Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
én úgy tudtam, hogy a 2-0 a legveszélyesebb eredmény! ....szal legyen inkább még 2 gól akkor 😀Aztamindenit, egy szép támadás végén MU gól!Még egy ilyen szép kellene ma minimum a nyugalmamért😂
Előre a BL indulásért 😀
bogjosi
manuszka86
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
8 hónapja
Aztamindenit, egy szép támadás végén MU gól!Még egy ilyen szép kellene ma minimum a nyugalmamért😂
Előre a BL indulásért 😀
bogjosi
8 hónapja
Aztamindenit, egy szép támadás végén MU gól! Előre a BL indulásért 😀
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
8 hónapja
Szaúd-Arábiában van a torna, én a helyében még a meccs alatt disszidálnék19:15-től Észak-Korea - Üzbegisztán U17-es Ázsia-kupa elődöntő, a győztes Szaúd-Arábiával játszik!Myong-Bom mehet a munkatáborba asszem
Löfli
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 hónapja
Már ha nem kötik a légvédelmi gépágyúk elé19:15-től Észak-Korea - Üzbegisztán U17-es Ázsia-kupa elődöntő, a győztes Szaúd-Arábiával játszik!Myong-Bom mehet a munkatáborba asszem
Löfli
warr_b
8 hónapja
19:15-től Észak-Korea - Üzbegisztán U17-es Ázsia-kupa elődöntő, a győztes Szaúd-Arábiával játszik!Myong-Bom mehet a munkatáborba asszem
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
8 hónapja
The Champions League's TOP 4 in terms of prize money so far + rest of UK🇬🇧 clubs:
— Łukasz Bączek (@Lu_Class_) April 17, 2025
🇫🇷 PSG €119m
🇮🇹 Inter €118m
🏴 Arsenal €117m
🇪🇸 FC Barcelona €117m
...
🏴 Liverpool €98m
🏴 Aston Villa €84m
🏴 Man City €76m
🏴 Celtic Glasgow €46m pic.twitter.com/o6Yqgrb5Gr
8 hónapja
mai pletyka amit hallottam: Hojlund to Juve. Hol kell aláírni?!
8 hónapja
19:15-től Észak-Korea - Üzbegisztán U17-es Ázsia-kupa elődöntő, a győztes Szaúd-Arábiával játszik!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 hónapja
gondolom van olyan jog eladás ahol a 2 napi meccsek nem ugyanahhoz a csatornához tartoznakMiért nem lehet a keddi meccsre keddi visszavágót, a szerdainak meg szerdait? Fájna?mármint?Champions League semi finals schedule.Ezen a menetrend egyenlőtlenségen még mindig nem sikerült javítani. Vicc.
1️⃣ Arsenal vs PSG
Tuesday, 29 April
9pm
2️⃣ Barcelona vs Inter
Wednesday, 30 April
9pm
3️⃣ Inter vs Barcelona
Tuesday, 6 May
9pm
4️⃣ PSG vs Arsenal
Wednesday, 7 May
9pm
zacknorb
szaba
az hogy az elődöntők ágai mikor vannak irrelevánsak a döntő szempontjából mer az 1 hónap múlva lesz
az ellenfeleknek meg szintén mind1 mert egymással játszanak szal ugyanannyi idejük lesz felkészülni
a hétvégi meccs érdekesebb, de annak se kéne hogy bárhol okozzon bármi problémát
Negritis, a vajda
szaba
így mind2n adásba tud kerülni
én nem érzem hogy ez akkora gond lenne mivel nem ad "versenyelőnyt"
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Miért nem lehet a keddi meccsre keddi visszavágót, a szerdainak meg szerdait? Fájna?mármint?Champions League semi finals schedule.Ezen a menetrend egyenlőtlenségen még mindig nem sikerült javítani. Vicc.
1️⃣ Arsenal vs PSG
Tuesday, 29 April
9pm
2️⃣ Barcelona vs Inter
Wednesday, 30 April
9pm
3️⃣ Inter vs Barcelona
Tuesday, 6 May
9pm
4️⃣ PSG vs Arsenal
Wednesday, 7 May
9pm
zacknorb
szaba
az hogy az elődöntők ágai mikor vannak irrelevánsak a döntő szempontjából mer az 1 hónap múlva lesz
az ellenfeleknek meg szintén mind1 mert egymással játszanak szal ugyanannyi idejük lesz felkészülni
a hétvégi meccs érdekesebb, de annak se kéne hogy bárhol okozzon bármi problémát
Negritis, a vajda
8 hónapja
mármint?Champions League semi finals schedule.Ezen a menetrend egyenlőtlenségen még mindig nem sikerült javítani. Vicc.
1️⃣ Arsenal vs PSG
Tuesday, 29 April
9pm
2️⃣ Barcelona vs Inter
Wednesday, 30 April
9pm
3️⃣ Inter vs Barcelona
Tuesday, 6 May
9pm
4️⃣ PSG vs Arsenal
Wednesday, 7 May
9pm
zacknorb
szaba
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Champions League semi finals schedule.Ezen a menetrend egyenlőtlenségen még mindig nem sikerült javítani. Vicc.
1️⃣ Arsenal vs PSG
Tuesday, 29 April
9pm
2️⃣ Barcelona vs Inter
Wednesday, 30 April
9pm
3️⃣ Inter vs Barcelona
Tuesday, 6 May
9pm
4️⃣ PSG vs Arsenal
Wednesday, 7 May
9pm
zacknorb
8 hónapja
Lucas Vázquez: "Az Arsenal védekezni jött. Az első félidőben gyakorlatilag semmit sem csináltak."Így is többet támadtak, mint mi az elmúlt két meccsen összesen, de ha 3-0 után konkrétan bunkerezett volna az Arsenal, akkor sem lehetne egy szava sem, 3-0-nál mi a tosznak kellett volna támadniuk? Pláne hogy 3 gólt szerintem 10 meccsen kapnának ettől a realtol 😀 (Így is több helyzetük volt 3 gólos előnyben btw)
Szerintem meg jobb lenne ha befognád.
KeyG
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
8 hónapja
Lehet az volt a taktika h támad megint az Arsenal ok meg kontraznak 😉Lucas Vázquez: "Az Arsenal védekezni jött. Az első félidőben gyakorlatilag semmit sem csináltak."Ez hülye. 😀 Nem tűnt fel neki, hogy Londonban meg pirosra verték a seggüket nem igen kellett már nekik támadni? 😀
KeyG
alatriste
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
Lucas Vázquez: "Az Arsenal védekezni jött. Az első félidőben gyakorlatilag semmit sem csináltak."Ez hülye. 😀 Nem tűnt fel neki, hogy Londonban meg pirosra verték a seggüket nem igen kellett már nekik támadni? 😀
KeyG

Liverpool Fc
8 hónapja
Lucas Vázquez: "Az Arsenal védekezni jött. Az első félidőben gyakorlatilag semmit sem csináltak."Szerintem meg jobb lenne ha befognád.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
8 hónapja
hét perce. Te meg negyed órája írtad.A klubb honlapon is kint már a tollas, papiros kép. Szerintem vehetjük biztosnak. 😊Virgil VAN MÉG 2 ÉVIG Dijk Liverpoolban <3Romano hírvigózott, vagy mi van?
Kopóban már a sebesség de még mindig világelit szinten van captain, örülés van!
alatriste
slowmotion
A trióból a 2. legfontosabb (számomra) marad, aminek nagyon örülök.
alatriste
slowmotion

Liverpool Fc
8 hónapja
hét perce. Te meg negyed órája írtad.A klubb honlapon is kint már a tollas, papiros kép. Szerintem vehetjük biztosnak. 😊Virgil VAN MÉG 2 ÉVIG Dijk Liverpoolban <3Romano hírvigózott, vagy mi van?
alatriste
slowmotion
alatriste
8 hónapja
A klubb honlapon is kint már a tollas, papiros kép. Szerintem vehetjük biztosnak. 😊Virgil VAN MÉG 2 ÉVIG Dijk Liverpoolban <3Romano hírvigózott, vagy mi van?
alatriste
slowmotion

Liverpool Fc
8 hónapja
Ezt én tudom, de az okosok ezt írták.Néhány nagyon unatkozó ember elkezdte a pletykát, hogy De Bruyne a Liverpoolba mehet, merthogy annak idején sem sokon múlt. Én nem igazán látom ezt létrejönni, de pletykának végül is van olyan jó mint bármelyik másik.de, sokon múlt. egyrészt nem volt sexy a Pool (Suarez és Sterling már nem volt, Benteke és Bobby épp érkezett, még Rodgers, de már főtt a kávé, Klopp meg még a láthatáron sem), másrészt amikor De Bruyne a szitihez került, addigra a Pool már elköltötte a Sterlingért kapott 55 misit.
Mikey
ez pont az a pár év volt, amikor mindenki, akivel hírbe hozták a csapatot, az máshova került. még a fiatal Salaht sem bírtuk leigazolni, elvitte a Dinamo.
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
8 hónapja
Nem, csak a klub jelentette be hivatalosan.Virgil VAN MÉG 2 ÉVIG Dijk Liverpoolban <3Romano hírvigózott, vagy mi van?
alatriste
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
8 hónapja
Virgil VAN MÉG 2 ÉVIG Dijk Liverpoolban <3Romano hírvigózott, vagy mi van?
alatriste
8 hónapja
Néhány nagyon unatkozó ember elkezdte a pletykát, hogy De Bruyne a Liverpoolba mehet, merthogy annak idején sem sokon múlt. Én nem igazán látom ezt létrejönni, de pletykának végül is van olyan jó mint bármelyik másik.de, sokon múlt. egyrészt nem volt sexy a Pool (Suarez és Sterling már nem volt, Benteke és Bobby épp érkezett, még Rodgers, de már főtt a kávé, Klopp meg még a láthatáron sem), másrészt amikor De Bruyne a szitihez került, addigra a Pool már elköltötte a Sterlingért kapott 55 misit.
Mikey
ez pont az a pár év volt, amikor mindenki, akivel hírbe hozták a csapatot, az máshova került. még a fiatal Salaht sem bírtuk leigazolni, elvitte a Dinamo.
8 hónapja
Virgil VAN MÉG 2 ÉVIG Dijk Liverpoolban <3 Kopóban már a sebesség de még mindig világelit szinten van captain, örülés van!

Liverpool Fc