Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
lolka mu

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 hónapja
A futballhoz? Nagyjabol az egyik legokosabb. Az, hogy edzeni es futni nem szeretett, egy tok mas teszta, a jatekintelligenciaja KDB-eval vetekedett, ha nem volt jobb.Mé Ronaldinho okos volt?Ez a cherki ordas nagy playa, csoda hogy még nem vitte el egy nagycsapat, 4-5 éve húzóember Lyonban és még nincs 22.Meg kar, hogy az ikuja nagyjabol Garnacho szintjen lehet, akinel meg fixen minuszos ez a szam.
eaglesmcnabb
Stez
Sixo
8 hónapja
jah, csak msik oldalon meg ott van Gakpo-Diaz2 lábas , olyan poszton játszik amilyenen akar.nemtom mennyi esély van rá amíg Salah itt vanEz a cherki ordas nagy playa, csoda hogy még nem vitte el egy nagycsapat, 4-5 éve húzóember Lyonban és még nincs 22.Nyaron Pool.
eaglesmcnabb
Kenny
de meglátjuk
mondjuk kiváncsi vagyok nyáron mennyire lesz földindulás a keretben
Negritis, a vajda
Sixo
de ugye van szó arról hogy Diaz, Nunez és Jota is megy a nyáron, szal meglátjuk mi lesz
(és akkor még ott van Elliott-Chiesa)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Mé Ronaldinho okos volt?Ez a cherki ordas nagy playa, csoda hogy még nem vitte el egy nagycsapat, 4-5 éve húzóember Lyonban és még nincs 22.Meg kar, hogy az ikuja nagyjabol Garnacho szintjen lehet, akinel meg fixen minuszos ez a szam.
eaglesmcnabb
Stez
8 hónapja
2 lábas , olyan poszton játszik amilyenen akar.nemtom mennyi esély van rá amíg Salah itt vanEz a cherki ordas nagy playa, csoda hogy még nem vitte el egy nagycsapat, 4-5 éve húzóember Lyonban és még nincs 22.Nyaron Pool.
eaglesmcnabb
Kenny
de meglátjuk
Negritis, a vajda
8 hónapja
lazio innen már nem fog kiesnimenni akarok iden meg EL meccsre szoval nehogy kiessenek😃
Löfli
8 hónapja
Ez a cherki ordas nagy playa, csoda hogy még nem vitte el egy nagycsapat, 4-5 éve húzóember Lyonban és még nincs 22.Meg kar, hogy az ikuja nagyjabol Garnacho szintjen lehet, akinel meg fixen minuszos ez a szam.
eaglesmcnabb
8 hónapja
Nagy sztori, hetek óta pályára sem küldi az szezon első felének egy alap kezdőjét. Erre amikor nagyon kell becseréli és elképesztően fontos gólt szerez.
8 hónapja
nemtom mennyi esély van rá amíg Salah itt vanEz a cherki ordas nagy playa, csoda hogy még nem vitte el egy nagycsapat, 4-5 éve húzóember Lyonban és még nincs 22.Nyaron Pool.
eaglesmcnabb
Kenny
de meglátjuk
8 hónapja
lazio innen már nem fog kiesni

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 hónapja
Ez a cherki ordas nagy playa, csoda hogy még nem vitte el egy nagycsapat, 4-5 éve húzóember Lyonban és még nincs 22.Nyaron Pool.
eaglesmcnabb
8 hónapja
Ez a cherki ordas nagy playa, csoda hogy még nem vitte el egy nagycsapat, 4-5 éve húzóember Lyonban és még nincs 22.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
8 hónapja
Abszolút nem érdemelt volna továbbjutást a Frankfurt...a Spurs se igazán, de valakinek tovább kell mennie.mu - lyon meccsen se érdemel továbbjutást senki ...
Klaci79
8 hónapja
Mondjuk ez a Bilbao szerintem barmelyik csapatot agyonvagja a dontoben.
8 hónapja
Ez az utolsó 15 perc gyötrelem volt, nem értem mire gondolt Ange, de általában nem értem amit csinál.
8 hónapja
Abszolút nem érdemelt volna továbbjutást a Frankfurt...a Spurs se igazán, de valakinek tovább kell mennie.
8 hónapja
gecc, Lazio egyenlítinnen nem szabad tizikig engedni.
Löfli
8 hónapja
MICSODA!!!!Mi az isten, vagy 5 játékos hozzáért azóta játékhoz.
Fél perccel később fúj le egy szabadot??? 😀
Klaci79
8 hónapja
BARHOL mashol lehetett volna, az engem nem erint, csak itt.Anyatokat manchesteri balfaszok. Luzer szanalmas banda, megint bazdmeg maradhatok bent plusz 45 percet, mert az NB II szintjet nem utitek meg.Valahol lennie kell tizenegyeseknek is, mégiscsak az a legjobb az egyenes kiesésben.
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
8 hónapja
Norvégok mentálisan és fizikálisan is erősnek tűnnek, hátha...
nagylaza, főpohárnok