NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
aranyköpés!
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
szerény véleményem szerint ez a mai meccs egyszerűen nézhetetlen volt.JC6
te is UPC-s vagy,mi? 😀Höri
bazmeg 😂😂
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
szerény véleményem szerint ez a mai meccs egyszerűen nézhetetlen volt.JC6
te is UPC-s vagy,mi? 😀

több mint 14 éve
Sanco Green Bay Packers 2 744 — Rest of the World fan
Isten ments, eszemben nincs Vaskóban gondolkodni 😀 Valami olyasmire gondoltam, hogy veszünk valahonnan valakit. 3 védős az semmiképp nem jó, mert ahhoz meg három jó védő kell, és nálunk 1 sincs 😀fetomy
Csak Takács Zoli jöhet szóba, mert Vermes most sérült 😛 de Takács is szereti gyűjtögetni a lapokat.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Természetesen tudom, hogy a fehérvári szurkolók a csapatukat védik, és nem célom senki megsértése nem, de szerény véleményem szerint ez a mai meccs egyszerűen nézhetetlen volt.

Bele sem merek gondolni, hogyha ez a Sturm bajnok lett, akkor milyen lehet a többi osztrák csapat.

Tudom, hogy a Videotonnál most új a fél stáb, új szisztéma szerint dolgoznak és türelmesnek kellene velük lenni, de amikor az ember egymás után olyan szituációkat lát 2 percenként, hogy az 5 méterre helyezkedő csapattársához nem hogy odapasszolni nem tudja a másik, de hogy 5 méterre elé adja...és ez csak egy példa a sok közül. Hát kérdem én, ezek ilyen játékért kapnak milliókat?

A Vidinek 95 perc alatt 4 értékelhető támadása volt, és két komolyabb helyzete egy - véleményem szerint - nagyon gyenge osztrák csapat ellen. Sajnálatos mód, hogy a 2 helyzetben pont Polonkai volt a befejező ember, aki mellesleg nem is játszott rosszul. Sousa abban hibázott, hogy 4-5-1-es szisztémát alakított ki, amikor 2 csatár simán elintézte volna ezt a Strumot. Lehetett látni, hogy amikor a bíró mentette meg az osztrákokat a kapujuk előtt, nem egyszer, nem kétszer, akkor össze - vissza rohangáltak, mint a fejetlen csirkék.

Vasziljevics első félideje nagyon tetszett, az új igazolások közül ő az egyedüli értékelhető játékos, eddig. Viszont nem értem, hogy ezek a milliós spanyolok mit keresnek itt? Egyik rosszabb, mint a másik. Szerintem van tőlük pár jobb magyar játékos a Vidiben, vagy velük azonos képességű.

Még egyszer mondom, tudom, hogy egy meccsből nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, de aki azt mondja, hogy jól játszott a Vidi a meccs nagy részében, és jobbak is voltak, mint az osztrákok, az kérem vegye le a szemüveget.

Ettől függetlenül drukkolok nekik, hogy itthon ledolgozzák a hátrányt. 2 csatárral és bátrabb támadójátékkal simán meglehet a továbbjutás. Sok sikert.
több mint 14 éve
Megoldják ők ezt elég hamar 😀Sanco
Mondjuk ez igaz 😂 De jobb lenne, ha inkább Souza oldaná meg 😀fetomy
Vaskóval sem lennél beljebb! Sőt... 😀
3 védővel pedig legfeljebb a NB1-ben fogtok próbálkozni, de még nektek is nagy luxus egy válogatott védőt padoztatni.Sanco
Isten ments, eszemben nincs Vaskóban gondolkodni 😀 Valami olyasmire gondoltam, hogy veszünk valahonnan valakit. 3 védős az semmiképp nem jó, mert ahhoz meg három jó védő kell, és nálunk 1 sincs 😀
több mint 14 éve
Mondjuk ez igaz 😂 De jobb lenne, ha inkább Souza oldaná meg 😀fetomy
Vaskóval sem lennél beljebb! Sőt... 😀
3 védővel pedig legfeljebb a NB1-ben fogtok próbálkozni, de még nektek is nagy luxus egy válogatott védőt padoztatni.
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
mióta lájkoltam Szabicsot facebookon, minden magyar vonatkozású meccsén betalál 😛Höri
Torghellét és NK9-t nem akarod lájkolni? 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Mondjuk ez igaz 😂 De jobb lenne, ha inkább Souza oldaná meg 😀
több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Nem lerohanni kellett volna idegenben őket, de 1 az 1 ellen pl a két szélső hány embert vert meg? Hányszor próbált inkább lehúzni az alap fele a visszapassz helyett? Alves hányszor kapott labdát szemben a kapuval 20 méterre? S hányszor kapott 40 méterre háttal a kapunak, 0 segítséggel? Sztem beszari volt a játék, de lehetett volna egy 0-0 így is. Más kérdés, hogy magyar csapat ritkán bírja ki hiba nélkül. Ez történt. Egy színtelen, szagtalan gyenge Sturm "hazai" pályán nyert 2-0ra.
több mint 14 éve
Szerintem nem volt ez tanácstalan játék.fetomy
Ment a tili-toli a 16-osig, meg sok volt a felívelés is, de helyzetbe nem sikerült kerülni. Egyedül talán Elek lövése előtt járt úgy a labda, ahogy kellett volna.

Ki kellene valamit találni hogy legalább ne kelljen mindkettőnek pályán lenni..fetomy
Megoldják ők ezt elég hamar 😀
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
mióta lájkoltam Szabicsot facebookon, minden magyar vonatkozású meccsén betalál 😛

több mint 14 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 510 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
92. percben nem szabad gólt kapni, pláne nem idegenben.. Az akció előtt pont mondtam is, hogy a Graz már nem akar semmit csinálni, adja hátrafelé a labdát... aztán meg gól.

Az egy gólos Sturm győzelem benne volt a meccsben, a Vidinek 1 pontrúgásból volt helyzete a 2. félidőben, ha jól emlékszem. A második gólnál a magyar védő (talán Horváth) 1,5 méteres előnyben volt, a labda se volt valami gyors, ilyen hibák nem férnek bele.

Gosztonyitól meg nagyon keveset láttunk, ezek szerint a vidi edzője is...

több mint 14 éve
Szerintem nem volt ez tanácstalan játék. Viszont jobb lenne 2 csatárral. Mert Alves jobban kell a szervezésbe, mintsem úgy kifejezetten csatárnak. Egyébként nem volt ez szerintem olyan beszari játék. Kétségkívül nem rohantuk le őket, de szerintem más sem tette volna idegenben. Mindenesetre tény, hogy van hova fejlődni, és kurvára kéne minimum egy jó belső védő (nem is értem miért annyira a szélre igazoltuk a védőket), viszont szerintem nem kell temetni még ezt. Ha nem fejlődik a sturm meg lehet őket fogni itthon.

Liptákéba nem játszott a sárga, de HG-nál szerintem benne volt. Főleg, hogy a SZK-n is ki lehetett volna állítani két sárgával. Ki kellene valamit találni hogy legalább ne kelljen mindkettőnek pályán lenni..
több mint 14 éve
Írtó gyenge csapat ez a Sturm! Egyedül Szabicsot kellett volna kivenni, de őt nem sikerült és a 4.helyzetét már belőtte. A 2.gól már inkább volt mák. (persze Horváthnak azért kellett hoznia magát) Fehérváron valszeg ugyanezt fogjuk látni a Sturmtól: masszívan védekezés, és kontrák. Viszont, ha a Vidi is ugyanezt a tanácstalan játékot nyújtja, akkor semmi esélye.
több mint 14 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 110 — Illegális gyakorló
Szabics meg...tüsi91
...rúgott egy rohadt szép gólt 😊

több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 268 — Ajmo Vatreni
Hihetetlen, hogy végig egyértelműen jobbak vagyunk a csapatnál, aki mindenki szerint majd lejátszik minket, és 1-1 belső védős hibával meg is van a 0-2... Mindegy, az mindenképpen eléggé jó dolog, hogy nem lett igaza sokaknak, egyáltalán nem játszott le minket a Sturm, és éppen ezért bár kb. 0.1% az esély, de akkor sem kell feladni. Jó lett volna, ha 1-2 alkalommal szerencsénk van, és a sok helyzetből legalább egy bemegy, meg az is, ha 10 perc után nem kell fosnia a két belső védőnek. Ez is elég valószínű, hogy benne volt a hibákban, de hát ez van.fetomy
Bár mezőnyben (főleg a belső középpálya) egálban volt a Vidi, azért olyan kurva sok helyzete nem volt. Egy Sándor fejes ami mindenképpen az volt, a többit meg el tili-tolizták. Sokkal gólra töröbben kellett volna játszani.
A riporter meg kifejezetten hülyének tünt nekem. Nem játszott különösebben jól a Sturm, de úgy ajnározta a Vidit, mintha minimum 5 góllal vezetnének. Nem tudom milyen meccset nézett.
több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Ez a Sturm ez szvsz igen gyenge csapat, de hála a szokásos beszari magyar játéknak eldőlt a továbbjutás. Lipták nem hiába válogatott, az első gól az övé volt, de még mondta a spanyol csávónak utána. Mondjuk ezektől a spanyol szélsőbekkektől sem voltam elájulva, főleg a jobb oldalitól nem.
Mindegy sztem a Vidinek ennyi volt. Szabics meg...
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Hihetetlen, hogy végig egyértelműen jobbak vagyunk a csapatnál, aki mindenki szerint majd lejátszik minket, és 1-1 belső védős hibával meg is van a 0-2... Mindegy, az mindenképpen eléggé jó dolog, hogy nem lett igaza sokaknak, egyáltalán nem játszott le minket a Sturm, és éppen ezért bár kb. 0.1% az esély, de akkor sem kell feladni. Jó lett volna, ha 1-2 alkalommal szerencsénk van, és a sok helyzetből legalább egy bemegy, meg az is, ha 10 perc után nem kell fosnia a két belső védőnek. Ez is elég valószínű, hogy benne volt a hibákban, de hát ez van.fetomy
A kiemelt részen kívül egyetértek. Nem hiszem, hogy azért nem bírt rendesen helyezkedni Lipták, vagy azért volt kurva lassú Horváth, mert volt egy sárgájuk. Szerintem egyszerűen mindkettő olyan játékos, akikben bármikor benne van a hiba, szörnyű, hogy nem nagyon van náluk jobb középhátvéd Magyarországon.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Bazzeg, egy gól Horváth Gétől, és egy gól Lipták mesterről. Hihetetlen gyenge páros ez. Egyébként egyáltalán nem volt rossz a Vidi, még az ezer helyen szidott Polonkai is tetszett.Schleck
jah hiba volt lecserélni őt is meg Vasziljevicset is, a belső védő páros meg kanfasztikus volt...
am egész jol jáccot a Vidi 😉 hazai pályán akár még meg is foghatjuk őket :cool:
több mint 14 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
jáccik a fidi! 😊Divat
úgy néz ki Orbi keze nem ér el addig 😛Joci
Na majd itthon, akkor már csak 1:0 lesz a vége a vendégeknek 😛 :cool:
több mint 14 éve
Hihetetlen, hogy végig egyértelműen jobbak vagyunk a csapatnál, aki mindenki szerint majd lejátszik minket, és 1-1 belső védős hibával meg is van a 0-2... Mindegy, az mindenképpen eléggé jó dolog, hogy nem lett igaza sokaknak, egyáltalán nem játszott le minket a Sturm, és éppen ezért bár kb. 0.1% az esély, de akkor sem kell feladni. Jó lett volna, ha 1-2 alkalommal szerencsénk van, és a sok helyzetből legalább egy bemegy, meg az is, ha 10 perc után nem kell fosnia a két belső védőnek. Ez is elég valószínű, hogy benne volt a hibákban, de hát ez van.
több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 445 — Amerikai sportok rajongója
Hát tényleg nagy kár ezért, itt egy X simán összejöhetett volna. 2 nagy védelmi megingás volt sajnos, meg Alves és Mitrovics is teljesen eltűnt a 2. félidőre.
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Bazzeg, egy gól Horváth Gétől, és egy gól Lipták mesterről. Hihetetlen gyenge páros ez. Egyébként egyáltalán nem volt rossz a Vidi, még az ezer helyen szidott Polonkai is tetszett.

több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
jáccik a fidi! 😊Divat
úgy néz ki Orbi keze nem ér el addig 😛

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/