Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
Garnacho bakker elküldöd szotyiért a védőt és a ziccert a kapus kezébe lövöd…
8 hónapja
Szóhattá volna hamarabb 😉🤪Hopp eszembe jutott hogy van nèmet rtlem ott tudom nèzni a meccset 🤪én ott nézem...most elemzett Lothar éppen
dande2
Klaci79
8 hónapja
A lotár!Hopp eszembe jutott hogy van nèmet rtlem ott tudom nèzni a meccset 🤪én ott nézem...most elemzett Lothar éppen
dande2
Klaci79
www.youtube.com/watch?v=mInLfVPrJgM
😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Hopp eszembe jutott hogy van nèmet rtlem ott tudom nèzni a meccset 🤪én ott nézem...most elemzett Lothar éppen
dande2
8 hónapja
Hopp eszembe jutott hogy van nèmet rtlem ott tudom nèzni a meccset 🤪
8 hónapja
A csoportban az üzbégek egyszer már 3-0-ra elkenték Kampmanék száját, remélhetőleg a döntőben is hasonló eredmény születik 😊Szaúd-Arábiában van a torna, én a helyében még a meccs alatt disszidálnék19:15-től Észak-Korea - Üzbegisztán U17-es Ázsia-kupa elődöntő, a győztes Szaúd-Arábiával játszik!Myong-Bom mehet a munkatáborba asszem
Löfli
warr_b
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
8 hónapja
A Bilbao is megszerezte a vezetést, így minden UEFA Kupa meccsen esett már gól ma.Büntetőből. 10 perccel korábban a kiugró Rangers játekost úgy húzta vissza az Athletic védő a tizenhatoson belül, hogy a mezből kiszakadt egy darab. De az mehetett tovább. Mókás.
Sixo
8 hónapja
Huh de elszabadultak az indulatok, már a második tömeges lögdösődés.
8 hónapja
A Bilbao is megszerezte a vezetést, így minden UEFA Kupa meccsen esett már gól ma.
8 hónapja
Szerintem nem is az ütésnél kapott nagyot, hanem amikor ráesett a kapus a , lábai meg terpesz térdelésben vannak és arra ráestek 2en nagy súllyal. A combját fogdosta végig.Tel kezében volt a labda, ő lőtt egyet múltkor is...na Maddison out...nem is csodálom, mintha egy vonat ment volna át rajtaFostam ettől a Solanke 11-estől, de jött szerencséreNincs Son, azt hittem Maddison fogja lőni, de fingom nincs ki a második számú. Ezek szerint Solanke
Klaci79
Sixo
Klaci79
8 hónapja
Madders bevallalt egy CTE-t a golert, respect
8 hónapja
Tel kezében volt a labda, ő lőtt egyet múltkor is...na Maddison out...nem is csodálom, mintha egy vonat ment volna át rajtaFostam ettől a Solanke 11-estől, de jött szerencséreNincs Son, azt hittem Maddison fogja lőni, de fingom nincs ki a második számú. Ezek szerint Solanke
Klaci79
Sixo
8 hónapja
Fostam ettől a Solanke 11-estől, de jött szerencséreNincs Son, azt hittem Maddison fogja lőni, de fingom nincs ki a második számú. Ezek szerint Solanke
Klaci79
8 hónapja
Fostam ettől a Solanke 11-estől, de jött szerencsére
8 hónapja
Hat en a ket Spurs elleni meccsbol tudok csak kovetkeztetni.Ez a Frankfurt valami eszmeletlen gyenge csapat. Es meg oket se tudja legyozni ez a fos Spurs.?? Az egyik legjobb bundás csapat, csak a Bayer és a Bayern van előttük.
Duff
Sixo
Akkor a bundás szinvonala meglehetosen alacsonyabb lehet.
8 hónapja
Ez a Frankfurt valami eszmeletlen gyenge csapat. Es meg oket se tudja legyozni ez a fos Spurs.