Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
BARHOL mashol lehetett volna, az engem nem erint, csak itt.Anyatokat manchesteri balfaszok. Luzer szanalmas banda, megint bazdmeg maradhatok bent plusz 45 percet, mert az NB II szintjet nem utitek meg.Valahol lennie kell tizenegyeseknek is, mégiscsak az a legjobb az egyenes kiesésben.
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
8 hónapja
Norvégok mentálisan és fizikálisan is erősnek tűnnek, hátha...
nagylaza, főpohárnok
8 hónapja
Ne is mond,milyen csatárai voltak ennek a csapatnak most meg….Ezt bazmeg megélni hogy Manchesterben még cserecsatár sincs…szégyenmer kezdőcsatár van?
manuszka86
Negritis, a vajda
8 hónapja
ezt a meccset Londonban b@sztuk el nagyon...abban a meccsben sokkal több volt mint az 1-1, most meg nagyon szarok vagyunk, ez más csapat ellen nem fog beleférni
8 hónapja
Norvégok mentálisan és fizikálisan is erősnek tűnnek, hátha...
8 hónapja
Kibaszott Láció, nem hiszem el.Avanti ragazzi di Buda...
nagylaza, főpohárnok
8 hónapja
Ne hülyéskedjünk már. 5 perc még hátra, és amikor 3vs3ba vezethetnénk a franfurti 16oson belülre inkább hátra passzolunk ,hogy húzzuk az időt.
8 hónapja
Ez milyen taktika, ha megvan a labda előrekúrni, ahol senki sincs.az se pite, hogy megsérül a kapus, de a frankfurti támadást nem állítja azért meg, aztán a Spurs-ét meg simán...
Sixo
8 hónapja
Anyatokat manchesteri balfaszok. Luzer szanalmas banda, megint bazdmeg maradhatok bent plusz 45 percet, mert az NB II szintjet nem utitek meg.Valahol lennie kell tizenegyeseknek is, mégiscsak az a legjobb az egyenes kiesésben.
Stez
8 hónapja
Ezt bazmeg megélni hogy Manchesterben még cserecsatár sincs…szégyenmer kezdőcsatár van?
manuszka86
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Ez milyen taktika, ha megvan a labda előrekúrni, ahol senki sincs.
8 hónapja
gecc, Lazio egyenlít

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 hónapja
Kibaszott Láció, nem hiszem el.
8 hónapja
Lazio OT-re ment!
8 hónapja
Veszélyes amit Ange játszik, 3 lecserélt játékos mindegyike jó 11es rúgó.Ange 5 vedovel, nem tudom lattam-e mar ilyet valaha, meg a Chelsea ellen se allt be 9 emberrel.
Sixo
8 hónapja
Veszélyes amit Ange játszik, 3 lecserélt játékos mindegyike jó 11es rúgó.Igen, de Madd kényszer volt, a másik kettő meg olyan kutya, hogy rossz volt nézni
Sixo
8 hónapja
hozzá se ért!!!
8 hónapja
Veszélyes amit Ange játszik, 3 lecserélt játékos mindegyike jó 11es rúgó.
8 hónapja
Ezt bazmeg megélni hogy Manchesterben még cserecsatár sincs…szégyen
8 hónapja
Ő a legjobb Spurs játékos az elmúlt 10 percben. xDKristensen, köszönjük.és újra...de nem lövöm le a poént 😕
Sixo
Klaci79
8 hónapja
Szinte kizárt, hogy maradjon. UEFA Kupa győzelemmel max, de arra kis esély van. De még lehet akkor sem hagyják meg.Bentancur egy teljesen fölösleges sárgával jelzi, hogy még a pályán van, amúgy nem lehetett észrevenni.egy biztos, ha valami csoda miatt Ange marad 5-6 teljesen új játékos kell, mert ez a keret alkalmatlan erre a játékra
Sixo
Klaci79