Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Nem gáz, már van benne gyakorlatuk.Nem mondom hogy meglepő, de mondjuk úgy szokatlan, hogy egy európai klub szurkolótábora mennyire....khm....barna.tök mindegy mi lesz a meccs eredménye Párizs egy hétig lángokban fog állni
Kampman
NB2
9 hónapja
Még sok idő van hátra, de több esélyt adok a PSG-nek.Nálam 50-50
nagylaza, főpohárnok
9 hónapja
Nem mondom hogy meglepő, de mondjuk úgy szokatlan, hogy egy európai klub szurkolótábora mennyire....khm....barna.tök mindegy mi lesz a meccs eredménye Párizs egy hétig lángokban fog állni
Kampman
9 hónapja
Még sok idő van hátra, de több esélyt adok a PSG-nek.
9 hónapja
Kaput eltaláló lövésük sem volt, valahol ott kellene kezdeni...ez az Inter ma, nem fog semmit se megfordítaniKi tippel arra, hogy lesz még gól? | Szerintem lesz. |Anélkül nehezen fordítaná meg az Inter, pedig mind tudjuk, hogy valahogy meg fogják.
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Toto21

9 hónapja
Nem mondom hogy meglepő, de mondjuk úgy szokatlan, hogy egy európai klub szurkolótábora mennyire....khm....barna.
9 hónapja
kár, hogy ez az Inter van ma itt, bár utálom a Barcát, de lehet velük egy fenomenális és sok gólos döntőt láthattunk volnaIgen ez nekem is eszembe jutott mèg az első fèlidőb hogy nekünk kellett úgy bènázni hogy itt lehessenek.....lehet mi is kikapnánk de legalább 4-3 lenne vagy hasonló 😉
NB2
9 hónapja
fél védelem sérült volt. Állítom ha nem Martin a bal védő, már akkor másképp nézett ki volna a meccskár, hogy ez az Inter van ma itt, bár utálom a Barcát, de lehet velük egy fenomenális és sok gólos döntőt láthattunk volnaAzt a Barcát ez az Inter ejtette ki. Lehetőség adva volt előttük, nem éltek vele.
NB2
shagi0206
9 hónapja
Azt becsülöm inzaghiban, hogy legalább próbálkozik. Ancelotti még 0-2-nél is max a 70.-ben cserélne be bárkit is.Azért akik kb bejöttek az a szint mintha behozta volna Vázquezt a 70.percben. Kb semmit nem fog pozitívan hozzátenni a meccsen
eaglesmcnabb

9 hónapja
psg-n lendített, nyilván valszeg besült a csere, de legalább próbálkozott, nem nézegette a langyos fostAzt becsülöm inzaghiban, hogy legalább próbálkozik. Ancelotti még 0-2-nél is max a 70.-ben cserélne be bárkit is.az, hogy Darmian jön, az nem fog nagyot lendíteni a meccsen! 😀
eaglesmcnabb
Toto21
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
kár, hogy ez az Inter van ma itt, bár utálom a Barcát, de lehet velük egy fenomenális és sok gólos döntőt láthattunk volnaAzt a Barcát ez az Inter ejtette ki. Lehetőség adva volt előttük, nem éltek vele.
NB2
9 hónapja
Iktriad remélem jegyzeteltél.nem fogjákKi tippel arra, hogy lesz még gól? | Szerintem lesz. |Anélkül nehezen fordítaná meg az Inter, pedig mind tudjuk, hogy valahogy meg fogják.
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Löfli
9 hónapja
na vissza az fmhez

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
Egy FG és hosszabbítás. Most hoznám be Flaccot.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
Ez van amikor egy világtalan csapat jut a döntőbe..Szívesen
Köszönöm a lehetőséget!
acsengegeri
9 hónapja
acsengegeri
36
Ez van amikor egy világtalan csapat jut a döntőbe..Köszönöm a lehetőséget!
9 hónapja
kár, hogy ez az Inter van ma itt, bár utálom a Barcát, de lehet velük egy fenomenális és sok gólos döntőt láthattunk volna
9 hónapja
Azt becsülöm inzaghiban, hogy legalább próbálkozik. Ancelotti még 0-2-nél is max a 70.-ben cserélne be bárkit is.az, hogy Darmian jön, az nem fog nagyot lendíteni a meccsen! 😀
eaglesmcnabb
9 hónapja
köszi az ingyen pénzt Szerencsejáték Zrt. 😊 PSG hazai és 2,5 over és PSG nyer tippek jól kifizetődtek!
9 hónapja
az volt, csak kiszakadt a háló. Megye3-mas szint 😀ez nem oldalháló volt? 😊nekem is annak tűnt elsőre
NB2
Kampman
9 hónapja
Azt becsülöm inzaghiban, hogy legalább próbálkozik. Ancelotti még 0-2-nél is max a 70.-ben cserélne be bárkit is.
9 hónapja
ez nem oldalháló volt? 😊