NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Dallas Cowboys - Minnesota Vikings
8
5
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
bírom Hegyi Ivánt, messze a legjobb szakértő a sport1en. Bár Puhlt is birom, de nem a szakértelme miatt, hanem az atomfos poénjai miatt 😀
több mint 14 éve
na akkor lássuk, mit művelnek a brazilok...sajnos Galliani ismét azt nyilatkozta, hogy Gansot és Danilot akarjuk, aminek baromira nem örülök..
Ganso a tuti, Danilo akkor jönne, ha Taiwo megkapja a francia állampolgárságot és lenne 2 non EU-s helyünk
hehe, sport 1-en fossá oltják Lucast, holott ő még pont tök normális teljesítményt nyújtott az első meccsen
több mint 14 éve
nekem sose jött be szerintem túl van értékelve rendesen. Sehol nem emlékszem rá, hogy sok gólt termelt volna szezonokon át, a válogatottba is szar most is. Ez a lelkizése meg a már nem öröm a foci neki, inkább abbahagyja duma meg elég fura szintén. Remélem nem kerül oda a Madridba főleg ekkora ellenértékkel.zavi27Szerintem egyáltalán nincs túlértékelve. Első manchesteri szezonjában átlagos gólszámot hozott, de nehéz is lett volna kiemelkedőt nyújtani, amikor Ronaldo 40 fölött termelt; a második idényét érthetetlen módon végigpadozta Berbatov mögött; a City színeiben első évében 23 gólt lőtt a bajnokságban, legutóbb pedig a PL társgólkirálya lett. Jó ő, nagyon is, csak én sem hiszem, hogy illene ebbe a Realba (de vigyék csak a városi riválistól...).
több mint 14 éve
nekem sose jött be szerintem túl van értékelve rendesen. Sehol nem emlékszem rá, hogy sok gólt termelt volna szezonokon át, a válogatottba is szar most is. Ez a lelkizése meg a már nem öröm a foci neki, inkább abbahagyja duma meg elég fura szintén. Remélem nem kerül oda a Madridba főleg ekkora ellenértékkel.Ha tényleg odaadjuk Higany/Benzemát +28 millát Tevezért akkor joseban is nagyot csalódokTocaalapjába véve ér ennyit szerintem, mert egy állat, csak a Madridba nem illene beleStez
több mint 14 éve
Fabregas hivatalosan sérülés miatt nem utazik el az Arsenal ázsiai túrájára, Nasri ellenben ott lesz.
több mint 14 éve
Ha tényleg odaadjuk Higany/Benzemát +28 millát Tevezért akkor joseban is nagyot csalódokTocaalapjába véve ér ennyit szerintem, mert egy állat, csak a Madridba nem illene bele
több mint 14 éve
Ha tényleg odaadjuk Higany/Benzemát +28 millát Tevezért akkor joseban is nagyot csalódok
több mint 14 éve
http://dvtk.eu/hirek/uj-csatarunk-enrique-carre-o/3385/ti már előbb elkezdtétek, a Vidi másol, Luque volt a kulcs 😀
hasonló út mint a Vidié, bár én jobban bízom a sajátjainkban 😛kristof
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://dvtk.eu/hirek/uj-csatarunk-enrique-carre-o/3385/hasonló út mint a Vidié, bár én jobban bízom a sajátjainkban 😛
több mint 14 éve
Szerintem ott a 2002-es és 2010-es válogatottal jóval több probléma volt, mint Zidane hiánya, de mindegy. Zidane hatalmas játékos volt, és nagyon nagy szerepe volt a válogatott eredményeiben, ezt nem vitatom. De az szerintem közel sem igaz, hogy szimplán miatta lettek azok az eredmények amik.fetomyA 2008-as EB-n látottakat még úgy-ahogy lehet Zidane hiányára fogni, a tavalyi gyalázatos szereplést már semmiképpen.
több mint 14 éve
én Alvesen láttam később a szalagot, de nem 100.fetomyIgen, én sem vagyok biztos abban, hogy Horváth lett utána a cséká, de a lényeg, hogy ez nem volt csapatkapitányhoz méltó viselkedés.
Szerk.: Visszanéztem, tényleg Alves kapta a szalagot.
több mint 14 éve
Szerintem ott a 2002-es és 2010-es válogatottal jóval több probléma volt, mint Zidane hiánya, de mindegy. Zidane hatalmas játékos volt, és nagyon nagy szerepe volt a válogatott eredményeiben, ezt nem vitatom. De az szerintem közel sem igaz, hogy szimplán miatta lettek azok az eredmények amik.
több mint 14 éve
éppen ezért emeltem ki milyen volt nélküle a válogatott meg vele. ez 12 éves összehasonlításban már nem véletlen... Nélküle egyből elvéreztek, vele meg döntő és VB cím.éppen azért osztanék aranylabdát ha valaki szarból várat épít.Azért én nem húznám rá egyedül ezt Zidane-ra, de speciel ez most tök mindegy. Igen, ha van egy játékos, aki a hátán viszi a csapatot, és egyértelmű, hogy hatalmas szerepe van a csapata eredményeiben, akkor ő aranylabda esélyes.
Anno Zidane 98-ban világbajnok lett a franciákkal,
2002-ben nem volt---> kiestek a csoportkörben,
2006-ban volt, vitte a hátán a csapatot --->VB döntő
2010-ben nem volt ---> ki is estek a rákba.
Ha valakinek a szar csapatot is vinni kéne a hátán az pont az aranylabdás. Lehet mentegetni Messit hogy ember kell mögé, de ez kurva gyenge. Ne a kiszolgáló személyzet miatt kapja már valaki az aranylabdát. És ezt mondom minden elfogultság nélkül...eaglesmcnabb
Egyébként pedig szerinted Messi nélkül a Barca ugyanez lenne? 95 gólt lőttek tavaly a bajnokságban, ennek több mint a felében Messi volt eredményes, vagy adott gólpasszt. A BL-ben 30 gólt lőttek, abból éppen a felét köszönhetik így vagy úgy Messinek. Nézd meg Messi elmúlt 2-3 szezonját mennyi gólt lőtt. Közelít az 1/1-es átlaghoz gólokban, és akkor még nem beszéltünk a gólpasszokról. Meg arról sem, hogy ha megnézed a Barca meccseit tavaly, hány olyan meccs volt, aminél ha Messi nincs, nem nyernek (legalábbis a gólokból vett szerepe alapján). Elárulom: sok.
Az a helyzet, hogy nem mindegy mit nézünk. Messit ne Zidane-hoz hasonlítsd, mert Messi nem középpályás. Nem a csatárnak kell a hátán vinni a csapatot, hanem az irányítónak max, ha már muszáj valakinek. Messit inkább Ronaldohoz hasonlítsd (mármint az igazi Ronaldohoz), bár még az sem teljes, mert Messi meg jobban ad gólpasszokat is. Mindegy. A lényeg, hogy amikor csatár az aranylabdás, az azért lesz, mert sok gólt lőtt, fontos pillanatokban. Messi ebben legalább akkora alak mint anno Ronaldo. Lehet, hogy a válogatottban szar, de azért pl. Zidane mellett nem volt szar a komplett válogatott, meg Ronaldo mellett se a brazil és stb... Persze én elhiszem, hogy mondjuk Ronaldo régen visszament a 16-osához, elvette a védőjétől a labdát és egyedül végigcselezett 11 embert, hogy gólt tudjon lőni, sajnos Messinek nem árt, ha kap jó labdákat is, és az ő passzait is belövik. Forma1es hasonlattal ez olyan, mint Alonso. Nagyon jó pilóta, de ha a csapat körülötte szar, akkor ő sem tud mit tenni.
Egyébként egyetértünk, nálam is értékesebb az, aki a hátán viszi a csapatát ha kell. De egyszerűen amellett elmenni, hogy valaki 55 meccsen 53 gólt lő és 24 gólpasszt ad, egyszerűen hülyeség. Ez egyáltalán nem mindennapi. Nem feltétlen ér rögtön aranylabdát, de azért nem lehet annyira háborogni, ha ott van a végén. Mert lehet, hogy szerinted ez kurvagyenge mentegetés, de azért vegyük már észre, hogy ha normális csapat van körülötte, ő közel sem egy átlagos csatár, hanem napjaink egyik legjobbja. Nem kell úgy kezelni, mint egy átlag csatárt, mert baromira nem az.fetomy
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Szerintem nem is Fábiánnak, hanem Horváth Gábornak szólt, mivel ha minden igaz, Lipták után ő kapta meg a kapitányi karszalagot, és gyakorlatilag ő volt az, aki miatt jogtalanul kiállították Liptákot. Az idegesség érthető, de Sanco-nak igaza van, egy csapatkapitány ne viselkedjen már így...vassadién Alvesen láttam később a szalagot, de nem 100.
több mint 14 éve
Nem kell ebből nagy ügyet csinálni.Szerintem nem is Fábiánnak, hanem Horváth Gábornak szólt, mivel ha minden igaz, Lipták után ő kapta meg a kapitányi karszalagot, és gyakorlatilag ő volt az, aki miatt jogtalanul kiállították Liptákot. Az idegesség érthető, de Sanco-nak igaza van, egy csapatkapitány ne viselkedjen már így...
Lipták ideges lett, mert kiállították, holott nem is ő volt szabálytalan, hanem Horváth. Mindenki az lenne.
A szalag eldobás nem a klubnak szólt, hanem Fábiánnak.Höri
több mint 14 éve
éppen azért osztanék aranylabdát ha valaki szarból várat épít.Azért én nem húznám rá egyedül ezt Zidane-ra, de speciel ez most tök mindegy. Igen, ha van egy játékos, aki a hátán viszi a csapatot, és egyértelmű, hogy hatalmas szerepe van a csapata eredményeiben, akkor ő aranylabda esélyes.
Ha valakinek a szar csapatot is vinni kéne a hátán az pont az aranylabdás. Lehet mentegetni Messit hogy ember kell mögé, de ez kurva gyenge. Ne a kiszolgáló személyzet miatt kapja már valaki az aranylabdát. És ezt mondom minden elfogultság nélkül...eaglesmcnabb
Egyébként pedig szerinted Messi nélkül a Barca ugyanez lenne? 95 gólt lőttek tavaly a bajnokságban, ennek több mint a felében Messi volt eredményes, vagy adott gólpasszt. A BL-ben 30 gólt lőttek, abból éppen a felét köszönhetik így vagy úgy Messinek. Nézd meg Messi elmúlt 2-3 szezonját mennyi gólt lőtt. Közelít az 1/1-es átlaghoz gólokban, és akkor még nem beszéltünk a gólpasszokról. Meg arról sem, hogy ha megnézed a Barca meccseit tavaly, hány olyan meccs volt, aminél ha Messi nincs, nem nyernek (legalábbis a gólokból vett szerepe alapján). Elárulom: sok.
Az a helyzet, hogy nem mindegy mit nézünk. Messit ne Zidane-hoz hasonlítsd, mert Messi nem középpályás. Nem a csatárnak kell a hátán vinni a csapatot, hanem az irányítónak max, ha már muszáj valakinek. Messit inkább Ronaldohoz hasonlítsd (mármint az igazi Ronaldohoz), bár még az sem teljes, mert Messi meg jobban ad gólpasszokat is. Mindegy. A lényeg, hogy amikor csatár az aranylabdás, az azért lesz, mert sok gólt lőtt, fontos pillanatokban. Messi ebben legalább akkora alak mint anno Ronaldo. Lehet, hogy a válogatottban szar, de azért pl. Zidane mellett nem volt szar a komplett válogatott, meg Ronaldo mellett se a brazil és stb... Persze én elhiszem, hogy mondjuk Ronaldo régen visszament a 16-osához, elvette a védőjétől a labdát és egyedül végigcselezett 11 embert, hogy gólt tudjon lőni, sajnos Messinek nem árt, ha kap jó labdákat is, és az ő passzait is belövik. Forma1es hasonlattal ez olyan, mint Alonso. Nagyon jó pilóta, de ha a csapat körülötte szar, akkor ő sem tud mit tenni.
Egyébként egyetértünk, nálam is értékesebb az, aki a hátán viszi a csapatát ha kell. De egyszerűen amellett elmenni, hogy valaki 55 meccsen 53 gólt lő és 24 gólpasszt ad, egyszerűen hülyeség. Ez egyáltalán nem mindennapi. Nem feltétlen ér rögtön aranylabdát, de azért nem lehet annyira háborogni, ha ott van a végén. Mert lehet, hogy szerinted ez kurvagyenge mentegetés, de azért vegyük már észre, hogy ha normális csapat van körülötte, ő közel sem egy átlagos csatár, hanem napjaink egyik legjobbja. Nem kell úgy kezelni, mint egy átlag csatárt, mert baromira nem az.
több mint 14 éve
Szerintem túl van ez misztifikálva. Igaz nem láttam sajnos azt még, de nincs értelme annak, hogy a klubnak szóljon, ha a spori kiállítja. Az meg jóhogy felkúrja, hogy nem ő szabálytalankodott. Azt mondjuk nem értem miért ő a csökö, de hát majd kisperás visszaszerzi tőle 😀Nem hiszem, hogy bármi ügy lenne belőle, mivel nem a csapatnak szólt. Én sem fújnám fel ebben az esetben.
több mint 14 éve
nemcsak mögé kell, mellé is - eto, zlatyiMessi fantasztikus játékos, ha a többiek nem lefele húzzák, akkor nagyobb fegyvertény, mint a játékosok 99%-a, hogy ő ott van. Ellenben egyedül nem viszi a hátán a csapatot. Ha őt nem szolgálják ki, és ha az általa kiszolgált játékosok fosok, elkúrnak mindent, akkor az demoralizálja őt, és nem megy neki sem a játék. Villantgat, csak sokkal kevesebbet. Nekem csak az nem tetszik, hogy már a VB-n is kihangsúlyozták sokan, hogy fú de szar Messi és a Messi meg a Messi. Azt meg senki nem vette közülük figyelembe, hogy mondjuk egy Puskás sem biztos, hogy egy full szar csapatban ekkora legendává vált volna, vagy akár a hatalmas játékosok túlnyomó többsége. Márpedig az argentin válogatott hiába áll csodálatos nevekből, egyszerűen együtt szarok. Ez sem egyedüli a világban, egy hiperszuper kerettel rendelkező Real Madrid sem volt olyan jó, amikor nem volt olyan edző, aki a sok sztárt egybe kovácsolta volna. Vagy emlékezzünk az interre, mennyi év telt el eredmény nélkül, miközben tele volt alapvetően nagyszerű játékosokkal.éppen azért osztanék aranylabdát ha valaki szarból várat épít.
Az ő esete olyan, mint magyar szinten Dzsudzsák. Egy jó PSV-ben, ahol a passzait gólra váltották, és ő is megkapta a labdákat, mások is tudtak játszani, stb... szárnyalt, és nála már tényleg nem csak az volt, hogy magyar szinten jó, hanem nemzetközi szinten is azért már fent volt a térképen. Mindeközben a szar magyar válogatottban nem csinált szinte semmit. Egyszerűen vannak azok a játékosok, akik azért fantasztikusak, mert szinte egyedül is tudnak meccset nyerni, és vannak akik hiába fantasztikusak, kell melléjük normális keret, hogy kijöjjön a tudásuk. Náluk ez pech, mert marha nagy támadási felületet ad a fikázásra, csak aztán elhalkítják a sok fikázást, mikor megmutatják, hogy normális csapattal mire képesek...
Egyébként MEssinél mindig meg kell említenem, hogy mennyire szimpatikus az, hogy már mindent megnyert a Barcával, többnyire nem is egyszer, ott van már vagy 8 éve, és mégis ott van még mindig, sőt esze ágában nincs bárhova elmenni. Manapság ez nagyon nagyon ritka, főleg ekkora játékos esetén...fetomy

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Messi fantasztikus játékos, ha a többiek nem lefele húzzák, akkor nagyobb fegyvertény, mint a játékosok 99%-a, hogy ő ott van. Ellenben egyedül nem viszi a hátán a csapatot. Ha őt nem szolgálják ki, és ha az általa kiszolgált játékosok fosok, elkúrnak mindent, akkor az demoralizálja őt, és nem megy neki sem a játék. Villantgat, csak sokkal kevesebbet. Nekem csak az nem tetszik, hogy már a VB-n is kihangsúlyozták sokan, hogy fú de szar Messi és a Messi meg a Messi. Azt meg senki nem vette közülük figyelembe, hogy mondjuk egy Puskás sem biztos, hogy egy full szar csapatban ekkora legendává vált volna, vagy akár a hatalmas játékosok túlnyomó többsége. Márpedig az argentin válogatott hiába áll csodálatos nevekből, egyszerűen együtt szarok. Ez sem egyedüli a világban, egy hiperszuper kerettel rendelkező Real Madrid sem volt olyan jó, amikor nem volt olyan edző, aki a sok sztárt egybe kovácsolta volna. Vagy emlékezzünk az interre, mennyi év telt el eredmény nélkül, miközben tele volt alapvetően nagyszerű játékosokkal.éppen azért osztanék aranylabdát ha valaki szarból várat épít.
Az ő esete olyan, mint magyar szinten Dzsudzsák. Egy jó PSV-ben, ahol a passzait gólra váltották, és ő is megkapta a labdákat, mások is tudtak játszani, stb... szárnyalt, és nála már tényleg nem csak az volt, hogy magyar szinten jó, hanem nemzetközi szinten is azért már fent volt a térképen. Mindeközben a szar magyar válogatottban nem csinált szinte semmit. Egyszerűen vannak azok a játékosok, akik azért fantasztikusak, mert szinte egyedül is tudnak meccset nyerni, és vannak akik hiába fantasztikusak, kell melléjük normális keret, hogy kijöjjön a tudásuk. Náluk ez pech, mert marha nagy támadási felületet ad a fikázásra, csak aztán elhalkítják a sok fikázást, mikor megmutatják, hogy normális csapattal mire képesek...
Egyébként MEssinél mindig meg kell említenem, hogy mennyire szimpatikus az, hogy már mindent megnyert a Barcával, többnyire nem is egyszer, ott van már vagy 8 éve, és mégis ott van még mindig, sőt esze ágában nincs bárhova elmenni. Manapság ez nagyon nagyon ritka, főleg ekkora játékos esetén...fetomy
Ha valakinek a szar csapatot is vinni kéne a hátán az pont az aranylabdás. Lehet mentegetni Messit hogy ember kell mögé, de ez kurva gyenge. Ne a kiszolgáló személyzet miatt kapja már valaki az aranylabdát. És ezt mondom minden elfogultság nélkül...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
zurugvájban sem vidám az élet

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Nem kell ebből nagy ügyet csinálni.Nincs igazad, Höri!
Lipták ideges lett, mert kiállították, holott nem is ő volt szabálytalan, hanem Horváth. Mindenki az lenne.
A szalag eldobás nem a klubnak szólt, hanem Fábiánnak.
Persze fel lehet ezt fújni, mintha akkora tétje lett volna az egésznek, csak felesleges.Höri
Egy csk pont azért kapja meg a szalagot, hogy példát mutasson a többieknek, többek közt a higgadtságával. Ha annyira ideges, akkor vágja hozzá a meccs után a mobilját, vagy egyéb személyes holmiját, (bár egy jó csk. nem csak a pályán, hanem azonkívül is az) de ne azt a jelképet, ami őt a csapat 1.számú játékosává teszi.
Btw ha nem lett volna tétje, akkor szerintem megállt volna az anyázás után, de a szalagot nem hiszem, hogy földhöz vágta volna. 😛
több mint 14 éve
Nem kell ebből nagy ügyet csinálni. Lipták ideges lett, mert kiállították, holott nem is ő volt szabálytalan, hanem Horváth. Mindenki az lenne.
A szalag eldobás nem a klubnak szólt, hanem Fábiánnak.
Persze fel lehet ezt fújni, mintha akkora tétje lett volna az egésznek, csak felesleges.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Na en most adtam volna utoljara oda a CSK szalagot a nagy Liptak Zolikanak. Mit kepzel ez? 2 eve ha ottvan, maris kapitany a magyar bajnoknal es BL resztvevonel es ilyet csinal... Szegyen hogy mekkora arca van a semmire. Hogy lehet pont o a CSK? En le sem vennem, azzal aludnek...Hatalmas megtiszteltetes! Jo lenne, ha valaki raszolna....
több mint 14 éve
Látom éjfélkor lesz az URU-CHI a sport1-en. Mejíco meccs lesz valahol?fetomyugyanott, utána.
több mint 14 éve
Alves elég gyenge gólt lőtt :o :o :oJoeyPorterhát igen, ha tétmeccs van, akkor a vidiből is vannak akik képesek megbolondítani egy fél csapatot 😊
Sajnálom, hogy nem láttam az elejétől, viszont nagyon örülök, hogy miénk a kupa. Emberhátrányban nagyon tetszett, hogy nem álltunk be védekezni. Elég keveset láttam ahhoz, hogy messzemenő következtetéseket levonjak, mindenesetre amit láttam nem volt rossz, csak sok még a hiba.
Mitrovics látszik, hogy lila volt tavaly 😛 Szimulál, aztán azonnal felugrik, és nem tetszik neki, hogy nem jöhet vissza... Tetszett Fábiántól, hogy kicsit pihentette a köcsög fejét a vonal mellett...
Aztán Souzától meg az tetszett, hogy mikor később a spanyol fazon is szimulálni akart, kiabálta Souza befele, hogy azonnal keljen fel. Meg a sok reklamálásán is látszik, hogy angliában edzősködött eddig 😀
Látom éjfélkor lesz az URU-CHI a sport1-en. Mejíco meccs lesz valahol?