Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
Kurva életbe, vidéken vagyok 1 hét szabin és faszom se siet fel vasárnap.azért tényleg látszik, hogy milyen csapatok azok akik itt a fórumon is jobban megmozgatják a tömegeketezzel szemben egy átlag Vasas meccs majd 2 oldal 😀
alig volt egy oldalnyi hozzászólás egy BL elődöntő alatt
NB2
zacknorb
Tökéletes pogram anyák napjára!
warr_b
Marad a stream.
Poloska vagyok.
7 hónapja
Romahoz nehogy, ott csak bajt tudna csinálni CarloMenjen az AS-hez, sajnos Ranierit bárhogy győzködik nem marad még1 évet. Pedig olyat tol a csapattal, hogy elképesztő. Ha az első fordulótól ő irányítja a csapatot lehet már bajnok lenne a Roma. Óriási tanár, de Carlot is elnézné a publicum 😉Elvileg szivatjak, mert Perez beragott, h a tudta nélkül egyeztetett a brazilokkal.Xabi Alonso elfogadta a Real ajánlatat. mattemoretto lehozatalaközbe a real mégse akarja elengedni ancelottit? 😀
KeyG
Negritis, a vajda
De a legújabb hírek szerint már az öreg sem akar Brazíliába menni. 😀 vicces pár hét lesz ez.
rob3r7o
alatriste
Poloska vagyok.
7 hónapja
Végre rendes világ lett 😀😀Nehogymár egy pásztói szóljon be egy tarjáninak, mégis milyen világot élünk?!Niki, Valladolid:Irónia detektálása failed
“ Amikor hazaértem, még nem működött szinte semmi, érdekes és egyben furcsa volt megtapasztalni, milyen így élni – legalább kicsit jobban megismerkedtem a barátnőmmel, sokat beszélgettünk…”
Faja kis kapcsolat lehet😃
JC6 (Mr. Miele)
zacknorb
JC6 (Mr. Miele)
Poloska vagyok.
7 hónapja
Így van, sok anyuka megajándèkozódik a csuklási versenyben való részvétel "önkèntes" lehetősègèvel 🥳🥳🥳😁azért tényleg látszik, hogy milyen csapatok azok akik itt a fórumon is jobban megmozgatják a tömegeketezzel szemben egy átlag Vasas meccs majd 2 oldal 😀
NB2
zacknorb
warr_b
7 hónapja
JC, volt már, hogy a Celtic bajnok 4 fordulóval a vége előtt, a Gers meg biztos második?slow-t kérdezd, sok volt a csalódás mostanság Glasgow kék felén, nincs remény
warr_b
7 hónapja
JC, volt már, hogy a Celtic bajnok 4 fordulóval a vége előtt, a Gers meg biztos második?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
azért tényleg látszik, hogy milyen csapatok azok akik itt a fórumon is jobban megmozgatják a tömegeketezzel szemben egy átlag Vasas meccs majd 2 oldal 😀
NB2
zacknorb

7 hónapja
Nah várj itthon nincs buzulas!!!Niki, Valladolid:jovo heti hir a borsbol: Niki es a baratnoje szakitottak 😀
“ Amikor hazaértem, még nem működött szinte semmi, érdekes és egyben furcsa volt megtapasztalni, milyen így élni – legalább kicsit jobban megismerkedtem a barátnőmmel, sokat beszélgettünk…”
JC6 (Mr. Miele)
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Niki, Valladolid:jovo heti hir a borsbol: Niki es a baratnoje szakitottak 😀
JC6 (Mr. Miele)
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
Én aláírom. 😊Menjen az AS-hez, sajnos Ranierit bárhogy győzködik nem marad még1 évet. Pedig olyat tol a csapattal, hogy elképesztő. Ha az első fordulótól ő irányítja a csapatot lehet már bajnok lenne a Roma. Óriási tanár, de Carlot is elnézné a publicum 😉Elvileg szivatjak, mert Perez beragott, h a tudta nélkül egyeztetett a brazilokkal.Xabi Alonso elfogadta a Real ajánlatat. mattemoretto lehozatalaközbe a real mégse akarja elengedni ancelottit? 😀
KeyG
Negritis, a vajda
De a legújabb hírek szerint már az öreg sem akar Brazíliába menni. 😀 vicces pár hét lesz ez.
rob3r7o
alatriste
Amúgy is az Union Berlin mellett szeretnek egy gyakrabban európai fociban részvétvevő kedvencet, és egy Carlo/Roma párosítás nem lenne elhanyagolható opció. 😊
„History is a set of lies agreed upon.”
7 hónapja
Menjen az AS-hez, sajnos Ranierit bárhogy győzködik nem marad még1 évet. Pedig olyat tol a csapattal, hogy elképesztő. Ha az első fordulótól ő irányítja a csapatot lehet már bajnok lenne a Roma. Óriási tanár, de Carlot is elnézné a publicum 😉Elvileg szivatjak, mert Perez beragott, h a tudta nélkül egyeztetett a brazilokkal.Xabi Alonso elfogadta a Real ajánlatat. mattemoretto lehozatalaközbe a real mégse akarja elengedni ancelottit? 😀
KeyG
Negritis, a vajda
rob3r7o

Liverpool Fc
7 hónapja
Elvileg szivatjak, mert Perez beragott, h a tudta nélkül egyeztetett a brazilokkal.Xabi Alonso elfogadta a Real ajánlatat. mattemoretto lehozatalaközbe a real mégse akarja elengedni ancelottit? 😀
KeyG
Negritis, a vajda
„History is a set of lies agreed upon.”
7 hónapja
Így, Békésszentandrási sörrel elviselhetőbb volt nézni ezt a gyenge játékot.azért tényleg látszik, hogy milyen csapatok azok akik itt a fórumon is jobban megmozgatják a tömegeketHát azért szerintem az Arsenal elég sokakat érdekel innen. Nem tudom hol voltak, lehet kocsmában nézték és nem tudtak ide írni.
NB2
Sixo
7 hónapja
Nehogymár egy pásztói szóljon be egy tarjáninak, mégis milyen világot élünk?!Niki, Valladolid:Irónia detektálása failed
JC6 (Mr. Miele)
zacknorb
7 hónapja
Xabi Alonso elfogadta a Real ajánlatat. mattemoretto lehozatalaközbe a real mégse akarja elengedni ancelottit? 😀
KeyG
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
azért tényleg látszik, hogy milyen csapatok azok akik itt a fórumon is jobban megmozgatják a tömegeketHát azért szerintem az Arsenal elég sokakat érdekel innen. Nem tudom hol voltak, lehet kocsmában nézték és nem tudtak ide írni.
NB2
7 hónapja
www.youtube.com/watch?v=XGBEyn7m3Cs&ab_channel=K%C3%A1lm%C3%A1nK%C3%B3kaiazért tényleg látszik, hogy milyen csapatok azok akik itt a fórumon is jobban megmozgatják a tömegeketCsak a Vasas!
NB2
warr_b
7 hónapja
azért tényleg látszik, hogy milyen csapatok azok akik itt a fórumon is jobban megmozgatják a tömegeketezzel szemben egy átlag Vasas meccs majd 2 oldal 😀
NB2
Poloska vagyok.
7 hónapja
Niki, Valladolid:Irónia detektálása failed
JC6 (Mr. Miele)
Poloska vagyok.
7 hónapja
azért tényleg látszik, hogy milyen csapatok azok akik itt a fórumon is jobban megmozgatják a tömegeketCsak a Vasas!
NB2

7 hónapja
azért tényleg látszik, hogy milyen csapatok azok akik itt a fórumon is jobban megmozgatják a tömegeketalig volt egy oldalnyi hozzászólás egy BL elődöntő alatt
7 hónapja
Niki, Valladolid:“ Amikor hazaértem, még nem működött szinte semmi, érdekes és egyben furcsa volt megtapasztalni, milyen így élni – legalább kicsit jobban megismerkedtem a barátnőmmel, sokat beszélgettünk…”
7 hónapja
Wrexham, mádáfákörz!www.youtube.com/watch?v=fsm6qSsMVnU
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
7 hónapja
A 4. percben átsuhant az agyamon, hogy láttam már néhányszor korai gól után 1-0-át...Szerintem ha az egyik beívelés a sok közül bemegy, akkor az gól.
Ha viszont nem esik több gól, akkor úgy érzem, a PSG megnyeri, ha pedig otthon nem kap ki, akkor szerintem bejut a döntőbe.
nagylaza, főpohárnok