Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
Csóri Gulát hordágyon kellett levinni
Poloska vagyok.
8 hónapja
Dominguesre nem akarnak figyelni, aki NB1-es szinten is kimagasló?Húsz perce azt hittem, hogy minimum leszakadt a lába, úgy ütötte a földet, aztán ver kettőt 😀
zacknorb

8 hónapja
Ti is melegbe vagytok még Peteyjaja, de szerintem 4 pont elég lenne. tippre Nyír1 lesz a kieső. mondjuk a Lokival uccsó forduló lenne a legszebb, őket kilökni 😀 nekik is meleg a hátralevő 5 meccs.
JC6 (Mr. Miele)
8 hónapja
Ti is melegbe vagytok még Petey
JC6 (Mr. Miele)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Ti is melegbe vagytok még Petey
8 hónapja
Dominguesre nem akarnak figyelni, aki NB1-es szinten is kimagasló?megint full üresben volt a gyerek
zacknorb
8 hónapja
Dominguesre nem akarnak figyelni, aki NB1-es szinten is kimagasló?
Poloska vagyok.
8 hónapja
Ez szép volt. Nem bírom ezt a Dominguest, iszonyat eszetlen, de ezt odatette.Megérdemli a Loki.
8 hónapja
tök nagy az mb1, 5, ÖT ember Szuhodovszky-val szemben, Domingues balra tök üresen, be is verte LOL
8 hónapja
Ez a Gundel-Takács valami iszonyat szar kapus
8 hónapja
bundás 2 továbbra is nagyon izgi, bár így, hogy a Düsseldorf és az Elversberg leikszelt, a Hamburg és a Köln még esélyesebb az automatikus feljutásra, a 3. helyért viszont nagy harc lesz, 4 forduló van még, este meg Schalke - Hamburg

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 hónapja
Valaki nem akar szolni Sinan Medgyesnek, hogy a masodik golt kapjak arrol, hogy o nem jon el az emberevel a hosszun?
8 hónapja
tegnap hallottam megint az nb1 beharangozot, hogy ingyen elerheto a vilagon az m4-en.ez egy reakcio toluk, amiota elbuktak a BL-t es az fizetosre kerult igy hirdetik szinte az osszes foci tartalmukat.
ertem h kiknek kedveznek/szolnak, de akkor is ugy hangzik, mint vmi PL szintu dolog lenne az NB1 + tudom mas sportnal is mondjak ,de sztem vicc 😀
YoungZeeZee
8 hónapja
YoungZeeZee
9 407
tegnap hallottam megint az nb1 beharangozot, hogy ingyen elerheto a vilagon az m4-en.ertem h kiknek kedveznek/szolnak, de akkor is ugy hangzik, mint vmi PL szintu dolog lenne az NB1 + tudom mas sportnal is mondjak ,de sztem vicc 😀
8 hónapja
nekem is szimpatikusak ezek az igazolásokNewcastle United have agreed a deal to sign 18-year-old Antonio Cordero from Spanish second tier side Malaga.jol halasznak, amugy a malaga akar ki is eshet meg ha nem figyelnek oda, pedig nem kezdtek rosszul.
Cordero will be Newcastle’s second post-season arrival after the club completed the signing of 17-year-old Georgian forward Vakhtang Salia from Dinamo Tbilisi in October. Salia will officially join the team this summer.
www.nytimes.com/athletic/6280393/2025/04/18/newcastle-antonio-cordero-transfer/
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
kis kockázat jó magas megtérülési esély
8 hónapja
YoungZeeZee
9 407
Newcastle United have agreed a deal to sign 18-year-old Antonio Cordero from Spanish second tier side Malaga.jol halasznak, amugy a malaga akar ki is eshet meg ha nem figyelnek oda, pedig nem kezdtek rosszul.
Cordero will be Newcastle’s second post-season arrival after the club completed the signing of 17-year-old Georgian forward Vakhtang Salia from Dinamo Tbilisi in October. Salia will officially join the team this summer.
Negritis, a vajda
8 hónapja
Newcastle United have agreed a deal to sign 18-year-old Antonio Cordero from Spanish second tier side Malaga.Cordero will be Newcastle’s second post-season arrival after the club completed the signing of 17-year-old Georgian forward Vakhtang Salia from Dinamo Tbilisi in October. Salia will officially join the team this summer.
8 hónapja
Höri ma angol meccset vezet RB scouting helyett.
Poloska vagyok.
8 hónapja
nyert a Luton, így mindkét csapatnak 43 pontja van 43 meccs után

Don't blink!
8 hónapja
ahhoz képest 😊13:30-tól kiesési rangadó a csempóban, Derby - Luton!csori luton
Löfli
YoungZeeZee
8 hónapja
13:30-tól kiesési rangadó a csempóban, Derby - Luton!

Don't blink!
8 hónapja
YoungZeeZee
9 407
United meccs:allitom lokes volt az 5.gol,de nincs olyan visszajatszas ami kozelebbrol mutatna.
Bealudtam amikor 2-3 lett. Hajnalban jött egy hatalmas vihar amire felébredtem. Na mondom ránézek hogy estünk ki. Kómásan 5 percig nem értettem, hogy tudtunk tizikkel továbbmenni, ha 3-4 lett oda. Aztán rájöttem, hogy nem is voltak tizik 😀
dugo93
talan itt
youtu.be/YTnhBZXEeBE?si=jRq64T8YS0fR_eND
Szerkesztette: YoungZeeZee
8 hónapja
United meccs:Bealudtam amikor 2-3 lett. Hajnalban jött egy hatalmas vihar amire felébredtem. Na mondom ránézek hogy estünk ki. Kómásan 5 percig nem értettem, hogy tudtunk tizikkel továbbmenni, ha 3-4 lett oda. Aztán rájöttem, hogy nem is voltak tizik 😀