Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
Ezek mind voltak meccsek szünetében.én csak meccseket nézek egyéb műsorokat nemZámbori, Puhl és Mészöly volt az igazi mesterhármasDe az 1. A többi műsoron vannak értelmezhetőek az arénán. A Sport TV_n csak ezek a Nyilasi Tibik, Hegyi Ivánok jellegű ürgék vannak,nemtom, sebők viliéket sztem nem múlja alulMáltán mindig vmi angolszász csatornán nézem a BL közvetítést, de most itthon kénytelen vagyok sport 1t.Látom először nézel Sport TV-t. Oda ha nem tudsz rendesen ööö-zni be sem vesznek. Szakértők tekintetében a legalja az összes sportcsatornának.
Hat ezt a Koman Vladimirt ki imadkozta be a stúdióba, nem tudom. Minden mondat ööözéssel kezdődik és van benne vagy 3 hát a 6 szóból …
csebi
Sixo
Negritis, a vajda
Sixo
csebi
ahhoz akkor inkább vmi youtube/podcast vagy cikk
Negritis, a vajda
8 hónapja
szerintem is kéz volt 😀Vicces h rá sem néztek …
Löfli
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
én csak meccseket nézek egyéb műsorokat nemZámbori, Puhl és Mészöly volt az igazi mesterhármasDe az 1. A többi műsoron vannak értelmezhetőek az arénán. A Sport TV_n csak ezek a Nyilasi Tibik, Hegyi Ivánok jellegű ürgék vannak,nemtom, sebők viliéket sztem nem múlja alulMáltán mindig vmi angolszász csatornán nézem a BL közvetítést, de most itthon kénytelen vagyok sport 1t.Látom először nézel Sport TV-t. Oda ha nem tudsz rendesen ööö-zni be sem vesznek. Szakértők tekintetében a legalja az összes sportcsatornának.
Hat ezt a Koman Vladimirt ki imadkozta be a stúdióba, nem tudom. Minden mondat ööözéssel kezdődik és van benne vagy 3 hát a 6 szóból …
csebi
Sixo
Negritis, a vajda
Sixo
csebi
ahhoz akkor inkább vmi youtube/podcast vagy cikk
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
szerintem is kéz volt 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 hónapja
Ez nem a kezére pattant?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
Szép munka.
8 hónapja
Martinez!
8 hónapja
LOl a Bayern védelme ma nem egy nagy biztosíték, a középkezdést követő első Inter akcióból majdnem kiegyenlítettek.Meg jobb meccs lesz ez így ebből. Jöhetne Gnabry mert végre lesz hely futni
Sixo
8 hónapja
LOl a Bayern védelme ma nem egy nagy biztosíték, a középkezdést követő első Inter akcióból majdnem kiegyenlítettek.kapus nem rossz, de az ember idegbajt kap folyamatosan
Sixo
a 2 védő meg csak gyenge
8 hónapja
Vagy más sportoknál a Bill meg az Ancsin JaniZámbori, Puhl és Mészöly volt az igazi mesterhármasDe az 1. A többi műsoron vannak értelmezhetőek az arénán. A Sport TV_n csak ezek a Nyilasi Tibik, Hegyi Ivánok jellegű ürgék vannak,nemtom, sebők viliéket sztem nem múlja alulMáltán mindig vmi angolszász csatornán nézem a BL közvetítést, de most itthon kénytelen vagyok sport 1t.Látom először nézel Sport TV-t. Oda ha nem tudsz rendesen ööö-zni be sem vesznek. Szakértők tekintetében a legalja az összes sportcsatornának.
csebi
Sixo
Negritis, a vajda
Sixo
csebi
8 hónapja
LOl a Bayern védelme ma nem egy nagy biztosíték, a középkezdést követő első Inter akcióból majdnem kiegyenlítettek.
8 hónapja
Zámbori, Puhl és Mészöly volt az igazi mesterhármasDe az 1. A többi műsoron vannak értelmezhetőek az arénán. A Sport TV_n csak ezek a Nyilasi Tibik, Hegyi Ivánok jellegű ürgék vannak,nemtom, sebők viliéket sztem nem múlja alulMáltán mindig vmi angolszász csatornán nézem a BL közvetítést, de most itthon kénytelen vagyok sport 1t.Látom először nézel Sport TV-t. Oda ha nem tudsz rendesen ööö-zni be sem vesznek. Szakértők tekintetében a legalja az összes sportcsatornának.
csebi
Sixo
Negritis, a vajda
Sixo
8 hónapja
még azt hittem neki áll még tili-tolizni, de kellett ez.
8 hónapja
KANE!!!! De nagyon megérdemli!
8 hónapja
De az 1. A többi műsoron vannak értelmezhetőek az arénán. A Sport TV_n csak ezek a Nyilasi Tibik, Hegyi Ivánok jellegű ürgék vannak,nemtom, sebők viliéket sztem nem múlja alulMáltán mindig vmi angolszász csatornán nézem a BL közvetítést, de most itthon kénytelen vagyok sport 1t.Látom először nézel Sport TV-t. Oda ha nem tudsz rendesen ööö-zni be sem vesznek. Szakértők tekintetében a legalja az összes sportcsatornának.
csebi
Sixo
Negritis, a vajda
8 hónapja
Kane b+ ez hogy?! 😀
8 hónapja
eh, vezet a Bayern 😕
8 hónapja
Ott van bmeg
8 hónapja
YoungZeeZee
9 407
ok csak kocsma, koman nem tud beszelninemtom, sebők viliéket sztem nem múlja alulMáltán mindig vmi angolszász csatornán nézem a BL közvetítést, de most itthon kénytelen vagyok sport 1t.Látom először nézel Sport TV-t. Oda ha nem tudsz rendesen ööö-zni be sem vesznek. Szakértők tekintetében a legalja az összes sportcsatornának.
csebi
Sixo
Negritis, a vajda
tok erdekes lett volna az interju vele, mint mi volt vele focistakent, de fajdalmas volt hallgatni, vagyis vegigment, de borzalom,
8 hónapja
UEFA statement: “The penalty for Real Madrid has been taken away due to a non-foul by Declan Rice”.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!