Vasas-pályafutása során.45-45 pont, Vasasnak +10, Kazincbarcikának +19 a gólaránya.
nagylaza, főpohárnok
Mi számít inkább, hogy előrébb a Vasas?
Egymás ellenik összesített eredménye?
7 hónapja
Ha a 'Várda nyer hétvégén' 'Csabán, akkor matematikailag is fix a feljutásuk.
Poloska vagyok.
7 hónapja
Márkvárt ezen a meccsen többet mutat, mint a teljes Vasas-pályafutása során.Novák is többet tett ezen a meccsen a Vasasért, mint amikor Angyalföldön játszott.
nagylaza, főpohárnok
Poloska vagyok.
7 hónapja
Márkvárt ezen a meccsen többet mutat, mint a teljes Vasas-pályafutása során.És akkor ki érdemelné meg inkább?
nagylaza, főpohárnok
Ez a Barcika, vagy a Szentlőrinc???
😉
7 hónapja
Márkvárt ezen a meccsen többet mutat, mint a teljes Vasas-pályafutása során.Nem mintha megérdemelnénk, de feljutó helyen a Vasas.
7 hónapja
Lassan kihalnak már azok, akik emiatt utalták, a fiatalok meg kézilabdát néznek arrafelé nem focit😊Hehh, arrafelé azóta is utálják a Vasast 😀Végre a Szeged úgy tolja mint aki fel akar jutni.Ez semmit nem jelent, én 36 éve mikor személyesen lent voltam az osztályozón Szegeden, erről testközelből meggyőződtem a 90, percben 😂✌️
zacknorb
Videó
csfoci.hu/29-eves-az-emlekezetes-osztalyozo-video/
ozibozi
warr_b
7 hónapja
Hehh, arrafelé azóta is utálják a Vasast 😀Végre a Szeged úgy tolja mint aki fel akar jutni.Ez semmit nem jelent, én 36 éve mikor személyesen lent voltam az osztályozón Szegeden, erről testközelből meggyőződtem a 90, percben 😂✌️
zacknorb
Videó
ozibozi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
🇧🇷 BREAKING: Carlo Ancelotti and Brazil have reached an agreement in principle for the Italian to become Seleçao head coach for the World Cup 2026.Deal valid from June, NOT after Clubs World Cup.
Real Madrid and Ancelotti would part ways nicely with formal steps needed next.
7 hónapja
Ezt szépen megtekerte Kotula.
Poloska vagyok.
7 hónapja
Végre a Szeged úgy tolja mint aki fel akar jutni.Ez semmit nem jelent, én 36 éve mikor személyesen lent voltam az osztályozón Szegeden, erről testközelből meggyőződtem a 90, percben 😂✌️
zacknorb
Videó
Szerkesztette: ozibozi
7 hónapja
Végre a Szeged úgy tolja mint aki fel akar jutni.nah Botka igent mondott a "focit akarunk" szlogenre?
zacknorb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
bayernel is megcsinálta, nem?Gondolom az új edzőként triplát.Ezt most nem értem. 😕Majd Hansi megcsináljaNem nyert egy új edzővel, új taktikát játszva a csapat első évben 3 trófeát és hiányérzet... 😀 Oké, elvárások azok vannak.A vicc hogy az ellenfelek szurkolói elégedetlenek, meg kisebbítik az érdemeket. Nem is értem.
alatriste
Mikey
csebi
Mikey
zacknorb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Végre a Szeged úgy tolja mint aki fel akar jutni.
Poloska vagyok.
7 hónapja
Jogilag nem is lesznek kötelezőek, de az állami pénzek erősen köthetőek lesznek hozzájuk.🚨 NB II-ben csak magyar edzők lehetnek!! 😲Az 1,2 és 5. pont az eu-s szabályok miatt nem lehet kötelező, legfeljebb a tévés és egyéb pénzek megvonásával szankcionálható.
Május 9-én lesz az mlsz közgyűlése, már elérhetőek a dokumentumok a szövetség 2025-2030 közötti stratégiáival kapcsolatban
Az MLSZ 2025-2030 közötti stratégiája komoly változásokat hoz:
- Az NB I-ben átlagosan 5 magyar játékosnak kell a pályán lennie minden meccsen, ebből legalább 1 fő U21-es.
- Az NB II-ben kizárólag magyar játékosok léphetnek pályára, ráadásul 2 U20-as fiatalnak végig a pályán kell lennie.
- A fiatal tehetségek nemzetközi szintre emelése érdekében csökkentik az utánpótlásközpontok számát, de javítják a képzés színvonalát.
- A vezetők fejlesztésére kötelező sportszakmai licencek, külföldi tanulmányutak és tapasztalatszerzési lehetőségek lesznek.
- Az NB II-ben kizárólag magyar vezetőedzőt alkalmazhatnak a klubok.
A cél a magyar labdarúgás megújítása, a fiatal tehetségek felépítése és a hazai edzők, vezetők megerősítése.
ozibozi
warr_b
Poloska vagyok.
7 hónapja
🚨 NB II-ben csak magyar edzők lehetnek!! 😲Az 1,2 és 5. pont az eu-s szabályok miatt nem lehet kötelező, legfeljebb a tévés és egyéb pénzek megvonásával szankcionálható.
Május 9-én lesz az mlsz közgyűlése, már elérhetőek a dokumentumok a szövetség 2025-2030 közötti stratégiáival kapcsolatban
Az MLSZ 2025-2030 közötti stratégiája komoly változásokat hoz:
- Az NB I-ben átlagosan 5 magyar játékosnak kell a pályán lennie minden meccsen, ebből legalább 1 fő U21-es.
- Az NB II-ben kizárólag magyar játékosok léphetnek pályára, ráadásul 2 U20-as fiatalnak végig a pályán kell lennie.
- A fiatal tehetségek nemzetközi szintre emelése érdekében csökkentik az utánpótlásközpontok számát, de javítják a képzés színvonalát.
- A vezetők fejlesztésére kötelező sportszakmai licencek, külföldi tanulmányutak és tapasztalatszerzési lehetőségek lesznek.
- Az NB II-ben kizárólag magyar vezetőedzőt alkalmazhatnak a klubok.
A cél a magyar labdarúgás megújítása, a fiatal tehetségek felépítése és a hazai edzők, vezetők megerősítése.
ozibozi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Yaakobishvilivel a kezdőben ifi BL győztes a Barca.
Poloska vagyok.
7 hónapja
Gondolom az új edzőként triplát.Ezt most nem értem. 😕Majd Hansi megcsináljaNem nyert egy új edzővel, új taktikát játszva a csapat első évben 3 trófeát és hiányérzet... 😀 Oké, elvárások azok vannak.A vicc hogy az ellenfelek szurkolói elégedetlenek, meg kisebbítik az érdemeket. Nem is értem.
alatriste
Mikey
csebi
Mikey
Poloska vagyok.
7 hónapja
Ezt most nem értem. 😕Majd Hansi megcsináljaNem nyert egy új edzővel, új taktikát játszva a csapat első évben 3 trófeát és hiányérzet... 😀 Oké, elvárások azok vannak.A vicc hogy az ellenfelek szurkolói elégedetlenek, meg kisebbítik az érdemeket. Nem is értem.
alatriste
Mikey
csebi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
7 hónapja
Majd Hansi megcsináljaNem nyert egy új edzővel, új taktikát játszva a csapat első évben 3 trófeát és hiányérzet... 😀 Oké, elvárások azok vannak.A vicc hogy az ellenfelek szurkolói elégedetlenek, meg kisebbítik az érdemeket. Nem is értem.
alatriste
Mikey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
Ezt akartam kihozni én is az írásomból, csak nem volt kedvem utánanézni a pontszámoknak.Azt sajnálom csak, hogy Klopp 97 ponttal is csak második lett.Nem nyert egy új edzővel, új taktikát játszva a csapat első évben 3 trófeát és hiányérzet... 😀 Oké, elvárások azok vannak.A vicc hogy az ellenfelek szurkolói elégedetlenek, meg kisebbítik az érdemeket. Nem is értem.
alatriste
Mikey
De azért ez a csapat ha verseny lenne még idén és nem lenne faszmin1 az utolsó 4 meccs akkor ugye 96 ponttal is végezhetne akár. Ez mondjuk biztos nem lesz még 12 pont de reálisan bőven lehetne 9-10 Ha kéne még teperni.
Az meg akkor ugye a mostani 82 mellé bőven 90+-os bajnoki címes szezon.
Az elmúlt években ezekkel lehetett nyerni:
91, 89, 93, 86 (mind City), 99 (Pool), 98, 100 (City), 93 (Chelsea), 81 (Leicester), 87 (Chelsea), 86 (City), 89 (Mu), 89 (City).
De mióta megy a PL a MU egyszer se szerzett 92-nél több pontot mégis csilládszor megnyerték Fergievel a bajnokságot.
Gondolom azok a bajnoki címek is széljegyzetesek csak mert hát a többiek épp összestek vagy lesérülgettek.
alatriste
Az hogy Klopp kétszer is egy ponttal, egyszer pedig kettővel maradt le a bajnoki címről, életem egyik legnagyobb szívfájdalma lesz. Ez a korábbi érában négy sima bajnoki cím. (Mármint összesen.)
Persze az én szememben nem változtat semmit a megítélésén, csak na.
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May