Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Blevi 8 985 — Lions & Cowboys fan
Erre mondják hogy még a bab is hús....
Érdekes meccs volt, de megérte megnézni.
Sztem Ibra nem fog kelleni a Realnak, ahogy elnézem ide a Citybe sem hiányzik.
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 47 659 — Whoops, looks like something went wrong.
Miután jövőre vagy talán 2 év múlva fair play szabály, így nem sűrűn lehet követni a City példáját.
És nekem abszolut nincs bajom velük, mert aki vak és MÚ fan, az az összevásárlást látja, aki kicsit jobban megfigyeli, az 1-2 sztáron kívül, akikre nyilván pénzt kell kiadni, azért tudatos csapatépítés és többségben jó, okosnak mondható igazolásokat tolnak. Az már megint egy más tészta, hogy úgy vásárolnak, hogy a pad is baromira erős legyen, de a Barca is 30 millákat dob ki egy Sanchezre például... Manapság aki 2-3 versenysorozatban helyt akar állni, oda kell a hosszú, vastag cserepad.

Boateng meg király. 😊
Tavaly mikor leigazoltuk őt, akkor örömtáncot jártam és megmondtam, hogy sokra fogja még vinni nálunk. És egyelőre ő viszi a hátán a csapatot, nem Ibra például, aki lószart se csinál. El fogjuk őt adni legkésőbb a nyáron, de egy téli transzferen sem lepődnék meg. És sokan is pletykálják, hogy a Cityre akarjuk rásózni, és elhozni Tévezt helyette.
Nem sansztalan, mivel a City évek óta nagyon le akarja igazolni Ibrát, de Mourinho is eléggé brutális árat akar beajánlani érte, ha a Realnak adjuk.

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Tényleg őrségváltás lesz a Premier League-ben és Manchesterben is idén már!? Ambvivalens nekem a City mert régebben is szerettem őket, ez az arab vonal viszont nagyon nem jó írány a mai fociban, ugyanakkor annyi szerethető 😊 jó, szimpatikus játékost vettek, hogy élmény nézni őket, és mégis örülök. (Silva, Kun, Dzeko Nasri)zavi27
Nasri és Kun aztán rohadt szimpatikus, főleg előbbi. 😛
Ez a 3-0 viszont kegyetlen, egyik csapatot sem kedvelem, de akkor már inkább a MU, mint ez az összevásárolt City. Attól félek, hogy ezt több csapat is követheti, ha idén jelentősebb trófeákat nyernek a világoskékek.

több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 570 — Amerikai sportok rajongója
Tényleg őrségváltás lesz a Premier League-ben és Manchesterben is idén már!? Ambvivalens nekem a City mert régebben is szerettem őket, ez az arab vonal viszont nagyon nem jó írány a mai fociban, ugyanakkor annyi szerethető 😊 jó, szimpatikus játékost vettek, hogy élmény nézni őket, és mégis örülök. (Silva, Kun, Dzeko Nasri)
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
http://cbe002.chat.mibbit.com/
szerver: IRC2.HU
channel: #bowlhu
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
a Győr-Vidi meccsre valaki cset?Hurka
mehet

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
a Győr-Vidi meccsre valaki cset?
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 428
Piros ezért sztem durva, bár magának köszönheti.Blevi
Utolso ember volt, sajnos jogos a piros.
több mint 14 éve
Blevi 8 985 — Lions & Cowboys fan
Piros ezért sztem durva, bár magának köszönheti.
több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 269 — Invisible man
Kösz mindkettőtöknek.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 428
Hol tudom neten nézni a manchesteri rangadót?Matthew99
Ha van sopcastod, ez kurvajo minőség: sop://broker.sopcast.com:3912/106723
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
Hol tudom neten nézni a manchesteri rangadót?Matthew99
http://www.firstrowsports.tv/watch/87768/1/watch-manchester-united-vs-manchester-city.html

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Hol tudom neten nézni a manchesteri rangadót?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 851 — Patriots és Kaposvári KK fan
Jó dolog a sok döntetlen, pontszerzés a Halitól is, csak semmit nem ér, mert már kiesők vagyunk...
Sisának kéne inni abból a palóc pálinkából és úgy dönteni, hátha akkor a győzelmek jönnének.
A Vasas-t otthon verni kell!!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 14 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
Why always me? 😂
Nagy arc. 😀Schleck
Faszkalapok közül a legszerethetőbb. 😀

És ezért a gólörömért jár egy sárga ... :/
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Why always me? 😂
Nagy arc. 😀

több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 570 — Amerikai sportok rajongója
hajrálilák!!! melegjoci megvigasztaltad őrbódéspetike haverod? hány bódét csaptatok szét?

zavi azért rajczigány már tanítja a fiataloknak is a könyöklést...v Dragi mixet néztek csak? 😀Divat
őrbódéspetike azt mondta hogy így hogy kikaptak inkább bele helyezi a pajszerját a hajléktalan divat szájába 😀Joci
hagyja csak nyugodtan a pajszerját a valagadba...úgyis oda való... 😀Divat
Legalább ő nem volt egyedül kb. beszarva, meg Szabi. A többi hitehagyott pocsék játékot nyújtott. Azért volt 1-2 Otten tarolás is. De nagy csalódás volt az egész játékunk, mentalitásunk tegnap.
több mint 14 éve
Asszem megyek a siges topikba és megkérek vkit h csináljon egy KPB siget 😀empty taxi
shawnka
Pont most akartam berakni ezt a sigem 😊Matthew99
Szép munka akk használom is 😊

Madden hates me.
több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Na ha minden jól megy csak behúzzuk 😊

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Asszem megyek a siges topikba és megkérek vkit h csináljon egy KPB siget 😀empty taxi
shawnka
Pont most akartam berakni ezt a sigem 😊

több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 651 — Tyrone Creek
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
hajrálilák!!! melegjoci megvigasztaltad őrbódéspetike haverod? hány bódét csaptatok szét?

zavi azért rajczigány már tanítja a fiataloknak is a könyöklést...v Dragi mixet néztek csak? 😀Divat
őrbódéspetike azt mondta hogy így hogy kikaptak inkább bele helyezi a pajszerját a hajléktalan divat szájába 😀Joci
hagyja csak nyugodtan a pajszerját a valagadba...úgyis oda való... 😀

|
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
bunda...ráadásul finom kis digó... 😀

|
több mint 14 éve
Asszem megyek a siges topikba és megkérek vkit h csináljon egy KPB siget 😀
Szerk. Köszi Shawnka! 😀

Madden hates me.