Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
50-50 volt ,hogy a labdát találja el vagy Pedri fejét. Nem kicsit tűnt magas lábnak.
7 hónapja
Rohadt èletbe....
7 hónapja
Botrányosan gyenge

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
7 hónapja
Utoljára kb. másfél hete láttam az Intert a Bologna ellen. Akkor olyan szépen kikaptak...Pár napja is a Roma ellen, meg 2 között a Milan ellen a kupában.
nagylaza, főpohárnok
7 hónapja
lol
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
csak ha nem lopottNa ez gyors volt gecSzia /Th/uram!
zacknorb
Gól érdekel? 🤣
steelwolf
7 hónapja
Na ez gyors volt gecSzia /Th/uram!
zacknorb
Gól érdekel? 🤣
7 hónapja
Utoljára kb. másfél hete láttam az Intert a Bologna ellen. Akkor olyan szépen kikaptak...
7 hónapja
Na ez gyors volt gecnyilván most nem volt kurva lime a vasútállomáson
zacknorb
7 hónapja
Rafinha jézus, 2 üres ember között sikerült megtalálni az egy sem inter védőt.
7 hónapja
Gundi helyszínről van ma is?
7 hónapja
Frenkie de Jong a Serie A-ba is könnyen be tudna illeszkedni ilyen esésekkel.
7 hónapja
Még el se kezdtem nézni a meccset... Francba.
7 hónapja
..mondjuk TOP5 legszebb gólban benne van a BL idényben sztem!
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
7 hónapja
A hánzi féle flikk-flakk eddig betli

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
7 hónapja
Gondoltam Megpakolom 1,75 ért a katalánokat, az már majdnem dupla😂😂😂
7 hónapja
Nem látom a meccset csak az eredmény jött de jól kezdünk 🤦😲
7 hónapja
Hát b+ miccsinál a barsza???😭a nyugdíjas Martinez megpróbált spárgázni, de már nem annyira hajlékony
nagir
7 hónapja
Hát b+ miccsinál a barsza???😭

7 hónapja
A kedvencem ahogy kiemelik, hogy ez is Nagy Miki miatt lehetségesazért tényleg látszik, hogy milyen csapatok azok akik itt a fórumon is jobban megmozgatják a tömegeketezzel szemben egy átlag Vasas meccs majd 2 oldal 😀
alig volt egy oldalnyi hozzászólás egy BL elődöntő alatt
NB2
zacknorb
Tökéletes pogram anyák napjára!
warr_b
Poloska vagyok.
7 hónapja
Az Al-Nassr kiesett az Ázsiai BL elődöntőjében a japán Kawasaki Frontale ellen. 26% labdabirtoklás mellett sikerült rúgniuk 3 gólt a japóknak, a győztest a 98. percben. Ellenfelük a szaudi Al-Ahli (Firmino, Toney, Riyad Mahrez, Kessié, Roger Ibanez, Edouard Mendy, Demiral, Gabi Veiga) lesz szombaton.