NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Agüero, Messi, Di María - Tévez (Higuaín) vassadi
Na ez így azért nem lehetséges Marika se arról híres h visszafut Agüerotól meg kb. lehetetlen, max. 3-an lesznek szvsz a pályán.empty taxi
Batista meglépte, bejött. Egy ilyen Costa Rica-i csapat ellen ezt be lehetett, sőt, be is kellett vállalni. A kérdés az, hogy a komolyabb ellenfelekkel szemben mennyire fog működni ez a rendszer; ott dől majd el, hogy ténylegesen hasznosabb-e négy ilyen támadó szellemű játékos mögött Gagót játszatni Cambiasso helyett. Ezt leszámítva a felállást illetően nem nagyon maradt nyitott kérdés; megtalálták azt a rendszert, ami Messinek is fekszik, a csapat legjobbja volt, kiosztott két gólpasszt, és csak a társakon múlt, hogy nem lett az minimum 3 vagy 4, Higuaín ugyanis helyzetkihasználásban még Lavezzit is alulmúlta. Ez lesz még érdekes, hogy Batista a negyeddöntőben is ugyanezt a támadószekciót küldi-e pályára, vagy megpróbálja esetleg, hogy Tévez miként muzsikál ebben a szisztémában, netán ami kevésbé valószínű, hogy legközelebb már Diego Milito lesz a center. Két- vagy háromgólos előnynél, a biztos győzelem tudatában nem ártott volna mondjuk őt vagy Tévezt beküldeni, de ennek elmulasztásáért nem fogja senki Batista fejét venni. Lavezzi pedig maga a szerencsétlenség: szűk tíz percre áll csak be, de ezalatt ismét sikerül kihagynia a meccs legnagyobb helyzetét, majd egy sárga lappal elintézi, hogy ne léphessen pályára a negyeddöntőben. Mondjuk a csapat éledezésén túl az argentin szurkolók szerintem ennek is nagyon örülnek.

Ferguson pedig kijelentette, hogy Nasriból nem lesz United-játékos.
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
A Ferencváros is kérte, hogy halaszthassa el a hétvégére esedékes kaposvári meccsről, erről ma döntünk.

kíváncsi leszek mire jutnak a mélyen tisztelt szövetségnél...

|
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Hargo meg lehet, hogy Gera csapattársa lesz a WBA-nál....beszarok ha végig játszik egy idényt sérülés nélkül...ja és az első meccse a PL-ban WBA - MU lehet...😊Keano
Kár a srácért, nagy játékos lehetett volna belőle, ha elkerülik a sérülések...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 486 — Saturday Night Lights
Az angol válogatott hanyatlása a tesitanárok hiányzó túlórapénzének következménye 😀

http://www.origo.hu/sport/focivilag/20110711-sam-allardyce-szerint-margaret-thatcher-intezkedese-miatt-van-valsagban-az.html

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Na végre, drága Albiceleste!
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Pedig még a "köcsög teaszopó" és a "metroszexuális buzi" jelzőket nem is sütöttem el. 😀
Kicsit felhúzott, hogy már megint a hasonló kirakatcsapatok embereit jelölték a goal of the week választásban Casey mellé, és nyilván megint ezek fognak aratni.
Amúgy még amikor '99-ben a MU-val ECL-t nyertek, akkor bírtam Beckham-et, utána teljesen elkurvult. Az meg, hogy most az amúgyis divathordában viháncol, még inkább visszataszító számomra. Ellenünk sajnos nem játszott, pedig szerintem Folan őt is szívesen lerúgta volna. 😛TheMileHighCity
Én sem szeretem őt a celebsége miatt. Viszont a mentalitása és a focihoz való hozzáállása tiszteletre méltó. Szerintem.
több mint 14 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
Hargo meg lehet, hogy Gera csapattársa lesz a WBA-nál....beszarok ha végig játszik egy idényt sérülés nélkül...ja és az első meccse a PL-ban WBA - MU lehet...😊

több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 415 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ha már NB2...JC6
A Fulhami érkező(k) listáján mosolyogtam egy jót.
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/na-mi-ujsag-wenger-ur-2085595
De sok sikert a srácnak. De tényleg ő az eddigi egyedüli új igazolás, mert az kicsit hihetetlen?...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ha már NB2...

Ott van az Eger, tudtok róla valamit? Állítólag 10 játékos lelépett, mert kilépett a csapat mögül a főszponzor és pár vállalkozó. Az önkormányzat meg benevezte a csapatot.......
több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Pedig még a "köcsög teaszopó" és a "metroszexuális buzi" jelzőket nem is sütöttem el. 😀
Kicsit felhúzott, hogy már megint a hasonló kirakatcsapatok embereit jelölték a goal of the week választásban Casey mellé, és nyilván megint ezek fognak aratni.
Amúgy még amikor '99-ben a MU-val ECL-t nyertek, akkor bírtam Beckham-et, utána teljesen elkurvult. Az meg, hogy most az amúgyis divathordában viháncol, még inkább visszataszító számomra. Ellenünk sajnos nem játszott, pedig szerintem Folan őt is szívesen lerúgta volna. 😛

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Na, a vén faszkópé marketingembert újra sztárolják egy ilyen mák után:

http://www.youtube.com/watch?v=nrhk6-VRhQ8&feature=related

Azért tartom, hogy Jamie Smith a liga legjobb szélsője, és ez a tíz éve csak a nevéből élő senki, a cipőfűzőjét sem köthetné be. 😛TheMileHighCity
Azért Beckham minden csak nem a nevéből élő focista. Én tisztelem azért amiért még játszik. Simán visszavonulhatna és élhetné a celeb életét, de ő e helyet inkább focizik.
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
"Sky Sports sources understand Roma goalkeeper Alexander Doni will undergo a medical at Liverpool on Tuesday.

The 31-year-old's agent said last week that a deal was imminent following several weeks of negotiations.

Doni would only provide back-up to Kenny Dalglish's first choice, Jose Reina, but would offer an experienced deputy."

Hurrá.
Ahhoz képest, hogy Hendersonért milyen hamar kipengettek 16 milliót Henryék, elég lassan haladnak a többi igazolással.
Pedig akkor azt hittem, az ázsiai túrára az offseason játékosvételek pontja már ki lesz pipálva...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
(...) a vén faszkópé marketingember (...) a tíz éve csak a nevéből élő senki (...)TheMileHighCity
Azért ez így erős...Gogo
Nem is kicsit.
több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
(...) a vén faszkópé marketingember (...) a tíz éve csak a nevéből élő senki (...)TheMileHighCity
Azért ez így erős...

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Na, a vén faszkópé marketingembert újra sztárolják egy ilyen mák után:

http://www.youtube.com/watch?v=nrhk6-VRhQ8&feature=related

Azért tartom, hogy Jamie Smith a liga legjobb szélsője, és ez a tíz éve csak a nevéből élő senki, a cipőfűzőjét sem köthetné be. 😛

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 645 — Volt egy kis zápor
bocsánat, most is Brekk lesz a HC, akkor ott tényleg egyedül a Szolnok lesz faktor, elég nevetséges...Hurka
majd a Raptors, izé Békéscsaba bekeményít, meg a Vác, aztán egyből nagy harc lesz.
a Szolnoki nb1-es keretből meg 6 játékos maradt, ez számít komoly faktornak?

Egyértelmű Szeged Nb1Höri
Ja az Előre meg pont arról híres,most csapattársamat akarták hívni próbajátékra(Megye II góllövőlista 2. helyezett),meg még hallottam egy két nevet innen a környékről,egyikkel sem lennének előre főleg úgy,hogy haverom el sem ment 😀

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
A klub vezetői folyamatosan tárgyalnak a játékosokkal, de a végleges keret csak a hét vége felé alakulhat ki. Sok függhet ugyanis attól, hogy az NB II-ben a zöld-sárgák helyén induló Szeged 2011 kiket kíván szerződtetni az együttestől.

A kiemelt rész a kedvencem.
Akit akarnak azt vihetik.
Makón 7-8 havi fizetéssel tartoznak a játékosoknak.Bazzani
itt van egy insider http://twitter.com/#!/Konyak89 konqueror szaktársa volt

több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 010 — Axel Foley
bocsánat, most is Brekk lesz a HC, akkor ott tényleg egyedül a Szolnok lesz faktor, elég nevetséges...Hurka
majd a Raptors, izé Békéscsaba bekeményít, meg a Vác, aztán egyből nagy harc lesz.

Egyértelmű Szeged Nb1Höri
A Makói FC hivatalos honlapja szerint hétfőn csapatmegbeszéléssel veszi kezdetét a felkészülés az NB III-as idényre készülő hagymavárosiaknál. A következő szezonra Kolozsvári János készíti fel a keretet, melynek összetétele azonban még nagyon képlékeny.

A klub vezetői folyamatosan tárgyalnak a játékosokkal, de a végleges keret csak a hét vége felé alakulhat ki. Sok függhet ugyanis attól, hogy az NB II-ben a zöld-sárgák helyén induló Szeged 2011 kiket kíván szerződtetni az együttestől.

A kiemelt rész a kedvencem.
Akit akarnak azt vihetik.
Makón 7-8 havi fizetéssel tartoznak a játékosoknak.

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

Egyértelmű Szeged Nb1

több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
Pont ma olvastam az NSben a cikket a Nyíregyházáról.
Na pont ők nem lesznek tényezők a feljutásért vívott harcban.
Szegeden 3éven belül NB1 a cél.Bazzani
mondjuk sztem az is egyedülálló, hogy az lesz a tulajdonos a Nyíregyházánál, aki most tavasszal még a HC volt ott 😀Hurka
Akkora a csóróság, hogy az valami elképesztő. Mikor feljutottak 98-ban, a gólkirály Janics(Jasics?) mezét el akarták árverezni, valami tízezer forint volt a kezdőlicit, oszt nem licitált rá a kutya se. Amelyik város gazdasági teljesítőképessége a nulla felé konvergál (gyak. bökjél valahova a térképen), ott egy vállalkozó se fog szerelemből a csapat mellé állni. Röhögünk ugye a ruszki oligarchákon, ugyanez van itt is, csak egy pitiáner szemétdomb kakasairól beszélünk. Ha nincs összeköttetés az MLSZ-ban, hogy az egyenlően elosztott tortából nagyobb szeletet kapjanak, vagy nem áll a csapat mögött egy politikai erősember, aki mögé odateszik a pénzt a környék pénzemberei, akkor ki kell hozni egy első osztályú csapatot 250-300 millió forintból. Sok sikert ehhez.füligjimmy
bocsánat, most is Brekk lesz a HC, akkor ott tényleg egyedül a Szolnok lesz faktor, elég nevetséges...
több mint 14 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
egyébként botrány, hogy mennyivel erősebb a nyugati, mint a keleti csoport, biztos, hogy valami Nyíregyháza vagy Szolnok drukker osztotta fel a csoportokat...Hurka
mondjuk sztem az is egyedülálló, hogy az lesz a tulajdonos a Nyíregyházánál, aki most tavasszal még a HC volt ott 😀Hurka
Akkora a csóróság, hogy az valami elképesztő. Mikor feljutottak 98-ban, a gólkirály Janics(Jasics?) mezét el akarták árverezni, valami tízezer forint volt a kezdőlicit, oszt nem licitált rá a kutya se. Amelyik város gazdasági teljesítőképessége a nulla felé konvergál (gyak. bökjél valahova a térképen), ott egy vállalkozó se fog szerelemből a csapat mellé állni. Röhögünk ugye a ruszki oligarchákon, ugyanez van itt is, csak egy pitiáner szemétdomb kakasairól beszélünk. Ha nincs összeköttetés az MLSZ-ban, hogy az egyenlően elosztott tortából nagyobb szeletet kapjanak, vagy nem áll a csapat mögött egy politikai erősember, aki mögé odateszik a pénzt a környék pénzemberei, akkor ki kell hozni egy első osztályú csapatot 250-300 millió forintból. Sok sikert ehhez.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 14 éve
egyébként botrány, hogy mennyivel erősebb a nyugati, mint a keleti csoport, biztos, hogy valami Nyíregyháza vagy Szolnok drukker osztotta fel a csoportokat...Hurka
mondjuk sztem az is egyedülálló, hogy az lesz a tulajdonos a Nyíregyházánál, aki most tavasszal még a HC volt ott 😀
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 010 — Axel Foley
Szegeden 3éven belül NB1 a cél.

több mint 14 éve
egyébként botrány, hogy mennyivel erősebb a nyugati, mint a keleti csoport, biztos, hogy valami Nyíregyháza vagy Szolnok drukker osztotta fel a csoportokat...
több mint 14 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Ahhoz képest,hogy kik voltak a jelöltek (Kuntics,Urbán tudjafaszom) ez a Takács tényleg nem valami nagy név.
Mondjuk engem jobban aggaszt,hogy sehol nem tartanak az igazolásokkal.Bazzani
nem igazolni kéne, hanem edzeni 😀

tény, hogy az nb2-es igazolási hírek nem özönlenek a weben, de ahogy a többi csapatot nézem, máshol se viszik túlzásba az erősítgetést momentán. Mást ne mondjak, a helyi Diósgyőr keménymag majd leírja, hogy tavaly ilyenkor hányan voltak 😀 asszem 12-en.Höri
Nem tudom,hogy hányszor láttad ezt a csapatot/jelenlegi keretet játszani.
Ha nem láttad akkor annyit segítek,hogy nem NB2 szint.
Voltak nem teljesen tiszta meccseik az NB3ban. Mondjuk ez csak hallomás, de elég jó helyről hallottam.
Fél csapatot kell venni ,hogy ez NB2es szint legyen.
Ha jól tudom,akkor Bali Peti és Makra zsolt hazatér.Bazzani
Felesleges szerintem, most, hogy Nyerges tényleg átvette a Szolnokot, ők fognak visszajutni.De kibővíthetik újra az első osztályt

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson