NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
296
28
23:00, MATCH4
Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
Jó látni, hogy vannak még teltházas meccsek az NB1-ben.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
7 hónapja
Hoppá, Csányi lepasszolta az OTP-t a fiának... Kíváncsi leszek, mi lesz így a Vasassal...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Majd összedobjuk, ez a kicsi már nem számít.Ha így folytatja az eredmények habzsolását, lassan a fradi is ajánlatot tehetne neki, igaz ahhoz az MVM-nek meg kellene többszörözni aJosé Mourinho: A török liga talán a legabszurdabb liga, amiben valaha is dolgoztam edzői pályafutásom során. A játékosoktól az edzőkig, a szurkolóktól a menedzserekig van egy olyan közösség, amelyik nem tudja, hogy semmit sem tud, és a legnehezebb az egészben, hogy teljesen lehetetlen elmagyarázni ezt.csak jönnie kéne egy évre mondjuk a vasasba 😀
ozibozi
Negritis, a vajda
szponzori’ támogatását.
ozibozi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
7 hónapja
Ha így folytatja az eredmények habzsolását, lassan a fradi is ajánlatot tehetne neki, igaz ahhoz az MVM-nek meg kellene többszörözni aJosé Mourinho: A török liga talán a legabszurdabb liga, amiben valaha is dolgoztam edzői pályafutásom során. A játékosoktól az edzőkig, a szurkolóktól a menedzserekig van egy olyan közösség, amelyik nem tudja, hogy semmit sem tud, és a legnehezebb az egészben, hogy teljesen lehetetlen elmagyarázni ezt.csak jönnie kéne egy évre mondjuk a vasasba 😀
ozibozi
Negritis, a vajda
szponzori’ támogatását.
7 hónapja
José Mourinho: A török liga talán a legabszurdabb liga, amiben valaha is dolgoztam edzői pályafutásom során. A játékosoktól az edzőkig, a szurkolóktól a menedzserekig van egy olyan közösség, amelyik nem tudja, hogy semmit sem tud, és a legnehezebb az egészben, hogy teljesen lehetetlen elmagyarázni ezt.Ergo Jose tökéletesen odaillik.
ozibozi
Poloska vagyok.
7 hónapja
A játékosoktól az edzőkig, a szurkolóktól a menedzserekig van egy olyan közösség, amelyik nem tudja, hogy semmit sem tud, és a legnehezebb az egészben, hogy teljesen lehetetlen elmagyarázni ezt.Ilyen tökéletesen sommás leírást a magyar állapotokról még soha nem olvastam, bravúros.
ozibozi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
7 hónapja
José Mourinho: A török liga talán a legabszurdabb liga, amiben valaha is dolgoztam edzői pályafutásom során. A játékosoktól az edzőkig, a szurkolóktól a menedzserekig van egy olyan közösség, amelyik nem tudja, hogy semmit sem tud, és a legnehezebb az egészben, hogy teljesen lehetetlen elmagyarázni ezt.csak jönnie kéne egy évre mondjuk a vasasba 😀
ozibozi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
José Mourinho: A török liga talán a legabszurdabb liga, amiben valaha is dolgoztam edzői pályafutásom során. A játékosoktól az edzőkig, a szurkolóktól a menedzserekig van egy olyan közösség, amelyik nem tudja, hogy semmit sem tud, és a legnehezebb az egészben, hogy teljesen lehetetlen elmagyarázni ezt.
7 hónapja
Vasárnap végre meglesz életem első meccsnezese a Stadion An der Alten Försterei-ban. Sajnos a férfi csapat meccseire ebben a szezonban nem tudtam jegyet szeretni, ugyh kezdésnek egy Union-Mönchengladbach női 2. Bundesliga rangadó jutott. A csajok egyébként újoncok a kettes bundasban, de 2. helyen állnak és jó esélyük van arra, h rögtön fel is jussanak az első ligába. Viszont a stadion és a környék hangulatára már nagyon nagyon kiváncsi vagyok. Igazi oldschool Kelet-Berlin hangulata van Köpenick-nek elég sok helyen, szóval király kis élmény lesz. 😀
„History is a set of lies agreed upon.”
7 hónapja
Kupadöntős a Bologna. 😊 De szép is lenne egy Liverpool bajnoki cím, Bologna kupagyőzelem dupla.
Fun fact: a május 14-ei döntő előtti hétvégén a bajnokságban szintén Milan-Bologna meccset rendeznek.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
8 hónapja
5 percet bírtam nézni ebből a női kupadontobol. Borzalom
8 hónapja
🇩🇪 Bayern Munich Captains1970 🇩🇪Beckenbauer 1971 🇩🇪Beckenbauer 1972 🇩🇪Beckenbauer 1973 🇩🇪Beckenbauer 1974 🇩🇪Beckenbauer 1975 🇩🇪Beckenbauer 1976 🇩🇪Beckenbauer
1977 🇩🇪Maier 1978 🇩🇪Maier 1979 🇩🇪Maier 1980 🇩🇪
Breitner 1981 🇩🇪Breitner 1982 🇩🇪Breitner 1983 🇩🇪
Rummenigge 1984 🇩🇪
Augenthaler 1985 🇩🇪Augenthaler 1986 🇩🇪Augenthaler 1987 🇩🇪Augenthaler 1988 🇩🇪Augenthaler 1989 🇩🇪Augenthaler 1990 🇩🇪Augenthaler 1991 🇩🇪
Aumann 1992 🇩🇪Aumann 1993 🇩🇪Aumann 1994 🇩🇪
Matthäus 1995 🇩🇪Matthäus 1996 🇩🇪Matthäus 1997 🇩🇪
Helmer 1998 🇩🇪Helmer 1999 🇩🇪Helmer
8 hónapja
Camavinga 2-3 hónap out.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
8 hónapja
Miről beszélsz, ott rendezték nálatok, lehet a kertetek aljában volt a döntő ...Teljesen kiment a fejemből, bár ezt talán a szuperkupa jelentősége is adjaElcseszett egy szezon ez, de legalább van egy nagy győzelem.??? Supa Coppa már megvan, pont az Inter ellen, ez még csak egy elődöntő.
Kampman
Sixo
Kampman
8 hónapja
Én a bajnokságban nem reménykedek. A Király Kupa talán.Güler és Endrick kezdő egy bajnokin, mire elúszott minden a Mester berakta őket. Megéltük.Mondjuk meg kell verni a Barcat 2x es akkor még két kupa is lehet 😊
KeyG
Toca
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
8 hónapja
Hetvegen meglehet a Wrexhamnek a Championship. Kez a kezben Brady csapataval.
8 hónapja
Güler és Endrick kezdő egy bajnokin, mire elúszott minden a Mester berakta őket. Megéltük.Mondjuk meg kell verni a Barcat 2x es akkor még két kupa is lehet 😊
KeyG
8 hónapja
asztakurvaA Millwall kapusa intézte el, 25 öltés a fülén.Nézem, hogy mi ez a fülvédő Matetán, totál kimaradt ez a sztori. Szerencsétlen.mesélj
Sebii
Löfli
Sebii

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 hónapja
A Bologna a 98as Intertoto kupa után nyerhetne megint trófeát amúgy a kupában.
Poloska vagyok.
8 hónapja
Teljesen kiment a fejemből, bár ezt talán a szuperkupa jelentősége is adjaElcseszett egy szezon ez, de legalább van egy nagy győzelem.??? Supa Coppa már megvan, pont az Inter ellen, ez még csak egy elődöntő.
Kampman
Sixo
8 hónapja
Elcseszett egy szezon ez, de legalább van egy nagy győzelem.??? Supa Coppa már megvan, pont az Inter ellen, ez még csak egy elődöntő.
Kampman
8 hónapja
Nézem, hogy mi ez a fülvédő Matetán, totál kimaradt ez a sztori. Szerencsétlen.mesélj
Sebii

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 hónapja
Nézem, hogy mi ez a fülvédő Matetán, totál kimaradt ez a sztori. Szerencsétlen.