NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Dallas Cowboys - Minnesota Vikings
3
3
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
FCUM alap, olyan mint az AFC Wimbledon. Utóbbit nem lehet nem kedvelni, aki persze ismeri a történetet.SAF újra felépítette, majd szépen pályája vége felé meg is öli a klubot. Mindaz, amiért sokan szerették e klubbot lassan eltűnik, s jönnek majd az ilyen Nanik divatdrukkerei. Hányinger. Néznem kell vmi szimpatikus 4-5. osztályú klubot, amit még nem evett meg a futballvilág fertője.tüsi91Bury
vaaaagy United of Manchester 😀 😀 😀
Double B
Akkor már Workington AFC 😀. FM-ben úgyis velük tolom. 😀
több mint 14 éve
BurySky Sports sources understand that Manchester United defender John O'Shea is having a medical at Sunderland. O'Shea could be the second Red Devil to join this week after Brown had his medical and he is expected to be unveiled on Thursday.SAF újra felépítette, majd szépen pályája vége felé meg is öli a klubot. Mindaz, amiért sokan szerették e klubbot lassan eltűnik, s jönnek majd az ilyen Nanik divatdrukkerei. Hányinger. Néznem kell vmi szimpatikus 4-5. osztályú klubot, amit még nem evett meg a futballvilág fertője.tüsi91
Brown eladását nem ellenzem, de O'Shea is? :/ Miért?... 😐vassadi
vaaaagy United of Manchester 😀 😀 😀
amúgy: http://sportgeza.hu/futball/2011/07/06/fura_stadionok/ van egy két szép stadion.
több mint 14 éve
A Guardian szerint Ferguson komolyan "rámozdult" Nasrira; állítólag az első, 20 millió fontos ajánlatot elutasította az Arsenal, ők 25 millió körül képzelik el a vételárat. Már Wenger-Nasri "válságtalálkozóról" és hasonlókról lehet olvasni, úgy tűnik, reális esély van a leigazolására. Főleg hogy Modric úgy néz ki, marad a Tottenhamben, és Sneijderről is már csak elvétve hallani.a válságtalálkozóról már napok óta hallani lehet... csak az a vicces, hogy először az Arsenal 15 millió euróban határozta meg az eladási árát Nasrinak 😀
A Sunderland amúgy bejelentette Brown szerződtetését, és 24 órán belül O'Shea orvosi vizsgálatára is sor kerülhet.vassadi
egyre följebb viszik ahogy látják, hogy emelkedik a kérők száma... mi is el akarnánk hozni, a City, a MÚ
több mint 14 éve
schembri azért választhatott volna jobbat is..mi az a volos? 😀
több mint 14 éve
A Guardian szerint Ferguson komolyan "rámozdult" Nasrira; állítólag az első, 20 millió fontos ajánlatot elutasította az Arsenal, ők 25 millió körül képzelik el a vételárat. Már Wenger-Nasri "válságtalálkozóról" és hasonlókról lehet olvasni, úgy tűnik, reális esély van a leigazolására. Főleg hogy Modric úgy néz ki, marad a Tottenhamben, és Sneijderről is már csak elvétve hallani.A Sunderland amúgy bejelentette Brown szerződtetését, és 24 órán belül O'Shea orvosi vizsgálatára is sor kerülhet.
több mint 14 éve
Ez azért nem pontosan igaz, az el clásicok alatt elég szépen visszafutott, hogy besegítsen Marcelónak Alves miatt.Agüero, Messi, Di María - Tévez (Higuaín) vassadiNa ez így azért nem lehetséges Marika se arról híres h visszafut Agüerotól meg kb. lehetetlen, max. 3-an lesznek szvsz a pályán.empty taxi
vassadi: pontosítok, ebben a 4-3-3-ban nem férnek meg egymás mellett. Messi a Tévez nélküli felkészülési meccseken ennél sokkal többet mutatott, Téveznek pedig úgy látszik nem nagyon fekszik ez a szélső szerep, nem kéne erőltetni. Messi már így is eléggé hátra van vonva, épp az a baj, hogy a Barcában közelebb játszik a kapuhoz, mint a válogatottban. Most a második félidőben próbálták 10-15 percig, hogy ő legyen legelöl, de akkor meg nem nagyon jutott labdához. Ha már annyira ragaszkodik Batista a 4-3-3-hoz, akkor Pastorét kéne berakni Cambiasso/Mascherano helyett, vagy akár Messit is meg lehetne próbálni jobb szélen a régi posztján, középen Tévez is jobban boldogulna ennél. Ja és a Lavezzi Agüero csere is egyértelmű.
több mint 14 éve
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/twente-beomlott-a-stadion-teteje-tobben-megserultek-illetve-bennrekedtek-foto-2084972/halálos áldozata is van... 😕
az igen...Hurka
több mint 14 éve
Sky Sports sources understand that Manchester United defender John O'Shea is having a medical at Sunderland. O'Shea could be the second Red Devil to join this week after Brown had his medical and he is expected to be unveiled on Thursday.SAF újra felépítette, majd szépen pályája vége felé meg is öli a klubot. Mindaz, amiért sokan szerették e klubbot lassan eltűnik, s jönnek majd az ilyen Nanik divatdrukkerei. Hányinger. Néznem kell vmi szimpatikus 4-5. osztályú klubot, amit még nem evett meg a futballvilág fertője.
Brown eladását nem ellenzem, de O'Shea is? :/ Miért?... 😐vassadi
több mint 14 éve
Sky Sports sources understand that Manchester United defender John O'Shea is having a medical at Sunderland. O'Shea could be the second Red Devil to join this week after Brown had his medical and he is expected to be unveiled on Thursday.Brown eladását nem ellenzem, de O'Shea is? :/ Miért?... 😐
több mint 14 éve
Négy nap alatt két döntetlen:http://denversports.blog.hu/2011/07/07/rapids_ismet_dontetlenek
Végre három meccs után először nem volt kiállításunk, de persze újabb sérülések igen, és eltiltott lesz legközelebb is, van április óta minden meccsen, meg legalább hat inaktív az egész évben. :/
Februárban hawaii-i négyes tornával hangolunk majd a következő szezonra, mert megtehetjük. 😛
több mint 14 éve
Pont ezért írtam, hogy akkor Cambiasso és Mascherano is maradhatna a pályán, mert amúgy ők is teljesen feleslegesen voltak ott ketten. Banegáról nem is beszélve, mert ő még labdába se ért mellettük.Agüero, Messi, Di María - Tévez (Higuaín) vassadiNa ez így azért nem lehetséges Marika se arról híres h visszafut Agüerotól meg kb. lehetetlen, max. 3-an lesznek szvsz a pályán.empty taxi
több mint 14 éve
idén nagyon kevés barátságos meccse lesz a Rómának. Szóval az sem elképzelhetetlen, hogy viszonylag sok felnőtt játékos is lesz a keretben. Jól lehetne készülni pl EL elejére, ott úgy sem túlzottan erős csapatok vannak 😀miért mondod, az olaszok MMKK komolyan veszik a barátságos meccseket 😀 😀HöriHát ez *urva jó nap!jó dolgok lennének ezek, ha az ellenfél is kicsit komolyan venné és nem az ificsapatot küldené a pályára az ilyen meccseken :/Stez
A Róma lesz a Vasas centenáriumi vendége! Augusztus 3. Megvan a névnapi ajándék kérésem 😀 😀Habi

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Agüero, Messi, Di María - Tévez (Higuaín) vassadiNa ez így azért nem lehetséges Marika se arról híres h visszafut Agüerotól meg kb. lehetetlen, max. 3-an lesznek szvsz a pályán.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Nagy elme ez a Batista, nem hiába nem erőltette, hogy Messi és Tévez egyszerre játsszon, erre jön a Copa, és Tévez ismét játszik a szurkolók miatt. Miután az első meccsen ismét bebizonyosodik, hogy ez nem műkodik, a második meccsen majdnem ugyanúgy felküldi a csapatát, csak egy hátvédet cserél ki. Agüero mellőzése érthetetlen, már a tavalyi vbn is látszott, hogy sokat tud lendíteni Argentínán, ha beáll, de persze akkor sem lett kezdő.PocsSzerintem nem az a fő probléma, hogy Tévez és Messi egyszerre van a pályán. Előbbi szempontjából talán jelent némi hátrányt, utóbbi esetében viszont mindegy, hogy kik vannak körülötte és milyen poszton játszik, a válogatottban nulla. De ha már a kezdőcsapatot említetted, vannak még itt érdekes dolgok. Lavezzit miért erőlteti annyira Batista? Az első meccsen is kritikán aluli volt, és ugyanezt hozta a másodikon is, kihagyott egy ziccert, aztán még egyet lesről, és ennyi. Nem hogy játszatná Di Maríát, vagy - ahogy te is mondtad - Agüerót. Ez a Banega gyerek egy vicc, azt végképp nem értem, ő miként került ismét a kezdőbe (nem a gólt eredményező kapitális hibája miatt). Zabaleta beállítása szerintem alapvetően jó húzás volt, a Man. City-ben jól szokott játszani, ezúttal azonban ő sem tudott többet hozzátenni, mint az első mérkőzésen Rojo. Előrejátékban egyáltalán nem tudott hasznára lenni a csapatnak, és ugyanez igaz Zanettire is. Bár legyen, nála jobbat úgyse találhat Batista erre a posztra. Banega helyett nyugodtan játszathatna még egy csatárt, Messi pedig ebben az esetben visszavontabban lézenghetne a pályán (mint mondtam, neki mindegy), és akkor talán még lenne is ok arra, hogy Cambiassót és Mascheranót egyszerre tartsa a pályán. Főleg a soron következő, Costa Rica elleni összecsapáson férne bele simán mondjuk egy Agüero, Messi, Di María - Tévez (Higuaín) támadószekció. Annyira már úgysem nyúlhat mellé Batista, mint tette azt a tegnapi (mai) meccsen.
több mint 14 éve
Vagy marad padot melegíteni, vagy eligazol. Gondolom.és mi lesz Meireles-sel?Amadeus91Nem tudod, hogy őt milyen poszton fogjátok játszattatni? Én hirtelen nem tudom elképzelni sehol a 'Pool kezdőjébe.SchleckMeireles helyén. Lucas előtt, Gerrard mögött. Szerintem.Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Nagy elme ez a Batista, nem hiába nem erőltette, hogy Messi és Tévez egyszerre játsszon, erre jön a Copa, és Tévez ismét játszik a szurkolók miatt. Miután az első meccsen ismét bebizonyosodik, hogy ez nem műkodik, a második meccsen majdnem ugyanúgy felküldi a csapatát, csak egy hátvédet cserél ki. Agüero mellőzése érthetetlen, már a tavalyi vbn is látszott, hogy sokat tud lendíteni Argentínán, ha beáll, de persze akkor sem lett kezdő. No mindegy, legalább könnyebb dolga lesz egy esetlegesen feljavuló Brazíliának és Chilének.
több mint 14 éve
Az aranylábú Conor góljával vezetünk a KC ellen a szünetben. Hat meccsen belül az ötödik gólja volt, ráadásul rá nem jellemzők az ilyen technikai megmozdulások. 😀http://www.mlssoccer.com/matchcenter/2011-07-06-sporting-kansas-city-vs-colorado-rapids/highlights?videoID=16632
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Felmentem a minap az NS-re, mondom megnezem mar mi hir az otthoni fociban. Most komolyan, az NS fizet egy ujsagirot, a szallasat, mindenet, hogy Dzsudzsakrol irjon nap, mint nap? Mi ez, kerem? ........
több mint 14 éve
gsn
3 548
Kolumbia eddig két ziccert rontott az argentinok ellen. A második nagyon durva volt, Milito odaadta a csatárnak a labdát, szerencsétlenkedtek kicsit, majd a végén a kolumbiai játékosnak kb. 7 méterről sikerült üres kapura mellérúgni... Eddig Argentína ugyanolyan gyenge, mint az első meccsen.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
szánalmasvalamelyik rádió közvetíti holnap a Paks meccsét? mert azt tudom, hogy a TV nemHurkaFurulyás a Paks meccsek TV közvetítésének a jogát is eladta?Zolika
több mint 14 éve
és mi lesz Meireles-sel?Meireles helyén. Lucas előtt, Gerrard mögött. Szerintem.MikeyÉljen!!MikeyNem tudod, hogy őt milyen poszton fogjátok játszattatni? Én hirtelen nem tudom elképzelni sehol a 'Pool kezdőjébe.Schleck
több mint 14 éve
Meireles helyén. Lucas előtt, Gerrard mögött. Szerintem.Nem tudod, hogy őt milyen poszton fogjátok játszattatni? Én hirtelen nem tudom elképzelni sehol a 'Pool kezdőjébe.SchleckA Liverpool és a Blackpool megállapodott Charlie Adam-ről.ZolikaÉljen!!Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
valamelyik rádió közvetíti holnap a Paks meccsét? mert azt tudom, hogy a TV nemHurkaFurulyás a Paks meccsek TV közvetítésének a jogát is eladta?