Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
Már vártam, mikor jelenik meg az első pletyka ebben a témában.

"Liverpool are set to let midfielder Raul Meireles speak to Italian clubs Juventus and Inter Milan about a £12m move."

Persze ez csak a Sunday Mirror, szóval a helyén kell kezelni.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 737 — Whoops, looks like something went wrong.
Neymart ki fogja kiszolgálni?
Tekintve, hogy ő nem csatár és sosem volt az, hanem árnyékék leginkább, vagy LFW. A Realba meg akkor vagy kitúrja Di Maria-t, vagy pedig a padon fogja a faszt nyaldosni, de nagyon kétlem, hogy csatárnak szánná őt Mourinho. És pontosan ezért tök fölösleges, amikor Di Maria sem volt szar, illetve ő sem olcsón érkezett tudtommal a Realhoz, most meg 45-50 millióért jön ismét egy posztjátékos oda? Tökre fölösleges... Amelyik padra fog szorulni kettejük közül, az meg majd baszhatja.
Gansora meg nem értem a fikát. Tegnap pont, hogy ő nem játszott annyira rosszul. Még kurvára látszik, hogy sérülésből jön vissza, félve mozog, de a csapat sem érzi egymást abszolút, illetve idegen neki a taktikus foci. Ettől függetlenül 2 assist, illetve több jó passza volt, és szaros 21 éves.
A Milanban lesz ideje, hogy a legjobbá váljon a posztján és 1-2-3 éven belül ez meg is fog történni szerintem, ha nem sérül. És 3 év múlva is csak 24 éves lesz, szóval...

több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
számomra pont ez a Ganso gyerek egy kurva nagy lufi. Egyszerűen nem értem mitől különleges. Neymar meg nagy tehetség, csak még "hülyegyerek" fiatalabb mint én.Amadeus91
Pont ez az, hogy fiatal, és sok még neki ez a Copa, idővel viszont nagy játékos lehet belőle. Mondjuk nem is két meccs alapján kellene megítélni, bár azért tegnap már valamivel jobban játszott, mint Venezuela ellen, mellesleg mindkét brazil gólt ő készítette elő. Neymar pedig a brazilok egyik tipikus fajtájának újabb példánya (példaként említhetném mondjuk Adrianót), be fog sülni Európában.
több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Ganso az uj Kaká.
Neymarból viszont hatalmas bust lesz, 0 alázata van, és baromi nagy az arca.braxa88
A második mondattal maximálisan egyetértek, az elsőről remélem, igaznak bizonyul majd.vassadi
számomra pont ez a Ganso gyerek egy kurva nagy lufi. Egyszerűen nem értem mitől különleges. Neymar meg nagy tehetség, csak még "hülyegyerek" fiatalabb mint én. (pedig én sem vagyok aggastyán). Mondjuk, az is benne van, hogy brazilok, szóval nagy a felhajtás körülöttük, de én ha már 18-19 éves tehetséget kell mondani akkor Romelo Lukaku-t mondom... na az a gyerek valami. 16 éves kora óta belga élvonal, Anderlecht, belga válogatott, mégis ott maradt Belgiumban amíg befejezi a sulit, nem szállt el magától. Pedig tehetségesebb mint a fent említett két brazil együttvéve.Amadeus91
Ganso minden megmozdulásában benne van egy golpassz. kibszott teknikás.
olaszországban oriási sztár lehet. egy vérbeli irányító, egy igazi 10es. ténleg az uj kaká.
neymar ha a realba megy akkor sok gólt fog lőni, mert ott még higanyt is kibirják szolgálni...
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 172
Ganso az uj Kaká.
Neymarból viszont hatalmas bust lesz, 0 alázata van, és baromi nagy az arca.braxa88
A második mondattal maximálisan egyetértek, az elsőről remélem, igaznak bizonyul majd.vassadi
számomra pont ez a Ganso gyerek egy kurva nagy lufi. Egyszerűen nem értem mitől különleges. Neymar meg nagy tehetség, csak még "hülyegyerek" fiatalabb mint én. (pedig én sem vagyok aggastyán). Mondjuk, az is benne van, hogy brazilok, szóval nagy a felhajtás körülöttük, de én ha már 18-19 éves tehetséget kell mondani akkor Romelo Lukaku-t mondom... na az a gyerek valami. 16 éves kora óta belga élvonal, Anderlecht, belga válogatott, mégis ott maradt Belgiumban amíg befejezi a sulit, nem szállt el magától. Pedig tehetségesebb mint a fent említett két brazil együttvéve.
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Ganso az uj Kaká.
A második mondattal maximálisan egyetértek, az elsőről remélem, igaznak bizonyul majd.
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Ezaaaz!
Japán csajok vadak voltak, mondtam én a németeknek, hogy múltkor ki kellett volna kapniuk. Óriási nagy meglepetés, de nagyon örülök neki. 😊Schleck
Ahogyan játszottak, úgy már nem volt akkora meglepi. Egyetértek. Nem nekik kellett volna a Japikkal játszani.
több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Conor meglőtte hét meccsen belül a hatodik gólját, idén is jókora csalás lesz, ha nem ő kapja az aranylabdát. 😛
Végre győztünk, friss sérülés megint volt, kiállítás viszont kivételesen nem, hacsak az öltöző folyosón nem kapott pirosat valaki, nem lehet tudni, múltkor is a lefújás után állították ki Amarikwa-t.

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 579 — Poloska confirmed
González apró gólt lőtt :cool:
több mint 14 éve
Neymar inkább az új Robinho, kivéve hogy Robinhonak nem volt azért ekkora pofája... De ugyanúgy a Realba fog egy vagyonért kerülni, aztán meg lehet, hogy kísértetiesen hasonlóan elkallódik ő is.. Bár Mourinho biztos tudna neki alázatot tanítani, kérdés mennyire komolyodik meg ez a maki.

több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ezaaaz!
Japán csajok vadak voltak, mondtam én a németeknek, hogy múltkor ki kellett volna kapniuk. Óriási nagy meglepetés, de nagyon örülök neki. 😊

több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Neymar a brazil NK9 😊fetomy
ne(y)már!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Neymar a brazil NK9 😊
több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Ganso az uj Kaká.
Neymarból viszont hatalmas bust lesz, 0 alázata van, és baromi nagy az arca. ezen a copán már vagy 3 ziccert elszórakozott...
több mint 14 éve
és Fred bebassza, szakadok 😂
Ganso amúgy 2 assistStez
Gansoról visszavonok mindent. 😊Schleck
Ügyes gyerek nagyon, az biztos, kis izmot magára kéne szednie és nem ilyen beszarian kéne játszania, de szerintem 1-2-3 éven belül a Milanban sztárrá növi ki majd magát.
Remélem legalábbis. 😊 A tudása megvan hozzá, csak ne sérüljön.

több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
azér valahogy ki van találva ez a kis sorsolás Arg-CRc, Uru-Mex, Bra-Ecu az utolsó foduló 😉 mindenki a döntőregyúr 😂

több mint 14 éve
Ganso amúgy 2 assistStez
Gansoról visszavonok mindent. 😊

több mint 14 éve
Ganso amúgy 2 assist

több mint 14 éve
Blevi 8 860 — Lions & Cowboys fan
LOL Fred😊
Hagyjuk már Mano is lassan csomagolhat ha így mennek a dolgok.
Kell nekem itt szidnom erre gólt lő

Én Neymart padoztatnám a kövi meccsen. Vegyen kicsit vissza az arcából.
több mint 14 éve
na jön Lucas, rá kíváncsi vagyok, állítólag baszott ügyes gyerekStez
Ezt mondták Neymarra és Gansora is. Neymar meg tipikus Brazíliába való brazil.

2-1. Ezaaaaz! 😀Schleck
azért Ganso most is miylen lasztit adott majom Neymarnak... Ő nem játszik rosszul ma, Neymar kritikán aluli, ami azt illeti, illetve hát Pato
de hát mind Ganson mind Neymaron egyelőre a fizikum totális hiánya mutatkozik meg, az egyszer biztos, illetve látszik a mozgásukon, hogy baromira szokniuk kell még ezt a taktikus focit. Neymart mondjuk jól pofánbasznám az első edzésem Mourinho helyében, mert akkora a pofája már most, hogy az már irritáló

ez így most frankó, hogy Fred a megmentő? 😂
legalja bazmeg

több mint 14 éve
pfffffffffffff bazdmeg 😂
Lúcio lol 😀
André Santos lol 😀

több mint 14 éve
ááááhhhhhhhhhhhhhhhhhhháááááááááááááááááááááhhhhááááááááááá

több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
ott is van 😀
több mint 14 éve
Ezt mondták Neymarra és Gansora is. Neymar meg tipikus Brazíliába való brazil.

2-1. Ezaaaaz! 😀

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
jó meg még 8 lúkász jöjjön...Podolski is feltűnik talán? 😊

|