Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Eusebio Di Francesco a mezénél rántotta vissza Ildicet, nem végette már el olyan hamar a bedobást xD
9 hónapja
Engedd elEz a gyerek nem ismeri a csapatjatekot, egyenieskedik, nem passzol, csak a maga erdeke szerint jatszik, emellett egy vegtelenul nagypofaju, iszonyatosan buta focista (es velhetoen ember is). Nagy Dominik 2.0.Az nem tűnt fel, hogy ma adott egy gólpasszt?
Stez
nagylaza, főpohárnok
Poloska vagyok.
9 hónapja
Savona jól bebaszta a léc alá, Di Gregorionak esélye sem volt kivédeni.
9 hónapja
Ez a gyerek nem ismeri a csapatjatekot, egyenieskedik, nem passzol, csak a maga erdeke szerint jatszik, emellett egy vegtelenul nagypofaju, iszonyatosan buta focista (es velhetoen ember is). Nagy Dominik 2.0.Az nem tűnt fel, hogy ma adott egy gólpasszt?
Stez
9 hónapja
Ha talál még1 gólt az Empoli a nagyon gyenge Verona ellen, akkor kiesett a Parma.Emlékezhetünk, hogy szinte pontosan egy éve ugyanez volt a helyzet és akkor egy 93. percben szerzett góllal maradtak bent
Sixo
Em-poli

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
9 hónapja
Ez a gyerek nem ismeri a csapatjatekot, egyenieskedik, nem passzol, csak a maga erdeke szerint jatszik, emellett egy vegtelenul nagypofaju, iszonyatosan buta focista (es velhetoen ember is). Nagy Dominik 2.0.Basszus, ez az ember NB2ben is bizonyított, igen, sokat pofázik, ebből baj lesz, de ez a gyerek jó.Nem, ennek a gyereknek pont nem az kene a fejlodeshez, hogy elviszi egy NB I-es csapat tobbmillios fizetesert, hogy aztan ciganykodhasson tovabb. Maradjon az NB II-ben, rakjon le valamit az asztalra, vegyen vissza magabol, aztan majd ha ez sikerult, akkor jojjon az NB I.Pont ez kéne neki a fejlődéshez. A Vasasban ezt soha nem fogja megkapni.Bognar egy ilyen nagypofaju, onzo gyereket ugy rakna le a kispadra, mint annaka rendje.Azért megnézném, hogy bognárgyuri (egy szó) mit csinálna belőle Pakson.Tóth Milán NB II-es búcsúmeccse(?) szépen végződik. (Pekár tényleg szabálytalannak tűnt.Tulertekelt, vegtelenul buta gyerek, egyaltalan nem NB I-es szint egyebkent.
iktriad
Stez
iktriad
Stez
iktriad
Stez
zacknorb
9 hónapja
gyerünk EmpoliMiért szeretnéd ma Balogh Boti kiesne az első osztályból?
Löfli
9 hónapja
gyerünk Empoli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
Basszus, ez az ember NB2ben is bizonyított, igen, sokat pofázik, ebből baj lesz, de ez a gyerek jó.Nem, ennek a gyereknek pont nem az kene a fejlodeshez, hogy elviszi egy NB I-es csapat tobbmillios fizetesert, hogy aztan ciganykodhasson tovabb. Maradjon az NB II-ben, rakjon le valamit az asztalra, vegyen vissza magabol, aztan majd ha ez sikerult, akkor jojjon az NB I.Pont ez kéne neki a fejlődéshez. A Vasasban ezt soha nem fogja megkapni.Bognar egy ilyen nagypofaju, onzo gyereket ugy rakna le a kispadra, mint annaka rendje.Azért megnézném, hogy bognárgyuri (egy szó) mit csinálna belőle Pakson.Tóth Milán NB II-es búcsúmeccse(?) szépen végződik. (Pekár tényleg szabálytalannak tűnt.Tulertekelt, vegtelenul buta gyerek, egyaltalan nem NB I-es szint egyebkent.
iktriad
Stez
iktriad
Stez
iktriad
Stez
Poloska vagyok.
9 hónapja
Nekem születésnapomon volt a Ramos 90+3 gól az sem zaklatott fel ennyire, mint a mai Vasas.
Poloska vagyok.
9 hónapja
Nem, ennek a gyereknek pont nem az kene a fejlodeshez, hogy elviszi egy NB I-es csapat tobbmillios fizetesert, hogy aztan ciganykodhasson tovabb. Maradjon az NB II-ben, rakjon le valamit az asztalra, vegyen vissza magabol, aztan majd ha ez sikerult, akkor jojjon az NB I.Pont ez kéne neki a fejlődéshez. A Vasasban ezt soha nem fogja megkapni.Bognar egy ilyen nagypofaju, onzo gyereket ugy rakna le a kispadra, mint annaka rendje.Azért megnézném, hogy bognárgyuri (egy szó) mit csinálna belőle Pakson.Tóth Milán NB II-es búcsúmeccse(?) szépen végződik. (Pekár tényleg szabálytalannak tűnt.Tulertekelt, vegtelenul buta gyerek, egyaltalan nem NB I-es szint egyebkent.
iktriad
Stez
iktriad
Stez
iktriad
9 hónapja
Feczkó, te troll. 😀 (Szerintem jönnie kellett volna egy tizinek a Tóth Milán faultnál.)9 hónapja
Parma is szorulhat még
9 hónapja
Ha talál még1 gólt az Empoli a nagyon gyenge Verona ellen, akkor kiesett a Parma.
9 hónapja
Hát akkor jövőre megint egy osztályban játszik a Venezia és a Catanzaro. Legalább lesz két meccs, amikor garantált a fél öröm.
9 hónapja
Ezzel a védősorral nem kéne visszaállni védeni az 1 gólos előnyt, az esélytelen.
9 hónapja
Jó, mondjuk Révész se jobb ebben, aztán az ő csapata feljutott. Szóval nem csak a kommunikáción múlik.Pintér: Amelyik csapat nem tud élni a lehetőségeivel, és most nem csak a mai találkozóra gondolok, az nem tud feljutni.Szerintem elsősorban a többi meccsre gondolt ebben a mondatban, de nem véletlenül akarták már szövetségi kapitányi korszakában is kommunikációs tréningre küldeni az MLSZ-től.
Bazmeg már, beszélj a "mai találkozóról". Milyen lehetőségeink voltak Otigba végén kimaradt fejesén kívül?
nagylaza, főpohárnok
Kampman
9 hónapja
Pintér: Amelyik csapat nem tud élni a lehetőségeivel, és most nem csak a mai találkozóra gondolok, az nem tud feljutni.Szerintem elsősorban a többi meccsre gondolt ebben a mondatban, de nem véletlenül akarták már szövetségi kapitányi korszakában is kommunikációs tréningre küldeni az MLSZ-től.
Bazmeg már, beszélj a "mai találkozóról". Milyen lehetőségeink voltak Otigba végén kimaradt fejesén kívül?
nagylaza, főpohárnok
9 hónapja
Pintér: Amelyik csapat nem tud élni a lehetőségeivel, és most nem csak a mai találkozóra gondolok, az nem tud feljutni.Bazmeg már, beszélj a "mai találkozóról". Milyen lehetőségeink voltak Otigba végén kimaradt fejesén kívül?