Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
Ez miért nem akadályozás? Szappanosnak konkrétan át kellett ugrania az ellenfelét és nem is tudott vetődni.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
8 hónapja
A Colley-Vas párharc veszélyes lehet a Paksnak.
8 hónapja
Na hajrá Paks!
8 hónapja
Hat ez őrült egy meccs volt. Újabb 1 pont, el a veretlenség is, és ami a legfontosabb megvan a bentmaradás. Bevallom decemberben egyáltalán nem értettem ezt a Svensson-Baumgart cserét, de így utólag, a gyenge kezdés ellenére is, jo döntés volt. Kellett egy kis idő, de Baumgart megtalálta azt a játékot, ami eredményes ezzel a kerettel, mégha sokszor nem is tul szep. Mondjuk ehhez a masszív javulásához kellett, h télen sikerült igencsak erősíteni a keretet, főleg csatár poszton, ami az első félévben Hollerbachon kívül gyakorlatilag nem létezett.
Jó lenne nyáron hasonlóan jo transzferidoszakot zarni, és akkor egy felsőházi eredmény osszejohet jövőre. Azt már most alairnam.
„History is a set of lies agreed upon.”
8 hónapja
Bognor Regis kiesett az Isthmianból is 😥

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
8 hónapja
10 kaput eltaláló / 8 gól egy félidő alatt. Bundesligában.Ránéztem februárban Bundesliga kapusszámokra, hát elájulva nem boktam
davemayer
Poloska vagyok.
8 hónapja
Ilic nagy szerzemény volt amúgy télen. Jó lenne nyáron véglegesen szerződtetni.
8 hónapja
10 kaput eltaláló / 8 gól egy félidő alatt. Bundesligában.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
8 hónapja
MI. A. FASZ
zacknorb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Rönnow penetránsan szarul véd ma. Ez az utolsó loves meg csak annyira helyezett sem volt. Az legalább illett vna fogni.
8 hónapja
Egy normális hszt nem engednek megírni, azért sem javítom ott ki újra8/7 🤣🤣🤣🤣
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
8 hónapja
7/6 🤣🤣🤣Berlinben sztrájkolnak a kapusok, 5 kaput eltaláló lövés - 5 gól 🤣Az Union mintája alapján ez a sok gól nem igazán volt benne.
davemayer
zacknorb
Még a btts is 1.57 volt, naná h nem volt benne h 6 gól lesz az első félidőben
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
8 hónapja
Berlinben sztrájkolnak a kapusok, 5 kaput eltaláló lövés - 5 gól 🤣Az Union mintája alapján ez a sok gól nem igazán volt benne.
davemayer
Poloska vagyok.
8 hónapja
amúgy meg lehet torpanni nyilván, de valahogy arányában jóval kevesebb hagyják ki akik "lendületből" mennek ráRaphinhaHogy is volt a nem kell megtorpanni büntető előtt mondás csütörtökön.én mondtam, miről maradtam le?
zacknorb
Negritis, a vajda
zacknorb
8 hónapja
Querfeld milyen gólt ragasztott, azt a kva! 😀
8 hónapja
Berlinben sztrájkolnak a kapusok, 5 kaput eltaláló lövés - 5 gól 🤣
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
8 hónapja
RaphinhaHogy is volt a nem kell megtorpanni büntető előtt mondás csütörtökön.én mondtam, miről maradtam le?
zacknorb
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
8 hónapja
Hogy is volt a nem kell megtorpanni büntető előtt mondás csütörtökön.én mondtam, miről maradtam le?
zacknorb
8 hónapja
Azért mondjuk 1-3-nál nem tűnt ez olyan simának. Sajnos a kupában meg Lewa nem lesz ezután, bármi lehet. Sajnos 5 nem lesz közte.😂A BL az necces de a spanyol kupa és bajnokságot simán behúzzákAkkor jó, f@szt izgul itt feleslegesen az ember, ha te már láttad a végét 😂Nektek kell nyerni idén mindent nem esett le még?Elustondora különös kevesebbért bedobták az utolsó ember pirosat, mint amit ma Inigo Martínezre nem.Nem csodálkozhattunk volna ha lefújják őszintén szólva.....
KeyG
dande2
ThundersNFL a Paraszt
Klaci79
ThundersNFL a Paraszt
8 hónapja
Hát a Newcastle most a Tonali és a Murphy gólós mákjait gyorsan visszakapja.Zseni amit 5 perc alatt hoz Olle
zacknorb
Poloska vagyok.