Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
pl a skysports italyLazioba tizikazt mi adja?
NB2
Negritis, a vajda
8 hónapja
Lazioba tizikazt mi adja?
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Rohadtul nem erdemel továbbjutást a United.Lőttek 5 gólt ma /összesen 7-et/
rob3r7o
Érdemtelenül lőhetnek volna 10-et?
Csak 7 dugót vágtak ezek a kis…
8 hónapja
Valoszinuleg eleg sokatmondo, hogy a gyereket 2021-ben kezdtek el felfujni, valami 16-17 evesen, de amugy a teljesitmenye stabil kezdokent az elmult ket es fel evben kis tulzassal semmivel sem lett jobb, megallt a fejlodesben. Ez a gyerek nem szeret edzeni.Vágom a csávót, tesóm Lyonos, ő kedvenc playája, évek óta hallgatom +nézem a gyereket ha kell ha nem 😀Nem tudom, vagod-e, de Cherkinek eleg nagy red flagje a karaktere, nagyon problemas a faszi. Ezert nem vittek meg el eddig, allitolag a csavo nem hajlando vedekezni es segiteni hatul egyaltalan, ami miatt jo par klub lehuzta a listajarol.real szurkoló a gyerek, biztos hogy magasabb az IQ-ja 😀Ez a cherki ordas nagy playa, csoda hogy még nem vitte el egy nagycsapat, 4-5 éve húzóember Lyonban és még nincs 22.Meg kar, hogy az ikuja nagyjabol Garnacho szintjen lehet, akinel meg fixen minuszos ez a szam.
eaglesmcnabb
Stez
eaglesmcnabb
Stez
Jelenlegi tudomásom szerint legalább akkora ordas nagy tévhit, mint mikor Benzemára mondták ugyanezt fiatalon, hogy nulla az IQ-ja, meg hogy problémás csávó, aztán kb. több esze volt a focihoz mint CR-nek meg Balenek együttesen.
Rengeteg assistja van amúgy a góljai mellett, és egyáltalán nem öncélú, szerintem nem érdemes Garnachohoz hasonlítani, mert teljesen más karakter a gyerek. De idővel majd úgyis kiderül melyikünknek van igaza.
eaglesmcnabb
8 hónapja
Rohadtul nem erdemel továbbjutást a United.Nem hát kutya szar banda, minimum 4:0ra kellett volna hozni erre itt balfaszkodnak….
rob3r7o
8 hónapja
Nem írta melyik kapura várta.Egész este vártam szögletből a Maguire gólt,végén csak jön😂😂mondjuk öngólra nagyobb esélyt adtam volna 😀
manuszka86
Negritis, a vajda
8 hónapja
2-4-nél kapcsoltam ide 6 perccel ezelött, készültem pezsgöt bontani
8 hónapja
Rohadtul nem erdemel továbbjutást a United.
„History is a set of lies agreed upon.”
8 hónapja
Egész este vártam szögletből a Maguire gólt,végén csak jön😂😂mondjuk öngólra nagyobb esélyt adtam volna 😀
manuszka86
8 hónapja
8 hónapja
YoungZeeZee
9 407
mondjuk lokes volt nem a fejes elott
8 hónapja
Egész este vártam szögletből a Maguire gólt,végén csak jön😂😂
8 hónapja
mondjuk az az ellenfelükről többet mond elabban is rúgtak 2-t!Lyon faxért állt így be???Emberhátrányban vannak fel órája. Mit kellett vna csinálniuk?
NB2
rob3r7o
NB2
8 hónapja
abban is rúgtak 2-t!Lyon faxért állt így be???Emberhátrányban vannak fel órája. Mit kellett vna csinálniuk?
NB2
rob3r7o
8 hónapja
ez mi a faszom ez a meccs? 😀 késett egy napot a remontada 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
8 hónapja
Ez a "nincsenek szavak" kategória.
8 hónapja
Ki más mint Maguirenem volt lesen?
zacknorb
8 hónapja
Hat ez kesz 🤣
8 hónapja
asztakurvaeget

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 hónapja
Lyon faxért állt így be???Emberhátrányban vannak fel órája. Mit kellett vna csinálniuk?
NB2
„History is a set of lies agreed upon.”