Soccer

41 feliratkozó

8 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya
Csóri Gulát hordágyon kellett levinni

Poloska vagyok.
8 hónapja
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 112 — Illegális gyakorló
Dominguesre nem akarnak figyelni, aki NB1-es szinten is kimagasló?
zacknorb
Húsz perce azt hittem, hogy minimum leszakadt a lába, úgy ütötte a földet, aztán ver kettőt 😀

8 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 650 — Csodabogár
Ti is melegbe vagytok még Petey
JC6 (Mr. Miele)
jaja, de szerintem 4 pont elég lenne. tippre Nyír1 lesz a kieső. mondjuk a Lokival uccsó forduló lenne a legszebb, őket kilökni 😀 nekik is meleg a hátralevő 5 meccs.

8 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 991 — The Mathematician
JC6 (Mr. Miele)

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 537
8 hónapja
zacknorb
megint full üresben volt a gyerek

8 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
8 hónapja
Ez szép volt. Nem bírom ezt a Dominguest, iszonyat eszetlen, de ezt odatette.
Megérdemli a Loki.
8 hónapja
tök nagy az mb1, 5, ÖT ember Szuhodovszky-val szemben, Domingues balra tök üresen, be is verte LOL

8 hónapja
Ez a Gundel-Takács valami iszonyat szar kapus
8 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 747 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
bundás 2 továbbra is nagyon izgi, bár így, hogy a Düsseldorf és az Elversberg leikszelt, a Hamburg és a Köln még esélyesebb az automatikus feljutásra, a 3. helyért viszont nagy harc lesz, 4 forduló van még, este meg Schalke - Hamburg

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 837 — Whoops, looks like something went wrong.
Valaki nem akar szolni Sinan Medgyesnek, hogy a masodik golt kapjak arrol, hogy o nem jon el az emberevel a hosszun?

8 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!
tegnap hallottam megint az nb1 beharangozot, hogy ingyen elerheto a vilagon az m4-en.
ertem h kiknek kedveznek/szolnak, de akkor is ugy hangzik, mint vmi PL szintu dolog lenne az NB1 + tudom mas sportnal is mondjak ,de sztem vicc 😀
YoungZeeZee
ez egy reakcio toluk, amiota elbuktak a BL-t es az fizetosre kerult igy hirdetik szinte az osszes foci tartalmukat.

8 hónapja
YoungZeeZee 9 407
tegnap hallottam megint az nb1 beharangozot, hogy ingyen elerheto a vilagon az m4-en.
ertem h kiknek kedveznek/szolnak, de akkor is ugy hangzik, mint vmi PL szintu dolog lenne az NB1 + tudom mas sportnal is mondjak ,de sztem vicc 😀
8 hónapja
NB2 New England Patriots 27 457 — nabege2@yahoo.com
 www.nemzetisport.hu/minden-mas-foci/2025/04/nyilasi-tibor-szivmuteten-esett-at
8 hónapja
Newcastle United have agreed a deal to sign 18-year-old Antonio Cordero from Spanish second tier side Malaga.

Cordero will be Newcastle’s second post-season arrival after the club completed the signing of 17-year-old Georgian forward Vakhtang Salia from Dinamo Tbilisi in October. Salia will officially join the team this summer.

www.nytimes.com/athletic/6280393/2025/04/18/newcastle-antonio-cordero-transfer/
Negritis, a vajda
jol halasznak, amugy a malaga akar ki is eshet meg ha nem figyelnek oda, pedig nem kezdtek rosszul.
YoungZeeZee
nekem is szimpatikusak ezek az igazolások
kis kockázat jó magas megtérülési esély

8 hónapja
YoungZeeZee 9 407
Newcastle United have agreed a deal to sign 18-year-old Antonio Cordero from Spanish second tier side Malaga.

Cordero will be Newcastle’s second post-season arrival after the club completed the signing of 17-year-old Georgian forward Vakhtang Salia from Dinamo Tbilisi in October. Salia will officially join the team this summer.

Negritis, a vajda
jol halasznak, amugy a malaga akar ki is eshet meg ha nem figyelnek oda, pedig nem kezdtek rosszul.
8 hónapja

8 hónapja

Höri ma angol meccset vezet RB scouting helyett.

Poloska vagyok.
8 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 747 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
nyert a Luton, így mindkét csapatnak 43 pontja van 43 meccs után

Don't blink!
8 hónapja
13:30-tól kiesési rangadó a csempóban, Derby - Luton!
Löfli
csori luton
YoungZeeZee
ahhoz képest 😊

8 hónapja
YoungZeeZee 9 407
Löfli
csori luton
8 hónapja

Don't blink!
8 hónapja
YoungZeeZee 9 407
United meccs:
Bealudtam amikor 2-3 lett. Hajnalban jött egy hatalmas vihar amire felébredtem. Na mondom ránézek hogy estünk ki. Kómásan 5 percig nem értettem, hogy tudtunk tizikkel továbbmenni, ha 3-4 lett oda. Aztán rájöttem, hogy nem is voltak tizik 😀
dugo93
allitom lokes volt az 5.gol,de nincs olyan visszajatszas ami kozelebbrol mutatna.
talan itt
 youtu.be/YTnhBZXEeBE?si=jRq64T8YS0fR_eND

Szerkesztette: YoungZeeZee
8 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
United meccs:
Bealudtam amikor 2-3 lett. Hajnalban jött egy hatalmas vihar amire felébredtem. Na mondom ránézek hogy estünk ki. Kómásan 5 percig nem értettem, hogy tudtunk tizikkel továbbmenni, ha 3-4 lett oda. Aztán rájöttem, hogy nem is voltak tizik 😀