Soccer

41 feliratkozó

9 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 650
BTW, valaki majd megcsinálja az NB1 tippjáték összesítését, ha ráér és tudja a metodikát?
zacknorb
Löfli csinálja azt hiszem, vagy Heisman

9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 756 — Kinek mit intézett a kormánya
A Paks lehetséges EL ellenfelei:
Shakhtar Donetsk
Legia Warsaw
Partizan Beograd
Sheriff Tiraspol
CFR Cluj
Hapoel Be'er Sheva
Celje
Spartak Trnava

Poloska vagyok.
9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 756 — Kinek mit intézett a kormánya
BTW, valaki majd megcsinálja az NB1 tippjáték összesítését, ha ráér és tudja a metodikát?

Poloska vagyok.
9 hónapja
Kécske kb le is rendezte
warr_b
Amúgy ők az egyetlenek, akikből kinézem a bennmaradás, így megnyílhat a lehetőség a BVSC kiesésnek 😀😀 (Sorry Löfli)

Poloska vagyok.
9 hónapja
warr_b Washington Commanders 28 995 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Kécske kb le is rendezte

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
9 hónapja
Lejátszották az NB III-as bajnokok NB II-es részvételért zajló osztályozó párharcainak első mérkőzéseit. A Tiszakécske 3⃣-0⃣-ra nyert a Mosonmagyaróvár otthonában, míg a Karcag 2⃣-2⃣-es döntetlent ért el a Nagykanizsa pályáján. A visszavágókat egy hét múlva rendezik.

Poloska vagyok.
9 hónapja
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 104 — je suis poloska
Hát ez a minifutball döntő eddig nem alakul túl jól.
Matthew99
nem csoda, a keret fele kartal se futsalos volt, + a CSK gyereknél nagyobb tűrhő csicskát pedig nem igazán láttam az üzleti ligában, még a nyert meccseiken is érdekesen viselkedett, amikor meg ki is kaptak, hát no komment a gyerek. Most szembejött nekik a valóság

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 252 — Invisible man
Hát ez a minifutball döntő eddig nem alakul túl jól.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
9 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 21 039
Alakul, hogy Kelleher a Brentfordhoz igazol, 20 millió font körüli összegért.
Mikey
Az insiderek meg is írták, hogy megegyezett a két klub. Jó helyre kerül Caoimhín.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
manuszka86 New England Patriots 2 601 — Patriots fan
Chashben valszeg vannak gondok, főleg úgy hogy Ten Hag remek igazolásainak a maradék részleteit csengetni kell idén nyáron. Ezért volt szó arról 2 korai igazolás belefér a többit másból kell összekaparni, ott azért még össze tudnak szedni 100 millát, főleg ha a Madrid visz Alvarezt a Benficából mert onnan is jön szeletke. hosszú út lesz ez 😕

9 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 21 039
Alakul, hogy Kelleher a Brentfordhoz igazol, 20 millió font körüli összegért.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
Beki New York Jets 2 325
Cunhat pedig bejelentette az MU
zacknorb
Nem azzal volt tele a média eddig h jujj MU-nak nincs pénze igazolni?
Beki
125 milla a keret az ideire+az eladások javíthatnak rajta. Plusz Cunha átigazolás összege is darabolva lesz kifizetve, ha jól tudom 3 részletben. Ez egy jó igazolás lehet, már csak valami csatár kéne 😀
manuszka86
Nyilván ez a 125 misit mindig FFP szempontból értelmeznek (értsd adott évben mekkora részletet fizetnek), csak tényleg idegesítő volt olvasni h a MU inkább eladásokra alapoz, mert nincs lóvé...
9 hónapja
zacknorb
Beki
125 milla a keret az ideire+az eladások javíthatnak rajta. Plusz Cunha átigazolás összege is darabolva lesz kifizetve, ha jól tudom 3 részletben. Ez egy jó igazolás lehet, már csak valami csatár kéne 😀
manuszka86
Én 100-at hallottam, amiből 35 Cunha, de igen, ez a titok.

Poloska vagyok.
9 hónapja
manuszka86 New England Patriots 2 601 — Patriots fan
zacknorb
Beki

9 hónapja
acsengegeri 36
zacknorb
Beki
Csak utazásra nincs pár ezer ajró…
9 hónapja
warr_b Washington Commanders 28 995 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
4:30-tól Klub VB Play-In 😀 hajrá Club America!
Löfli
Hát ez nem jött be.
Leccgó Auckland City!

Aztán 17:30-tól nb3 osztályozók.
warr_b
Meglep, hogy meg se említed, hogy Vietnám U16 lelépte a szaudiakat. Elgondolkodtató.
Őszentsége Sobri Jóska
Barátságos meccs, nem számít.
warr_b
Na de a 6:0-ás panamai LPF PO-döntőről se ejtesz egy szót se. Ez már nem is elgondolkodtató, inkább gyanús.
Őszentsége Sobri Jóska
Már a CAF BL döntő második meccsre készülök, Pyramids-Mamelodi Sundown.

A Lokomotiv Leipzig meg közben hosstabbításban, emberhátrányban ég a Regionalliga osztályozón.

9 hónapja
Beki New York Jets 2 325
Ne szopassatok már, hogy Theo Hernandezt egy európai klub sem tudja kifizetni és azért a szaudikhoz tart. Juventushoz vagy a Spursbe is simán jöhetne, kell, hogy legyen rá pénz.
Sixo
Juventushoz minek menne, foleg ami ott zajlik eppen? Spurs vagy Juve elorelepes lenne neki?
Beki
Az olasz 9.hez képest igen előre lépés, hogy mind2 csapat Blben indul.De ez mind1 is, itt arról írnak ,hogy a Milan pénzé akarja őt tenni, tehát neki valahova mennie kell. És hát a szaudinaknál ezek az opciók csak jobbak.
Sixo
Juventusnál most egyelőre úgyis el kell engedni a logikus igazolásokat... az alapján, amit Comolliról olvasok, teljesen más alapon fogja a klubot vezetni és érthető h miért Marco Silva féle nevekkel van tele a média.
9 hónapja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
Kis olasz szines a Sampdoria csoportból:

Ez a Brescia ügy egyre komolyabb. Ez a bukócég valami ciprusi offshore elektronikus bank holland jegybanki engedéllyel és orosz tulajokkal, szóval első pillantásra is minden legálisnak tűnik😂😂😂 A L’Espresso szerint a Brescián és a Trapanin kívül benne van még az ügyben a Taranto, az Ascoli, a Latina és a Pescara is, ezek a Taranton kívül mind máshol végeztek volna, ha megkapják a mínusz négyet. Az Ascoli és a Latina playoutot játszott volna, a Pescara meg nem lett volna kiemelt, és valószínű nem játszik most a B-ért. Ezen kívül benne van még 3 egyelőre meg nem nevezett Serie B csapat is, szóval ember legyen a talpán, aki ebből mezőnyt csinál jövőre

9 hónapja
Beki New York Jets 2 325
zacknorb
9 hónapja

Poloska vagyok.
9 hónapja
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 903
Komolyan nem értem néha az Union-t. Ilic opcióját nyilván nem értékesítettek, nehogy már legyen olyan csatár a csapatban, aki tud gólt lőni.

Erre ma eladják Hollerbachot is a Mainz-nak. Ennyit a top10-rol jövőre, megint lehet harcolni a kiesés ellen. De majd október, november környéken kirúgják Baumgart-ot, mert az majd megoldja a problémákat.

„History is a set of lies agreed upon.”
9 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 075 — #NoStress
Löfli
Hát ez nem jött be.
Leccgó Auckland City!

warr_b
Meglep, hogy meg se említed, hogy Vietnám U16 lelépte a szaudiakat. Elgondolkodtató.
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
Na de a 6:0-ás panamai LPF PO-döntőről se ejtesz egy szót se. Ez már nem is elgondolkodtató, inkább gyanús.

9 hónapja
Löfli
Hát ez nem jött be.
Leccgó Auckland City!

warr_b
Őszentsége Sobri Jóska

9 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 075 — #NoStress
Löfli
Hát ez nem jött be.
Leccgó Auckland City!

warr_b

9 hónapja
Én tegnap a Bornapok és a Beton.Hofi koncert mellett döntöttem, most fejeztem be a meccset. Dembele nem tudom mennyire lett megénekelve, de elképesztő volt.

Poloska vagyok.