Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
annyira nem rossz ez a két 1-1, legalább van remény a visszavágóra.mikor volt ilyen utoljára, hogy 3 magyar csapat játszott egyszerre nemzetközi kupameccset és egyik se kapott ki? 30 éve? 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Emelem kalapom a 3 magyar csapatunk előtt, remélem összejön a továbbjutás.
több mint 14 éve
számomra is érthetetlen miért nem Ribi véd...dehát Mr. Shutout the best!
|
több mint 14 éve
Lehet esetleg azért, mert Németh kapta a legkevesebb gólt tavasszal?Mondjuk ezt a kérdést nem provokatív szándékkal tettem föl, hanem tényleg érdekel.
nem, ez tük lényegtelen szempont, hiszen a bikaerős Vasasban úgy se volt sok dolga. Vagy igen?Höri
Mert Rybansky tavalyi szezonja sem volt éppen szar. Sőt már a lehetséges válogatottbeli szerepeltetését is pedzegették 😀
több mint 14 éve
btw Bori kajak alkoholista nem egyszer futottam vele össze belvárosi kocsmákban 😉
több mint 14 éve
Lehet esetleg azért, mert Németh kapta a legkevesebb gólt tavasszal?nem, ez tük lényegtelen szempont, hiszen a bikaerős Vasasban úgy se volt sok dolga. Vagy igen?
több mint 14 éve
Tudja valaki, hogy miért nem Ribi véd a Kecsóban?SancoMár a szuperkupán is Németh Gábor védett, többek elégedetlenségére.
több mint 14 éve
Tudja valaki, hogy miért nem Ribi véd a Kecsóban?
több mint 14 éve
Jah, értem, akkor ez általános probléma, mert nálam is ilyen. Hihetetlen profi csatorna...rosszul fejeztem ki magam, nagyon szakadozik, és hihetetlen idegesítő...Hurkahogy lehet ilyen szar a kép?HurkaSzakadozik nálad is, vagy "csak" a képminőség gáz?Schleck
több mint 14 éve
rosszul fejeztem ki magam, nagyon szakadozik, és hihetetlen idegesítő...hogy lehet ilyen szar a kép?HurkaSzakadozik nálad is, vagy "csak" a képminőség gáz?Schleck
több mint 14 éve
A Digisporton is alapból szakadozi, képhiba van. De legalább vezet a Kecsó!hogy lehet ilyen szar a kép?HurkaSzakadozik nálad is, vagy "csak" a képminőség gáz?Schleck
több mint 14 éve
Nálam csak szakadozik,a képminőség jó :/hogy lehet ilyen szar a kép?HurkaSzakadozik nálad is, vagy "csak" a képminőség gáz?Schleck
Egyébként ezt az Ebalát nem értem ki akarta elvinni a Ligue 1ből és legfőképp minek??? 😐
több mint 14 éve
hogy lehet ilyen szar a kép?HurkaSzakadozik nálad is, vagy "csak" a képminőség gáz?
több mint 14 éve
hogy lehet ilyen szar a kép?
több mint 14 éve
Vezet a Kecskemét....
több mint 14 éve
jól van a mágus (kedvenc játékosom) betalált 😀 gyönyörű lehetett :cool:
több mint 14 éve
remélem mindenki nézi legalább a Kecskemét meccsét, ahol a legnagyobb a szakkomentátor
több mint 14 éve
Legutóbb mikor még néztem ment a Schalke a Mahacskala ellen
több mint 14 éve
Lóóóóórrrriiii....ezeket ütni kell nincs mese!!!HAJRÁ ZŐDEK!!!
|
több mint 14 éve
38.p FTC - Aalesund 1-1
több mint 14 éve
gsn
3 548
Arról mit lehet tudni, hogy a Paks meccsét miért nem közvetíti egyik csatorna sem? Mert Fradi oké, hogy van az a cirkusz, Kecskemétet adja a Digi.tüsi91Small market team 😊
Állítólag kaptak egy levelet a DigiSporttól, amiben szerepelt egy a TV szerint fair ajánlat. Képtelenek voltak rá egy választ adni a csatornának, egyszerűen mintha meg se kapták volna az ajánlatot. 😊
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
http://1001radio.blogter.hu/367094/szentkorona_radio_onlineez jobb, a szkorona már nem jön be mert tele van
BEARS BABY!
Sir Alex immortal