Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
4:30-tól Klub VB Play-In 😀 hajrá Club America!Hát ez nem jött be.
Löfli
Leccgó Auckland City!
Aztán 17:30-tól nb3 osztályozók.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
9 hónapja
YoungZeeZee
9 506
orulok a psgbek.nekem az ibra fele psg tetszett a legjobban,de szerencsere nem nyertek😀
9 hónapja
4:30-tól Klub VB Play-In 😀 hajrá Club America!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
Boldoggá tesz h LE szeretet csapatomon gyakorolva az edzősködést és hogy Marquinhos a védekezés alapjait elsajátitotta végre BL győztesek lettek. 👏Lucho miatt örülök ennek, meg Doué miatt.
steelwolf
Előbbi kezdhetne újra streamelni Twitchen 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 hónapja
Boldoggá tesz h LE szeretet csapatomon gyakorolva az edzősködést és hogy Marquinhos a védekezés alapjait elsajátitotta végre BL győztesek lettek. 👏
9 hónapja
Jó szar egy döntő volt abszolút nem figyeltem érdemben, kb semmi izgalmat, élményt nem adott. Olyan műanyag volt.Az egész soccer ilyen, néhány apró, de emlékezetes kivételt leszámítva, mint a VB-döntő, vagy a Barca-Inter párharc idén.
Willie Parker
9 hónapja
Gundelnek nem szoltak, hogy nem kene atuvoltozni a kupa atvetelt? Az elejen beszeljen, amig at nem adjak, de utana maradjon mar kicsit csendben.Fiatal, rutintalan még.
Stez
9 hónapja
Gundelnek nem szoltak, hogy nem kene atuvoltozni a kupa atvetelt? Az elejen beszeljen, amig at nem adjak, de utana maradjon mar kicsit csendben.
9 hónapja
Jó szar egy döntő volt abszolút nem figyeltem érdemben, kb semmi izgalmat, élményt nem adott. Olyan műanyag volt.
9 hónapja
Elképesztő dominancia,megérdemelt BL siker a PSGnek
9 hónapja
Kisgatyá-banbanNem tudom, általában nem nézegetek félmeztelen férfiakat.Azért a félmeztelen Enriquét nem biztos, hogy akartam látni.Azt mondod Elon Muskos?
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
Kampman
9 hónapja
Ja, az utolsó 6 meccsen nem is játszott Dembi.Igen is, meg nem is.A PL nála megnyomja, a BL-ben picsafüst volt, meg elfogyott márciusban.Majdnem olyan jó, mjnt Salah 52 meccsen elért 57-je 😮Dembele 48 meccsen 46 kanadai pont,az azért combosSose lehet tudniPoén volt az aranylabda rész, nyilván nem ő fogja kapni.Kvaradona szezonját nevéz überelni, lehet ő lesz az aranylabdás. Serie A győztes. Ligue 1 győztes, Coupe de France győztes, BL győztes. Mindezt egy év alatt.Ha Dembele nem rúgta volna két méterről taccsra az első félidő vége felé, akkor ő lett volna, mert lényegében egész szezonban ő volt a nyerő embere a PSG-nek, de valóban, Kavaradona logikus választás lenne.
Sixo
Meg azt is látni, hogy mennyit javított a PSG-n, mert Barcola kiszorításával másfél emberrel többen lettek.
slowmotion
Sixo
slowmotion
Willie Parker
slowmotion
Dembele kb leszarta, elszórakozta a bajnokságot.
Willie Parker
Azért egy Ligue1-t de hasonlitsunk már egy PL-hez, mert nem ildomos.
Másrészt igen, elfogyott márciusra, mondjuk amennyi asszisztját elszórakozták...
De ne felejtsd el, hogy a PSG szinte végig tudott pihentetni a BL-re, már akkor kvázi megnyerték a bajnokságot, amikor a Liverpool ellen készültek, a visszavágó előtt kb kilenc helyen cseréltek a bajnokságban, mert megtehették.
slowmotion
Az azelőtti négyen meg kb 60 perceket kapott.
Ezért is durva, h mennyi gólt lőtt ebben az évben.
9 hónapja
banNem tudom, általában nem nézegetek félmeztelen férfiakat.Azért a félmeztelen Enriquét nem biztos, hogy akartam látni.Azt mondod Elon Muskos?
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
9 hónapja
Nem tudom, általában nem nézegetek félmeztelen férfiakat.Azért a félmeztelen Enriquét nem biztos, hogy akartam látni.Azt mondod Elon Muskos?
Kampman
Sixo
Kampman
9 hónapja
Igen is, meg nem is.A PL nála megnyomja, a BL-ben picsafüst volt, meg elfogyott márciusban.Majdnem olyan jó, mjnt Salah 52 meccsen elért 57-je 😮Dembele 48 meccsen 46 kanadai pont,az azért combosSose lehet tudniPoén volt az aranylabda rész, nyilván nem ő fogja kapni.Kvaradona szezonját nevéz überelni, lehet ő lesz az aranylabdás. Serie A győztes. Ligue 1 győztes, Coupe de France győztes, BL győztes. Mindezt egy év alatt.Ha Dembele nem rúgta volna két méterről taccsra az első félidő vége felé, akkor ő lett volna, mert lényegében egész szezonban ő volt a nyerő embere a PSG-nek, de valóban, Kavaradona logikus választás lenne.
Sixo
Meg azt is látni, hogy mennyit javított a PSG-n, mert Barcola kiszorításával másfél emberrel többen lettek.
slowmotion
Sixo
slowmotion
Willie Parker
slowmotion
Dembele kb leszarta, elszórakozta a bajnokságot.
Willie Parker
Azért egy Ligue1-t de hasonlitsunk már egy PL-hez, mert nem ildomos.
Másrészt igen, elfogyott márciusra, mondjuk amennyi asszisztját elszórakozták...
De ne felejtsd el, hogy a PSG szinte végig tudott pihentetni a BL-re, már akkor kvázi megnyerték a bajnokságot, amikor a Liverpool ellen készültek, a visszavágó előtt kb kilenc helyen cseréltek a bajnokságban, mert megtehették.
9 hónapja
Enrique megerdemli. Zsenialis pali, sok evig az ag is huzta, tragediak sora a csaladban, ot nem lehet nem imadni.Azèrt nekem nem volt szimpi amikor annak az embernek aki helyette jól!!! ellátta a feladatát elèg csúnyán alárakott.... legalábbis innen nèzve. Mondom ezt Barcáskènt ès elismerve a tudását.
Stez
9 hónapja
Tessék egy kis szexi PSG-s kontent magyar szállal a BL győzelem örömére.Vedd le azt a mezt, te!
— best of barbara (@bpalvintr) May 31, 2025
iktriad
9 hónapja
Azóta javítva, te kontent barbár!Tessék egy kis szexi PSG-s kontent magyar szállal a BL győzelem örömére.Konent a barbár?
iktriad
Sixo
9 hónapja
Sixo azon nott fel, ne nezd le emiatt.Nem tudom, általában nem nézegetek félmeztelen férfiakat.Azért a félmeztelen Enriquét nem biztos, hogy akartam látni.Azt mondod Elon Muskos?
Kampman
Sixo
Kampman
9 hónapja
Nem tudom, általában nem nézegetek félmeztelen férfiakat.Azért a félmeztelen Enriquét nem biztos, hogy akartam látni.Azt mondod Elon Muskos?
Kampman
Sixo
9 hónapja
Azért a félmeztelen Enriquét nem biztos, hogy akartam látni.Azt mondod Elon Muskos?
Kampman
9 hónapja
Akarod, hogy szavazzunk?Azért a félmeztelen Enriquét nem biztos, hogy akartam látni.hmm, lehet inkább ő lesz az új profilképem
Kampman
Löfli
9 hónapja
Tessék egy kis szexi PSG-s konent magyar szállal a BL győzelem örömére.Konent a barbár?
iktriad
9 hónapja
Azért a félmeztelen Enriquét nem biztos, hogy akartam látni.hmm, lehet inkább ő lesz az új profilképem
Kampman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
Szerintem ez nem volt izgalmas döntő.