Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Ebből a táblázatból az a durva hogy idegenbeli meccseket nézve 9. hely, 😕www.eredmenyek.com/foci/magyarorszag/merkantil-bank-liga/#/h2n6jR1k/form/overall/15A Honvéd nem akar már végre betakarodni az öltözőbe? Mi a faszt ünnepelnek?Szerintem van rá sansz, hogy tavasszal nekünk lett a legtöbb pontunk. De mindenképp Top 3. 😀
nagylaza, főpohárnok
iktriad
NB2
Otthon 1. lett a Vasas.
mondjuk az OK
Szerkesztette: ozibozi
9 hónapja
Az utolsó nyolc forduló:Mezőkövesd Zsóry FC–Vasas FC 3–0
Vasas FC–Aqvital FC Csákvár 3–0
BVSC-Zugló–Vasas FC 2–1
Vasas FC–Gyirmót FC Győr 1–0
Szentlőrinc–Vasas FC 2–1
Vasas FC–Békéscsaba 1912 Előre 3–1
Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Vasas FC 0–1
Vasas FC–Budapest Honvéd FC 2-2
Négy győzelem, három vereség(!), egy döntetlen. Édeskevés... A Honvéd elleni sorsdöntő meccsen (hazai pályán) nemcsak győzni nem sikerült, hanem annak is örülhettünk, hogy nem kaptunk ki. Meg nem érdemelt mázli lett volna behúzni a W-t az utolsó másodpercben lőtt (fejelt) góllal, szóval, teljesen jogos, hogy ebbe a szar Nb1-be se férünk be.
De ettől még fájdalmas.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
9 hónapja
www.eredmenyek.com/foci/magyarorszag/merkantil-bank-liga/#/h2n6jR1k/form/overall/15A Honvéd nem akar már végre betakarodni az öltözőbe? Mi a faszt ünnepelnek?Szerintem van rá sansz, hogy tavasszal nekünk lett a legtöbb pontunk. De mindenképp Top 3. 😀
nagylaza, főpohárnok
iktriad
9 hónapja
Az egyik legkisebb költségvetés van és a legjobb szakmai munka folyik ott. Remélem 😊Ez a Vasas amíg nem tisztul meg, marad a posványban.A Szegedben sajna annyira nem tudok hinni mint a Vasasban. De abban biztos vagyok, hogy jövőre is lesz egy Kecsó, Barcika szerű Cindarella sztori. A tippem erre a Kozármisleny.
Jövőre vissza akar jutni a Kecsó, Honvéd, Vidi és Szegeden is álmodoznak. Jó buli lesz😃
JC6 (Mr. Miele)
iktriad
9 hónapja
Ez a Vasas amíg nem tisztul meg, marad a posványban.A Szegedben sajna annyira nem tudok hinni mint a Vasasban. De abban biztos vagyok, hogy jövőre is lesz egy Kecsó, Barcika szerű Cindarella sztori. A tippem erre a Kozármisleny.
Jövőre vissza akar jutni a Kecsó, Honvéd, Vidi és Szegeden is álmodoznak. Jó buli lesz😃
JC6 (Mr. Miele)
9 hónapja
Az adrenalin csodákra képesamióta saját szememmel láttam testközelből hol parkourozott le az a jóember, csak a tisztelet hangján tudok megszólalni arról a sportteljesítményrőlfél város a pályán BrüsszelbenSzájer meg az ereszről nézi?
Löfli
iktriad
fake.id
9 hónapja
Gyerünk Velence! Ki kell húzni 😀(És jó lenne egy vendég siker is Torinóban)

Liverpool Fc
9 hónapja
Ez a Vasas amíg nem tisztul meg, marad a posványban. Jövőre vissza akar jutni a Kecsó, Honvéd, Vidi és Szegeden is álmodoznak. Jó buli lesz😃
9 hónapja
Utólag is boldog szülinapot! Szerintem még biztos megéled hogy a Steelers egyszer visszajut a Mennyeibe!TegnapVasas feljutást kértem szülinapomra.Jó de az élet általában ezt mondja a legtöbb embernek. Ma tartod a szülinapod amúgy?
Az élet tényleg azt mondta FÁKKJÚ
zacknorb
iktriad
25 lettem, az SZJA mentesség is elszállt.
Meg amúgy nem is tartom, mert sajna nem úgy alakul.
zacknorb
9 hónapja
BSZ! mondjuk azt nem tudhatod melyik szülinapodra kapod. lehet a 82.-reTegnapVasas feljutást kértem szülinapomra.Jó de az élet általában ezt mondja a legtöbb embernek. Ma tartod a szülinapod amúgy?
zacknorb
iktriad
zacknorb
9 hónapja
TegnapVasas feljutást kértem szülinapomra.Jó de az élet általában ezt mondja a legtöbb embernek. Ma tartod a szülinapod amúgy?
zacknorb
iktriad
Poloska vagyok.
9 hónapja
Vasas feljutást kértem szülinapomra.Jó de az élet általában ezt mondja a legtöbb embernek. Ma tartod a szülinapod amúgy?
zacknorb
9 hónapja
Vasas feljutást kértem szülinapomra.Azt már akkor bemondta nekünk, mikor ezt a balfasz csapatot választottuk...
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
9 hónapja
Vasas feljutást kértem szülinapomra.Az élet tényleg azt mondta FÁKKJÚ
Poloska vagyok.
9 hónapja
amióta saját szememmel láttam testközelből hol parkourozott le az a jóember, csak a tisztelet hangján tudok megszólalni arról a sportteljesítményrőlfél város a pályán BrüsszelbenSzájer meg az ereszről nézi?
Löfli
iktriad
9 hónapja
fél város a pályán BrüsszelbenSzájer meg az ereszről nézi?
Löfli
9 hónapja
fél város a pályán Brüsszelben

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
És akkor mit mondasz arra, hogy a kieső Tatabánya ellen 0, azaz nulla pontot sikerült begyűjteni?Ott a pont.
nagylaza, főpohárnok
9 hónapja
Ő meg Pinyő majd lemeccselhetik ezt a Kecsó-Vasas-on az ősszel. Már ha addig mindkettő marad a jelenlegi helyén...Pontosan. Laczkó Buksinál fogalmatlanabb HC nem volt konkrétan az NB II-ben idén (de talán az elmúlt 10 évben sem). Na tőle és a mostaninál sokkal gyengébb Honvédtól sikerült kicumizni decemberben. EAzért Gera elég erős jelölt 😄
iktriad
warr_b
9 hónapja
És akkor mit mondasz arra, hogy a kieső Tatabánya ellen 0, azaz nulla pontot sikerült begyűjteni?Pontosan. Laczkó Buksinál fogalmatlanabb HC nem volt konkrétan az NB II-ben idén (de talán az elmúlt 10 évben sem). Na tőle és a mostaninál sokkal gyengébb Honvédtól sikerült kicumizni decemberben.Annyira nem, végén lehetett volna nyerni, decemberben meg kuka volt a Honvéd.Ez most tréfa?Megmondtam, hogy ez lesz, vagy megmondtam? Szánalmas bohócok 🙁Majdnem megvolt még így is. Igaz a feljutás nem ezen a Honvéd meccsen ment el, hanem a decemberin.
warr_b
iktriad
nagylaza, főpohárnok
De volt BVSC idegen, Tatabánya....
zacknorb
iktriad
9 hónapja
Azért Gera elég erős jelölt 😄Pontosan. Laczkó Buksinál fogalmatlanabb HC nem volt konkrétan az NB II-ben idén (de talán az elmúlt 10 évben sem). Na tőle és a mostaninál sokkal gyengébb Honvédtól sikerült kicumizni decemberben. EAnnyira nem, végén lehetett volna nyerni, decemberben meg kuka volt a Honvéd.Ez most tréfa?Megmondtam, hogy ez lesz, vagy megmondtam? Szánalmas bohócok 🙁Majdnem megvolt még így is. Igaz a feljutás nem ezen a Honvéd meccsen ment el, hanem a decemberin.
warr_b
iktriad
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
iktriad

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
9 hónapja
Pontosan. Laczkó Buksinál fogalmatlanabb HC nem volt konkrétan az NB II-ben idén (de talán az elmúlt 10 évben sem). Na tőle és a mostaninál sokkal gyengébb Honvédtól sikerült kicumizni decemberben.Annyira nem, végén lehetett volna nyerni, decemberben meg kuka volt a Honvéd.Ez most tréfa?Megmondtam, hogy ez lesz, vagy megmondtam? Szánalmas bohócok 🙁Majdnem megvolt még így is. Igaz a feljutás nem ezen a Honvéd meccsen ment el, hanem a decemberin.
warr_b
iktriad
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
Szerkesztette: iktriad
9 hónapja
Promise David megígérte, hogy 90 év után megint bajnok lesz a Royale Union Saint-Gilloise

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
Annyira nem, végén lehetett volna nyerni, decemberben meg kuka volt a Honvéd.Ez most tréfa?Megmondtam, hogy ez lesz, vagy megmondtam? Szánalmas bohócok 🙁Majdnem megvolt még így is. Igaz a feljutás nem ezen a Honvéd meccsen ment el, hanem a decemberin.
warr_b
iktriad
nagylaza, főpohárnok
Poloska vagyok.
9 hónapja
Ez most tréfa?Megmondtam, hogy ez lesz, vagy megmondtam? Szánalmas bohócok 🙁Majdnem megvolt még így is. Igaz a feljutás nem ezen a Honvéd meccsen ment el, hanem a decemberin.
warr_b
iktriad