NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
jáccik a fidi! 😊

|
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 176
Nem mondtam egy szóval sem hogy Bűn. Csak Szánalmasnak tartom 😉eaglesmcnabb
akkor kiforgatva a szavaid, szánalmas ha valaki nem 100% magyar? 😉 Hello elmúltak a 20-s, 30-s évek.Amadeus91
Az nem szánalmas. Miért lenne az? Senki sem tehet arról hogy mikor, és hova születik...

De amúgy Félig osztrák vagy? Vagy mi okod a Sturmnak drukkolni? kíváncsi vagyok. Mert ha félig német is vagy... mi közöd az osztrákokhoz?eaglesmcnabb
Dél-német "keverék"... egy negyed bajor meg egy negyed a svájci-osztrák határról.

(de, ez eddig egyik német nyelvű országban sem okozott gondot társaságban)
több mint 14 éve
Sanco Green Bay Packers 2 744 — Rest of the World fan
Mert ha félig német is vagy... mi közöd az osztrákokhoz?eaglesmcnabb
Szerencsésnek mondhatod magad, ha ezért a kérdésért Haromt nem fog utólagosan banolni! 😛
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
csak félig vagyok magyar... nem tudtam, hogy bűn. 😊

mindig mindenhol a német, osztrák, svájci csapatoknak szurkolok.Amadeus91
akkor kiforgatva a szavaid, szánalmas ha valaki nem 100% magyar? 😉 Hello elmúltak a 20-s, 30-s évek.Amadeus91
Az nem szánalmas. Miért lenne az? Senki sem tehet arról hogy mikor, és hova születik...

De amúgy Félig osztrák vagy? Vagy mi okod a Sturmnak drukkolni? kíváncsi vagyok. Mert ha félig német is vagy... mi közöd az osztrákokhoz?

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Most komolyan az a gond, hogy valaki, aki "csak" félig magyar, az Sturmnak drukkol!? Mert ő nem a Vidi ellen, hanem a Graznak drukkol!

Ami viszont tényleg szánalmas, hogy engedték a két csapatot ilyen mezekben pályára lépni!Sanco
Nekem ez kicsit olyannak tűnik, mintha a fradi stadion előtt kezded el hangoztatni, hogy hajrá úttest.. Aztán mondhatod, hogy te csak félig laksz a ferencvárosban. De mondom, nekem8, csak szimplán nem kell meglepődni rajta, hogy sokaknak nem fog tetszeni.fetomy
Teljesen igazad van! Bár ahogy láttam a hsz-ét kitörölte.

Én inkább erre reagáltam az törölt hsz után érkezett információk ismeretében:
Minden évben előjön néhány, akinek mindenféleképpen balhét kell szítani a magyar csapat ellen való szurkolással 😊
fetomy
több mint 14 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
valakinek van működő streamje a meccshez?Hall Of Green
http://www.fromsportcom.com/v-2/10/104/v-310474.htmlfetomy
Köszönöm 😊

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
valakinek van működő streamje a meccshez?Hall Of Green
http://www.fromsportcom.com/v-2/10/104/v-310474.html
több mint 14 éve
Számomra Felfoghatatlan hogy, hogy lehet BÁRMILYEN magyar csapat ellen drukkolni egy nemzetközi mérkőzésen.eaglesmcnabb

akkor kiforgatva a szavaid, szánalmas ha valaki nem 100% magyar? 😉 Hello elmúltak a 20-s, 30-s évek.
több mint 14 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
valakinek van működő streamje a meccshez?

több mint 14 éve
ez a játékvezetés vmi vicc. Nem vagyunk rosszak, Alves gurít egyet 😊petey
egyébként tényleg eléggé érdekes felfogás 1 félidő alatt kiosztani két sárgát a két belső védőnek... Főleg, hogy még egyértelműen sárgás szituk sem voltak... Még pl. 1 csatár, 1 védő oké, de ez így sok kicsit.. Mindegy, egyelőre leszarom 😊

PEach: A másik srác speciel nincs ott a drafton... 😀
több mint 14 éve
peach Atlanta Falcons 15 606 — a new hope (again)
OFF

peach!
Ma NB1 fantasy draft!

ONBazzani
köszi h szóltál, bár előre éreztem h alkalmatlan vagyok erre, már el is felejtettem... a másik srácnak jobb helye van a ligában... 😀 😉

-ON-

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Amúgy, ha nincs az ETO-nak fórumon szurkolója, akkor majd leszek én divatból 😛 Főleg, hogy az Audi azt is pénzeli. Tehát, szakértők, a szezon előtt gyors helyzetjelentést adjatok nekem csapatról, meg kire érdemes figyelni, ilyenek, aztán hétvégétől minden ETO siker után megjelenek itt. 😊
én nem divatból is vállalom e tisztséget :cool: mint Győr 30km-es körzetében élő focidrukker 😀 😀 😀superbrutal88
én is Győr 30km-es körzetében lakok (na jó kicsúszok 2vel), de utálom az ETO-t 😀
off: amúgy hova valósi vagy?tüsi91
Hédervár te? am a Vidi eddig nagyon jol jáccik!! 😉
több mint 14 éve
Most komolyan az a gond, hogy valaki, aki "csak" félig magyar, az Sturmnak drukkol!? Mert ő nem a Vidi ellen, hanem a Graznak drukkol!

Ami viszont tényleg szánalmas, hogy engedték a két csapatot ilyen mezekben pályára lépni!Sanco
Nekem ez kicsit olyannak tűnik, mintha a fradi stadion előtt kezded el hangoztatni, hogy hajrá úttest.. Aztán mondhatod, hogy te csak félig laksz a ferencvárosban. De mondom, nekem8, csak szimplán nem kell meglepődni rajta, hogy sokaknak nem fog tetszeni.
több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 445 — Amerikai sportok rajongója
Gratula az eddigi Vidi játékhoz! Bátor, szervezett, jól passzoló. Eddig semmit nem mutatott a Graz, a Vidi játékában sokkal többet láttam, helyzet is inkább itt volt. Reméljük 1 gólt mindenképp sikerül rúgni idegenben.
több mint 14 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 641 — Csodabogár
mindegy, hadd szurkoljon nekik. Minden évben előjön néhány, akinek mindenféleképpen balhét kell szítani a magyar csapat ellen való szurkolással 😊

A lényeg viszont az, hogy az első félidőben nemhogy nem látom azt a húdenagyonnagy sturm fölényt, de lazán vezethetnénk is...fetomy
sok elképzelést nem látok a sturmtól, eléggé ad hoc módra nyomják. remélem megnyugodtak a srácok hogy nem a Világverő SE ellen nyomják 😀

több mint 14 éve

Ami viszont tényleg szánalmas, hogy engedték a két csapatot ilyen mezekben pályára lépni!
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Amúgy, ha nincs az ETO-nak fórumon szurkolója, akkor majd leszek én divatból 😛 Főleg, hogy az Audi azt is pénzeli. Tehát, szakértők, a szezon előtt gyors helyzetjelentést adjatok nekem csapatról, meg kire érdemes figyelni, ilyenek, aztán hétvégétől minden ETO siker után megjelenek itt. 😊
én nem divatból is vállalom e tisztséget :cool: mint Győr 30km-es körzetében élő focidrukker 😀 😀 😀superbrutal88
én is Győr 30km-es körzetében lakok (na jó kicsúszok 2vel), de utálom az ETO-t 😀
off: amúgy hova valósi vagy?tüsi91
jó, ilyen erővel tipikus ETO-s lehetek, hogy ki van hozzá a legközelebb, én ugyanis Győrben lakom azért 😀
több mint 14 éve
mindegy, hadd szurkoljon nekik. Minden évben előjön néhány, akinek mindenféleképpen balhét kell szítani a magyar csapat ellen való szurkolással 😊

A lényeg viszont az, hogy az első félidőben nemhogy nem látom azt a húdenagyonnagy sturm fölényt, de lazán vezethetnénk is...
több mint 14 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 641 — Csodabogár
ez a játékvezetés vmi vicc. Nem vagyunk rosszak, Alves gurít egyet 😊

több mint 14 éve
Büszke lehetsz magadra...Schleck
Számomra Felfoghatatlan hogy, hogy lehet BÁRMILYEN magyar csapat ellen drukkolni egy nemzetközi mérkőzésen.eaglesmcnabb

Nem mondtam egy szóval sem hogy Bűn. Csak Szánalmasnak tartom 😉

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Vorwärts SturmAmadeus91

mindig mindenhol a német, osztrák, svájci csapatoknak szurkolok.
több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
off: amúgy hova valósi vagy?
több mint 14 éve
Vorwärts SturmAmadeus91
Számomra Felfoghatatlan hogy, hogy lehet BÁRMILYEN magyar csapat ellen drukkolni egy nemzetközi mérkőzésen.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
én nem divatból is vállalom e tisztséget :cool: mint Győr 30km-es körzetében élő focidrukker 😀 😀 😀
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
Tujvel – Brachi, Lipták, Horváth G., Héctor Sánchez – Gosztonyi, Mitrovics, Vasziljevics, Elek Á., Polonkai – André Alves

Alves előtt ki az a csávó? 😛