Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
KM bokája nem nézett ki jól
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Meg fejes és nem rúgás, tudom.Spurs rúgja BL döntőbe a Bayernt !Ez még csak az elődöntőért megy, ha nem tudnád 😉
Sixo
csebi
8 hónapja
Csebiiiiiii van még körmöd apuci?Itthon vagyunk a kis lakásban, még ugrálni sem tudok mert alszanak a lányok.
JC6 (Mr. Miele)
Máltán már orjongenek …
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
Spurs rúgja BL döntőbe a Bayernt !Elődöntőbe.
Sixo
Se.
Poloska vagyok.
8 hónapja
Ilyeneket fifában szereztem anno 🤪
8 hónapja
Tudom már, melyik meccsre emlékeztet a RM-ARS: Honvéd-Gyirmót.jaja, ikertornyok
nagylaza, főpohárnok
8 hónapja
Spurs rúgja BL döntőbe a Bayernt !Ez még csak az elődöntőért megy, ha nem tudnád 😉
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
Csebiiiiiii van még körmöd apuci?
8 hónapja
Tudom már, melyik meccsre emlékeztet a RM-ARS: Honvéd-Gyirmót.
8 hónapja
Hat igen, a spurs playak eletben tartjak a Bayernt 😀
8 hónapja
Valaki segítsen, ha a szögletet ráverik kapura úgy, hogy a kapusnak kell kiütni, az fogadás szempontjából miért nem kapuralövés?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
8 hónapja
És Gnabry gólpassz baszod
8 hónapja
Bmeg Oliseolise meg müller már eldönthette volna
csebi
8 hónapja
Lol
8 hónapja
nincs még ennek vége
8 hónapja
Erick Fucking Dieir!!!!
8 hónapja
Bmeg Olise
8 hónapja
nyilván az agyhalott
8 hónapja
Nem. De egész szezonban ez van, és ő az akit sose cserél le🤣En el nem tudom képzelni hogy mi a toszt kellene még vininek csinalnia, hogy leszedje végre a pályáról🤣Már nem mind1? Azzal továbbmennétek ha lecserélné?
eaglesmcnabb
Sixo
Persze 10-ből egyszer bejön, mert villan egyet, de idegesítő hogy kilencszer meg nem🙂
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
8 hónapja
jobb védő szépen bealudt Saka góljánál
8 hónapja
A bíró már akkor elindította a mérkőzést mikor még ismeteltek a gólt. Ennyi idő alatt kizárt h alaposan megnézték volna.Elképesztő h minden szirszart megnéz a VAR percekig de egyertelmu kezezest vissza sem játszanakMert a VAR=/=TVs kamerák.
csebi
Igen, ők megnézték, a TVs rendezőket kell okolni, hogy nem mutatták.
zacknorb
Kane góljánál többet várt pedig ott nem tudom mit nézhettek …