Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
🛑 The Brazilian Federation has NO plans to wait long for Real Madrid and Carlo Ancelotti to clarify exit process.Real Madrid will NOT pay any exit fee and Brazil will NOT wait, as deal can now collapse as @Relevo reported.
Jorge Jesus remains an option on CBF list
7 hónapja
A 4. percben átsuhant az agyamon, hogy láttam már néhányszor korai gól után 1-0-át...Látom, hogy stúdióbeli "talking head" karrierre vágysz, de nálunk ahhoz azért nem ártana min. kb. 200 közepes intenzitással lejátszott NB1-es bundameccs az önéletrajzodból.
Ha viszont nem esik több gól, akkor úgy érzem, a PSG megnyeri, ha pedig otthon nem kap ki, akkor szerintem bejut a döntőbe.
nagylaza, főpohárnok
Szerkesztette: Kampman
7 hónapja
A 4. percben átsuhant az agyamon, hogy láttam már néhányszor korai gól után 1-0-át...Ha viszont nem esik több gól, akkor úgy érzem, a PSG megnyeri, ha pedig otthon nem kap ki, akkor szerintem bejut a döntőbe.
7 hónapja
Kvaratskheliat miért Kvaradonázzák?Nápoly szurkolók kezdték el, mert szerették, de nem tudták se kiejteni se kimondani a nevét, így a legnagyobb helyi legenda után keresztelték el.
Se a posztja, se a stílusa, se a képességei, se a megmozdulásai, se az alkata nem mutat semmit Maradonára emlékeztetőt.
Őszentsége Sobri Jóska
Poloska vagyok.
7 hónapja
Kvaratskheliat miért Kvaradonázzák?Se a posztja, se a stílusa, se a képességei, se a megmozdulásai, se az alkata nem mutat semmit Maradonára emlékeztetőt.
7 hónapja
lehet les leszelég necces
NB2
Poloska vagyok.
7 hónapja
Szép gól! Pedig előbb még úgy fájt szegénynek a feje, azt hittem meghal abban a “hatalmas” könyöklésben!
7 hónapja
lehet les lesz
7 hónapja
Donnaruma hova jött???
7 hónapja
Szar úgy streamen meccset nézni , hogy nincs 1 perces híradó.
7 hónapja
Na a partjelzőnek van katari útja 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
7 hónapja
Mekkorát cselezgetett Saka, mondjuk Martinelli méretes lesen volt, szóval mind1.
7 hónapja
Gundel Takinál tucatszám lőnék a büntetőt a csapatok…
7 hónapja
Carragher egy közkincs, mint Shaq/Barkley az NBA-ben: nem ért hozzá annyira, de elviszik a műsört Micah-val.Amikor nem dolgoznak alá a szerkesztők, előjön hogy mennyire borzalmas pundit igazából. Emellé pedig szimplán idegesítő is. Micah Richardsnak legalább megvan a karizmája hogy TV-s legyen.Vagy csak hallgatta volna meg a Szoboszlaival készült interjút még a Leicester City meccs előttről, abban Dominik pontosan ezt mondja el...90liverpool.com.ng/2025/04/24/jamie-carragher-argues-why-liverpool-should-replace-dominik-szoboszlai/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR7BbcCwPGI4qWn3gi30e9M4B95pO9uu9OEmt7qdQL8G8ZVMHdZ6IwFK5F2A9w_aem_rb9XInD0qCqWRK65uHjBvAAz a baj, hogy Carragher meg bem jott ra, hogy Szobo a Fifaban kozepre van rakva 10-esbe, de valojaban nem 10-es, mert nem kozepen jatszik, hanem Szalah mogott jatszik. Arrol nem is beszelve, hogy amiatt szopik Szobo, mert Szalah nem hajlando vedekezni, emiatt van mogotte, mert vedekezesben neki kell megoldania Szalah dolgat es segiteni a jobb szelen.
Carragher has argued that Liverpool need more than what the Hungarian is offering in the No. 10 role and that a new attacking midfielder should be a priority this summer👀
Mondjuk az első pillanattól kezdve utálja az nem kérdés.
ozibozi
Sajnos Carragher meg nem jutott el odaig szakertokent, hogy ne kozhelyeket puffogtasson, hanem ranezzen a hoterkepre vagy egyeb mutatokra.
Abban igaza van, hogy 10-esbol tamadasban sokkal nagyobb plusz kell, csak epp a Poolnal a Szalah-problema miatt nincs igazabol valodi 10-es. Neha szegyellem magam, hogy szakertonek lehet nevezni olyanokat, akik szo szerint nem ertik, mi tortenik a palyan.
Stez
Néha elgondolkozom, hogyan tudott annyira jó védő lenni Carra, mint amilyen jó volt, ennyire nulla hozzáértéssel.
Mikey
Heisman nádor
Szerkesztette: Jughead
7 hónapja
az szép gól volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Néha elgondolkozom, hogyan tudott annyira jó védő lenni Carra, mint amilyen jó volt, ennyire nulla hozzáértéssel.Leginkább úgy, hogy akkor még teljesen más volt a játék.
Mikey
2010 után már gatya volt sebességileg, csak ilyen Koncheskyk mellé téve adekvát védőnek látszott. Minden relatív, ugye.
Két v három éve megkérdezte valaki Virgilt, hogy Karaher beférne-e a keretbe, erre Virgil csak annyit mondott, hogy "még a cserepadra sem ülhetne le".
És valóban, a legelső félig decens letámadásnál összecsokizta volna a gatyát es eladja a labdát.
Ezerszer el lett mondva, hogy a védekezésben annyira kulcspozíció az övé, mint anno Bobbyé. Senki sem tudja pótolni a futóintenzitását és -mennyiségét a csapatból, de talán a ligából sem. Ha lenne bezbólhoz hasonló Goals Against Prevented Above Replacement, akkor simán top5 lenne a ligában, és valszeg több kapott gólt spórol a csapat vele, mint amennyivel többet szerezne nélküle. Ha nincs Szoboszlai, akkor nincs letámadás, márpedig anélkül mindig szopórollerre szállunk.