NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 798 — Whoops, looks like something went wrong.
pfffffffffffff bazdmeg 😂
Lúcio lol 😀
André Santos lol 😀

több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
ááááhhhhhhhhhhhhhhhhhhháááááááááááááááááááááhhhhááááááááááá

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
ott is van 😀
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
na jön Lucas, rá kíváncsi vagyok, állítólag baszott ügyes gyerekStez
Ezt mondták Neymarra és Gansora is. Neymar meg tipikus Brazíliába való brazil.

2-1. Ezaaaaz! 😀

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
na jön Lucas, rá kíváncsi vagyok, állítólag baszott ügyes gyerekStez
jó meg még 8 lúkász jöjjön...Podolski is feltűnik talán? 😊

|
több mint 14 éve
ejj néjjjmáár.... 😀

|
több mint 14 éve
na jön Lucas, rá kíváncsi vagyok, állítólag baszott ügyes gyerek

több mint 14 éve
hehehehehehehehehhe 😂 😂
de Menezes se szarral gurigázik amúgy, hogy azonnal a szünetben árnyékék helyére középpályást hozott 😀
kíváncsi vagyok, mikor jön Fabiano

több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ki a fak volt az a lassú balfasz, akit így lefutott egy Santa Cruz? 😀

több mint 14 éve
Ebbe a brazil válogatottba is egy erőcsatárra lenne szükség, nem a porszem Patora, akinél még mindig nem akar feltűnni, hogy szintén árnyékék és habár tavaly nyáron sokat magára szedett, de nem kifejezetten az ő posztja ez a befejezőcsatár..Stez
pedig ez egyértelmű: Felipe Félix!!!

|
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Moú helyében fehívnám Battistát, hogy nem-e néznénk meg egy Higany-Tevez vagy Milito-Tevez elhelyezkedésű játékot, s lehet még Moratti is beleadna egy kicsit a közösbe 😂

több mint 14 éve
Szerintem egyáltalán nincs túlértékelve. Első manchesteri szezonjában átlagos gólszámot hozott, de nehéz is lett volna kiemelkedőt nyújtani, amikor Ronaldo 40 fölött termelt; a második idényét érthetetlen módon végigpadozta Berbatov mögött; a City színeiben első évében 23 gólt lőtt a bajnokságban, legutóbb pedig a PL társgólkirálya lett. Jó ő, nagyon is, csak én sem hiszem, hogy illene ebbe a Realba (de vigyék csak a városi riválistól...).vassadi
Hát ez valahogy elkerülte a figyelmem hogy ilyen eredményes volt a Cityben ezek szerint. De én akkor sem tartom a legkiemelkőbb csatárok között semmiképp.zavi27
nem klasszikus befejező csatár, Delgadóból is ő csinált gólkirályt. mondjuk egy etot betolsz mellé arany életed lesz 😛sutianap
Tévez árnyékék, eredetileg legalábbis.
A Cityben játszik csak befejezőcsatárt, de jól tolja kifejezetten.
Ebbe a brazil válogatottba is egy erőcsatárra lenne szükség, nem a porszem Patora, akinél még mindig nem akar feltűnni, hogy szintén árnyékék és habár tavaly nyáron sokat magára szedett, de nem kifejezetten az ő posztja ez a befejezőcsatár.. Így sincs meg a fizikuma, ő nem ez a stílusú játékos. Simán leszedném a faszba és Fabianot játszatnám, esetleg Jadson helyére hátrébb tolnám Patot és Neymarral váltogatnám őket középen, illetve baloldalon.
Ramires meg most is fos, annak ellenére, hogy volt 2 jó megmuzdulása és az egyikből gól is lett. Lucas viszont kifejezetten jól játszik.
Ganso is kezd magára találni, míg Neymar is néha csillogtatja a tudását, miért is állnak érte sorba a nagy csapatok, csak éppen még egy szélfújástól is elesik. A fizikum elég gyenge a primadonnáknál.

több mint 14 éve
Andrezinhot és Félixet a Seleçãoba... 😛
nekem legjobban az tetszett, amikor J. Césár "kirúgás" háromszögelt a védőkkel. 😊

|
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369
EZT a brazil csapatot mondjuk nem is tudom hogy lehet szeretni.. 😊Hurka
na ez viszont gyönyörű támadás voltHurka
A gólra gondolsz? Mert ott a támadásépítésben semmi sem volt. Rámírezs balfaszkodott, majd a másik brazil elé pattant a labda. A lövés az valóban szép volt.

Ha meg nem a gólra gondolsz, akk mind1.. 😀
több mint 14 éve
nekem sose jött be szerintem túl van értékelve rendesen. Sehol nem emlékszem rá, hogy sok gólt termelt volna szezonokon át, a válogatottba is szar most is. Ez a lelkizése meg a már nem öröm a foci neki, inkább abbahagyja duma meg elég fura szintén. Remélem nem kerül oda a Madridba főleg ekkora ellenértékkel.zavi27
Szerintem egyáltalán nincs túlértékelve. Első manchesteri szezonjában átlagos gólszámot hozott, de nehéz is lett volna kiemelkedőt nyújtani, amikor Ronaldo 40 fölött termelt; a második idényét érthetetlen módon végigpadozta Berbatov mögött; a City színeiben első évében 23 gólt lőtt a bajnokságban, legutóbb pedig a PL társgólkirálya lett. Jó ő, nagyon is, csak én sem hiszem, hogy illene ebbe a Realba (de vigyék csak a városi riválistól...).vassadi
Hát ez valahogy elkerülte a figyelmem hogy ilyen eredményes volt a Cityben ezek szerint. De én akkor sem tartom a legkiemelkőbb csatárok között semmiképp.zavi27
nem klasszikus befejező csatár, Delgadóból is ő csinált gólkirályt. mondjuk egy etot betolsz mellé arany életed lesz 😛

több mint 14 éve
Blevi 8 860 — Lions & Cowboys fan
EZT nagyon nehezen... Iszonyatosan nincs középpálya elképzeléstelen a játék egy távoli lövésből lett gól.
Kéne úgy 2-3 támadó középpályás ebbe a csapatba.
Lucas Leiva az egyik legjobb brazil és ez nem az Ő kritikája. :/
több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 444 — Amerikai sportok rajongója
nekem sose jött be szerintem túl van értékelve rendesen. Sehol nem emlékszem rá, hogy sok gólt termelt volna szezonokon át, a válogatottba is szar most is. Ez a lelkizése meg a már nem öröm a foci neki, inkább abbahagyja duma meg elég fura szintén. Remélem nem kerül oda a Madridba főleg ekkora ellenértékkel.zavi27
Hát ez valahogy elkerülte a figyelmem hogy ilyen eredményes volt a Cityben ezek szerint. De én akkor sem tartom a legkiemelkőbb csatárok között semmiképp.
több mint 14 éve
na bazmeg ez a legalja, pont Jadson lő gólt, a mezőny legszarabbja

na azért Ganson is látszik, hogy nem ügyetlen gyerek... de minden mozdulatából kitűnik, hogy még nem friss és sérülésből lábadozik.. no meg fizikum az 0

több mint 14 éve
EZT a brazil csapatot mondjuk nem is tudom hogy lehet szeretni.. 😊Hurka
na ez viszont gyönyörű támadás volt
több mint 14 éve
EZT a brazil csapatot mondjuk nem is tudom hogy lehet szeretni.. 😊
több mint 14 éve
Moú papa tuggya mi az Apacs legfőbb stresszora - a kurva Messzi. - S most fijjam megmutathatnád ki is a jobb focista. hüm............

több mint 14 éve
eskü ez a Dani Alves irritáló.. hol a faszomba van Maicon a kezdőből?

több mint 14 éve
"több spanyolt kérnék, és több atmoszférát"
😀 😀 😀
több mint 14 éve
hehe majdnem megy Paraguay 😀
Robinho meg nem játszik, Milan power 😀

több mint 14 éve
Blevi 8 860 — Lions & Cowboys fan
Jadson - Lucas - Ramires van lejjebb?