Soccer

41 feliratkozó

9 hónapja
ozibozi New York Giants 20 929
A Honvéd nem akar már végre betakarodni az öltözőbe? Mi a faszt ünnepelnek?
nagylaza, főpohárnok
Szerintem van rá sansz, hogy tavasszal nekünk lett a legtöbb pontunk. De mindenképp Top 3. 😀
iktriad
 www.eredmenyek.com/foci/magyarorszag/merkantil-bank-liga/#/h2n6jR1k/form/overall/15
NB2
Ebből a táblázatból az a durva hogy idegenbeli meccseket nézve 9. hely, 😕
Otthon 1. lett a Vasas.
mondjuk az OK

Szerkesztette: ozibozi
9 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 300 — beers & Packers
Az utolsó nyolc forduló:
Mezőkövesd Zsóry FC–Vasas FC 3–0
Vasas FC–Aqvital FC Csákvár 3–0
BVSC-Zugló–Vasas FC 2–1
Vasas FC–Gyirmót FC Győr 1–0
Szentlőrinc–Vasas FC 2–1
Vasas FC–Békéscsaba 1912 Előre 3–1
Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Vasas FC 0–1
Vasas FC–Budapest Honvéd FC 2-2
Négy győzelem, három vereség(!), egy döntetlen. Édeskevés... A Honvéd elleni sorsdöntő meccsen (hazai pályán) nemcsak győzni nem sikerült, hanem annak is örülhettünk, hogy nem kaptunk ki. Meg nem érdemelt mázli lett volna behúzni a W-t az utolsó másodpercben lőtt (fejelt) góllal, szóval, teljesen jogos, hogy ebbe a szar Nb1-be se férünk be.
De ettől még fájdalmas.

Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
9 hónapja
NB2 New England Patriots 28 143 — nabege2@yahoo.com
A Honvéd nem akar már végre betakarodni az öltözőbe? Mi a faszt ünnepelnek?
nagylaza, főpohárnok
Szerintem van rá sansz, hogy tavasszal nekünk lett a legtöbb pontunk. De mindenképp Top 3. 😀
iktriad
 www.eredmenyek.com/foci/magyarorszag/merkantil-bank-liga/#/h2n6jR1k/form/overall/15
9 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 899
Ez a Vasas amíg nem tisztul meg, marad a posványban.
Jövőre vissza akar jutni a Kecsó, Honvéd, Vidi és Szegeden is álmodoznak. Jó buli lesz😃
JC6 (Mr. Miele)
A Szegedben sajna annyira nem tudok hinni mint a Vasasban. De abban biztos vagyok, hogy jövőre is lesz egy Kecsó, Barcika szerű Cindarella sztori. A tippem erre a Kozármisleny.
iktriad
Az egyik legkisebb költségvetés van és a legjobb szakmai munka folyik ott. Remélem 😊
9 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 84 733 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jövőre vissza akar jutni a Kecsó, Honvéd, Vidi és Szegeden is álmodoznak. Jó buli lesz😃
JC6 (Mr. Miele)
A Szegedben sajna annyira nem tudok hinni mint a Vasasban. De abban biztos vagyok, hogy jövőre is lesz egy Kecsó, Barcika szerű Cindarella sztori. A tippem erre a Kozármisleny.
9 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 236 — Cowboys fan
fél város a pályán Brüsszelben
Löfli
Szájer meg az ereszről nézi?
iktriad
amióta saját szememmel láttam testközelből hol parkourozott le az a jóember, csak a tisztelet hangján tudok megszólalni arról a sportteljesítményről
fake.id
Az adrenalin csodákra képes
9 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 838 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Gyerünk Velence! Ki kell húzni 😀
(És jó lenne egy vendég siker is Torinóban)

Liverpool Fc
9 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 899
9 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 84 733 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Vasas feljutást kértem szülinapomra.
Az élet tényleg azt mondta FÁKKJÚ
zacknorb
Jó de az élet általában ezt mondja a legtöbb embernek. Ma tartod a szülinapod amúgy?
iktriad
Tegnap
25 lettem, az SZJA mentesség is elszállt.
Meg amúgy nem is tartom, mert sajna nem úgy alakul.
zacknorb
Utólag is boldog szülinapot! Szerintem még biztos megéled hogy a Steelers egyszer visszajut a Mennyeibe!
9 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 166 — Csodabogár
zacknorb
Jó de az élet általában ezt mondja a legtöbb embernek. Ma tartod a szülinapod amúgy?
iktriad
Tegnap
zacknorb
BSZ! mondjuk azt nem tudhatod melyik szülinapodra kapod. lehet a 82.-re

9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 765 — Kinek mit intézett a kormánya
zacknorb
iktriad
Tegnap

Poloska vagyok.
9 hónapja
zacknorb
9 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 005 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
zacknorb
Azt már akkor bemondta nekünk, mikor ezt a balfasz csapatot választottuk...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 765 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
9 hónapja
fake.id 1 694 — tush push aficionado
Löfli
iktriad
amióta saját szememmel láttam testközelből hol parkourozott le az a jóember, csak a tisztelet hangján tudok megszólalni arról a sportteljesítményről
9 hónapja
Löfli
9 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 476 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
És akkor mit mondasz arra, hogy a kieső Tatabánya ellen 0, azaz nulla pontot sikerült begyűjteni?
nagylaza, főpohárnok
Ott a pont.
9 hónapja
Pontosan. Laczkó Buksinál fogalmatlanabb HC nem volt konkrétan az NB II-ben idén (de talán az elmúlt 10 évben sem). Na tőle és a mostaninál sokkal gyengébb Honvédtól sikerült kicumizni decemberben. E
iktriad
Azért Gera elég erős jelölt 😄
warr_b
Ő meg Pinyő majd lemeccselhetik ezt a Kecsó-Vasas-on az ősszel. Már ha addig mindkettő marad a jelenlegi helyén...
9 hónapja
Megmondtam, hogy ez lesz, vagy megmondtam? Szánalmas bohócok 🙁
warr_b
Majdnem megvolt még így is. Igaz a feljutás nem ezen a Honvéd meccsen ment el, hanem a decemberin.
iktriad
Ez most tréfa?
nagylaza, főpohárnok
Annyira nem, végén lehetett volna nyerni, decemberben meg kuka volt a Honvéd.
De volt BVSC idegen, Tatabánya....
zacknorb
Pontosan. Laczkó Buksinál fogalmatlanabb HC nem volt konkrétan az NB II-ben idén (de talán az elmúlt 10 évben sem). Na tőle és a mostaninál sokkal gyengébb Honvédtól sikerült kicumizni decemberben.
iktriad
És akkor mit mondasz arra, hogy a kieső Tatabánya ellen 0, azaz nulla pontot sikerült begyűjteni?
9 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 005 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
warr_b
Majdnem megvolt még így is. Igaz a feljutás nem ezen a Honvéd meccsen ment el, hanem a decemberin.
iktriad
Ez most tréfa?
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
Pontosan. Laczkó Buksinál fogalmatlanabb HC nem volt konkrétan az NB II-ben idén (de talán az elmúlt 10 évben sem). Na tőle és a mostaninál sokkal gyengébb Honvédtól sikerült kicumizni decemberben. E
iktriad
Azért Gera elég erős jelölt 😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
9 hónapja
warr_b
iktriad
Ez most tréfa?
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
Pontosan. Laczkó Buksinál fogalmatlanabb HC nem volt konkrétan az NB II-ben idén (de talán az elmúlt 10 évben sem). Na tőle és a mostaninál sokkal gyengébb Honvédtól sikerült kicumizni decemberben.

Szerkesztette: iktriad
9 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 476 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Promise David megígérte, hogy 90 év után megint bajnok lesz a Royale Union Saint-Gilloise

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
warr_b
iktriad
Ez most tréfa?
nagylaza, főpohárnok

Poloska vagyok.
9 hónapja
warr_b
iktriad
Ez most tréfa?