Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Huntelaar, Robinho, Drenthe, Sneijder, van der Vaart, talán Saviola, Baptista, McManaman, Beckham szinte végig alibizett, kivéve Capello keze alatt nem, Owen, Woodgate, Juánfran, Javi Garcia, Cicinho, Cassano, Pablo Garcia, M.Diarra, Reyes, Albiol, Metzelder is eltűntez viszont minden nézeteltérésünk ellenére +1.
Na most ezek azok a játékosok, akik amíg ott játszottak, vissza is esett a formájuk, kifejezetten, mint pl Sneijder, aki azóta BL-t nyert az Internek és a világ egyik legjobb irányító kp-jaként tartanak számon.
Valamint ugyebár a fiatal, hatalmas potenciállal bíró, illetve a legjobb fiatalok között számontartott játékosok, akiket a Real leigazolt, és kb ott meg is halt a karrierjük, mint Robinho vagy Huntelaar.
Ezekkel mondjuk lehet vitatkozni ezekkel a nevekkel, ez szubjektív véleményem, de majdnem minden Real meccset láttam, így azért nem vakon mondom ezeket.
Benzema is totálisan behalt az átigazolása után, de őt nem írtam a listába, hiszen idén azért csak lehozott egy 20 gólos szezont.Stez
több mint 14 éve
Óriási küzdelem várható a veretes Tatabánya-Sopron-Gyirmót trióval. 😊
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Nyugati csoportban lesz az MTK NB2-ben
több mint 14 éve
Véget ért a VB 😕 Nem hittem volna,hogy ennyire becsődölnek a "sztárok"
több mint 14 éve
A Panini mind a 4,5 millió kártyája elfogyott a női vb-re, jön az utánnyomás. A végén még a female soccer is bombaüzlet lesz.http://www.guardian.co.uk/football/2011/jun/16/panini-womens-world-cup-stickers?INTCMP=SRCH
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Uruguay is elég gyengécske volt, azt írják. Chile pedig jobb volt, mint azt az eredményből sejteni lehet. Na hátha ők, esetleg mások is életre kelhetnének a második körre...gsnUruguay azért elég szép támadásokat vezetett, csak a befejezésnél töketlenkedtek, jó meccset játszottak Peruval. Chile viszont tényleg dominált, az Isla, Vidal, Fernandez, Sánchez négyestől elég szép dolgokat lehetett látni, a Copa eddigi legmeggyőzőbb teljesítménye volt.
több mint 14 éve
Huntelaar, Robinho, Drenthe, Sneijder, van der Vaart, talán Saviola, Baptista, McManaman, Beckham szinte végig alibizett, kivéve Capello keze alatt nem, Owen, Woodgate, Juánfran, Javi Garcia, Cicinho, Cassano, Pablo Garcia, M.Diarra, Reyes, Albiol, Metzelder is eltűntNa most ezek azok a játékosok, akik amíg ott játszottak, vissza is esett a formájuk, kifejezetten, mint pl Sneijder, aki azóta BL-t nyert az Internek és a világ egyik legjobb irányító kp-jaként tartanak számon.
Valamint ugyebár a fiatal, hatalmas potenciállal bíró, illetve a legjobb fiatalok között számontartott játékosok, akiket a Real leigazolt, és kb ott meg is halt a karrierjük, mint Robinho vagy Huntelaar.
Ezekkel mondjuk lehet vitatkozni ezekkel a nevekkel, ez szubjektív véleményem, de majdnem minden Real meccset láttam, így azért nem vakon mondom ezeket.
Benzema is totálisan behalt az átigazolása után, de őt nem írtam a listába, hiszen idén azért csak lehozott egy 20 gólos szezont.
több mint 14 éve
botrány, hogy mennyire fingod sincs a realról, mégis folyamatosan őket szapulod 😀 😀 meg ők a nagy játékos temető 😀 aztán a nagy listát meg még azóta se láthattuk 😉miilannDe amúgy tényleg Kun hova kellene?
CR, Higany, Benzema, Di Maria, akkor valszeg Neymar is jön, Kaká még mindig ott van, Özil is tud fentebb játszani. Az okés, hogy Kaká elmegy, de akkor is marad 6 igen csak támadó. 2 csapatra elég is 😛
Jah és akkor még ott van Coentrao. Gondolom nem a padra akarják hozni. Ti mit gondoltok? Sztem
1. Megy balra, Marcelo egyel feljebb mehet
2. Megy jobbra, Ramos belülre, Pepe végleg belső kp marad
3. Megy balra, Marcelo pad? csak nem

JT Daniels fan
több mint 14 éve
botrány, hogy mennyire fingod sincs a realról, mégis folyamatosan őket szapulod 😀 😀 meg ők a nagy játékos temető 😀 aztán a nagy listát meg még azóta se láthattuk 😉Vieira a karrierje csúcsán rég túl volt, amikor érkezett. És végig sérült volt, az a City hibája? Szerintem nem.Nem értek ezzel egyet.látom nem voltam elég érthető, én hibám. Az a baj, hogy pofátlan helyzetet teremt a piacon. Érted? Olyan összegeket szór ki az ablakon, amelyek más TOP! kluboknak az éves költségvetése. A Dzeko transzfer meg akkora Flop, hogy rossz nézni.
David Silva brutálisan jó igazolás volt anno, Dzekoért a fél világ ment, a City pedig nem is szerezte meg drágábban, mint amit más csapatok ajánlottak érte. Barry sem drágán érkezett, Tévez sem volt vészes, róla egyébként is tudjuk, hogy egy állat. Az Adebayor igazolás mondjuk tény, hogy gáz volt, Robinho is a világ egyik legjobb fiataljának volt kikiáltva és a Realból jött. David Silva is egyébként áron alul érkezett, míg én szerintem a posztján a világ legjobbjai között van, csak éppenséggel a Valencia Villáról szólt és ő volt a felkapottabb mindig is.
Én abszolut nem gondolom ezeket hülye igazolásoknak, ami azt illeti. Akit a City meg akar fizetni, az jó is. De valamivel el kell csábítani egy Realból Krisztinát, az pedig nem lehet nagyon más, mint a pénz. Kakával is ugyanez volt a helyzet. Én ezerszer viccesebbnek vélem a Pérez féle Real állatkodást, mint azt, amit a City művel.
És én egyébként kinfejezetten látom az igazolásokba az ésszerűsségget is, mert a legtöbbe van. Hiányposztra érkeznek remek játékosok. És igen, jövőre már a BL-ben is akar valamit a City, ahhoz pedig vastag keret kell.Stez
Ami a Citynél megy az semmi, egy rakás szar. Nem csapatépítés. Most is megy a "cigánykodás" a Bayern-nel Boateng ügyében... 12 ért megvették az egyik legtehetségesebb védőt azt hagyták kallódni, most meg 20 milliót kérnek érte.
A Real csapatánál legalább Mourinho építkezik...
hülye igazolás kell? Dzeko, Santa Cruz, Lescott, Kolarov, Vieira, Adebayor, Robinho, Given -->ezek a játékosok bárhol meghatározó futballisták lehetnének (Kivéve Santa Cruz meg Vieira) nemzetközi szinten..ehelyett jutott nekik egy angol KÖZÉPcsapat kispadja (vagy a tarcsi). Mert a City továbbra sem más, mint egy középcsapat.Amadeus91
Dzeko első éve fos volt, és? Abszolut nem lehet fasznak nevezni a Cityt érte, amikor a fél világ sorban állt Dzekoért. A Citybe ment, ennyi. Santa Cruz szintén kb. végig sérüléssel bajlódott, de ő kb. mindenhonnan a sérülések miatt esett ki.
Lescott? Tavaly elég jól játszott... Kolarov? Tavaly szintén jó volt.. Adebayor egy mocskos féreg, nem vagyok benne biztos, hogy nem direkt ő generálta a nézeteltéréseket a Citynél Mancinivel.
Robinhonak alapból az egész PL idegen, nem is érezte jól magát, besírt. Addig abszolut nem égett be, mert jól játszott a meccsek tömkelegén, amikor kezdett.
Givent elherdálta a City, azt adom, az orbitális baromság volt.
Pofátlan helyzetet teremt a piacon?
Ezt a pofátlan helyzetet már évekkel ezelőtt megteremtette a Chelsea és főleg a Real, nem értem ezt a hirtelen kiakadást, főleg amikor egy kiváló védót 7 millió euróért igazoltak le. És mondom, 1-2 kivétellel kifijezetten jól és okosan igazolt és igazol a City.
A Real csapatánál meg a híres Mourinho 1, vagyis EGY éve építkezik, de már majdnem 10 éve brutális összegekért igazol Pérez. Akkor ők fel vannak mentve, mert Mourinho egy éve odament?
Teszem hozzá, a Madrid kopogtat az egyik legjobban Agüero ajtaján, csupán 35-40 millió+játékos ajánlatokkal, na holott ha egy csapatot mondhatnék, ahol baszottul nincsen szükség Agüerora a posztjából és a poszton lévő minőségi játékosokból adódóan, akkor az pont a Real.
A City semmivel sem csinálja unfairebben a dolgait, mint a nagyobb klubok, egyszerűen csak fújnak rájuk, mert az a divat. Ja, és mert a városi rivális történetesen Anglia legsikeresebb csapata.
De mondjuk gondolom Te is MU szurkoló vagy, mert akkor nem csodálkozom a nagy utálaton. 😊
Jaa, és Boatengre visszatérve, ő is jól játszik a Cityben, szóval ott sem értem az elherdálás és a játékostemető jellemzőket. 😊Stez
child please!
több mint 14 éve
Muszáj 2 oldalt beidézni? Tudjuk hogy egymásnak írtok...
több mint 14 éve
A Chelsea ugyanannyira ész nélkül igazol, mint amennyire a City. A sztároknak kifizetnék a hatalmas pénzt és üldözik is őket vele, az más tészta, hogy a legtöbben nem a Chelseabe akarnak menni.A Santa Cruz-s részen kurva jót röhögtem. Bayern drukker vagyok amióta az eszemet tudom, láttam Santa Cruz-t még élőben is játszani és biztosíthatlak, hogy nem a sérüléseivel volt baj. Egészségesen is egy kalap szar. 1 jó éve volt a Blackburn-ben. Am. érdekesség, hogy a Chelsea évek óta nem igazol ész nélkül. Torres volt most egy hülye húzás..de még mindig a Mourinho által összerakott váz a csapat alapja.Amadeus91látom nem voltam elég érthető, én hibám. Az a baj, hogy pofátlan helyzetet teremt a piacon. Érted? Olyan összegeket szór ki az ablakon, amelyek más TOP! kluboknak az éves költségvetése. A Dzeko transzfer meg akkora Flop, hogy rossz nézni.Vieira a karrierje csúcsán rég túl volt, amikor érkezett. És végig sérült volt, az a City hibája? Szerintem nem.
Ami a Citynél megy az semmi, egy rakás szar. Nem csapatépítés. Most is megy a "cigánykodás" a Bayern-nel Boateng ügyében... 12 ért megvették az egyik legtehetségesebb védőt azt hagyták kallódni, most meg 20 milliót kérnek érte.
hülye igazolás kell? Dzeko, Santa Cruz, Lescott, Kolarov, Vieira, Adebayor, Robinho, Given -->ezek a játékosok bárhol meghatározó futballisták lehetnének (Kivéve Santa Cruz meg Vieira) nemzetközi szinten..ehelyett jutott nekik egy angol KÖZÉPcsapat kispadja (vagy a tarcsi). Mert a City továbbra sem más, mint egy középcsapat.Amadeus91
Dzeko első éve fos volt, és? Abszolut nem lehet fasznak nevezni a Cityt érte, amikor a fél világ sorban állt Dzekoért. A Citybe ment, ennyi. Santa Cruz szintén kb. végig sérüléssel bajlódott, de ő kb. mindenhonnan a sérülések miatt esett ki.
Lescott? Tavaly elég jól játszott... Kolarov? Tavaly szintén jó volt.. Adebayor egy mocskos féreg, nem vagyok benne biztos, hogy nem direkt ő generálta a nézeteltéréseket a Citynél Mancinivel.
Robinhonak alapból az egész PL idegen, nem is érezte jól magát, besírt. Addig abszolut nem égett be, mert jól játszott a meccsek tömkelegén, amikor kezdett.
Ezt a pofátlan helyzetet már évekkel ezelőtt megteremtette a Chelsea és főleg a Real, nem értem ezt a hirtelen kiakadást, főleg amikor egy kiváló védót 7 millió euróért igazoltak le. És mondom, 1-2 kivétellel kifijezetten jól és okosan igazolt és igazol a City.
A Real csapatánál meg a híres Mourinho 1, vagyis EGY éve építkezik, de már majdnem 10 éve brutális összegekért igazol Pérez. Akkor ők fel vannak mentve, mert Mourinho egy éve odament?
Teszem hozzá, a Madrid kopogtat az egyik legjobban Agüero ajtaján, csupán 35-40 millió+játékos ajánlatokkal, na holott ha egy csapatot mondhatnék, ahol baszottul nincsen szükség Agüerora a posztjából és a poszton lévő minőségi játékosokból adódóan, akkor az pont a Real.
A City semmivel sem csinálja unfairebben a dolgait, mint a nagyobb klubok, egyszerűen csak fújnak rájuk, mert az a divat. Ja, és mert a városi rivális történetesen Anglia legsikeresebb csapata.
De mondjuk gondolom Te is MU szurkoló vagy, mert akkor nem csodálkozom a nagy utálaton. 😊
Jaa, és Boatengre visszatérve, ő is jól játszik a Cityben, szóval ott sem értem az elherdálás és a játékostemető jellemzőket. 😊Stez
De Abramovics évek óta dobálózik 50 millió fontokkal Agüeroért, Kakát is 55 körül hozták volna el, és még sorolhatnám. Csak azért nem állatkodik 150 milliókkal évente, mert a kinézett sztároknak a nagyrésze nemet mond neki.
És folyamatosan csatlakoznak is ezekhez a klubokhoz többen... Most idén éppenséggel a Juve igazolja csak a neveket drága pénzért, de szerintem a játékosok fele nem is illene a csapatba taktikailag.
Jövőre meg úgyis jön a fair play szabály, hogy egy csapat nem költhet többet annál, mint a bevétele...
Úgyhogy idén ne is csodálkozz, ha több nagy igazolás lesz, ez az utolsó kötetlen év, ki fogják használni a csapatok.
több mint 14 éve
A Santa Cruz-s részen kurva jót röhögtem. Bayern drukker vagyok amióta az eszemet tudom, láttam Santa Cruz-t még élőben is játszani és biztosíthatlak, hogy nem a sérüléseivel volt baj. Egészségesen is egy kalap szar. 1 jó éve volt a Blackburn-ben. Am. érdekesség, hogy a Chelsea évek óta nem igazol ész nélkül. Torres volt most egy hülye húzás..de még mindig a Mourinho által összerakott váz a csapat alapja.Vieira a karrierje csúcsán rég túl volt, amikor érkezett. És végig sérült volt, az a City hibája? Szerintem nem.Nem értek ezzel egyet.látom nem voltam elég érthető, én hibám. Az a baj, hogy pofátlan helyzetet teremt a piacon. Érted? Olyan összegeket szór ki az ablakon, amelyek más TOP! kluboknak az éves költségvetése. A Dzeko transzfer meg akkora Flop, hogy rossz nézni.
David Silva brutálisan jó igazolás volt anno, Dzekoért a fél világ ment, a City pedig nem is szerezte meg drágábban, mint amit más csapatok ajánlottak érte. Barry sem drágán érkezett, Tévez sem volt vészes, róla egyébként is tudjuk, hogy egy állat. Az Adebayor igazolás mondjuk tény, hogy gáz volt, Robinho is a világ egyik legjobb fiataljának volt kikiáltva és a Realból jött. David Silva is egyébként áron alul érkezett, míg én szerintem a posztján a világ legjobbjai között van, csak éppenséggel a Valencia Villáról szólt és ő volt a felkapottabb mindig is.
Én abszolut nem gondolom ezeket hülye igazolásoknak, ami azt illeti. Akit a City meg akar fizetni, az jó is. De valamivel el kell csábítani egy Realból Krisztinát, az pedig nem lehet nagyon más, mint a pénz. Kakával is ugyanez volt a helyzet. Én ezerszer viccesebbnek vélem a Pérez féle Real állatkodást, mint azt, amit a City művel.
És én egyébként kinfejezetten látom az igazolásokba az ésszerűsségget is, mert a legtöbbe van. Hiányposztra érkeznek remek játékosok. És igen, jövőre már a BL-ben is akar valamit a City, ahhoz pedig vastag keret kell.Stez
több mint 14 éve
Vieira a karrierje csúcsán rég túl volt, amikor érkezett. És végig sérült volt, az a City hibája? Szerintem nem.látom nem voltam elég érthető, én hibám. Az a baj, hogy pofátlan helyzetet teremt a piacon. Érted? Olyan összegeket szór ki az ablakon, amelyek más TOP! kluboknak az éves költségvetése. A Dzeko transzfer meg akkora Flop, hogy rossz nézni.az érted, hogy megveszik a legjobb játékosokat, pofátlanul magas áron (most nem pont Clichy példája) aztán meg kb játékostemetővé alakítják át Manchester csúnyábbik felét. Ennek most mégis mi értelme volt? Kolarov nem volt elég tavaly?Amadeus91Nem értek ezzel egyet.
Jaa, és Boatengre visszatérve, ő is jól játszik a Cityben, szóval ott sem értem az elherdálás és a játékostemető jellemzőket. 😊
több mint 14 éve
látom nem voltam elég érthető, én hibám. Az a baj, hogy pofátlan helyzetet teremt a piacon. Érted? Olyan összegeket szór ki az ablakon, amelyek más TOP! kluboknak az éves költségvetése. A Dzeko transzfer meg akkora Flop, hogy rossz nézni.Nem értek ezzel egyet.mi?az érted, hogy megveszik a legjobb játékosokat, pofátlanul magas áron (most nem pont Clichy példája) aztán meg kb játékostemetővé alakítják át Manchester csúnyábbik felét. Ennek most mégis mi értelme volt? Kolarov nem volt elég tavaly?Amadeus91
ez egy totálisan okos igazolás volt, ráadásul aranyáron, ami Clichy tudását illetiStez
hülye igazolás kell? Dzeko, Santa Cruz, Lescott, Kolarov, Vieira, Adebayor, Robinho, Given -->ezek a játékosok bárhol meghatározó futballisták lehetnének (Kivéve Santa Cruz meg Vieira) nemzetközi szinten..ehelyett jutott nekik egy angol KÖZÉPcsapat kispadja (vagy a tarcsi). Mert a City továbbra sem más, mint egy középcsapat.
több mint 14 éve
Nem értek ezzel egyet.az érted, hogy megveszik a legjobb játékosokat, pofátlanul magas áron (most nem pont Clichy példája) aztán meg kb játékostemetővé alakítják át Manchester csúnyábbik felét. Ennek most mégis mi értelme volt? Kolarov nem volt elég tavaly?Amadeus91én nekem nem tetszik amit a City művel. Ez már káros a profi futballra.Amadeus91mi?
ez egy totálisan okos igazolás volt, ráadásul aranyáron, ami Clichy tudását illetiStez
És én egyébként kinfejezetten látom az igazolásokba az ésszerűsségget is, mert a legtöbbe van. Hiányposztra érkeznek remek játékosok. És igen, jövőre már a BL-ben is akar valamit a City, ahhoz pedig vastag keret kell.
több mint 14 éve
Mondjuk nem hittem volna, hogy a női vb csoportmeccsein magasabb színvonalat látok, mint ez a Copa-nyitány.Uruguay is elég gyengécske volt, azt írják. Chile pedig jobb volt, mint azt az eredményből sejteni lehet. Na hátha ők, esetleg mások is életre kelhetnének a második körre...gsnInnentől szerintem jobb focit láthatunk majd, az első kör - remélhetőleg - csak a Dél-Afrika szindróma volt.vassadi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Uruguay is elég gyengécske volt, azt írják. Chile pedig jobb volt, mint azt az eredményből sejteni lehet. Na hátha ők, esetleg mások is életre kelhetnének a második körre...gsnInnentől szerintem jobb focit láthatunk majd, az első kör - remélhetőleg - csak a Dél-Afrika szindróma volt.
több mint 14 éve
gsn
3 548
Uruguay is elég gyengécske volt, azt írják. Chile pedig jobb volt, mint azt az eredményből sejteni lehet. Na hátha ők, esetleg mások is életre kelhetnének a második körre...
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
Ez speciel szerintem is jó igazolás volt a Citytől. Remélem még vesznek jó lovéért 5-6 játékost, akikből sohasem lesz csapat. Bár szvsz Mancini neve garancia arra, hogy ismét ManUtd-Chelsea versenyfutás legyen a PL címért.
több mint 14 éve
az érted, hogy megveszik a legjobb játékosokat, pofátlanul magas áron (most nem pont Clichy példája) aztán meg kb játékostemetővé alakítják át Manchester csúnyábbik felét. Ennek most mégis mi értelme volt? Kolarov nem volt elég tavaly?én nekem nem tetszik amit a City művel. Ez már káros a profi futballra.Amadeus91mi?
több mint 14 éve
Clichynek már csak 1 év volt hátra a szerződéséből, és nem akart hosszabbítani, ezért adták diszkontáron. Most már van annyi balhátvédje a citynek, hogy minden sorozatban amiben elindulnak játszhat más játékos.
több mint 14 éve
Csak sokan fölöslegesnek érezhetik Kolarov mellé(max ha Kolarov sérüléseitől ennyire tartanak), Bridge helyett pedig padot melegíteni kicsit erős.HanniKolarov nem csak baloldalon tud játszani... Bridge meg azért eléggé agy lutri... Glen Johnson 2, tud baromi jól is játszani, de kritikán alulit is tud nyújtani
több mint 14 éve
Csak sokan fölöslegesnek érezhetik Kolarov mellé(max ha Kolarov sérüléseitől ennyire tartanak), Bridge helyett pedig padot melegíteni kicsit erős.
több mint 14 éve
én nekem nem tetszik amit a City művel. Ez már káros a profi futballra.Amadeus91mi?
ez egy totálisan okos igazolás volt, ráadásul aranyáron, ami Clichy tudását illeti
több mint 14 éve
én nekem nem tetszik amit a City művel. Ez már káros a profi futballra.