Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
Nem ismerik a szövetség szeretetnyelvét?A KF Laçi nyilvánosan bocsánatot kér a szurkolóitól a szezonbeli sikertelenség miatt, majd élesen kritizálja az albán futballbajnokságot. A klub szerint a szezon során szándékos meccsmanipulációk, bundák és szabálytalanságok történtek, külön kiemelve a Dinamo viselkedését, amely szándékosan veszített mérkőzéseket. A közlemény szerint az Albán Labdarúgó Szövetség (FSHF) és az illetékes hatóságok semmilyen vizsgálatot nem folytattak le, noha bizonyítékok és figyelmeztetések érkeztek nemzetközi szervezetektől is. A KF Laçi azt üzeni, hogy az egész szezon egy színjáték volt, ami megszégyeníti a tisztességesen küzdő játékosokat. A közösségi oldalukon fent van az egész részletesen albánul.Magyarul ők nem fizettek eleget a riválishoz képest😊
zacknorb
ozibozi
7 hónapja
A KF Laçi nyilvánosan bocsánatot kér a szurkolóitól a szezonbeli sikertelenség miatt, majd élesen kritizálja az albán futballbajnokságot. A klub szerint a szezon során szándékos meccsmanipulációk, bundák és szabálytalanságok történtek, külön kiemelve a Dinamo viselkedését, amely szándékosan veszített mérkőzéseket. A közlemény szerint az Albán Labdarúgó Szövetség (FSHF) és az illetékes hatóságok semmilyen vizsgálatot nem folytattak le, noha bizonyítékok és figyelmeztetések érkeztek nemzetközi szervezetektől is. A KF Laçi azt üzeni, hogy az egész szezon egy színjáték volt, ami megszégyeníti a tisztességesen küzdő játékosokat. A közösségi oldalukon fent van az egész részletesen albánul.Magyarul ők nem fizettek eleget a riválishoz képest😊
zacknorb
7 hónapja
A KF Laçi nyilvánosan bocsánatot kér a szurkolóitól a szezonbeli sikertelenség miatt, majd élesen kritizálja az albán futballbajnokságot. A klub szerint a szezon során szándékos meccsmanipulációk, bundák és szabálytalanságok történtek, külön kiemelve a Dinamo viselkedését, amely szándékosan veszített mérkőzéseket. A közlemény szerint az Albán Labdarúgó Szövetség (FSHF) és az illetékes hatóságok semmilyen vizsgálatot nem folytattak le, noha bizonyítékok és figyelmeztetések érkeztek nemzetközi szervezetektől is. A KF Laçi azt üzeni, hogy az egész szezon egy színjáték volt, ami megszégyeníti a tisztességesen küzdő játékosokat. A közösségi oldalukon fent van az egész részletesen albánul.
Poloska vagyok.
7 hónapja
Megérdemlik a Pool szurkolók az ünneplést. A nyáron vissza lehet térni a futballról szóló állításokhoz. Végre nem Covid évben nyertek, most lehet rendesen ünnepelni.Ok. neked van igazad. engedjuk el😀Pl. mert minden évben van, aki alul teljesít?miért is?megnéztem volna Slot Poolját a prime City ellen.Hagyjuk már ezt a baromságot.
Kellett ehhez a bajnoki címhez azért egy totális City blowout.
Kenny
Mikey
Kenny
Mikey
Gratulalok a bajnoki cimhez.
Kenny
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
7 hónapja
Jól teszed, hogy elengeded.Ok. neked van igazad. engedjuk el😀Pl. mert minden évben van, aki alul teljesít?miért is?megnéztem volna Slot Poolját a prime City ellen.Hagyjuk már ezt a baromságot.
Kenny
Mikey
Kenny
Mikey
Kenny
Köszi.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
7 hónapja
Ok. neked van igazad. engedjuk el😀Pl. mert minden évben van, aki alul teljesít?miért is?megnéztem volna Slot Poolját a prime City ellen.Hagyjuk már ezt a baromságot.
Kenny
Mikey
Kenny
Mikey
Szerkesztette: Kenny
7 hónapja
Duplázódik a létszám, szóval simán!És még beengednek meccsre? 😳Kb. 10-12 alkalommal voltam kint, mióta Pécsre költöztem, győzelem még nem volt köztük.A tavalyi kiesés óta először elmentem megint PMFC meccsre, hogy kapjak egy emlékeztető dózist, hogy miért döntöttem tavaly úgy, hogy nem megyek oda többet.szóval akkor te miattad kaptunk ki!
Kampman
NB2
Kampman
warr_b
7 hónapja
Lehet csak Vámos Petra tribute 😉Mivel valószínűleg nem követed a Liverpool közösségi oldalait az egész szezonban: elég gyakori hogy vamost írnak a gólokhoz is, a játékos nemzetiségétől függetlenül. Nem kell belelátni semmit.Sajnos ez elég gyenge indok - ha tényleg így van - egy olyan világban mikor a porszívóban is van fordító.Sajnos a Liverpool közösségi oldalaiért felelős személye csak spanyolul tud az angol mellett.Szép volt Dominik!!! Grat Liverpool!De miért vamos és miért nem let's go vagy gyerünk/megvan!?
VAMOSSS!!! 🏆🇭🇺 pic.twitter.com/9isiVSLphR
— Liverpool FC (@LFC) April 27, 2025
iktriad
Matthew99
Mikey
Matthew99
Mikey
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
7 hónapja
Gondolom örülnek, hogy akad, aki még néha fizet ezért.És még beengednek meccsre? 😳Kb. 10-12 alkalommal voltam kint, mióta Pécsre költöztem, győzelem még nem volt köztük.A tavalyi kiesés óta először elmentem megint PMFC meccsre, hogy kapjak egy emlékeztető dózist, hogy miért döntöttem tavaly úgy, hogy nem megyek oda többet.szóval akkor te miattad kaptunk ki!
Kampman
NB2
Kampman
warr_b
7 hónapja
Mivel valószínűleg nem követed a Liverpool közösségi oldalait az egész szezonban: elég gyakori hogy vamost írnak a gólokhoz is, a játékos nemzetiségétől függetlenül. Nem kell belelátni semmit.Sajnos ez elég gyenge indok - ha tényleg így van - egy olyan világban mikor a porszívóban is van fordító.Sajnos a Liverpool közösségi oldalaiért felelős személye csak spanyolul tud az angol mellett.Szép volt Dominik!!! Grat Liverpool!De miért vamos és miért nem let's go vagy gyerünk/megvan!?
iktriad
Matthew99
Mikey
Matthew99
7 hónapja
Sajnos ez elég gyenge indok - ha tényleg így van - egy olyan világban mikor a porszívóban is van fordító.Sajnos a Liverpool közösségi oldalaiért felelős személye csak spanyolul tud az angol mellett.Szép volt Dominik!!! Grat Liverpool!De miért vamos és miért nem let's go vagy gyerünk/megvan!?
iktriad
Matthew99
Mikey

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
7 hónapja
Sajnos a Liverpool közösségi oldalaiért felelős személye csak spanyolul tud az angol mellett.Szép volt Dominik!!! Grat Liverpool!De miért vamos és miért nem let's go vagy gyerünk/megvan!?
iktriad
Matthew99
7 hónapja
Pl. mert minden évben van, aki alul teljesít?miért is?megnéztem volna Slot Poolját a prime City ellen.Hagyjuk már ezt a baromságot.
Kenny
Mikey
Kenny
7 hónapja
Biztos azt hiszik mexikói. 😀Szép volt Dominik!!! Grat Liverpool!De miért vamos és miért nem let's go vagy gyerünk/megvan!?
iktriad
Matthew99
7 hónapja
Zsamo, vagy Vadulj megSzép volt Dominik!!! Grat Liverpool!De miért vamos és miért nem let's go vagy gyerünk/megvan!?
iktriad
Matthew99
Poloska vagyok.
7 hónapja
Szép volt Dominik!!! Grat Liverpool!De miért vamos és miért nem let's go vagy gyerünk/megvan!?
iktriad

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
7 hónapja
És még beengednek meccsre? 😳Kb. 10-12 alkalommal voltam kint, mióta Pécsre költöztem, győzelem még nem volt köztük.A tavalyi kiesés óta először elmentem megint PMFC meccsre, hogy kapjak egy emlékeztető dózist, hogy miért döntöttem tavaly úgy, hogy nem megyek oda többet.szóval akkor te miattad kaptunk ki!
Kampman
NB2
Kampman

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Szép volt Dominik!!! Grat Liverpool!VAMOSSS!!! 🏆🇭🇺 pic.twitter.com/9isiVSLphR
7 hónapja
Kb. 10-12 alkalommal voltam kint, mióta Pécsre költöztem, győzelem még nem volt köztük.A tavalyi kiesés óta először elmentem megint PMFC meccsre, hogy kapjak egy emlékeztető dózist, hogy miért döntöttem tavaly úgy, hogy nem megyek oda többet.szóval akkor te miattad kaptunk ki!
Kampman
NB2
7 hónapja
Jah, o. Kozhelyen kivul mondjuk sokat meg nem igazan beszeltek, megtudtuk hatezredik alkalommal is, hogy Szoboszlai sokat dolgozott azert, hogy eljusson a Liverpoolba, a csapat egesz evben jo volt es barki is jatszott, sosem volt balhe az oltozoben.Gondolom Soós MárkHat nem akarok rossz indulatu lenni, de ez a Spiler Tv-s studiobeszelgetes a meccs utan... elkepesztoen legalja szint. A Szoboszlai Zsoltos telefonbeszelgetes meg utott mindent. Egy kocsmaban nem adjak le ennyire a szinvonalat.Ki volt bent a stúdióban?
Stez
Sixo
zacknorb
7 hónapja
Gondolom Soós MárkHat nem akarok rossz indulatu lenni, de ez a Spiler Tv-s studiobeszelgetes a meccs utan... elkepesztoen legalja szint. A Szoboszlai Zsoltos telefonbeszelgetes meg utott mindent. Egy kocsmaban nem adjak le ennyire a szinvonalat.Ki volt bent a stúdióban?
Stez
Sixo
Poloska vagyok.
7 hónapja
Kemenes meg egy nagyon szepen fesult uriember, meg Szedmak Zita. De meg megy.Hat nem akarok rossz indulatu lenni, de ez a Spiler Tv-s studiobeszelgetes a meccs utan... elkepesztoen legalja szint. A Szoboszlai Zsoltos telefonbeszelgetes meg utott mindent. Egy kocsmaban nem adjak le ennyire a szinvonalat.Ki volt bent a stúdióban?
Stez
Sixo
7 hónapja
kis Maccát jól kiütötték, de legalább jó a hangulat a Union SG meccsen

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 hónapja
Hat nem akarok rossz indulatu lenni, de ez a Spiler Tv-s studiobeszelgetes a meccs utan... elkepesztoen legalja szint. A Szoboszlai Zsoltos telefonbeszelgetes meg utott mindent. Egy kocsmaban nem adjak le ennyire a szinvonalat.Ki volt bent a stúdióban?
Stez
7 hónapja
Hat nem akarok rossz indulatu lenni, de ez a Spiler Tv-s studiobeszelgetes a meccs utan... elkepesztoen legalja szint. A Szoboszlai Zsoltos telefonbeszelgetes meg utott mindent. Egy kocsmaban nem adjak le ennyire a szinvonalat.
Szerkesztette: Stez