Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
Nagy az iram magyar viszonylatban, de iszonyú pontatlanság az eredménye.A Fradinál meg dörzsölik a tenyerüket, mert nekik ez a legjobb eredmény.
szaba
8 hónapja
Nagy az iram magyar viszonylatban, de iszonyú pontatlanság az eredménye.
8 hónapja
Hát, az elején picit szabálytalan volt a csoki, de utána elengedte, csak a nagy testet nem tudta már visszafogni Vécsei… de hogy hátra adja és nem lőtte ki a néző térre az full profizmus…😀Oké, akkor nem teszem, a véleményem ettől még marad ugyanaz.Kérlek, ne tréfálj velem.Így, hogy a bíró továbbengedte a játékot, ilyeneket nem szoktak visszafújni VAR-ral. Ennél nagyobb faultokat sem szoktak visszafújni, ha a bíró engedte.A visszahúzást nem szokták lefújni? Bocs, ezt nem tudtam.Csúnya lett volna, ha megadják.ezt nagyjából minden meccsen megadták volna, főleg így hogy a bíró is engedte a játékot. Ennél nagyobb faultokat sem szoktak visszafújni.
nagylaza, főpohárnok
ervinator
nagylaza, főpohárnok
ervinator
nagylaza, főpohárnok
ervinator
8 hónapja
Oké, akkor nem teszem, a véleményem ettől még marad ugyanaz.Kérlek, ne tréfálj velem.Így, hogy a bíró továbbengedte a játékot, ilyeneket nem szoktak visszafújni VAR-ral. Ennél nagyobb faultokat sem szoktak visszafújni, ha a bíró engedte.A visszahúzást nem szokták lefújni? Bocs, ezt nem tudtam.Csúnya lett volna, ha megadják.ezt nagyjából minden meccsen megadták volna, főleg így hogy a bíró is engedte a játékot. Ennél nagyobb faultokat sem szoktak visszafújni.
nagylaza, főpohárnok
ervinator
nagylaza, főpohárnok
ervinator
nagylaza, főpohárnok
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
8 hónapja
Kérlek, ne tréfálj velem.Így, hogy a bíró továbbengedte a játékot, ilyeneket nem szoktak visszafújni VAR-ral. Ennél nagyobb faultokat sem szoktak visszafújni, ha a bíró engedte.A visszahúzást nem szokták lefújni? Bocs, ezt nem tudtam.Csúnya lett volna, ha megadják.ezt nagyjából minden meccsen megadták volna, főleg így hogy a bíró is engedte a játékot. Ennél nagyobb faultokat sem szoktak visszafújni.
nagylaza, főpohárnok
ervinator
nagylaza, főpohárnok
ervinator
8 hónapja
Így, hogy a bíró továbbengedte a játékot, ilyeneket nem szoktak visszafújni VAR-ral. Ennél nagyobb faultokat sem szoktak visszafújni, ha a bíró engedte.A visszahúzást nem szokták lefújni? Bocs, ezt nem tudtam.Csúnya lett volna, ha megadják.ezt nagyjából minden meccsen megadták volna, főleg így hogy a bíró is engedte a játékot. Ennél nagyobb faultokat sem szoktak visszafújni.
nagylaza, főpohárnok
ervinator
nagylaza, főpohárnok
8 hónapja
A visszahúzást nem szokták lefújni? Bocs, ezt nem tudtam.Csúnya lett volna, ha megadják.ezt nagyjából minden meccsen megadták volna, főleg így hogy a bíró is engedte a játékot. Ennél nagyobb faultokat sem szoktak visszafújni.
nagylaza, főpohárnok
ervinator
8 hónapja
YoungZeeZee
9 407
Nem azért de gyönyörű focit játszik a PAFCa jatekukkal nincs gond, csak a europai meccseiket lattam
JC6 (Mr. Miele)
csak nincs nagy respektjuk az a baj a szurkolok nem kedvelik.
mondjuk ertheto
8 hónapja
YoungZeeZee
9 407
tul idos marNagy Zsolt a szezon legjobbja, nincs kerdes.kérdés mikor viszi el valami nagyobb klub. Vagy a Fradi.
Kenny
gamerkr
8 hónapja
Nagy Zsolt max itthon nagy király....eddig miért nem vitte el semmilyen klub?Nagy Zsolt a szezon legjobbja, nincs kerdes.kérdés mikor viszi el valami nagyobb klub. Vagy a Fradi.
Kenny
gamerkr
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
8 hónapja
Én is úgy érzem, hogy ez inkább Vécsein múlt. De az igazságosság szerint meg az első gól kompenzálására tökéletes döntés született.Csúnya lett volna, ha megadják.ezt nagyjából minden meccsen megadták volna, főleg így hogy a bíró is engedte a játékot. Ennél nagyobb faultokat sem szoktak visszafújni.
nagylaza, főpohárnok
ervinator
8 hónapja
Nagy Zsolt a szezon legjobbja, nincs kerdes.kérdés mikor viszi el valami nagyobb klub. Vagy a Fradi.
Kenny
8 hónapja
Két szabálytalan góllal vezet a Puskás. Elégedett lehet a főni.Csak X....igaz az első gól is minimum érdekes volt
Matthew99
Draft

8 hónapja
Csúnya lett volna, ha megadják.ezt nagyjából minden meccsen megadták volna, főleg így hogy a bíró is engedte a játékot. Ennél nagyobb faultokat sem szoktak visszafújni.
nagylaza, főpohárnok
8 hónapja
Jogos fújás Colley ellen....
Draft

8 hónapja
Csúnya lett volna, ha megadják.
8 hónapja
És még volt ebben az országban olyan, aki Vecseit visszakövetelte a válogatottba
8 hónapja
Nincs Nagy fordulat.
8 hónapja
B+egy jobb jatekost mondj nala.Nagy Zsolt a szezon legjobbja, nincs kerdes.Ebből az anyagból én is kérek.
Kenny
nagylaza, főpohárnok
Kenny
8 hónapja
Nem azért de gyönyörű focit játszik a PAFC
8 hónapja
egy jobb jatekost mondj nala.Nagy Zsolt a szezon legjobbja, nincs kerdes.Ebből az anyagból én is kérek.
Kenny
nagylaza, főpohárnok
8 hónapja
Nagy Zsolt a szezon legjobbja, nincs kerdes.Ebből az anyagból én is kérek.
Kenny
8 hónapja
Ez miért nem akadályozás? Szappanosnak konkrétan át kellett ugrania az ellenfelét és nem is tudott vetődni.Ilyenkor amúgy nem számít, hogy a zavaró játékos lesen volt?
Matthew99