Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
75 perc után ön az első valamirevaló Inter helyzet
9 hónapja
szerintem fordít az Inter

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
Most látom a mi kis királyunk meglepte magát szülinapjára egy BL döntővel 😊Megette a komplett cateringet.
NB2
9 hónapja
hihetetlen domináns ez a PSG. Az történik 100%-ban a pályán amit ők elterveztek
9 hónapja
Na nem baj, ha a Milan nem is játszik jövőre a BL-ben, de akkor a Newcastle-nek kell mutatnia valamit.
9 hónapja
Mbappé biztos jól szórakozik most, ha nézi.
9 hónapja
kis papír volt, azért dembele sem kutya
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
Hát - Kvara az az a játékos, akit határozottan elnéznék Liverpoolban.
9 hónapja
Gyilkosság ez már
9 hónapja
Nagyon teknikázgatnak a párizsiak, még a végén alájuk rúgnak egyet
9 hónapja
4-0, alázás!
9 hónapja
Remélem, h a fütyülő nézőnek az a hang valójában a vastüdős lélegzése...
Willie Parker
9 hónapja
"Nehéz" lesz megválasztani a meccs emberét. Ja nem ide.19-years old. Two goals. One assist. Champions League final. pic.twitter.com/tEIncO7WBf
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) May 31, 2025
Ez is szép sztori.
🚨 𝗥𝗘𝗠𝗜𝗡𝗗𝗘𝗥: Vitinha struggled to get into the Wolves starting XI..
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) May 31, 2025
Tonight, he's absolutely running the show in the Champions League final. pic.twitter.com/0Hlig7dEfE
9 hónapja
mert a Reálnak szurkolok 😊utálom a BarcátMiért?
NB2
nagylaza, főpohárnok
9 hónapja
Most látom a mi kis királyunk meglepte magát szülinapjára egy BL döntővel 😊
9 hónapja
szerintem az Inter már csak a végső sípszót várja
9 hónapja
Remélem, h a fütyülő nézőnek az a hang valójában a vastüdős lélegzése...
9 hónapja
mondjuk ha nem büntetnének érte, még lehet én is vállalnám a piromániás szerepét 😀Nem mondom hogy meglepő, de mondjuk úgy szokatlan, hogy egy európai klub szurkolótábora mennyire....khm....barna.tök mindegy mi lesz a meccs eredménye Párizs egy hétig lángokban fog állni
Kampman
NB2
9 hónapja
Egy FG és hosszabbítás. Most hoznám be Flaccot.Ha kanadaiak fociznának, még rúzs is lehetne. Ugyanúgy 1-et ér, csak puntolják.
eaglesmcnabb
9 hónapja
Nem gáz, már van benne gyakorlatuk.Nem mondom hogy meglepő, de mondjuk úgy szokatlan, hogy egy európai klub szurkolótábora mennyire....khm....barna.tök mindegy mi lesz a meccs eredménye Párizs egy hétig lángokban fog állni
Kampman
NB2
9 hónapja
Még sok idő van hátra, de több esélyt adok a PSG-nek.Nálam 50-50
nagylaza, főpohárnok
9 hónapja
Nem mondom hogy meglepő, de mondjuk úgy szokatlan, hogy egy európai klub szurkolótábora mennyire....khm....barna.tök mindegy mi lesz a meccs eredménye Párizs egy hétig lángokban fog állni
Kampman
9 hónapja
Még sok idő van hátra, de több esélyt adok a PSG-nek.
9 hónapja
Kaput eltaláló lövésük sem volt, valahol ott kellene kezdeni...ez az Inter ma, nem fog semmit se megfordítaniKi tippel arra, hogy lesz még gól? | Szerintem lesz. |Anélkül nehezen fordítaná meg az Inter, pedig mind tudjuk, hogy valahogy meg fogják.
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Toto21