Soccer

41 feliratkozó

9 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 649 — Cowboys fan
Mennyi volt eddig a legkevesebb ponttal kieső csapat “rekord”? Ez a Barcika 10 pontot nem fog elérni
sajtospingvin
Chatgpt szerint:
Legalacsonyabb ténylegesen megszerzett pontszám büntetés nélkül: 10 pont, Tatabánya 2007/08-ban.

Legalacsonyabb hivatalos pontszám büntetéssel: 4 pont, Békéscsaba 2004/05-ben (15 pont levonásával).
zacknorb
A Szolnokot vagy az Egert tippeltem volna, 12 pont körül
9 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 857 — Colts Fan

9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 921 — Kinek mit intézett a kormánya
így-így, én is főleg a random brazilokra szoktam rámenni,
Löfli
Ez nem a párzási, hanem a soccer topic

Poloska vagyok.
9 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 939 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
csak en vagyok olyan perverz h pl az eredmenyek.comom megnezem par jatekos eltutjat h mikent kerultek oda ahova es pl mondok vmit moldav csapatban jatszo brazilra,meg argentin,gibraltaron jatszo nemet stb?
YoungZeeZee
hardcore fm userkent ezt teljesen elfogadom es tamogatom😃
Kenny
így-így, én is főleg a random brazilokra szoktam rámenni, orosz meg ilyen random bajnokságokban

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 921 — Kinek mit intézett a kormánya
Mennyi volt eddig a legkevesebb ponttal kieső csapat “rekord”? Ez a Barcika 10 pontot nem fog elérni
sajtospingvin
Chatgpt szerint:
Legalacsonyabb ténylegesen megszerzett pontszám büntetés nélkül: 10 pont, Tatabánya 2007/08-ban.

Legalacsonyabb hivatalos pontszám büntetéssel: 4 pont, Békéscsaba 2004/05-ben (15 pont levonásával).

Poloska vagyok.
9 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 630 — Omar's Coming Yo!
Ez a magyar szabály hogy van? A szezon végére kell meglenni átlagba?
Fradi előny birtokában simán hozhatna be magyarokat, hogy növelje ilyenkor a magyar perceket.
Nomac
Jelen állás szerint két részből áll:

Az egyik, az MLSZ ajánlás, 500 millió jár érte. Eszerint 5 magyar játékosnak mindig pályán kell lennie. Ebből 1 játékosnak 2005-ösnek vagy fiatalabbnak kell lennie, ez 175 millió az 500-ból, ezt már bukta a Fradi a mai kezdővel. Ha több magyar van, azért nem jár semmi.

A másik a minisztériumi szabály a kiemelt akadémiáknak. Eszerint szintén kell az 5 magyar játékos, valamint a szezon során legalább 7000 játékpercet pályán kell lennie 2005-ös vagy fiatalabb játékosoknak. Ebből 2000 percet teljesíthet 2004-es születésű játékos is. Ebbe beleszámítanak a nemzetközi kupameccsek is, ráadásul kétszeres szorzóval.

Ezek alapján jobban megéri Tóth Alexet a kupában játszatni többet. A mai kezdőből Gruber 2004-es, a többiek öregebbek. Szó van róla, hogy Lisztes visszajön kölcsönbe, akkor több variációs lehetőség lesz.

Aztán majd hetente úgyis átalakítják az egészet, tavaszra talán kiderül, hogy mi a végleges szabály.
Shilkor
Lisztes jon es azzal megoldodnak a 2005-os problemak.

9 hónapja
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 178 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Fradi előny birtokában simán hozhatna be magyarokat, hogy növelje ilyenkor a magyar perceket.
Nomac
Jelen állás szerint két részből áll:

Az egyik, az MLSZ ajánlás, 500 millió jár érte. Eszerint 5 magyar játékosnak mindig pályán kell lennie. Ebből 1 játékosnak 2005-ösnek vagy fiatalabbnak kell lennie, ez 175 millió az 500-ból, ezt már bukta a Fradi a mai kezdővel. Ha több magyar van, azért nem jár semmi.

A másik a minisztériumi szabály a kiemelt akadémiáknak. Eszerint szintén kell az 5 magyar játékos, valamint a szezon során legalább 7000 játékpercet pályán kell lennie 2005-ös vagy fiatalabb játékosoknak. Ebből 2000 percet teljesíthet 2004-es születésű játékos is. Ebbe beleszámítanak a nemzetközi kupameccsek is, ráadásul kétszeres szorzóval.

Ezek alapján jobban megéri Tóth Alexet a kupában játszatni többet. A mai kezdőből Gruber 2004-es, a többiek öregebbek. Szó van róla, hogy Lisztes visszajön kölcsönbe, akkor több variációs lehetőség lesz.

Aztán majd hetente úgyis átalakítják az egészet, tavaszra talán kiderül, hogy mi a végleges szabály.

Szerkesztette: Shilkor
9 hónapja
Nomac New England Patriots 4 446 — balazs.t85@gmail.com
Közben ránéztem a Fradi keretre, nem is nagyon van a keretben több magyar 😀
9 hónapja
Nomac New England Patriots 4 446 — balazs.t85@gmail.com
9 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 843 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ekkora kamu második sárgát gecc, egy perccel később egyenlít is a Bielefeld 😡

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
9 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 843 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
a Rangers is bekezdett egy iksszel...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
9 hónapja
sajtospingvin 119
9 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 737 — Saturday Night Lights
Pedro de la Vega Puskás-esélyes találata:  youtu.be/cI_pG2lt2bI?si=IME0Nw17C5cVoUz5

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
9 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 630 — Omar's Coming Yo!
csak en vagyok olyan perverz h pl az eredmenyek.comom megnezem par jatekos eltutjat h mikent kerultek oda ahova es pl mondok vmit moldav csapatban jatszo brazilra,meg argentin,gibraltaron jatszo nemet stb?
YoungZeeZee
hardcore fm userkent ezt teljesen elfogadom es tamogatom😃

9 hónapja
YoungZeeZee 9 614
9 hónapja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 291 — NFL bracket champion '26
Friss transzferek:
Ante Rebic (horvát, cs) Lecce -> Hajduk Split ingyé
Anrie Chase (japán, v) Stuttgart -> Red Bull Salzburg 2 millió EUR
Mikey Moore (angol, cs) Tottenham -> Rangers kölcsönbe
Robin Roefs (holland, kapus) Nijmegen -> Sunderland 10.5 millió EUR
Mattia Mannini (olasz, v) AS Roma -> Juve Stabia kölcsönbe
Mamadou Sarr (francia, v) Chelsea FC -> Strasbourg kölcsönbe
Santiago Mourino (uruguayi, v) Atlético Madrid -> Villarreal 10 millió EUR
Antonito Cordero (spanyol, cs) Newcastle -> Westerlo kölcsönbe
Oussama El Azzouzi (marokkói, kp) Bologna -> Auxerre kölcsönbe
Alberto del Moral (spanyol, kp) Oviedo -> Córdoba kölcsönbe
Daniel Paraschiv (román, cs) Oviedo -> Leonesa kölcsönbe
Igor Paixáo (brazil, cs) Feyenoord -> Marseille 30 millió EUR
Mohamed Jaouab (marokkói, v) Rennes -> Valladolid ingyé
Matt Turner (amerikai, kapus) Nottingham Forest -> Lyon 8 millió EUR
Matt Turner (amerikai, kapus) Lyon -> New England Revolution kölcsönbe
Duje Caleta-Car (horvát, v) Lyon -> Real Sociedad kölcsönbe
Daniele Ghilardi (olasz, v) Hellas Verona -> AS Roma kölcsönbe
Yasin Özcan (török, v) Aston Villa -> Anderlecht kölcsönbe
Nik Prelec (szlovén, cs) Cagliari -> Oxford United kölcsönbe
Oliver Christensen (dán, kapus) Fiorentina -> Sturm Graz kölcsönbe
David Möller Wolfe (norvég, v) AZ Alkmaar -> Wolverhampton 12 millió EUR

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
9 hónapja
sajtospingvin 119
Hakimi 15 év a sitten?!
sajtospingvin
Ah. Inkabb majd fel ev mulva olvassuk, hogy visszavonta a holgyemeny a vadakat, mert a felek peren kivul megegyeztek. Oriasi veletlen es meglepetes lesz, hogy az egyik a penzert csinalja csak, a masik meg fizet, hogy minel hamarabb eluljon az ugy.
Stez
Ha igaz is, majd az arab sejk elsikálja úgyis
9 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 857 — Colts Fan
Hakiminek ez legalább 10 év letöltendő lesz az Olympique Marseille-ben.
9 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 14 326
Hakimi 15 év a sitten?!
sajtospingvin
Megnézném én azt a vádiratot. Látlelet van? Ha van mi tart két évig? Kamu az egész, mint sajnos sok esetben.
Mindenkinek a börtönbe a helye aki ilyet tesz, de napról napra azt olvasni, hogy valamilyen híresség erőszakolt.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
9 hónapja
Stez SMU Mustangs 48 344 — Whoops, looks like something went wrong.
Hakimi 15 év a sitten?!
sajtospingvin
Ah. Inkabb majd fel ev mulva olvassuk, hogy visszavonta a holgyemeny a vadakat, mert a felek peren kivul megegyeztek. Oriasi veletlen es meglepetes lesz, hogy az egyik a penzert csinalja csak, a masik meg fizet, hogy minel hamarabb eluljon az ugy.

9 hónapja
sajtospingvin 119
Hakimi 15 év a sitten?!
9 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 21 591
Ez az új retro idegenbeli Liverpool mez hibátlan lett. Azt hiszem hamar rendelni fogok egyet.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 443 — LIGHTS OUT!
Son úgy döntött elhagyja a Spurst, irány az MLS.

Bold prediction, hogy Idén a Hotspurs kiesik a PL-ből. A jelenlegi keret hulla gyenge, tele túlárazott töltelék kaliberrel. Ha az edző összerak valami munkás robotfocit akkor kijohet a lépés nekik is (jó pár ilyen csapat van azért) de ez irtó karcsú eddig. All-int kéne toljanak az ilyen Rodrygo, Xavi Simmons, Barella, Bastoni, Adeyemi, Frenki de Jong polcról válogatva.
FLZOLI
Azért ez tényleg elég bold, szinte kizártnak tartom. Az fix, hogy a top4 bravúr lenne, mivel az első három hely gyakorlatilag foglalt a Pool, City, Arsenal részére. A negyedik hely papíron talán a Chelsea-é, de a top3 után szerintem nagyon telített a mezőny és akárki odaérhet, a sérüléseken és az edzői munkán fog múlni.

A Newcastle szerintem vissza fog esni, mert bár nekik a kezdőjük nagyon jó, a keretük vékony és tavaly nekik nem volt BL/EL/KL. Az Aston Villa egyelőre nem csinált semmit. A Forest volt a tavalyi meglepetés csapat, szerintem náluk is inkább a visszacsúszás esélyesebb, főleg, hogy szintén bejön az EL nekik. A United meg a Spurs pedig kb. csak javíthat tavalyhoz képest.

Papíron a Spursnek szerintem még mindig top8-ban kéne végeznie és nem a kiesés ellen küzdeni.
Duff
Sajnos Son már nagyon visszaesett az elmúlt szezonokban. Itt volt az ideje. Szerintem is közelebb lesz a csapat a BLhez, mint a kieséshez. Egész pofás a keret, 2 éve Vicario az egyik legjobb kapus volt, tavaly sérült, van de Ven - Romero belső védőpáros elit, Porronak nagyon erős szezonja volt. Kp kérdőjeles, de a támadók is nagyon erősek + ha hozzá tesszük Thomas Frankot akkor sok van ebben a szezonban.

9 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 268 — WHO DAT!!!!

Son ki is lépett a Spurstől

9 hónapja
Duff Seattle Seahawks 3 494
Son úgy döntött elhagyja a Spurst, irány az MLS.

Bold prediction, hogy Idén a Hotspurs kiesik a PL-ből. A jelenlegi keret hulla gyenge, tele túlárazott töltelék kaliberrel. Ha az edző összerak valami munkás robotfocit akkor kijohet a lépés nekik is (jó pár ilyen csapat van azért) de ez irtó karcsú eddig. All-int kéne toljanak az ilyen Rodrygo, Xavi Simmons, Barella, Bastoni, Adeyemi, Frenki de Jong polcról válogatva.
FLZOLI
Azért ez tényleg elég bold, szinte kizártnak tartom. Az fix, hogy a top4 bravúr lenne, mivel az első három hely gyakorlatilag foglalt a Pool, City, Arsenal részére. A negyedik hely papíron talán a Chelsea-é, de a top3 után szerintem nagyon telített a mezőny és akárki odaérhet, a sérüléseken és az edzői munkán fog múlni.

A Newcastle szerintem vissza fog esni, mert bár nekik a kezdőjük nagyon jó, a keretük vékony és tavaly nekik nem volt BL/EL/KL. Az Aston Villa egyelőre nem csinált semmit. A Forest volt a tavalyi meglepetés csapat, szerintem náluk is inkább a visszacsúszás esélyesebb, főleg, hogy szintén bejön az EL nekik. A United meg a Spurs pedig kb. csak javíthat tavalyhoz képest.

Papíron a Spursnek szerintem még mindig top8-ban kéne végeznie és nem a kiesés ellen küzdeni.