Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Félreértesz, mindenhova és mindenkinek azt írom privatban is, csak hogy mindenkinek elege legyen belőlük 😃Ebből most csak te csinálsz politikát, senki más.Náluk tényleg igaz, hogy a szar szart vonz 😃 együtt nyaralnak, F@szpanosék járnak Pool meccsekre a boxba, cumizzák is egymást, ahol csak lehet. Ha kettejük ossz IQ-ja eléri a 80-at, már sokat mondok. De sebaj, a Carpatian Brigade mindent megbocsájt! CsakafideszStez írt róla. B-felvidéken bulizott Szobo meg Szappanos, miközben Jotának volt a temetése, és az asszony már nagyon az utolsó napokat töltötte a gyerekkel. Csajokat varrtak le és elég bunkón viselkedtek, a tulajnak kellett kidobni őket és ezt ki is posztolta. De aztán beindult a gépezet és mindenhonnan szedték le a sztorit.Nem mindenhonnan, ha kis útbaigazítással most is meg lehet találni a sztorit. Már csak arra vagyok valamennyire kiváncsi kik voltak a szintén közismert aranyásó lányok. Gondolom már nem Dr. Zimány és társai mert ő már elég idős Domihoz (bár Szappanoshoz mondjuk nem, ki gondolta volna, hogy ekkora spanok SZD-vel).
NB2
iktriad
JC6 (Mr. Miele)
Kampman
9 hónapja
Dibusz óta nem alap 😂Jah persze, nagyon jol vedett. Csak ezt nem tettem hozza, mert alapnak gondoltam.Szappanos nem a narik miatt valogatott, hanem azert, mert vilagi spanja Dominiknak es jot tesz az oltozonek, emellett amugy amilyen butusnak tunik, a jatekintelligenciaja annyira magas, rengeteg taktikai meglatasa meg gondolata van, ami segit a scoutoknak, Rossi kedveli nagyon emiatt es nem fogja kihagyni, ha csak harmadik szamunak is, de meghivja. Rola ezt kell tudni nagyjabol.Meg Pakson azért általában jól is védett.
Stez
szaba
Stez
9 hónapja
Rubint Rella, Maros Mirtill, Antal SzimonettaMár csak arra vagyok valamennyire kiváncsi kik voltak a szintén közismert aranyásó lányok. Gondolom már nem Dr. Zimány és társai mert ő már elég idős Domihoz (bár Szappanoshoz mondjuk nem, ki gondolta volna, hogy ekkora spanok SZD-vel).Novothny Soma exfelesége
iktriad
zacknorb
9 hónapja
Jah persze, nagyon jol vedett. Csak ezt nem tettem hozza, mert alapnak gondoltam.Szappanos nem a narik miatt valogatott, hanem azert, mert vilagi spanja Dominiknak es jot tesz az oltozonek, emellett amugy amilyen butusnak tunik, a jatekintelligenciaja annyira magas, rengeteg taktikai meglatasa meg gondolata van, ami segit a scoutoknak, Rossi kedveli nagyon emiatt es nem fogja kihagyni, ha csak harmadik szamunak is, de meghivja. Rola ezt kell tudni nagyjabol.Meg Pakson azért általában jól is védett.
Stez
szaba
9 hónapja
A Honvédban is, amíg be nem durczizott.Szappanos nem a narik miatt valogatott, hanem azert, mert vilagi spanja Dominiknak es jot tesz az oltozonek, emellett amugy amilyen butusnak tunik, a jatekintelligenciaja annyira magas, rengeteg taktikai meglatasa meg gondolata van, ami segit a scoutoknak, Rossi kedveli nagyon emiatt es nem fogja kihagyni, ha csak harmadik szamunak is, de meghivja. Rola ezt kell tudni nagyjabol.Meg Pakson azért általában jól is védett.
Stez
szaba
9 hónapja
Szappanos nem a narik miatt valogatott, hanem azert, mert vilagi spanja Dominiknak es jot tesz az oltozonek, emellett amugy amilyen butusnak tunik, a jatekintelligenciaja annyira magas, rengeteg taktikai meglatasa meg gondolata van, ami segit a scoutoknak, Rossi kedveli nagyon emiatt es nem fogja kihagyni, ha csak harmadik szamunak is, de meghivja. Rola ezt kell tudni nagyjabol.Ideje neked is egy névkiegészítést tenni: "Stez az insider". Amúgy köszi ezekért a Schefter/Rapapa féle infókért!
Stez
9 hónapja
Szappanos nem a narik miatt valogatott, hanem azert, mert vilagi spanja Dominiknak es jot tesz az oltozonek, emellett amugy amilyen butusnak tunik, a jatekintelligenciaja annyira magas, rengeteg taktikai meglatasa meg gondolata van, ami segit a scoutoknak, Rossi kedveli nagyon emiatt es nem fogja kihagyni, ha csak harmadik szamunak is, de meghivja. Rola ezt kell tudni nagyjabol.Meg Pakson azért általában jól is védett.
Stez
9 hónapja
Szappanos nem a narik miatt valogatott, hanem azert, mert vilagi spanja Dominiknak es jot tesz az oltozonek, emellett amugy amilyen butusnak tunik, a jatekintelligenciaja annyira magas, rengeteg taktikai meglatasa meg gondolata van, ami segit a scoutoknak, Rossi kedveli nagyon emiatt es nem fogja kihagyni, ha csak harmadik szamunak is, de meghivja. Rola ezt kell tudni nagyjabol.
9 hónapja
Ebből most csak te csinálsz politikát, senki más.Náluk tényleg igaz, hogy a szar szart vonz 😃 együtt nyaralnak, F@szpanosék járnak Pool meccsekre a boxba, cumizzák is egymást, ahol csak lehet. Ha kettejük ossz IQ-ja eléri a 80-at, már sokat mondok. De sebaj, a Carpatian Brigade mindent megbocsájt! CsakafideszStez írt róla. B-felvidéken bulizott Szobo meg Szappanos, miközben Jotának volt a temetése, és az asszony már nagyon az utolsó napokat töltötte a gyerekkel. Csajokat varrtak le és elég bunkón viselkedtek, a tulajnak kellett kidobni őket és ezt ki is posztolta. De aztán beindult a gépezet és mindenhonnan szedték le a sztorit.Nem mindenhonnan, ha kis útbaigazítással most is meg lehet találni a sztorit. Már csak arra vagyok valamennyire kiváncsi kik voltak a szintén közismert aranyásó lányok. Gondolom már nem Dr. Zimány és társai mert ő már elég idős Domihoz (bár Szappanoshoz mondjuk nem, ki gondolta volna, hogy ekkora spanok SZD-vel).
NB2
iktriad
JC6 (Mr. Miele)
9 hónapja
Náluk tényleg igaz, hogy a szar szart vonz 😃 együtt nyaralnak, F@szpanosék járnak Pool meccsekre a boxba, cumizzák is egymást, ahol csak lehet. Ha kettejük ossz IQ-ja eléri a 80-at, már sokat mondok. De sebaj, a Carpatian Brigade mindent megbocsájt! CsakafideszStez írt róla. B-felvidéken bulizott Szobo meg Szappanos, miközben Jotának volt a temetése, és az asszony már nagyon az utolsó napokat töltötte a gyerekkel. Csajokat varrtak le és elég bunkón viselkedtek, a tulajnak kellett kidobni őket és ezt ki is posztolta. De aztán beindult a gépezet és mindenhonnan szedték le a sztorit.Nem mindenhonnan, ha kis útbaigazítással most is meg lehet találni a sztorit. Már csak arra vagyok valamennyire kiváncsi kik voltak a szintén közismert aranyásó lányok. Gondolom már nem Dr. Zimány és társai mert ő már elég idős Domihoz (bár Szappanoshoz mondjuk nem, ki gondolta volna, hogy ekkora spanok SZD-vel).
NB2
iktriad
9 hónapja
Már csak arra vagyok valamennyire kiváncsi kik voltak a szintén közismert aranyásó lányok. Gondolom már nem Dr. Zimány és társai mert ő már elég idős Domihoz (bár Szappanoshoz mondjuk nem, ki gondolta volna, hogy ekkora spanok SZD-vel).Novothny Soma exfelesége
iktriad
Poloska vagyok.
9 hónapja
www.reddit.com/r/talk_hunfluencers/comments/1ltbbqs/szoboszlaibadacsonyjota_temet%C3%A9s/Dióhéjban leírnád mi volt ez a balhé?Utána néztem....no commentErről lemaradtam....A Balaton-felvidéki apartmanból kidobós, luvnyás Jota temetése idején.Milyen balhé?Megszületett a legkisebb Szoboszlai.Mar jo ideje, de ne kerdezd, miert most jelentettek csak be. Vagyis a nevezetes balhe miatt van tippek, de nem tudom, az valoban igy van e. Amugy 2-3 hete megszuletett mar.
Sixo
Stez
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
szaba
Link esetleg van?
iktriad
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
Stez írt róla. B-felvidéken bulizott Szobo meg Szappanos, miközben Jotának volt a temetése, és az asszony már nagyon az utolsó napokat töltötte a gyerekkel. Csajokat varrtak le és elég bunkón viselkedtek, a tulajnak kellett kidobni őket és ezt ki is posztolta. De aztán beindult a gépezet és mindenhonnan szedték le a sztorit.Nem mindenhonnan, ha kis útbaigazítással most is meg lehet találni a sztorit. Már csak arra vagyok valamennyire kiváncsi kik voltak a szintén közismert aranyásó lányok. Gondolom már nem Dr. Zimány és társai mert ő már elég idős Domihoz (bár Szappanoshoz mondjuk nem, ki gondolta volna, hogy ekkora spanok SZD-vel).
NB2
9 hónapja
Nagyon offseason van már, úgy látom. 😀Mennyeiben, NB II-ben, meg a német másod, meg az angol harmadosztályban (= az igazán fontos bajnokságokban) már megy az alapszakasz.
Mikey
9 hónapja
Stez írt róla. B-felvidéken bulizott Szobo meg Szappanos, miközben Jotának volt a temetése, és az asszony már nagyon az utolsó napokat töltötte a gyerekkel. Csajokat varrtak le és elég bunkón viselkedtek, a tulajnak kellett kidobni őket és ezt ki is posztolta. De aztán beindult a gépezet és mindenhonnan szedték le a sztorit.Dióhéjban leírnád mi volt ez a balhé?Utána néztem....no commentErről lemaradtam....A Balaton-felvidéki apartmanból kidobós, luvnyás Jota temetése idején.Milyen balhé?Megszületett a legkisebb Szoboszlai.Mar jo ideje, de ne kerdezd, miert most jelentettek csak be. Vagyis a nevezetes balhe miatt van tippek, de nem tudom, az valoban igy van e. Amugy 2-3 hete megszuletett mar.
Sixo
Stez
szaba
Link esetleg van?
iktriad
9 hónapja
Nagyon offseason van már, úgy látom. 😀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
Dióhéjban leírnád mi volt ez a balhé?Utána néztem....no commentErről lemaradtam....A Balaton-felvidéki apartmanból kidobós, luvnyás Jota temetése idején.Milyen balhé?Megszületett a legkisebb Szoboszlai.Mar jo ideje, de ne kerdezd, miert most jelentettek csak be. Vagyis a nevezetes balhe miatt van tippek, de nem tudom, az valoban igy van e. Amugy 2-3 hete megszuletett mar.
Sixo
Stez
szaba
Link esetleg van?
9 hónapja
Utána néztem....no commentErről lemaradtam....A Balaton-felvidéki apartmanból kidobós, luvnyás Jota temetése idején.Milyen balhé?Megszületett a legkisebb Szoboszlai.Mar jo ideje, de ne kerdezd, miert most jelentettek csak be. Vagyis a nevezetes balhe miatt van tippek, de nem tudom, az valoban igy van e. Amugy 2-3 hete megszuletett mar.
Sixo
Stez
szaba
Link esetleg van?
Draft

9 hónapja
Erről lemaradtam....A Balaton-felvidéki apartmanból kidobós, luvnyás Jota temetése idején.Milyen balhé?Megszületett a legkisebb Szoboszlai.Mar jo ideje, de ne kerdezd, miert most jelentettek csak be. Vagyis a nevezetes balhe miatt van tippek, de nem tudom, az valoban igy van e. Amugy 2-3 hete megszuletett mar.
Sixo
Stez
szaba
Link esetleg van?
Draft

9 hónapja
A Balaton-felvidéki apartmanból kidobós, luvnyás Jota temetése idején.Milyen balhé?Megszületett a legkisebb Szoboszlai.Mar jo ideje, de ne kerdezd, miert most jelentettek csak be. Vagyis a nevezetes balhe miatt van tippek, de nem tudom, az valoban igy van e. Amugy 2-3 hete megszuletett mar.
Sixo
Stez
9 hónapja
Milyen balhé?Megszületett a legkisebb Szoboszlai.Mar jo ideje, de ne kerdezd, miert most jelentettek csak be. Vagyis a nevezetes balhe miatt van tippek, de nem tudom, az valoban igy van e. Amugy 2-3 hete megszuletett mar.
Sixo
Stez
Draft

9 hónapja
Megszületett a legkisebb Szoboszlai.Mar jo ideje, de ne kerdezd, miert most jelentettek csak be. Vagyis a nevezetes balhe miatt van tippek, de nem tudom, az valoban igy van e. Amugy 2-3 hete megszuletett mar.
Sixo
9 hónapja
HA fejben ott tud lenni, és HA emiatt egészséges tud maradni… 🤪Lisztes jon es azzal megoldodnak a 2005-os problemak.Ez a magyar szabály hogy van? A szezon végére kell meglenni átlagba?Jelen állás szerint két részből áll:
Fradi előny birtokában simán hozhatna be magyarokat, hogy növelje ilyenkor a magyar perceket.
Nomac
Az egyik, az MLSZ ajánlás, 500 millió jár érte. Eszerint 5 magyar játékosnak mindig pályán kell lennie. Ebből 1 játékosnak 2005-ösnek vagy fiatalabbnak kell lennie, ez 175 millió az 500-ból, ezt már bukta a Fradi a mai kezdővel. Ha több magyar van, azért nem jár semmi.
A másik a minisztériumi szabály a kiemelt akadémiáknak. Eszerint szintén kell az 5 magyar játékos, valamint a szezon során legalább 7000 játékpercet pályán kell lennie 2005-ös vagy fiatalabb játékosoknak. Ebből 2000 percet teljesíthet 2004-es születésű játékos is. Ebbe beleszámítanak a nemzetközi kupameccsek is, ráadásul kétszeres szorzóval.
Ezek alapján jobban megéri Tóth Alexet a kupában játszatni többet. A mai kezdőből Gruber 2004-es, a többiek öregebbek. Szó van róla, hogy Lisztes visszajön kölcsönbe, akkor több variációs lehetőség lesz.
Aztán majd hetente úgyis átalakítják az egészet, tavaszra talán kiderül, hogy mi a végleges szabály.
Shilkor
Kenny
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
9 hónapja
Friss transzferek:Lois Diony (francia, cs) Angers -> Manisa ingyé
Callum Wilson (angol, cs) Newcastle -> West Ham ingyé
Paulino de la Fuente (spanyol, cs) Oviedo -> Zaragoza ingyé
Shavy Babicka (gaboni, cs) Toulouse -> Crvena Zvezda 4 millió EUR
Aaron Ramsdale (angol, kapus) Southampton -> Newcastle kölcsönbe
Jakub Piotrowski (lengyel, kp) Ludogorets -> Udinese 3 millió EUR
David Stückler (dán, cs) Cremonese -> Vicenza kölcsönbe

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...