Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
x.com/cdciudaddzamora/status/1896230123495735297?s=46Az hogy utolsó ember sosem szerepelt a szabálykönyvben.Még jó hogy utolsó emberre nem adnak pirosat mert még mindig egy szó sem esett róla a szabálykönyvben.Utolsó ember gólhelyzetben?
Nektek kell nyerni idén mindent nem esett le még?Ez sem így van, a Real nem nyer semmit (ez se igaz) az UEFA és a Laliga miatt.
ThundersNFL a Paraszt
zacknorb
Nézd meg mire kapott egyből pirosat Elustondo a Barcelona ellen.
KeyG
DOGSO, Denying an Obvious Goal Scoring Opportunity.
Ami így sokkalta nagyobb teret ad a szubjektumnak.
Fingom sincs az említett szitukról, csak a szabály ismeretében beszéljünk az esetekről.
zacknorb
Másfél hónapos eset
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
8 hónapja
Hát a Newcastle most a Tonali és a Murphy gólós mákjait gyorsan visszakapja.
Poloska vagyok.
8 hónapja
Eddig Vardrid most VarcelonaAz hogy utolsó ember sosem szerepelt a szabálykönyvben.Még jó hogy utolsó emberre nem adnak pirosat mert még mindig egy szó sem esett róla a szabálykönyvben.Utolsó ember gólhelyzetben?
Nektek kell nyerni idén mindent nem esett le még?Ez sem így van, a Real nem nyer semmit (ez se igaz) az UEFA és a Laliga miatt.
ThundersNFL a Paraszt
zacknorb
KeyG
Fingom sincs az említett szitukról, csak a szabály ismeretében beszéljünk az esetekről.
zacknorb
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
8 hónapja
Az hogy utolsó ember sosem szerepelt a szabálykönyvben.Még jó hogy utolsó emberre nem adnak pirosat mert még mindig egy szó sem esett róla a szabálykönyvben.Utolsó ember gólhelyzetben?
ThundersNFL a Paraszt
zacknorb
KeyG
Poloska vagyok.
8 hónapja
A BL az necces de a spanyol kupa és bajnokságot simán behúzzákAkkor jó, f@szt izgul itt feleslegesen az ember, ha te már láttad a végét 😂Nektek kell nyerni idén mindent nem esett le még?Elustondora különös kevesebbért bedobták az utolsó ember pirosat, mint amit ma Inigo Martínezre nem.Nem csodálkozhattunk volna ha lefújják őszintén szólva.....
KeyG
dande2
ThundersNFL a Paraszt
Klaci79
Draft

8 hónapja
Még jó hogy utolsó emberre nem adnak pirosat mert még mindig egy szó sem esett róla a szabálykönyvben.Utolsó ember gólhelyzetben?
ThundersNFL a Paraszt
zacknorb
We are just the Ravens!
8 hónapja
Szerintem most Lewa kihagy 2-3 hetet. Ez nem nézett ki jól. De legalább Ferran jó formában.
8 hónapja
Még jó hogy utolsó emberre nem adnak pirosat mert még mindig egy szó sem esett róla a szabálykönyvben.Kupát és a bajnokságot sem fogja Real megnyerni....mehet rá mindenem
ThundersNFL a Paraszt
zacknorb
Draft

8 hónapja
Akkor jó, f@szt izgul itt feleslegesen az ember, ha te már láttad a végét 😂Nektek kell nyerni idén mindent nem esett le még?Elustondora különös kevesebbért bedobták az utolsó ember pirosat, mint amit ma Inigo Martínezre nem.Nem csodálkozhattunk volna ha lefújják őszintén szólva.....
KeyG
dande2
ThundersNFL a Paraszt
8 hónapja
Még jó hogy utolsó emberre nem adnak pirosat mert még mindig egy szó sem esett róla a szabálykönyvben.Nektek kell nyerni idén mindent nem esett le még?Ez sem így van, a Real nem nyer semmit (ez se igaz) az UEFA és a Laliga miatt.
ThundersNFL a Paraszt
Poloska vagyok.
8 hónapja
Nektek kell nyerni idén mindent nem esett le még?Elustondora különös kevesebbért bedobták az utolsó ember pirosat, mint amit ma Inigo Martínezre nem.Nem csodálkozhattunk volna ha lefújják őszintén szólva.....
KeyG
dande2
Draft

8 hónapja
Necces volt.de a lènyeg a W 😏Necces?! 😂😂😂
dande2
Mintha nem vették volna komolyan 1-3-ig. Borzalom volt az a két gól, amit ott a védelem csinált.
8 hónapja
Elustondora különös kevesebbért bedobták az utolsó ember pirosat, mint amit ma Inigo Martínezre nem.Idén mindent is a Barcának kell nyerni mert kell a suska.....nem tudnak majd regisztrálni....
KeyG
Mondjuk azt sem engedtem volna,hogy Olmo játszon max kapott volna 1 hónapra engedélyt....na nem tudják regisztrálni akkor így jártak....
Draft

8 hónapja
Necces volt.de a lènyeg a W 😏
8 hónapja
Elustondora különös kevesebbért bedobták az utolsó ember pirosat, mint amit ma Inigo Martínezre nem.
We are just the Ravens!
8 hónapja
Olmo még mindig játszhat?Reméljük, különben bunti lesz
ThundersNFL a Paraszt
8 hónapja
Hogy is volt a nem kell megtorpanni büntető előtt mondás csütörtökön.
Poloska vagyok.
8 hónapja
Diósgyőrnek is visszaadva az őszi 4-es, tavaszi veretlenség folytatódik, irány Európa!
8 hónapja
Olmo még mindig játszhat?
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

8 hónapja
Laci nyert, hangyafasznyi esély maradt még a bennmaradásra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 hónapja
Csóri Gulát hordágyon kellett levinniÜtközött?
zacknorb
Draft