Soccer

41 feliratkozó

9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 765 — Kinek mit intézett a kormánya
Hát ez eddig kutyaszar

Poloska vagyok.
9 hónapja
ozibozi New York Giants 20 929
Ennek a mocsok Barátnak már vagy min 6 pont szárad a lelkén, most is próbált ezzel a hazaadással szabotálni
Conte lelép Nápolyból.
Tony Adams
Mivel nem kap pénzt igazolásra, érthetö
9 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 612 — Whoops, looks like something went wrong.
Varda azt csinal a KBSC-vel eddig, amit akar, Revesznek nem szoltak, hogy a Barcikat kene magukkal vinniuk az elvonalba, mert akkor lesz egy fix kieso, nekik meg ez jobb eselyt ad a bennmaradasra, mintha a Vasas jutna fel mellettuk.
Stez
A Vasasra semmi szükség az NB1-ben, ennyire színtelen - szagtalan csapatot évek óta nem láttam.
Nem mintha a KBSC-nek helye lenne..😆
JC6 (Mr. Miele)
Egyiknek sincs, de a KBSC nulla penzbol gyenge, a Vasasban meg amokfut Nagy Miklos csilliardokbol. Csak Nagy megerdemelne, hogy szopjanak meg egy evet az NB II-ben, a Vardanak meg abszolut az lenne az erdeke, hogy a gyengebbet vigye fel magaval.

9 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 843 — Colts Fan
Conte lelép Nápolyból.
9 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 899
Varda azt csinal a KBSC-vel eddig, amit akar, Revesznek nem szoltak, hogy a Barcikat kene magukkal vinniuk az elvonalba, mert akkor lesz egy fix kieso, nekik meg ez jobb eselyt ad a bennmaradasra, mintha a Vasas jutna fel mellettuk.
Stez
A Vasasra semmi szükség az NB1-ben, ennyire színtelen - szagtalan csapatot évek óta nem láttam.
Nem mintha a KBSC-nek helye lenne..😆
9 hónapja

9 hónapja
Siralmas ez a meccs
9 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 659 — Lucas Scott
“Elfogytak a jegyek”
Félház van😃
JC6 (Mr. Miele)
Lehet csak fel házra elegendő jegyet árultak. Akkor valóban elfogytak.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
9 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 657
“Elfogytak a jegyek”
Félház van😃
JC6 (Mr. Miele)
Ez többször is felmerült már ezen a hétvégén.

9 hónapja
“Elfogytak a jegyek”
Félház van😃
9 hónapja
ozibozi New York Giants 20 929
Vasas meccshez nincs link?😃
JC6 (Mr. Miele)
m4sport.hu-n van stream
Stez
Mindkettőn a Várda - Barcika megy 😀 😀
Kampman
Főoldalon Az élőt kell választani, és ott megnyitni. Akkor a jó indul el

Szerkesztette: ozibozi
9 hónapja
JC6 (Mr. Miele)
m4sport.hu-n van stream
Stez
Kampman
nope

m4sport.hu/2025/05/24/upcoming-event/vasas-fc-budapest-honved-fc-labdarugas-merkantil-bank-liga/

9 hónapja
JC6 (Mr. Miele)
m4sport.hu-n van stream
Stez
Kampman
Stez mondjon le
9 hónapja
JC6 (Mr. Miele)
m4sport.hu-n van stream
Stez

9 hónapja
JC6 (Mr. Miele)
m4sport.hu-n van stream

9 hónapja
9 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 21 072
Jaj megint nagyon dekoncentrált a csapat, milyen gól volt ez is.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
Nem is tudtam, hogy újabban megint térdelgetnek a PL-ben

9 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 178 — Saturday Night Lights
Ma a Budafok-Szegeden Ecseri Máté a hazai kapuban, az utánpótlás egyik nagy tehetsége.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
9 hónapja
Class act.

Volt már hogy az utolsó fordulóban az aktuális bajnok és kupagyőztes játsszon egymás ellen?

Klopp is in the house. ❤️

9 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 178 — Saturday Night Lights
Na, gyerünk, Kékek!
Ma és szerdán W és rendben van a szezon 😊

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
9 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 236 — Cowboys fan
Én egyáltalán nem aggódnék a játékpercek miatt, azért ha lesz heti két meccs, az 540 perc a három középpályás posztra, Grav-Wirtz-MacA-Grav között is az átlag 135 perc lenne, az rettentően sok, idén is az egyik középpályás jött le a 60-65. perc körül.
Ha 120-130 perceket ad nekik Slot, hogy ne legyenek csapágyasra járatva, akkor aki igazán megszívja, az Körtisz és Elliott, mert akkor nekik 20-60 perc marad összesen hetente.
Aztán persze lehet ebbű' egy return of the diamond is.

Ja, a csapat taktikája még mindig a magas presszingen alapul, abban meg Szoboszlait nem lehet szintesés nélkül pótolni.
9 hónapja
Romano szerint majdnem mindenben megvan a megegyezés Kerkezzel is, a többi pedig már csak formalitás.

Azért ha a mai bajnokavatás és a holnapi parádé után egy héten belül bejelentené a klub Wirtz, Frimpong és Kerkez leigazolását is, az konkrétan best week ever feeling lenne.

De előtte jó lenne győzelemmel zárni a szezont, a végén meg keserű lesz a szájíz az utolsó hónap miatt. 😛
Mikey
Amúgy a Pool drukkerektol kérdezem h mi lesz Szoboval? Úgy elvileg Wirtz, Mac Allister, Gravenberch triorol írogatnak h Slot ezt vázolta fel neki. Szobo meg akkor megy a padra?
csebi
Én nem látom akadályát annak hogy ez a négyes egyszerre a pályán legyen.
Mikey
En meg biztos vagyok benne, hogy Slot rotalni fogja a tamadokat, egyreszt ha Jota elmegy peldaul (szerzodese mondjuk van, de ti mondtatok, hogy o biztosan megy), felszabadul jo par perc, ha Nunez helyere nem jon true befejezo csatar, akkor kilencesben jovore Diazt es Gakpot fogja forgatni szvsz, amugy meg LW-ben is Diaz es Gakpo foroghat, ha az egyik epp kezd kilencesben, maris csak egy ember marad, oda bejohet Szobo (Lipcseben is balszelso volt, el is mondta, legjobban a bal szelen szeret jatszani.

Ezenfelul tizesben Wirtzet is lehet pihentetni akkor Szoboval, plusz hatos-nyolcasban Gravenberch es Mac Allister csapagyasra lett hajtva a szezonban, ez sem tarthato allapot. Mivel Szobo negy poszton siman hasznalhato, boven kihozhato neki is a 2 ezer jatekperc. Es akkor serulesekrol nem beszeltunk, Diaz hagyott mar ki fel evnel is tobbet peldaul, de egyebkent Wirtz is azert serult rendesen mar a Bundesligaban is. Mac Allisternel es foleg Gravenberchnel TARTHATATLAN ez a 3500-4000 jatekperc szezononkent, ezt szerintem tudja jol Slot is. Mindket jatekostol 600-800 perceket alsohangon le kell csippentenie a kovetkezo szezonban.

Itt en egyetlen dolog miatt aggodnek es aggodom Szobo eseteben, es az nem a jatekperc, sokkal inkabb a Bajnokok Ligaja, mert ott Slot jobbara a legerosebb csapataval fog kiallni, ott Szobo tavaly is csak 600 percet kapott abszolut elso szamu tizeskent, ha most lesz Wirtz, akkor ez szerintem legalabb felezodni fog, az meg azert semikepp sem lenne idealis, ha lenne 2000 jatekperce, de a Bajnokok Ligajaban csak 4-5 meccset kapna nettoban, percben szamolva.
Stez
Pont amiatt mondom, hogy simán el tudom képzelni mind a négyet egyszerre a pályán, mert Szoboszlai kimehet balra, Díaz meg be középre. Most hogy a kolumbiai kilencesként, vagy szélsőként jobb, az egy másik kérdés.

Az idei BL percek azért csalókák, az kimondottan a második számú sorozata volt a csapatnak idén, szóval ott ment a pihentetés.

Aztán jövőre biztosan jobban fog rotálni is Slot, mert látványosan elfogyott a csapat az utolsó két hónapra. Ő maga is elmondta hogy talán rotálhatott volna többet. Mondta mindezt úgy, hogy igazából alig van aki 30+ bajnokin kezdett. Azok az idők elmúltak, amikor 38 meccsen kezdtek középpályások, támadók. Oké, Salah idén kezdett minden meccsen, de ő nem ember.

Szóval szerintem nem lesz gond, elégedett lesz mindenki a játékperceivel.
Mikey
Megjegyzem, Szalah lesz itt megint a legnagyobb problema a kovetkezo szezonban, mert igy lassan 33 evesen elkezdett erezhetoen leromlani o is teherbirasra, a PL-ben az utolso ket honapban kis tulzassal alibizett es majdhogynem minusz ember volt tobbszor is, de ot persze lecserelni nem lehet, mert csunyan majd jo csunyan nez Slotra es durcizik. Pedig egyebkent az o perceiben is boven le kellett volna szedni jo hat-nyolc meccset nettoban. Aprilis ota alibizik es ranezel a palyan, a hatvanadik percnez mar latod, hogy egesz egyszeruen elfogyott o is a szezon vegere. Ilyenkor meg jo nagy szopas Slotnak, mert padra nem ulteti le, de peldaul Szobo RW-kent is eleg jo szamokat hozott Lipcseben, Elliott is tud jobb szelen jatszani, Diaz is, Gakpo is, ha nem felnenek az edzok attol, hogy Szalah besir, az o alternativajakant is kaphatna meg akar Szobo, vagy mas is parszaz pluszpercet 2025–2026-ban.
Stez
Ez (sajnos) így van.

9 hónapja
Romano szerint majdnem mindenben megvan a megegyezés Kerkezzel is, a többi pedig már csak formalitás.

Azért ha a mai bajnokavatás és a holnapi parádé után egy héten belül bejelentené a klub Wirtz, Frimpong és Kerkez leigazolását is, az konkrétan best week ever feeling lenne.

De előtte jó lenne győzelemmel zárni a szezont, a végén meg keserű lesz a szájíz az utolsó hónap miatt. 😛
Mikey
Amúgy a Pool drukkerektol kérdezem h mi lesz Szoboval? Úgy elvileg Wirtz, Mac Allister, Gravenberch triorol írogatnak h Slot ezt vázolta fel neki. Szobo meg akkor megy a padra?
csebi
Mikey
En meg biztos vagyok benne, hogy Slot rotalni fogja a tamadokat, egyreszt ha Jota elmegy peldaul (szerzodese mondjuk van, de ti mondtatok, hogy o biztosan megy), felszabadul jo par perc, ha Nunez helyere nem jon true befejezo csatar, akkor kilencesben jovore Diazt es Gakpot fogja forgatni szvsz, amugy meg LW-ben is Diaz es Gakpo foroghat, ha az egyik epp kezd kilencesben, maris csak egy ember marad, oda bejohet Szobo (Lipcseben is balszelso volt, el is mondta, legjobban a bal szelen szeret jatszani.

Ezenfelul tizesben Wirtzet is lehet pihentetni akkor Szoboval, plusz hatos-nyolcasban Gravenberch es Mac Allister csapagyasra lett hajtva a szezonban, ez sem tarthato allapot. Mivel Szobo negy poszton siman hasznalhato, boven kihozhato neki is a 2 ezer jatekperc. Es akkor serulesekrol nem beszeltunk, Diaz hagyott mar ki fel evnel is tobbet peldaul, de egyebkent Wirtz is azert serult rendesen mar a Bundesligaban is. Mac Allisternel es foleg Gravenberchnel TARTHATATLAN ez a 3500-4000 jatekperc szezononkent, ezt szerintem tudja jol Slot is. Mindket jatekostol 600-800 perceket alsohangon le kell csippentenie a kovetkezo szezonban.

Itt en egyetlen dolog miatt aggodnek es aggodom Szobo eseteben, es az nem a jatekperc, sokkal inkabb a Bajnokok Ligaja, mert ott Slot jobbara a legerosebb csapataval fog kiallni, ott Szobo tavaly is csak 600 percet kapott abszolut elso szamu tizeskent, ha most lesz Wirtz, akkor ez szerintem legalabb felezodni fog, az meg azert semikepp sem lenne idealis, ha lenne 2000 jatekperce, de a Bajnokok Ligajaban csak 4-5 meccset kapna nettoban, percben szamolva.
Stez
Pont amiatt mondom, hogy simán el tudom képzelni mind a négyet egyszerre a pályán, mert Szoboszlai kimehet balra, Díaz meg be középre. Most hogy a kolumbiai kilencesként, vagy szélsőként jobb, az egy másik kérdés.

Az idei BL percek azért csalókák, az kimondottan a második számú sorozata volt a csapatnak idén, szóval ott ment a pihentetés.

Aztán jövőre biztosan jobban fog rotálni is Slot, mert látványosan elfogyott a csapat az utolsó két hónapra. Ő maga is elmondta hogy talán rotálhatott volna többet. Mondta mindezt úgy, hogy igazából alig van aki 30+ bajnokin kezdett. Azok az idők elmúltak, amikor 38 meccsen kezdtek középpályások, támadók. Oké, Salah idén kezdett minden meccsen, de ő nem ember.

Mikey
Megjegyzem, Szalah lesz itt megint a legnagyobb problema a kovetkezo szezonban, mert igy lassan 33 evesen elkezdett erezhetoen leromlani o is teherbirasra, a PL-ben az utolso ket honapban kis tulzassal alibizett es majdhogynem minusz ember volt tobbszor is, de ot persze lecserelni nem lehet, mert csunyan majd jo csunyan nez Slotra es durcizik. Pedig egyebkent az o perceiben is boven le kellett volna szedni jo hat-nyolc meccset nettoban. Aprilis ota alibizik es ranezel a palyan, a hatvanadik percnez mar latod, hogy egesz egyszeruen elfogyott o is a szezon vegere. Ilyenkor meg jo nagy szopas Slotnak, mert padra nem ulteti le, de peldaul Szobo RW-kent is eleg jo szamokat hozott Lipcseben, Elliott is tud jobb szelen jatszani, Diaz is, Gakpo is, ha nem felnenek az edzok attol, hogy Szalah besir, az o alternativajakant is kaphatna meg akar Szobo, vagy mas is parszaz pluszpercet 2025–2026-ban.

9 hónapja

Mikey
csebi
Mikey

Stez