Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
Beszarok mi meccs ez is
8 hónapja
Ez de szar Bayern figura volt
Poloska vagyok.
8 hónapja
Vadásztölténygyár.leragadtál a Parmalatnál? 😊Nem követem már aktívan a karrierjét, ahogy a Videoton névváltoztatásait se.Akarod mondani BVSC Zugló Vinije.Kb. mint a Real és a Videoton Viniciusa.unokatestvérekNa emlegettétek is Koman-t, be is állt a névrokonanem a rokona?
gamerkr
YoungZeeZee
Sixo
Kampman
zacknorb
Kampman
NB2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
8 hónapja
leragadtál a Parmalatnál? 😊Nem követem már aktívan a karrierjét, ahogy a Videoton névváltoztatásait se.Akarod mondani BVSC Zugló Vinije.Kb. mint a Real és a Videoton Viniciusa.unokatestvérekNa emlegettétek is Koman-t, be is állt a névrokonanem a rokona?
gamerkr
YoungZeeZee
Sixo
Kampman
zacknorb
Kampman
8 hónapja
Ha gnabry kezdett volna Sane helyett siman nyer a bayern.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
8 hónapja
Kane előtt ott volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Nem követem már aktívan a karrierjét, ahogy a Videoton névváltoztatásait se.Akarod mondani BVSC Zugló Vinije.Kb. mint a Real és a Videoton Viniciusa.unokatestvérekNa emlegettétek is Koman-t, be is állt a névrokonanem a rokona?
gamerkr
YoungZeeZee
Sixo
Kampman
zacknorb
8 hónapja
Baszki Kane
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
Akarod mondani BVSC Zugló Vinije.Kb. mint a Real és a Videoton Viniciusa.unokatestvérekNa emlegettétek is Koman-t, be is állt a névrokonanem a rokona?
gamerkr
YoungZeeZee
Sixo
Kampman
Poloska vagyok.
8 hónapja
Bmeg csak Inter játékos kezezhet ma
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
Kb. mint a Real és a Videoton Viniciusa.unokatestvérekNa emlegettétek is Koman-t, be is állt a névrokonanem a rokona?
gamerkr
YoungZeeZee
Sixo
8 hónapja
Frattesi herpeszes?
8 hónapja
Azt hittem anya lánya kapcsolat van közöttükunokatestvérekNa emlegettétek is Koman-t, be is állt a névrokonanem a rokona?
gamerkr
YoungZeeZee
Sixo
8 hónapja
ez jó szar figura volt
8 hónapja
unokatestvérekNa emlegettétek is Koman-t, be is állt a névrokonanem a rokona?
gamerkr
YoungZeeZee
8 hónapja
Nah bejött a 4 Bayernes akit becserélésre méltónak ítéltem. Lesz-e vajon 5.Márcsak a svéd srác hiányzik
Sixo
8 hónapja
Gnabry ez kinek? Nekem jött?Bezzeg Thuramot simán megtalálja
Sixo
8 hónapja
Nah bejött a 4 Bayernes akit becserélésre méltónak ítéltem. Lesz-e vajon 5.
8 hónapja
Na emlegettétek is Koman-t, be is állt a névrokona