Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
Bentancur egy teljesen fölösleges sárgával jelzi, hogy még a pályán van, amúgy nem lehetett észrevenni.egy biztos, ha valami csoda miatt Ange marad 5-6 teljesen új játékos kell, mert ez a keret alkalmatlan erre a játékra
Sixo
8 hónapja
De retek jó védő ez a Romero, már vagy a 8. vagy 10. utolsó emberes szerelése.
8 hónapja
Anyatokat manchesteri balfaszok. Luzer szanalmas banda, megint bazdmeg maradhatok bent plusz 45 percet, mert az NB II szintjet nem utitek meg.
8 hónapja
Bentancur egy teljesen fölösleges sárgával jelzi, hogy még a pályán van, amúgy nem lehetett észrevenni.
8 hónapja
Lehet a Bayernben, de itt rossz nézni...na nem is kell továbbez a Tel gyerek kurvagyenge sajnos...védekezésben aztán különösképpenAmúgy az. Csebi meg meg akart győzni, hogy játékos, mint a Kane. Ez kb, mint, hogy Lucas a jobbik Hernandez testvér.
Persze Johnsont így se tudja alulmúlni
Klaci79
Sixo
8 hónapja
Büdös picsába, hogy nem tudok egyszerre két meccset nézni. Átmentem a norvégokra, erre tessék.norvégokat nézem helyetted is, mehetsz az MU-ra 😀
nagylaza, főpohárnok

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 hónapja
ez a Tel gyerek kurvagyenge sajnos...védekezésben aztán különösképpenAmúgy az. Csebi meg meg akart győzni, hogy játékos, mint a Kane. Ez kb, mint, hogy Lucas a jobbik Hernandez testvér.
Persze Johnsont így se tudja alulmúlni
Klaci79
8 hónapja
Büdös picsába, hogy nem tudok egyszerre két meccset nézni. Átmentem a norvégokra, erre tessék.
8 hónapja
.....én mondtamén úgy tudtam, hogy a 2-0 a legveszélyesebb eredmény! ....szal legyen inkább még 2 gól akkor 😀Aztamindenit, egy szép támadás végén MU gól!Még egy ilyen szép kellene ma minimum a nyugalmamért😂
Előre a BL indulásért 😀
bogjosi
manuszka86
bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
8 hónapja
2-0 mindig a legveszélyesebb eredmény, mikor tanulják már meg

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 hónapja
Theo Hernandezt kiállították érte.Itt mi az istent reklamálnak? Kezéhez nem ért, és Ekitikéhez sem.meg kell próbálni...nincs veszítenivalója. Nem jár eltiltás színészkedésért
Sixo
Klaci79
8 hónapja
jah 😀Ezt 10 perce írtamROMERO , ne már 😕 nEEEEEEEEEEEEEEEEEEEszerintem sima oscar díj
Sixo
Klaci79
Sixo
Romero rendesen foglalkoztatja a szurkolókat...
8 hónapja
Itt mi az istent reklamálnak? Kezéhez nem ért, és Ekitikéhez sem.meg kell próbálni...nincs veszítenivalója. Nem jár eltiltás színészkedésért
Sixo
8 hónapja
Ezt 10 perce írtamROMERO , ne már 😕 nEEEEEEEEEEEEEEEEEEEszerintem sima oscar díj
Sixo
Klaci79
8 hónapja
Lyon góljával így minden párharcban 1 gól van a csapatok között.
8 hónapja
Itt mi az istent reklamálnak? Kezéhez nem ért, és Ekitikéhez sem.
8 hónapja
Tel bammeg, mi lenne ha a reklamálás helyett az orrod előtt lévő labdát játszanád meg.