Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Nézd már az 1 nap alatt 1000 faszival csaj Chelsea szurkoló 😮Újabb kihívás lehetne a Boehly óta kipróbált összes játékossal.
Bonnie blue was ejected from the Chelsea V Nottingham forest game today 😨 pic.twitter.com/2YdK4L88uN
— Out of Context Human Race (@NoContextHumans) May 25, 2025
Sixo
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
9 hónapja
Vagyis hogy nincs pont 😛😁És akkor mit mondasz arra, hogy a kieső Tatabánya ellen 0, azaz nulla pontot sikerült begyűjteni?Ott a pont.
nagylaza, főpohárnok
iktriad
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
9 hónapja
Nem igazán nézek gurulóst, de van pár csapat akiknek drukkolgatok.A Lazionak jobb a semmi mint a konferencia liga. Felesleges plusz 8-10-12 extra meccs, kevés pénz, és csak le lehet benne égni. A Fior meg amúgy is szereti 😊
Most megnéztem melyik hogyan végzett, és arra jutottam, ez nem az én csapataim éve volt.
Itthon a Vasas 1 ponttal maradt le a feljutásról, az olaszoknál a Lazio gólaránnyal maradt le az európai kupákról, a Bundesligában a Bremen egy ponttal, a PL-ben a Brighton egy hellyel, míg a franciáknál ugyan negyedik lett a Nizza, de egy ponttal és hellyel lecsúszott a BL-ről.
Még jó, hogy nem követtem folyamatában.
Őszentsége Sobri Jóska
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 hónapja
Nem igazán nézek gurulóst, de van pár csapat akiknek drukkolgatok.Most megnéztem melyik hogyan végzett, és arra jutottam, ez nem az én csapataim éve volt.
Itthon a Vasas 1 ponttal maradt le a feljutásról, az olaszoknál a Lazio gólaránnyal maradt le az európai kupákról, a Bundesligában a Bremen egy ponttal, a PL-ben a Brighton egy hellyel, míg a franciáknál ugyan negyedik lett a Nizza, de egy ponttal és hellyel lecsúszott a BL-ről.
Még jó, hogy nem követtem folyamatában.
9 hónapja
Na, megjött Pinyő! A bírók voltak a hibásak, hogy a Vasas nem jutott fel.Jól van akkor 😆😆😆
9 hónapja
Nézd már az 1 nap alatt 1000 faszival csaj Chelsea szurkoló 😮Bonnie blue was ejected from the Chelsea V Nottingham forest game today 😨 pic.twitter.com/2YdK4L88uN
— Out of Context Human Race (@NoContextHumans) May 25, 2025
9 hónapja
Örülök, hogy a Lecce bentmarad, mert annak idején a Zeman-féle csapat az egyik legszebb focit játszotta a Serie A-ban, de sosem értettem, hogy egy kék címerű csapatnak miért piros-sárga meze van.Ez kb olyan, mint a Browns, aki ezzel a névvel egy narancssárga futballsisakot használ lógónak. 😀
Kampman
9 hónapja
Nagy Adiek kozben feljutasert mennek, Adam vegre megint kezdo. Vajon Rossi csinal neki helyet ha feljutnak?Március elején tért vissza a sérüléséből. Utána első meccsen tizen pár percet kapott, azóta 11ből 10en kezdő volt.
Kenny
9 hónapja
Nagy Adiek kozben feljutasert mennek, Adam vegre megint kezdo. Vajon Rossi csinal neki helyet ha feljutnak?
9 hónapja
És ott megbecsülik btw.Lasd Beke. Odament, mint egy kiskiraly, Bodeek helyre tettek ment is tovabb Nyiregyre.Bognar egy ilyen nagypofaju, onzo gyereket ugy rakna le a kispadra, mint annaka rendje.Azért megnézném, hogy bognárgyuri (egy szó) mit csinálna belőle Pakson.Tóth Milán NB II-es búcsúmeccse(?) szépen végződik. (Pekár tényleg szabálytalannak tűnt.Tulertekelt, vegtelenul buta gyerek, egyaltalan nem NB I-es szint egyebkent.
iktriad
Stez
iktriad
Stez
Kenny
Poloska vagyok.
9 hónapja
Lasd Beke. Odament, mint egy kiskiraly, Bodeek helyre tettek ment is tovabb Nyiregyre.Bognar egy ilyen nagypofaju, onzo gyereket ugy rakna le a kispadra, mint annaka rendje.Azért megnézném, hogy bognárgyuri (egy szó) mit csinálna belőle Pakson.Tóth Milán NB II-es búcsúmeccse(?) szépen végződik. (Pekár tényleg szabálytalannak tűnt.Tulertekelt, vegtelenul buta gyerek, egyaltalan nem NB I-es szint egyebkent.
iktriad
Stez
iktriad
Stez
Szerkesztette: Kenny
9 hónapja
A Lazio végén még kicsúszik Európából.hat bazmeg ez ami itt volt.
Sixo
9 hónapja
Örülök, hogy a Lecce bentmarad, mert annak idején a Zeman-féle csapat az egyik legszebb focit játszotta a Serie A-ban, de sosem értettem, hogy egy kék címerű csapatnak miért piros-sárga meze van.Az Empoli vereségével szerintem mind1 is volt, hogy nyertek, vereséggel is bent maradtak volna.
Kampman
9 hónapja
ibaka supposed to come hard!Pontosan. Ez a kibaszott clickbait media kreálmánya.Szalah meg majdnem 20-at, es attol meg nem egy onzo jatekos?Ez a gyerek nem ismeri a csapatjatekot, egyenieskedik, nem passzol, csak a maga erdeke szerint jatszik, emellett egy vegtelenul nagypofaju, iszonyatosan buta focista (es velhetoen ember is). Nagy Dominik 2.0.Az nem tűnt fel, hogy ma adott egy gólpasszt?
Stez
nagylaza, főpohárnok
Stez
zacknorb
9 hónapja
nyilván, de ez úgy is elég rockandroll vállalás volt. hatalmas szerencse, hogy ekkora bigott balfasz a szarbán, ezzel aztán tarolni lehetett volna a fiatalok között. leszarva a karantént az 50+-os fazon bdsm buliról parkourozva menekül egy halom ekivel a tatyeszban xd és mindez került 200 eurójába mindösszesen, epik shitAz adrenalin csodákra képesamióta saját szememmel láttam testközelből hol parkourozott le az a jóember, csak a tisztelet hangján tudok megszólalni arról a sportteljesítményrőlfél város a pályán BrüsszelbenSzájer meg az ereszről nézi?
Löfli
iktriad
fake.id
slowmotion
9 hónapja
Pontosan. Ez a kibaszott clickbait media kreálmánya.Szalah meg majdnem 20-at, es attol meg nem egy onzo jatekos?Ez a gyerek nem ismeri a csapatjatekot, egyenieskedik, nem passzol, csak a maga erdeke szerint jatszik, emellett egy vegtelenul nagypofaju, iszonyatosan buta focista (es velhetoen ember is). Nagy Dominik 2.0.Az nem tűnt fel, hogy ma adott egy gólpasszt?
Stez
nagylaza, főpohárnok
Stez
Poloska vagyok.
9 hónapja
Szalah meg majdnem 20-at, es attol meg nem egy onzo jatekos?Ez a gyerek nem ismeri a csapatjatekot, egyenieskedik, nem passzol, csak a maga erdeke szerint jatszik, emellett egy vegtelenul nagypofaju, iszonyatosan buta focista (es velhetoen ember is). Nagy Dominik 2.0.Az nem tűnt fel, hogy ma adott egy gólpasszt?
Stez
nagylaza, főpohárnok
9 hónapja
Juve nevelés kamu tízit csinált a Juvenel
9 hónapja
idén nem lesz csoda

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
Hopp a Parma
9 hónapja
vicces lenne, ha az Empoli így maradna, a Lazio végre észhez térne, a Venezia meg valahogy bekotorna még egy gólt. hármas holtverseny a tizenhetedik helyen, körmérkőzéses kistorna a bentmaradásért 😊Világ vicce lenne pedig, hogy a Lecce úgy maradhat bent hogy január vége óta, csak múlt héten nyert meccset. Az majd 3 hónap👀
slowmotion
9 hónapja
vicces lenne, ha az Empoli így maradna, a Lazio végre észhez térne, a Venezia meg valahogy bekotorna még egy gólt. hármas holtverseny a tizenhetedik helyen, körmérkőzéses kistorna a bentmaradásért 😊