Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
Bekapott gólra nem jött a gyors Inter válaszcsapás. Itt baj lesz4-5 golt fog ma rugni a Barcelona ha igy megy tovabb.
gamerkr
7 hónapja
Bekapott gólra nem jött a gyors Inter válaszcsapás. Itt baj lesz
7 hónapja
Valami olyan kene, ami tv-bol is megy, mar lefekudtem, de nem nezem sokaig szerintem, nincs affinitasom olyan izekhez, mint az Inter. 🤣Harom perce kapcsoltam be, de Gundel kommentalasa mar most irrital. Elso negy mondatban ket kirivo baromsag.Nézd TNT sportson akkor
Stez
csebi
7 hónapja
Ok át kapcsolom oda akkorCBS Sport a legjobb.Harom perce kapcsoltam be, de Gundel kommentalasa mar most irrital. Elso negy mondatban ket kirivo baromsag.Nézd TNT sportson akkor
Stez
csebi
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
CBS Sport a legjobb.Harom perce kapcsoltam be, de Gundel kommentalasa mar most irrital. Elso negy mondatban ket kirivo baromsag.Nézd TNT sportson akkor
Stez
csebi
7 hónapja
Harom perce kapcsoltam be, de Gundel kommentalasa mar most irrital. Elso negy mondatban ket kirivo baromsag.Nézd TNT sportson akkor
Stez
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
Még 0-2-nél írtam, de amúgy én is. (Vágyvezérelt módon.)Ki tenne most a Barca továbbjutására?én
nagylaza, főpohárnok
Sixo
7 hónapja
Harom perce kapcsoltam be, de Gundel kommentalasa mar most irrital. Elso negy mondatban ket kirivo baromsag.
7 hónapja
Azért nulszogbol csak nem illik
7 hónapja
Mi gólok vannak ma. Oszt még 25 perc se ment le.meg mi lett most kapufa
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
DiMarcot egy JÓ játékosnak tartom, de most nagyon megfirkálták!😲

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
7 hónapja
HelyesJesszus... Iszonyat sokat késik a stream.
dande2
7 hónapja
Kis gol is gol
7 hónapja
Ki tenne most a Barca továbbjutására?
7 hónapja
Helyes
7 hónapja
De azokat nem láttam.🙂Utoljára kb. másfél hete láttam az Intert a Bologna ellen. Akkor olyan szépen kikaptak...Pár napja is a Roma ellen, meg 2 között a Milan ellen a kupában.
nagylaza, főpohárnok
Sixo
7 hónapja
Ilyen az, amikor csoro ellenfelek vannak, nem pedig egy Milan.Utoljára kb. másfél hete láttam az Intert a Bologna ellen. Akkor olyan szépen kikaptak...Pár napja is a Roma ellen, meg 2 között a Milan ellen a kupában.
nagylaza, főpohárnok
Sixo
7 hónapja
Jobb is hogy nem látom 😡😡😡😡