Soccer

41 feliratkozó

7 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!
Pedro 90 evesen is jobb, mint barki.

7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya
Márkvárt ezen a meccsen többet mutat, mint a teljes Vasas-pályafutása során.
Nem mintha megérdemelnénk, de feljutó helyen a Vasas.
nagylaza, főpohárnok
45-45 pont, Vasasnak +10, Kazincbarcikának +19 a gólaránya.
Mi számít inkább, hogy előrébb a Vasas?
Egymás ellenik összesített eredménye?
Őszentsége Sobri Jóska
Több nyert meccs a bajnokságban.

Poloska vagyok.
7 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 423 — LIGHTS OUT!
Múlt héten lemaradt: az üzbégek megnyerték az U17es Ázsia bajnokságot. Szaud Arábiában rendezték a tornát, az üzbégek a döntőben a hazaikat verték 9 emberrel. Harmadik helyen, Észak és Dél Korea végzett. Gyanúsan bunda volt az egyik elődöntő, amikor is a hazaiak 102. percben egyenlítettek 11essel, hogy aztán a 11es párbajban döntőbe jussanak. Kedvenc játékosom a tornáról: Omid Gharahchomaghloo

7 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 169 — #NoStress
nagylaza, főpohárnok
45-45 pont, Vasasnak +10, Kazincbarcikának +19 a gólaránya.
Mi számít inkább, hogy előrébb a Vasas?
Egymás ellenik összesített eredménye?

7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya
Ha a 'Várda nyer hétvégén' 'Csabán, akkor matematikailag is fix a feljutásuk.

Poloska vagyok.
7 hónapja
nagylaza, főpohárnok
Novák is többet tett ezen a meccsen a Vasasért, mint amikor Angyalföldön játszott.

Poloska vagyok.
7 hónapja
ozibozi New York Giants 20 233
nagylaza, főpohárnok
És akkor ki érdemelné meg inkább?
Ez a Barcika, vagy a Szentlőrinc???
😉
7 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 706 — beers & Packers
7 hónapja
Végre a Szeged úgy tolja mint aki fel akar jutni.
zacknorb
Ez semmit nem jelent, én 36 éve mikor személyesen lent voltam az osztályozón Szegeden, erről testközelből meggyőződtem a 90, percben 😂✌️

Videó
 csfoci.hu/29-eves-az-emlekezetes-osztalyozo-video/
ozibozi
Hehh, arrafelé azóta is utálják a Vasast 😀
warr_b
Lassan kihalnak már azok, akik emiatt utalták, a fiatalok meg kézilabdát néznek arrafelé nem focit😊
7 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 920 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
zacknorb
Ez semmit nem jelent, én 36 éve mikor személyesen lent voltam az osztályozón Szegeden, erről testközelből meggyőződtem a 90, percben 😂✌️

Videó
ozibozi
Hehh, arrafelé azóta is utálják a Vasast 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
🇧🇷 BREAKING: Carlo Ancelotti and Brazil have reached an agreement in principle for the Italian to become Seleçao head coach for the World Cup 2026.

Deal valid from June, NOT after Clubs World Cup.

Real Madrid and Ancelotti would part ways nicely with formal steps needed next.
7 hónapja
Ezt szépen megtekerte Kotula.

Poloska vagyok.
7 hónapja
Ez a videó nagyon ott van

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/493494724_653867377438191_9050086301576672038_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=596eb7&_nc_ohc=cDhg-0so8A4Q7kNvwGBOcJr&_nc_oc=AdmS518isrlJiBknwBZ-WdM11OJUODWnQ1SCz4bQMw7BHDg5_VUN5LMaWR-JJ3S4Dmw&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=YwEKNDeRYeF34Lhs6DOXEA&oh=00_Afnq-ztfIjSc9cI-kQ8-R2Yr_oGKsr8woM1eVJT8VFpBOw&oe=694D899F
27 Mio. Aufrufe · 724.318 Reaktionen | In Jurgen Klopp’s farewell speech, he welcomed the next Liverpool manager, Arne Slot, by singing his name. After leading Liverpool to the Premier League title 11 months later, Arne Slot thanked his predecessor, Jurgen Klopp, by singing his name. | Premier League
In Jurgen Klopp’s farewell speech, he welcomed the next Liverpool manager, Arne Slot, by singing his name. After leading Liverpool to the Premier League title 11 months later, Arne Slot thanked his...

Szerkesztette: ozibozi
7 hónapja
zacknorb

Videó

Szerkesztette: ozibozi
7 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 499 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
zacknorb
Most, hogy már az 1 hónapja még kieső helyen álló Kispest is már előttük van? 😀 Hétvégén amúgy Szeged - Honvéd lesz.

Szerkesztette: iktriad
7 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 991 — The Mathematician
zacknorb
nah Botka igent mondott a "focit akarunk" szlogenre?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 991 — The Mathematician
Nem nyert egy új edzővel, új taktikát játszva a csapat első évben 3 trófeát és hiányérzet... 😀 Oké, elvárások azok vannak.
alatriste
A vicc hogy az ellenfelek szurkolói elégedetlenek, meg kisebbítik az érdemeket. Nem is értem.
Mikey
Majd Hansi megcsinálja
csebi
Ezt most nem értem. 😕
Mikey
Gondolom az új edzőként triplát.
zacknorb
bayernel is megcsinálta, nem?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
7 hónapja

Poloska vagyok.
7 hónapja
🚨 NB II-ben csak magyar edzők lehetnek!! 😲

Május 9-én lesz az mlsz közgyűlése, már elérhetőek a dokumentumok a szövetség 2025-2030 közötti stratégiáival kapcsolatban

Az MLSZ 2025-2030 közötti stratégiája komoly változásokat hoz:

- Az NB I-ben átlagosan 5 magyar játékosnak kell a pályán lennie minden meccsen, ebből legalább 1 fő U21-es.
- Az NB II-ben kizárólag magyar játékosok léphetnek pályára, ráadásul 2 U20-as fiatalnak végig a pályán kell lennie.

- A fiatal tehetségek nemzetközi szintre emelése érdekében csökkentik az utánpótlásközpontok számát, de javítják a képzés színvonalát.
- A vezetők fejlesztésére kötelező sportszakmai licencek, külföldi tanulmányutak és tapasztalatszerzési lehetőségek lesznek.
- Az NB II-ben kizárólag magyar vezetőedzőt alkalmazhatnak a klubok.

A cél a magyar labdarúgás megújítása, a fiatal tehetségek felépítése és a hazai edzők, vezetők megerősítése.
ozibozi
Az 1,2 és 5. pont az eu-s szabályok miatt nem lehet kötelező, legfeljebb a tévés és egyéb pénzek megvonásával szankcionálható.
warr_b
Jogilag nem is lesznek kötelezőek, de az állami pénzek erősen köthetőek lesznek hozzájuk.

Poloska vagyok.
7 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 920 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
🚨 NB II-ben csak magyar edzők lehetnek!! 😲

Május 9-én lesz az mlsz közgyűlése, már elérhetőek a dokumentumok a szövetség 2025-2030 közötti stratégiáival kapcsolatban

Az MLSZ 2025-2030 közötti stratégiája komoly változásokat hoz:

- Az NB I-ben átlagosan 5 magyar játékosnak kell a pályán lennie minden meccsen, ebből legalább 1 fő U21-es.
- Az NB II-ben kizárólag magyar játékosok léphetnek pályára, ráadásul 2 U20-as fiatalnak végig a pályán kell lennie.

- A fiatal tehetségek nemzetközi szintre emelése érdekében csökkentik az utánpótlásközpontok számát, de javítják a képzés színvonalát.
- A vezetők fejlesztésére kötelező sportszakmai licencek, külföldi tanulmányutak és tapasztalatszerzési lehetőségek lesznek.
- Az NB II-ben kizárólag magyar vezetőedzőt alkalmazhatnak a klubok.

A cél a magyar labdarúgás megújítása, a fiatal tehetségek felépítése és a hazai edzők, vezetők megerősítése.
ozibozi
Az 1,2 és 5. pont az eu-s szabályok miatt nem lehet kötelező, legfeljebb a tévés és egyéb pénzek megvonásával szankcionálható.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Yaakobishvilivel a kezdőben ifi BL győztes a Barca.

Poloska vagyok.
7 hónapja
Nem nyert egy új edzővel, új taktikát játszva a csapat első évben 3 trófeát és hiányérzet... 😀 Oké, elvárások azok vannak.
alatriste
A vicc hogy az ellenfelek szurkolói elégedetlenek, meg kisebbítik az érdemeket. Nem is értem.
Mikey
Majd Hansi megcsinálja
csebi
Ezt most nem értem. 😕
Mikey
Gondolom az új edzőként triplát.

Poloska vagyok.
7 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
alatriste
Mikey
Majd Hansi megcsinálja
csebi
Ezt most nem értem. 😕

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
7 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 934 — Lucas Scott
alatriste
Mikey
Majd Hansi megcsinálja

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
alatriste
Mikey
Azt sajnálom csak, hogy Klopp 97 ponttal is csak második lett.
De azért ez a csapat ha verseny lenne még idén és nem lenne faszmin1 az utolsó 4 meccs akkor ugye 96 ponttal is végezhetne akár. Ez mondjuk biztos nem lesz még 12 pont de reálisan bőven lehetne 9-10 Ha kéne még teperni.
Az meg akkor ugye a mostani 82 mellé bőven 90+-os bajnoki címes szezon.
Az elmúlt években ezekkel lehetett nyerni:
91, 89, 93, 86 (mind City), 99 (Pool), 98, 100 (City), 93 (Chelsea), 81 (Leicester), 87 (Chelsea), 86 (City), 89 (Mu), 89 (City).
De mióta megy a PL a MU egyszer se szerzett 92-nél több pontot mégis csilládszor megnyerték Fergievel a bajnokságot.
Gondolom azok a bajnoki címek is széljegyzetesek csak mert hát a többiek épp összestek vagy lesérülgettek.
alatriste
Ezt akartam kihozni én is az írásomból, csak nem volt kedvem utánanézni a pontszámoknak.

Az hogy Klopp kétszer is egy ponttal, egyszer pedig kettővel maradt le a bajnoki címről, életem egyik legnagyobb szívfájdalma lesz. Ez a korábbi érában négy sima bajnoki cím. (Mármint összesen.)

Persze az én szememben nem változtat semmit a megítélésén, csak na.

Szerkesztette: Mikey

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May