Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
A Videoton labdarúgója, André Alves a 15. a rangsorban 11/11-es mutatóval.Hanni
tehát a kipattanó is ér

több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 580 — Poloska confirmed
Egy angol nyelvű honlap kimutatásai alapján Kanta József, az MTK jelenleg éppen másodosztályba csúszott labdarúgója a világ legprecízebb büntető-végrehajtója.
A www.penaltyhq.com láthatóan még „bétaverzióban” fut. A cikkünk írásakor a nyitóoldalán ugyan Francesco Totti és az ő 37/32-es, 86 százalékos mutatója, illetve a 37 lövés pontos helye látszik, de a Top Players kategóriára kapcsolva hamar szembetalálkozunk a meglepő valósággal: a jelenlegi feldolgozottság mellett egy magyar játékos, nevezetesen Kanta József áll az élen az ítélet végrehajtók listáján!
Kanta 16/16-os mutatóval vezeti a hibátlanul rúgókat, megelőzve olyan világklasszisokat, mint a milános Zlatan Ibrahimovic (14/14) vagy Alvaro Negredo (13/13 - Sevilla). A Top 15-ben ráadásul még egy Magyarországon futballozó játékos található. A Videoton labdarúgója, André Alves a 15. a rangsorban 11/11-es mutatóval.
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
mintha egyszer hallottam volna, mikor azt kiabálták, hogy "Szabics te állat, bazd meg az anyádat", de lehet csak én hallottam félre 😊Hurka
Nem hiszem, hogy félrehallottad, és nyilván ez nem szép dolog, én magam sosem szerettem az ilyet, de azért ne tegyünk már úgy, mintha ez nem lenne teljesen alap egy meccsen 😊 Legalábbis régebbi emlékeim szerint tök mindegy ki megy kihez, szidják egymást ahogy tudják ha utálják őket ha nem. A vidi szurkolók sem utálták volna onnantól, hogy lezajlik a párharc, csak mondjuk ebben már nem vagyok biztos, kedves nyilatkozatai után.

zavi: Igen, az ő véleménye, hogy a fradi fog csak továbbmenni. Ezzel nincs semmi baj, fradista a csávó. Csak ettől még objektíven nézve semmi alapja nincsen, és a vidivel szembeni párharc közepén kifejezetten fricska a szurkolóknak. (Meg speciel a Paks és Kecskemét csapatainak sem egy "hajrá"...) De semmi baj azzal, ha beszólogat a szurkolóknak, csak utána ne játsza már el az ártatlan bárányt, aki nem érti a szidást. Biztos élete első focimeccse volt, nem tudta szegényke hogy megy a szurkolás.
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
Fradié
AZ Alkmaar (NED), Rudar (montenegrói)/Austria Wien (osztrák), Bursaspor (török), Zeljeznicar (bosnyák)/Sheriff (moldovai), Suduva (litván)/Elfsborg (svéd)
Alkmaar az egyik kedvenc külföldi csapatom az egyik kedvenc hazai ellen, király lenne ilyen szempontból 😊Hurka
Csak az Alkmaart ne. Meg a törököket se. A többi már jöhet, de ha választhatok a litvánok legyenek 😀

Bár elég kemény lenne egy túra bécsbe a lilákhoz 😊Bálesz
a litvánok az első meccsen 1-1-et játszottak az Elfsborg ellen otthon, meg lényegében a bécsieket továbbjutónak lehet venni, mert nyertek idegenben 3-0-ra
több mint 14 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 110 — Illegális gyakorló
Fradié
AZ Alkmaar (NED), Rudar (montenegrói)/Austria Wien (osztrák), Bursaspor (török), Zeljeznicar (bosnyák)/Sheriff (moldovai), Suduva (litván)/Elfsborg (svéd)
Alkmaar az egyik kedvenc külföldi csapatom az egyik kedvenc hazai ellen, király lenne ilyen szempontból 😊Hurka
Csak az Alkmaart ne. Meg a törököket se. A többi már jöhet, de ha választhatok a litvánok legyenek 😀

Bár elég kemény lenne egy túra bécsbe a lilákhoz 😊

több mint 14 éve
zavi: Nem is mondtam én, hogy tuti köcsög gesztus volt a tapsolás. Hanem azt, hogy így is - úgy is lehet értelmezni. És azért egy dühös szurkoló (nem Bicska miatt, hanem egyébként) nem feltétlen arra fog gondolni, hogy de rendes megtapsol minket.

Ilyen fokú gyűlölet? Milyen fokú? Azért valószínű nem hajigáltak vasvillákat felé. Nemtom, én csak netes közvetítésben láttam, ott annyira nem jött ki, hogy a meccs arról szólna, hogy Szabics köcsög.
fetomy
mintha egyszer hallottam volna, mikor azt kiabálták, hogy "Szabics te állat, bazd meg az anyádat", de lehet csak én hallottam félre 😊
több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 445 — Amerikai sportok rajongója
zavi: Nem is mondtam én, hogy tuti köcsög gesztus volt a tapsolás. Hanem azt, hogy így is - úgy is lehet értelmezni. És azért egy dühös szurkoló (nem Bicska miatt, hanem egyébként) nem feltétlen arra fog gondolni, hogy de rendes megtapsol minket.

Ilyen fokú gyűlölet? Milyen fokú? Azért valószínű nem hajigáltak vasvillákat felé. Nemtom, én csak netes közvetítésben láttam, ott annyira nem jött ki, hogy a meccs arról szólna, hogy Szabics köcsög.

Rendben van, hogy 15 évvel ezelőtt csak a fradiban lehetett. Rendben, ha 80 éve nyertek is uefát. De Szabics ezt a fradis dolgot azért mondta, mert ződ a szíve. Vagy mert hülye. Semmi alapja nincsen. Ha a lokit mondja, még azt mondom oké, van alapja annak amit mond. De a fradi? Az elmúlt 8-10 évben egyáltalán hányszor indultak nemzetközi kupában? 3? Márpedig ez, hogy csak a fradiban lehet bízni akkor helytálló, ha az elmúlt években ők jutnak a legmesszebb. Nem azért, mert 6000000 éve felvették a versenyt. Még akkor se, ha 15-20 éve voltak ők, ha viszont azóta semmit nem mutattak fel nemzetközi szinten.

Szóval felőlem téged úttestit ez nem kell zavarjon, de szerintem napjainkban minden magyar csapatban ugyanannyira lehet bízni: semennyire. Leginkább azon múlik, hogy bemákolunk-e egy még nálunk is szutykabb csapatot. Persze bízzon ő is a fradiban, aztán nehogy belefussanak itthon valami kis problémába... 😊

Jimmy: Elhiheted, hogy savval inkább kimaratnám a szám, minthogy ezt kimondjam, de kénytelen vagyok elismerni, hogy nem játszott rosszul. Leszámítva, hogy a kapura még Tujvel is veszélyesebb mint ő persze, de amúgy játékban nem volt rossz sajnos.fetomy
Hat igen, lehet a taps nem kellett volna. En csak a rigmusokat hallottam tv-n keresztul amik mentek vegig amint labdahoz ert mindig. Meghat forumokon is mar meccs elott lehetett olvasni.
Igen az is jogos, hogy ez mondjuk 10-15 evvel ezelott lehetett jellemzo a Fradira, magyar focira, hiszen az utobbi 6-7 evben csak vegetaltak😊 Csak most szerinte amikor ma rnem ez van, akkor lehet csak ok mennek majd tovabb a kb. azonos erok kuzdelmu parharcaibol. Persze nyilvan ezt is csak akkor lehet igen figyelmbe venni, ha gyenge vagy max kb. azonosan gyenge csapatokat kapnak a magyar indulok. Nyilvan a nagyobb tudast nem tudja azert kompenzalni.
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Kinek a játéka tetszett a Videotonból?
- Polonkai Attila nagyon meglepett, nagyon jó meccset játszott. Nem számítottam arra, hogy ilyen jól tud futballozni.

Én ezen felröhögtem.füligjimmy
ilyet nem rég mástól is hallottam, talán be ki is copyztam ide, és valóban elég vicces

nagyon remélem nem az AZ-t sorsolják...legszebb az osztrákiai lilákok lennének, igaz az se lenne sétagalopp, meg még a norvégokon is túl kell jutni.

|
több mint 14 éve

Rendben van, hogy 15 évvel ezelőtt csak a fradiban lehetett. Rendben, ha 80 éve nyertek is uefát. De Szabics ezt a fradis dolgot azért mondta, mert ződ a szíve. Vagy mert hülye. Semmi alapja nincsen. Ha a lokit mondja, még azt mondom oké, van alapja annak amit mond. De a fradi? Az elmúlt 8-10 évben egyáltalán hányszor indultak nemzetközi kupában? 3? Márpedig ez, hogy csak a fradiban lehet bízni akkor helytálló, ha az elmúlt években ők jutnak a legmesszebb. Nem azért, mert 6000000 éve felvették a versenyt. Még akkor se, ha 15-20 éve voltak ők, ha viszont azóta semmit nem mutattak fel nemzetközi szinten.

Szóval felőlem téged úttestit ez nem kell zavarjon, de szerintem napjainkban minden magyar csapatban ugyanannyira lehet bízni: semennyire. Leginkább azon múlik, hogy bemákolunk-e egy még nálunk is szutykabb csapatot. Persze bízzon ő is a fradiban, aztán nehogy belefussanak itthon valami kis problémába... 😊

Jimmy: Elhiheted, hogy savval inkább kimaratnám a szám, minthogy ezt kimondjam, de kénytelen vagyok elismerni, hogy nem játszott rosszul. Leszámítva, hogy a kapura még Tujvel is veszélyesebb mint ő persze, de amúgy játékban nem volt rossz sajnos.
több mint 14 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Kinek a játéka tetszett a Videotonból?
- Polonkai Attila nagyon meglepett, nagyon jó meccset játszott. Nem számítottam arra, hogy ilyen jól tud futballozni.

Én ezen felröhögtem.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 14 éve
Gondolom a digi a Tromsö-Paksot közvetíti visszavágóként majd
ma déltől pedig sorsolás

Vidi lehetséges ellenfelei:
Genk (belga), Pjunik (örmény)/Plzen (cseh), Valletta FC (máltai)/Ekranas(litván), Zestafoni (grúz)/Dacia (moldovai), Malmö FF (svéd)/HB (feröeri)

Kecskemété:
Atlético Madrid (spanyol), Young Boys (svájci), Mladá Boleslav (cseh), Crvena Zvezda (szerb), Alanyija Vlagyikavkaz (orosz)

Fradié
Alkmaar az egyik kedvenc külföldi csapatom az egyik kedvenc hazai ellen, király lenne ilyen szempontból 😊

Paksé: Sparta Praha (cseh), Stoke City (angol), Anorthosis (ciprusi)/Gagra (grúz), Glentoran (északír)/Vorskla, Hearts (skót)
több mint 14 éve
Hat lehet hulyen latom, de en sokmindenben egyetertek azzal amit mondott. A meccshalasztas nevetseges, magyaros, az ilyen foku gyulolet szinten erthetetlen nekem, csak azert mert o a Sturm magyar legiosa, es osszesorsoltak oket. Mai vilagban mar hol van olyan csapat ahol nincs legios, barmikor nem jatszhat a sajat hazaja ellen eppen. A meccsen semmi alattomosat, bunkot nem tett amennyire lattam, tette a dolgat, nem mutogatott, rugdosodott stb. Hat a vegen levo tapsolast, lehet igy is ugy is ertelmezni. Es haat.... mint Ujpest szurkolo is picit elismerem, hogy most a Debrecen 5-6 evet leszamitva, bizony legtobbszor a Fradiba lehet bizni, hogy esetleg a tovabbjut valameddig, megha a tobbi magyar csapatnak azert picit jobban szoritok is mindig. 😊 Pl. a mostani kor elott is azt josoltam, hogy bennuk latom a legtobb eselyt a tovabbjutasra, csak mert egyszeruen ott olyan hangulat, hajtas tud lenni neha., mert ok a Fradi.
több mint 14 éve
Ja, hát ő megtapsolta a szurkolókat, természetesen meg nem fordul a fejében, hogy egy 0-2 után, az ellenfél csatárától, akit ők végig fikáztak, és gólt lőtt talán "beszólásnak" értelmezik majd, hogy ő odamegy tapsolni. Igazából nem is merném kijelenteni, hogy nem éppen ez a fricska volt a szándéka. Főleg mert az egész interjúban szinte szúrkál idefele kedves barátunk...

Azt meg megkérdezném, hogy vajon ha ők új edzőt igazolnak, akkor ha 1-1 játékosnak nem tetszik valami, az elkezdi-e hangoztatni. Persze lehet, hogy csak Magyarországon vagy csak a vidinél olyan gyökér mindenki, hogy nem árasztja tele a sajtót, hogy mekkora szar az edző, aki két hete van itt... Lehet Ausztriában, vagy Szabics fradis idején a fradinál így volt, én azért örülök, hogy a mi játékosaink nem fikázzák össze-vissza az edzőt.

Az a fradis beszúrás megint nagyon kedves volt tőle. És akkor még csodálkozik azon, hogy gyűlöletet kap... Semmi kötődése nincs, ő mondta, látszik, hogy nem esik nehezére fikázni össze-vissza, aztán meg sír a szája, hogy a csúnya vidisták nem szeretik. Ilyen interjúk után sejthetően még durvábbat kap itthon, de biztos majd azt sem érti, hogy szegény ártatlan ződ szívét ugyan miért bántják...

Nagyjából az egyetlen épeszű dolog, amivel egyet tudok érteni, a BL selejtező rendszere. Tényleg k.va igazságtalan, hogy egy évig küzdesz a BL selejtezőért, aztán 1-2 hiba, peches sorsolás és mentél a levesbe. Főleg idény elején, mikor tényleg senki nincs formában, mindenki tele van még hibákkal, bénázásokkal.

Egyébként ha jól számoltam, pár nap alatt eddig kb. 1600 hazai jegyet adtunk el.
több mint 14 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 641 — Csodabogár
http://www.origo.hu/sport/focivilag/bajnokokligaja/20110714-interju-a-videoton-ellen-golt-szerzo-szabics-imrevel-a-sturm.html

Ez a Szabics mekkora majom.

"Nemzetközi szinten Magyarországról csak a Fradi tud helytállni.."

több mint 14 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 110 — Illegális gyakorló
Ezeket a norvégokat kint is csapni kell, ennyi. Egyész meccsen egyszer jöttek át a félpályán, sajnos pont gól lett belőle. De egy statikus csapat, becsületes iparosok, de semmi több. Földön úgy mentünk át közöttük, ahogy kell. Kint rúgunk egyet, kinyílnak, kapnak még egyet, aztán szevasz.
Egyet még kellett volna rúgnunk (meg is volt az esély bőven), akkor azért nyugodtabb lennék.

Felix góljára kíváncsi lennék, hogy tényleg les volt-e, valamint az első félidő elején volt egy tizenegyes-gyanús helyzet, de hála a tv-közvetítés hiányának, fogalmam sincs, hogy az volt-e. Élőben annak tűnt.

Na mindegy, sokkal jobb csapat a miénk, remélem ez kint is megmutatkozik.

több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
Abdi gólja:

http://www.youtube.com/watch?v=4A72YvqolEM

:cool:gamerkr
kapus mit nézett?braxa88
egész meccsen nagyon szar volt a kapusuk

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Abdi gólja:

kapus mit nézett?
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
jó lenne ha valamelyik csapatunk megérné az augusztust a nemzetközi kupában. remélem a fradi biztos.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Grat a csapatoknak! Nem a legjobb eredmények, de egyikük sem kapott ki, ami már jó. Meglátjuk mi lesz idegenben, de jó, hogy lehet reménykedni, van sansz mindegyiküknek még. 😊
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
nagyon jól játszottunk,így utoljára így kb a fidit szopattuk tavaly idegenben az első félidőben.nézőszámot nem tudok de szép létszámmal voltunk kint,a következő körben pedig még többen leszünk.egész meccs alatt nagyon meleg volt amit mi ugye sokkal jobban bírtunk.oláh góljának nagyon örülök(nem csak azért mert fantasyban nálam lesz 😛 )hanem mert ez most jót fog tenni az önbizalmának.az egyik ftc newsos arc beszélt vele a meccs után és mondta hogy számára hatalmas csalódás lenne ha ezeket a norvégokat nem vernénk meg idegenben is.nagy tamás szerint pedig ez a csapat klasszisokal rosszabbaz ullisesnél,és ebben van is valami.ez a csapat egy nulla,a térfelüket nem tudták átlépni,aztán mákoltak egy gólt és ennyi.le kell fociznunk őket idegenben is simán és nyerni 2-3 góllal ahogyan ma kellett volna.abdi nagyon jó volt ismét,csak tartsa ezt a formáját a bajnokságra is.azt már írtam hogy Lóri góljának nagyon örülök.ranilovicnak kb egy lövést kellett fognia egész meccsen.felix gólja nem tudom hogy les volt-e de nagyon toporzékolt utána.

a román bíró és társai pedig szopják le magukat,amatőr szar banda,remélem többet nem találkozunk velük.

szégyen lenne ha ezt a botláb fc-t nem ejtjük ki.

Hajrá Fradi!

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
Emelem kalapom a 3 magyar csapatunk előtt, remélem összejön a továbbjutás.JC6
Hát én is reménykedem, de azért nem látom ennyire pozítívan a helyzetet. Kazahoknál szerintem kiesik a Kecsó így, a Pak is rossz eredményről indul, és bár a Fradi nyert, és egyik barátom szerint akki kinn volt, nagyon gyenge ez a norvég csapat, azért a 2-1 veszélyes eredmény. De még így is a Fradinál érzem a legtöbb esélyt.
több mint 14 éve
Sanco Green Bay Packers 2 744 — Rest of the World fan
Abdi gólja:

Szépen behelyezte!
Oláh meg legalább annyira örül a csapattárs góljának, mint Dzsudzsi szokott. 😛
több mint 14 éve
Sinisa New England Patriots 3 143 — Gràcies Pep!
Abdi gólja:

Előtte kb. két perccel ugyan onnan rúgott egy órási kapufát is.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 510 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Abdi gólja:

:cool:

több mint 14 éve
Sinisa New England Patriots 3 143 — Gràcies Pep!
Emelem kalapom a 3 magyar csapatunk előtt, remélem összejön a továbbjutás.JC6
Én csak a Aalesund-ról tudok nyilatkozni: idegenben tovább kell jutni.
Nagy mákjuk volt a norvégoknak, hogy két kapott góllal megúszták.
Abdi-val pedig minél előbb alá kell íratni még 3 évre!

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.