Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
be ne fújják már ezt tizinek
8 hónapja
Lol na azért eddig is megkaptam idehaza hogy szar a csapatom de lelkesen nézem a meccseket,de lehet ebben a szezonban ez volt az utolsó….az a vicc amúgy hogy leginkább balfasz, de végtelenül
manuszka86
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Lol na azért eddig is megkaptam idehaza hogy szar a csapatom de lelkesen nézem a meccseket,de lehet ebben a szezonban ez volt az utolsó….
8 hónapja
Megérdemelték a norvégok, az Lazio már percek óta csak bohóckodott.
8 hónapja
ez kabaré
8 hónapja
hehe Lyon tiziHa így esnek ki, Amorim első szezonja erős lett.
NB2
8 hónapja
hehe Lyon tizi
8 hónapja
Nem tudom, vagod-e, de Cherkinek eleg nagy red flagje a karaktere, nagyon problemas a faszi. Ezert nem vittek meg el eddig, allitolag a csavo nem hajlando vedekezni es segiteni hatul egyaltalan, ami miatt jo par klub lehuzta a listajarol.real szurkoló a gyerek, biztos hogy magasabb az IQ-ja 😀Ez a cherki ordas nagy playa, csoda hogy még nem vitte el egy nagycsapat, 4-5 éve húzóember Lyonban és még nincs 22.Meg kar, hogy az ikuja nagyjabol Garnacho szintjen lehet, akinel meg fixen minuszos ez a szam.
eaglesmcnabb
Stez
eaglesmcnabb
8 hónapja
Hát mert az egész hely olyan, amilyenEz nem az én napom. Nem baj, hétfőn kiütjük a BVSC-t. Az is valami.1500 ft a jegy? Emelem kalapom, megyünk! Hajrá BVSC! 😀
nagylaza, főpohárnok
JC6 (Mr. Miele)
A vendég jobb, mint a hazai.
Poloska vagyok.
8 hónapja
mondjuk az alapján inkább alacsony 😊real szurkoló a gyerek, biztos hogy magasabb az IQ-ja 😀Ez a cherki ordas nagy playa, csoda hogy még nem vitte el egy nagycsapat, 4-5 éve húzóember Lyonban és még nincs 22.Meg kar, hogy az ikuja nagyjabol Garnacho szintjen lehet, akinel meg fixen minuszos ez a szam.
eaglesmcnabb
Stez
eaglesmcnabb
8 hónapja
Ez nem az én napom. Nem baj, hétfőn kiütjük a BVSC-t. Az is valami.1500 ft a jegy? Emelem kalapom, megyünk! Hajrá BVSC! 😀
nagylaza, főpohárnok
8 hónapja
Ez nem az én napom. Nem baj, hétfőn kiütjük a BVSC-t. Az is valami.lófaszt!
nagylaza, főpohárnok

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 hónapja
real szurkoló a gyerek, biztos hogy magasabb az IQ-ja 😀Ez a cherki ordas nagy playa, csoda hogy még nem vitte el egy nagycsapat, 4-5 éve húzóember Lyonban és még nincs 22.Meg kar, hogy az ikuja nagyjabol Garnacho szintjen lehet, akinel meg fixen minuszos ez a szam.
eaglesmcnabb
Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
8 hónapja
Ez nem az én napom. Nem baj, hétfőn kiütjük a BVSC-t. Az is valami.
8 hónapja
djurgarden is vezet +2-vel7. perc óta emberelőnyben játszanak, eltartott egy ideig amíg el tudták dönteni a meccset.
NB2
8 hónapja
djurgarden is vezet +2-vel
8 hónapja
Ha nem gól, akkor 11-es
8 hónapja
És ott van a Lyon gól! 😀 nem hiszem el.
„History is a set of lies agreed upon.”
8 hónapja
Középen is elvan, Szobi helyét is eljátssza.jah, csak msik oldalon meg ott van Gakpo-Diaz2 lábas , olyan poszton játszik amilyenen akar.nemtom mennyi esély van rá amíg Salah itt vanEz a cherki ordas nagy playa, csoda hogy még nem vitte el egy nagycsapat, 4-5 éve húzóember Lyonban és még nincs 22.Nyaron Pool.
eaglesmcnabb
Kenny
de meglátjuk
mondjuk kiváncsi vagyok nyáron mennyire lesz földindulás a keretben
Negritis, a vajda
Sixo
de ugye van szó arról hogy Diaz, Nunez és Jota is megy a nyáron, szal meglátjuk mi lesz
(és akkor még ott van Elliott-Chiesa)
Negritis, a vajda