Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
Palhinhát nem hagytam ki, őt senki sem akarná a pályán látni.Elnézve a Bayern cseréket, csak 4ig jutottam. Pavlovics, Gnabry, Coman, Guerreiro. Nincs Kane-nek cseréje. Minek ment el Tel, jobb a Spursben csere lenni, mint a Bayernben?Sérült Musiala, Davies, Ito és Upa. (Palhinhat meg kihagytad, ott ül).
Sixo
Tel a több játéklehetőségert ment el, ezért akart végleg eligazolni de csak a Spurs vitte volna, oda meg csak kölcsönbe ment. Most is mennek a hírek h a Spurs továbbra id akarja végleg de csak akkor maradna ha van Európa ami csak akkor lehetne ha megnyerik az Európa Ligát. Szóval majd vhova mashova igazol.
De Kanenek h hozol cserét? Nincsenek már Chupok akik beérik az évi 150 perccel.
csebi
8 hónapja
Realnál komoly ez az ívelgetős taktika ekkora hátányban úgy, hogy Vinicius, Rodrygo meg Mbappe van középen? 😀

8 hónapja
Elnézve a Bayern cseréket, csak 4ig jutottam. Pavlovics, Gnabry, Coman, Guerreiro. Nincs Kane-nek cseréje. Minek ment el Tel, jobb a Spursben csere lenni, mint a Bayernben?Sérült Musiala, Davies, Ito és Upa. (Palhinhat meg kihagytad, ott ül).
Sixo
Tel a több játéklehetőségert ment el, ezért akart végleg eligazolni de csak a Spurs vitte volna, oda meg csak kölcsönbe ment. Most is mennek a hírek h a Spurs továbbra id akarja végleg de csak akkor maradna ha van Európa ami csak akkor lehetne ha megnyerik az Európa Ligát. Szóval majd vhova mashova igazol.
De Kanenek h hozol cserét? Nincsenek már Chupok akik beérik az évi 150 perccel.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
Elnézve a Bayern cseréket, csak 4ig jutottam. Pavlovics, Gnabry, Coman, Guerreiro. Nincs Kane-nek cseréje. Minek ment el Tel, jobb a Spursben csere lenni, mint a Bayernben?és belső védő sincs aki segíthetne Kim-Dier sárgáin.
Sixo
8 hónapja
nah ez az odegard visszahúzás pl már érdekesebb eset
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Thuramon vmi vérdíj van kitűzve …
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
Elnézve a Bayern cseréket, csak 4ig jutottam. Pavlovics, Gnabry, Coman, Guerreiro. Nincs Kane-nek cseréje. Minek ment el Tel, jobb a Spursben csere lenni, mint a Bayernben?Kane is úgy döntött egy idő után, hogy inkább a Bayernben nem nyer trófeát, mint a Spursben.
Sixo
8 hónapja
Nettó faszságot meg kell magyarázni még nagyobb nettó faszsággalUEFA statement: “The penalty for Real Madrid has been taken away due to a non-foul by Declan Rice”.most akkor mégse a les volt?
zacknorb
Negritis, a vajda
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
8 hónapja
Elnézve a Bayern cseréket, csak 4ig jutottam. Pavlovics, Gnabry, Coman, Guerreiro. Nincs Kane-nek cseréje. Minek ment el Tel, jobb a Spursben csere lenni, mint a Bayernben?
8 hónapja
UEFA statement: “The penalty for Real Madrid has been taken away due to a non-foul by Declan Rice”.most akkor mégse a les volt?
zacknorb
8 hónapja
UEFA statement: “The penalty for Real Madrid has been taken away due to a non-foul by Declan Rice”.
Poloska vagyok.
8 hónapja
ezt te se gondolhatod komolyan. 😀 Idegen testnek tűnik a pályán. Ott tűnik fel mindig, ahol nem kéneAltatunk Leroyjalmegint Sané... Kompany hozd már le komolyanérthetetlen hogy miért nem Gnabry kezdett....
Toto21
gamerkr
csebi
8 hónapja
nagyon helyes sárga Rayanak
8 hónapja
A világ 3/4-e a Real ellen szurkol....Ja mert ő biztosan mindent megtett hogy elérje a labdát amit berúgtak a vonalon álló courtoisnak. Asencio meg egykézzel lekapta simán.nálam az a különbség hogy tini nindzsda dobta magát eszébe se volt a labda felé menni és rizsa épp hogy fogtanem tudom, számomra ezek a tizik amiket befújnak utóbbi időben, hogy ott sincs a labda, akciót nem befolyásolta volna (közelében nem volt a labda az arsenalosnak), és történik vhol egy random szabálytalanság, azt tizi...nekem ez nem tizi....persze, ez magánvélemény 😊ez is "kamu tizi"...arsenalé is az volt.. 1-1az 50-50 volt, ez full kamu
bogjosi
Negritis, a vajda
bogjosi
ascensio meg mindent megtett hogy levigye merilot
Negritis, a vajda
Mindegy első meccs miatt nem érdemlünk semmit, essünk csak kiy nekem már az jó ha nem megy a vardridozás majd a meccs után 🙂
eaglesmcnabb
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
8 hónapja
jenkins?Altatunk Leroyjalmegint Sané... Kompany hozd már le komolyanérthetetlen hogy miért nem Gnabry kezdett....
Toto21
gamerkr
csebi
8 hónapja
Altatunk Leroyjalmegint Sané... Kompany hozd már le komolyanérthetetlen hogy miért nem Gnabry kezdett....
Toto21
gamerkr
8 hónapja
nekem nincs bjaom azzal ha ezeket befújjáksőt, meg is ölheti! 😊Szóval akkor ha nincs ott a labda agyon lehet rúgni az embert?és én ezt nem is vitatom 😊nálam az a különbség hogy tini nindzsda dobta magát eszébe se volt a labda felé menni és rizsa épp hogy fogtanem tudom, számomra ezek a tizik amiket befújnak utóbbi időben, hogy ott sincs a labda, akciót nem befolyásolta volna (közelében nem volt a labda az arsenalosnak), és történik vhol egy random szabálytalanság, azt tizi...nekem ez nem tizi....persze, ez magánvélemény 😊ez is "kamu tizi"...arsenalé is az volt.. 1-1az 50-50 volt, ez full kamu
bogjosi
Negritis, a vajda
bogjosi
Negritis, a vajda
(pusztán azt mondom, h semennyire nem befolyásolta a játék menetét.)
bogjosi
Ezt a vitát már anno lefolytattuk aztán iylen esetek elmaradása miatt is ment a reklamálás.
zacknorb
(igen, emlékszem, azt hiszem egy ATMA-Real tizinél volt, ott is uezt vallottam, nem lehet mondani, hogy nem vagyok konzisztens 😀 )
bogjosi
csak ne az legyen hogy a játékos első szándékból homorít
8 hónapja
megint Sané... Kompany hozd már le komolyanérthetetlen hogy miért nem Gnabry kezdett....
Toto21
8 hónapja
Ja mert ő biztosan mindent megtett hogy elérje a labdát amit berúgtak a vonalon álló courtoisnak. Asencio meg egykézzel lekapta simán.nálam az a különbség hogy tini nindzsda dobta magát eszébe se volt a labda felé menni és rizsa épp hogy fogtanem tudom, számomra ezek a tizik amiket befújnak utóbbi időben, hogy ott sincs a labda, akciót nem befolyásolta volna (közelében nem volt a labda az arsenalosnak), és történik vhol egy random szabálytalanság, azt tizi...nekem ez nem tizi....persze, ez magánvélemény 😊ez is "kamu tizi"...arsenalé is az volt.. 1-1az 50-50 volt, ez full kamu
bogjosi
Negritis, a vajda
bogjosi
Negritis, a vajda
Mindegy első meccs miatt nem érdemlünk semmit, essünk csak kiy nekem már az jó ha nem megy a vardridozás majd a meccs után 🙂
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
8 hónapja
müller b+Ne is mondd …
Negritis, a vajda
8 hónapja
megint Sané... Kompany hozd már le komolyan
8 hónapja
sőt, meg is ölheti! 😊Szóval akkor ha nincs ott a labda agyon lehet rúgni az embert?és én ezt nem is vitatom 😊nálam az a különbség hogy tini nindzsda dobta magát eszébe se volt a labda felé menni és rizsa épp hogy fogtanem tudom, számomra ezek a tizik amiket befújnak utóbbi időben, hogy ott sincs a labda, akciót nem befolyásolta volna (közelében nem volt a labda az arsenalosnak), és történik vhol egy random szabálytalanság, azt tizi...nekem ez nem tizi....persze, ez magánvélemény 😊ez is "kamu tizi"...arsenalé is az volt.. 1-1az 50-50 volt, ez full kamu
bogjosi
Negritis, a vajda
bogjosi
Negritis, a vajda
(pusztán azt mondom, h semennyire nem befolyásolta a játék menetét.)
bogjosi
Ezt a vitát már anno lefolytattuk aztán iylen esetek elmaradása miatt is ment a reklamálás.
zacknorb
(igen, emlékszem, azt hiszem egy ATMA-Real tizinél volt, ott is uezt vallottam, nem lehet mondani, hogy nem vagyok konzisztens 😀 )
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
8 hónapja
müller b+