Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
De ő karmester. Nem labdarúgás szakértőnemtom, sebők viliéket sztem nem múlja alulMáltán mindig vmi angolszász csatornán nézem a BL közvetítést, de most itthon kénytelen vagyok sport 1t.Látom először nézel Sport TV-t. Oda ha nem tudsz rendesen ööö-zni be sem vesznek. Szakértők tekintetében a legalja az összes sportcsatornának.
Hat ezt a Koman Vladimirt ki imadkozta be a stúdióba, nem tudom. Minden mondat ööözéssel kezdődik és van benne vagy 3 hát a 6 szóból …
csebi
Sixo
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
Szerintem is ők a legalja.nemtom, sebők viliéket sztem nem múlja alulMáltán mindig vmi angolszász csatornán nézem a BL közvetítést, de most itthon kénytelen vagyok sport 1t.Látom először nézel Sport TV-t. Oda ha nem tudsz rendesen ööö-zni be sem vesznek. Szakértők tekintetében a legalja az összes sportcsatornának.
Hat ezt a Koman Vladimirt ki imadkozta be a stúdióba, nem tudom. Minden mondat ööözéssel kezdődik és van benne vagy 3 hát a 6 szóból …
csebi
Sixo
Negritis, a vajda
8 hónapja
nemtom, sebők viliéket sztem nem múlja alulMáltán mindig vmi angolszász csatornán nézem a BL közvetítést, de most itthon kénytelen vagyok sport 1t.Látom először nézel Sport TV-t. Oda ha nem tudsz rendesen ööö-zni be sem vesznek. Szakértők tekintetében a legalja az összes sportcsatornának.
csebi
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Kusi-Asaret én fixen behoznám ha Kompany lennék, Kane mellé, hagy tanuljon.
8 hónapja
Szerintem nem írtam ilyet, csak tényeket írtam, a többit te gondolod hozzá...Juhú, megint megtudtam hogy egyedül Vini nyert BLt, nem a Real, és hogy emiatt Vini többet ér mint bárki más.Vinicius mutogatta mar a kupak szamat? Mert most lehetne😃Mutogathatná, nem is ok nélkül, ettől a párharctól függetlenül. 24 évesen többször nyert BL-t mint ahányszor döntőzött az Arsenal...
Kenny
kapitnono
zacknorb

8 hónapja
Az Arsenal nagyon jól védekezik, Vini és Mbappé kioltja egymást. Valakit el kell adni és emellett Ancelotti mehet Brazíliába, mert ez a játék 0 mint mindig, semmi elképzelés.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
8 hónapja
Máltán mindig vmi angolszász csatornán nézem a BL közvetítést, de most itthon kénytelen vagyok sport 1t.Látom először nézel Sport TV-t. Oda ha nem tudsz rendesen ööö-zni be sem vesznek. Szakértők tekintetében a legalja az összes sportcsatornának.
csebi
8 hónapja
Nekikestek, ott vannak a kapu előtt (66% field tilt) de veszélyt nem tudnak teremteniReal Madrid created 0.11(xG) in the first half against Arsenal.Azt hittem nekik esnek oszt lesz ami lesz....erre ez a langyibangyizás
3. Gólos. Hátrányban.
zacknorb
ThundersNFL a Paraszt
Poloska vagyok.
8 hónapja
Máltán mindig vmi angolszász csatornán nézem a BL közvetítést, de most itthon kénytelen vagyok sport 1t. Hat ezt a Koman Vladimirt ki imadkozta be a stúdióba, nem tudom. Minden mondat ööözéssel kezdődik és van benne vagy 3 hát a 6 szóból …
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
Anyád mekkora Rihanna party megy Milanoba félidőbe
Poloska vagyok.
8 hónapja
Juhú, megint megtudtam hogy egyedül Vini nyert BLt, nem a Real, és hogy emiatt Vini többet ér mint bárki más.Vinicius mutogatta mar a kupak szamat? Mert most lehetne😃Mutogathatná, nem is ok nélkül, ettől a párharctól függetlenül. 24 évesen többször nyert BL-t mint ahányszor döntőzött az Arsenal...
Kenny
kapitnono
Poloska vagyok.
8 hónapja
Vinicius mutogatta mar a kupak szamat? Mert most lehetne😃Mutogathatná, nem is ok nélkül, ettől a párharctól függetlenül. 24 évesen többször nyert BL-t mint ahányszor döntőzött az Arsenal...
Kenny

8 hónapja
Olyan lassú az átmenet hogy van ott 3 ember aki blokkoljon.Az okés, de egyszer nem láttam hogy Vini vagy Mbappe próbálna 1v1 et és elvinni befelé mondjuk. Akkor próbáljanak távolról is lőni vagy bármi más, ne csak az ívelgetés menjen. Mert he lenne egy Benzema, Ronaldo középen még azt mondom talán lenne is esély hogy egyszer elfejelje valamelyik, de így?Realnál komoly ez az ívelgetős taktika ekkora hátányban úgy, hogy Vinicius, Rodrygo meg Mbappe van középen? 😀Senal jól zárja a területeket anélkül meg sokat nem érnek
kapitnono
Negritis, a vajda
kapitnono
Be kell hozni ceballost serulten is, oszt levinni elolrol valamelyik brazilt, hogy legalabb egy szepsegtapaszt felrakjunk az eredményjelzőre. De végre eljött egy meccs ahol nem ment fel a vérnyomasom egyszer sem, annyira sansztalan az egész😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
8 hónapja
Real Madrid created 0.11(xG) in the first half against Arsenal.Azt hittem nekik esnek oszt lesz ami lesz....erre ez a langyibangyizás
3. Gólos. Hátrányban.
zacknorb
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
8 hónapja
City ellen azért volt jó a meccsterv, mert kókler Guardiola egyedul a szezonban azt gondolta hogy tök jó ha hagy területeket a realnak. Akinek van egy kis esze siman lezarja a teruleteket, oszt vege a tudomanynak.Ancelottinak remekul sikerult a meccsterv, reggelig nem lovunk itt ma akciógolt🤣A City ellen még tudom mondani hogy jó volt a terv, de a szezonban többször volt az? Nem csak az egyéni képességek döntöttek?
eaglesmcnabb
zacknorb
Amúgy megint úgy tűnik hogy simán szétfutnak.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
8 hónapja
Real Madrid created 0.11(xG) in the first half against Arsenal.3. Gólos. Hátrányban.
Poloska vagyok.
8 hónapja
Ancelotti és a Real házassága elfáradt....Még 2 El Classico ott kitömik őket és véget is ér....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
8 hónapja
Az okés, de egyszer nem láttam hogy Vini vagy Mbappe próbálna 1v1 et és elvinni befelé mondjuk. Akkor próbáljanak távolról is lőni vagy bármi más, ne csak az ívelgetés menjen. Mert he lenne egy Benzema, Ronaldo középen még azt mondom talán lenne is esély hogy egyszer elfejelje valamelyik, de így?Realnál komoly ez az ívelgetős taktika ekkora hátányban úgy, hogy Vinicius, Rodrygo meg Mbappe van középen? 😀Senal jól zárja a területeket anélkül meg sokat nem érnek
kapitnono
Negritis, a vajda

8 hónapja
Bejon Rafa és Stanisic atmozoghat belső védőbeElnézve a Bayern cseréket, csak 4ig jutottam. Pavlovics, Gnabry, Coman, Guerreiro. Nincs Kane-nek cseréje. Minek ment el Tel, jobb a Spursben csere lenni, mint a Bayernben?és belső védő sincs aki segíthetne Kim-Dier sárgáin.
Sixo
gamerkr
8 hónapja
Ancelottinak remekul sikerult a meccsterv, reggelig nem lovunk itt ma akciógolt🤣A City ellen még tudom mondani hogy jó volt a terv, de a szezonban többször volt az? Nem csak az egyéni képességek döntöttek?
eaglesmcnabb
Poloska vagyok.
8 hónapja
Vinicius mutogatta mar a kupak szamat? Mert most lehetne😃
8 hónapja
Itt is vannak csöcsök félidőben vagy az csak NFL?Ott is csak hálaadás és playoff alatt
Sixo
8 hónapja
Realnál komoly ez az ívelgetős taktika ekkora hátányban úgy, hogy Vinicius, Rodrygo meg Mbappe van középen? 😀Olvastam a héten pár helyen hogy Carlo ilyet szeretne tolni, de túlságosan nem hittem neki mert mindennek ellentmond (Real stílusnak talán annyira nem Ferenczi Attila szerint)
kapitnono
Poloska vagyok.
8 hónapja
Realnál komoly ez az ívelgetős taktika ekkora hátányban úgy, hogy Vinicius, Rodrygo meg Mbappe van középen? 😀Senal jól zárja a területeket anélkül meg sokat nem érnek
kapitnono
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Ancelottinak remekul sikerult a meccsterv, reggelig nem lovunk itt ma akciógolt🤣