Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Ja és a Tottenham így BL résztvevő jövőre. 😀
9 hónapja
Jó hónap ez a május, Harry Kane is megnyerte első trófeáját és a Spurs is 17 év után nyert egyet.
9 hónapja
Az a durva hogy előre játékban Bruno,Diallo pároson kívül mindenki szar….Berrada előtt rohadt nagy feladat lesz, de épkézláb csatár jöjjön mert ha ezeket kell nézni a kövi években is tényleg eret vágok
9 hónapja
Na akkor jövőre ideje lesz hogy a Montreal Canadiens is megnyerje a Stanleyt 😎😎😎
9 hónapja
Ehh Greenwood bakker micsoda játékos lehetne nálunk😭ne gyengülj el. Zirkzee is egy kalap szar... Annyi, de annyi pénzt dobtunk ki olyanokra, akik egy középcsapatban kicsit is jobbak voltak a szarnál. Ilyen rossz sport igazgatót még életemben nem láttam.
Zirkzee-ben látok fantáziát a többiekben kajak nullát.
manuszka86
9 hónapja
Ehh Greenwood bakker micsoda játékos lehetne nálunk😭Zirkzee-ben látok fantáziát a többiekben kajak nullát.
9 hónapja
Rashford azután menjen, hogy Höjlund és Zirkzee már távozott. Greenwood-ot akarom vissza!rúgjunk ki mindenkit kb. Komolyan itt ki kell söpörni mindenkit szinte.Meg Trashford🙂
Mehet Onana, Shaw, Lindelöf, Dalot, Casemiro, Mount, Ugarte, Garnacho, Antony, Höjlund, Zirkzee, Eriksen. Ezek többet ne húzzák magukra a klub mezét.
Toto21
Ugarte nem olyan rossz,csak mellé marhára kellene játékos aki fel tudja venni a labdát és előre tudja juttatni,mert az nem normális ha Bruno játszik ott
manuszka86
9 hónapja
rúgjunk ki mindenkit kb. Komolyan itt ki kell söpörni mindenkit szinte.Meg Trashford🙂
Mehet Onana, Shaw, Lindelöf, Dalot, Casemiro, Mount, Ugarte, Garnacho, Antony, Höjlund, Zirkzee, Eriksen. Ezek többet ne húzzák magukra a klub mezét.
Toto21
Ugarte nem olyan rossz,csak mellé marhára kellene játékos aki fel tudja venni a labdát és előre tudja juttatni,mert az nem normális ha Bruno játszik ott
9 hónapja
Igazad van Bogdán kiegyenlítetten szr meccs volt 🥴
9 hónapja
Akkor bocs vmièrt rosszul figyeltem a játèkra !!! concentráltam 🤣😀Igen Gundi nekem is a Juve Milan BL jutott eszembe, most legalább a jó csapat nyert 😛Gundi? HBI kommentált ma.
dande2
iktriad
Hát ez az mi sem tudjuk elhinni
9 hónapja
Garnacho is egy nagy semmi. Nem rendelkezik semmi ésszel. Adjuk el, hátha kapunk érte pénzt.Én Garnachot és Ugartet megtartanám, a többi mehetrúgjunk ki mindenkit kb. Komolyan itt ki kell söpörni mindenkit szinte.Ilyen 💩 játékkal a Roma is lehetne itt.A mostani roma lefocizta volna mindket csapatot.
steelwolf
Kivancsi leszek hogy tisztitjak meg ezt a unitedet...
davemayer
Toto21
davemayer
Felőlem kiállhatunk jövőre így is:
Bayindir - Yoro, Maguire, Lisandro - Mazra, Collyer, Mainoo, Dorgu - Bruno, Diallo - Rashford. A padot töltsük fel ifikkel azt kész
9 hónapja
utoljára ennyire szar csapat európai kupadöntőben talán a Rangers volt 2008-ban
9 hónapja
Én Garnachot és Ugartet megtartanám, a többi mehetrúgjunk ki mindenkit kb. Komolyan itt ki kell söpörni mindenkit szinte.Ilyen 💩 játékkal a Roma is lehetne itt.A mostani roma lefocizta volna mindket csapatot.
steelwolf
davemayer
Toto21
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
9 hónapja
Tudták hogy elég. Írtam is a meccs előtt hogy annyira szar a united h ha a spurs lövi az elsőt könnyen vége is
zacknorb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
9 hónapja
Nem is nagyon tudják hirtelen a szurkerek, hogy miként kellene ünnepelni végső győzelmet✌️
9 hónapja
rúgjunk ki mindenkit kb. Komolyan itt ki kell söpörni mindenkit szinte.Ilyen 💩 játékkal a Roma is lehetne itt.A mostani roma lefocizta volna mindket csapatot.
steelwolf
davemayer
9 hónapja
Na az tényleg egy okádék meccs volt...Nem tudom, hogy láttam e már szarabb meccset (valószínű igen), de pont leszarom!!! 👏🏻👏🏻👏🏻🍾🍾🏆🏆🏆2000-es évek juve-milan bl döntője magasan a no1
Klaci79
davemayer
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
Legalább heti 1 meccs,rövid pad elég ki lehet baszni mindenkit kb😃Ilyen 💩 játékkal a Roma is lehetne itt.A mostani roma lefocizta volna mindket csapatot.
steelwolf
davemayer
9 hónapja
Benzin + ZippoHypo?Ilyen 💩 játékkal a Roma is lehetne itt.A mostani roma lefocizta volna mindket csapatot.
steelwolf
davemayer
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
9 hónapja
Nem tudom, hogy láttam e már szarabb meccset (valószínű igen), de pont leszarom!!! 👏🏻👏🏻👏🏻🍾🍾🏆🏆🏆2000-es évek juve-milan bl döntője magasan a no1
Klaci79
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
9 hónapja
Az ezen nem segít. Taposóakna talán.Hypo?Ilyen 💩 játékkal a Roma is lehetne itt.A mostani roma lefocizta volna mindket csapatot.
steelwolf
davemayer
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
9 hónapja
Hypo?Ilyen 💩 játékkal a Roma is lehetne itt.A mostani roma lefocizta volna mindket csapatot.
steelwolf
davemayer
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
Zirkzee, Höjlund, Ugarte, Mount, Antony pénzén, mi embereket hozhattunk volna... Kösz ETH, tönkretetted a klubbotOnana 60M-ját ne hagyd ki
Toto21
BEARS BABY!
Sir Alex immortal